Nejsi přihlášen
Re: Brno-kolínko
tak me dal echo kamos na borca s 12tkou a zitra nma to jedu mrknout asi neco priplatim
jen se zeptam sedlal nekdo tl1000? jaky to je?podvozek motor atd?
libac22 psal:proč nepřidáš pár korun a nekoupíš novějšího ???
třeba :
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 12575.html
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 99721.html
Ten druhej je zválený esko. ten první by asi šel. Vobá sou naprodej dost dlouho,prodejce bude rát,kdyš mu tam někdo položí padesát. Za toho druhýho je to i tak moc.... Minulej víkend sme dotáhli kamošovi z chalupy bejvalou Eremiho B12S 01,za rovnejch padesát,s kufrem,laďákem,padákama,najetejch 68000km a drobnejma provozníma voděrkama. Myslím že je to adekvátní cena za motorku,kerá má něco zasebou,ale zároveň dobrá volba pro někoho,kdo má vomezenej rozpočet.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:libac22 psal:proč nepřidáš pár korun a nekoupíš novějšího ???
třeba :
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 99721.htmlTen druhej je zválený esko. ten první by asi šel. Vobá sou naprodej dost dlouho,prodejce bude rát,kdyš mu tam někdo položí padesát. Za toho druhýho je to i tak moc.... Minulej víkend sme dotáhli kamošovi z chalupy bejvalou Eremiho B12S 01,za rovnejch padesát,s kufrem,laďákem,padákama,najetejch 68000km a drobnejma provozníma voděrkama. Myslím že je to adekvátní cena za motorku,kerá má něco zasebou,ale zároveň dobrá volba pro někoho,kdo má vomezenej rozpočet.
ko jo ta druhá je zválená z vobou stran to vypadá ale chhtěl jsem dát "dědkovi" příklad že když už tak bych vzal novější typ , zas takovejcenovej rozdíl to není ... osobně bych si připlatil ale když není tak není
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
... včera 20:10 -
děda psal:Ja si jedu zitra pro b12 1999 tak co stresujete.Je to ta se sundanejma kapotama jak sem psal vejs
... dnes 14:35 -
děda psal:tak me dal echo kamos na borca s 12tkou a zitra nma to jedu mrknout asi neco priplatim
jen se zeptam sedlal nekdo tl1000? jaky to je?podvozek motor atd?
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... včera 20:10 -
děda psal:Ja si jedu zitra pro b12 1999 tak co stresujete.Je to ta se sundanejma kapotama jak sem psal vejs
... dnes 14:35 -
děda psal:tak me dal echo kamos na borca s 12tkou a zitra nma to jedu mrknout asi neco priplatim
jen se zeptam sedlal nekdo tl1000? jaky to je?podvozek motor atd?...
já si volno vzal ale majitel mi nebere telefon tak mam delat co?
SLUGI psal:... v poho, já jen že tady to vypadá fakt na dlouho
kdyžsito tak vemeš tohle vlakno je už dost dlouhy ale očividně každého baví sem furt něco psát tak proč ne :D
SLUGI psal:... v poho, já jen že tady to vypadá fakt na dlouho
nebo at máte klid střel mi za pade busu :D
andre.marek (Člen) 11.06.2013 18:24:08 Offline |
děda psal:SLUGI psal:... v poho, já jen že tady to vypadá fakt na dlouho
Do města jako dělaná...
libac22 psal:VikecB12 psal:libac22 psal:proč nepřidáš pár korun a nekoupíš novějšího ???
třeba :
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 99721.htmlTen druhej je zválený esko. ten první by asi šel. Vobá sou naprodej dost dlouho,prodejce bude rát,kdyš mu tam někdo položí padesát. Za toho druhýho je to i tak moc.... Minulej víkend sme dotáhli kamošovi z chalupy bejvalou Eremiho B12S 01,za rovnejch padesát,s kufrem,laďákem,padákama,najetejch 68000km a drobnejma provozníma voděrkama. Myslím že je to adekvátní cena za motorku,kerá má něco zasebou,ale zároveň dobrá volba pro někoho,kdo má vomezenej rozpočet.
ko jo ta druhá je zválená z vobou stran to vypadá ale chhtěl jsem dát "dědkovi" příklad že když už tak bych vzal novější typ , zas takovejcenovej rozdíl to není ... osobně bych si připlatil ale když není tak není
No vidíš a zrovna já sem vlastnil bandity fšechny modely dvanáctek a jestli pujdu zpět,tak asi do nejstaršího Ten nádhernej vínovej co je za 60 na motoinzerci mě nějak nedá spat,nevím jestli bych se na něho neměl projistotu zajet podívat o víkendu
SLUGI psal:děda psal:SLUGI psal:... v poho, já jen že tady to vypadá fakt na dlouho
... dyť dnes se zas ptáš na TL
to nebyla otazka ze chci koupit páč se v pěkným stavu nevyskytujou nějak moc často jen mě to zajimá jako moto
tak sem se projel kousek na b12 a je to jiná liga jak b6 o tom žádná.Ten zátah atd je brutální oproti tomu je 6tka mrtvola ale i kdyz sem nemel nejak vic moznosti to projet vevelkewjch točkach podvozek mi pripada stejnej jak u b6 mozna o neco lepsi ale neni to ono :(
kurva ja chci neco hravého ne cestovního :(
děda psal:SLUGI psal:děda psal:
nebo at máte klid střel mi za pade busu :D... dyť dnes se zas ptáš na TL
to nebyla otazka ze chci koupit páč se v pěkným stavu nevyskytujou nějak moc často jen mě to zajimá jako moto
tak sem se projel kousek na b12 a je to jiná liga jak b6 o tom žádná.Ten zátah atd je brutální oproti tomu je 6tka mrtvola ale i kdyz sem nemel nejak vic moznosti to projet vevelkewjch točkach podvozek mi pripada stejnej jak u b6 mozna o neco lepsi ale neni to ono :(
tak si strč haxnu do děravej kapsy
Jebat motorky :-)
... ať má borec vo čem přemejšlet
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 24815.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... ať má borec vo čem přemejšlet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 119356.jpg
hm to je hodne pekny :D
děda psal:SLUGI psal:... ať má borec vo čem přemejšlet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 119356.jpghm to je hodne pekny :D
... takže zítra pro to jedeš?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:děda psal:SLUGI psal:... ať má borec vo čem přemejšlet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 119356.jpghm to je hodne pekny :D
... takže zítra pro to jedeš?
ani ne :D nechci odstrojenyho sporta
koukam po raptoru motor od suzinky takze parada
Honzik8719 (Člen) 12.06.2013 09:04:55 Offline |
děda psal:SLUGI psal:děda psal:nebo at máte klid střel mi za pade busu :D
tos jel zas na něčem co mělo zdechlej podvozek,ne?
jinač existujou i prodlužováky péra jako tohle
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2013 10:27:32 Offline |
Honzik8719 psal:děda psal:SLUGI psal:
... dyť dnes se zas ptáš na TLto nebyla otazka ze chci koupit páč se v pěkným stavu nevyskytujou nějak moc často jen mě to zajimá jako moto
kurva ja chci neco hravého ne cestovního :(tos jel zas na něčem co mělo zdechlej podvozek,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0234.jpg
vis jak jsem ti to psal..az budes kulta za mesic prodavat tak na me mysli
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
děda psal:SLUGI psal:děda psal:nebo at máte klid střel mi za pade busu :D
Tys poznal kvalitu podvozku při pár kilometrů trvající zkušební jízdě a na rovině??? Navíc na motorce, na které se ti podařilo jet poprvé v životě?
Óóó mocný náš pane, přijď mne to také naučit Chci být jako ty a umět to. S takovýma znalostma a schopnostma musíš dát brno za 2:10 na jakémkoli stroji...samozřejmě hovoříme o zahřívacím kole včetně nájezdu z boxové uličky. Přestaň se zahazovat na silnici a utíkej minimálně do Cardionu, ať okamžitě vyhodí Abáju a angažují tebe.
Honzik8719 (Člen) 12.06.2013 11:21:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:děda psal:
kurva ja chci neco hravého ne cestovního :(tos jel zas na něčem co mělo zdechlej podvozek,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0234.jpgvis jak jsem ti to psal..az budes kulta za mesic prodavat tak na me mysli
kamaráde to Tě asi zklamu...nedočkáš se
...relativní kochač...
dědo, tady něco přesně pro tebe brutální stroj se kterým můžeš na okruh i na silnici
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 22398.html
hlemejzd999 (Člen) 12.06.2013 11:38:43 Offline |
ABik psal:dědo, tady něco přesně pro tebe brutální stroj se kterým můžeš na okruh i na silnici
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 22398.html
tak na okruhu to poslat do kačera dobrý ...na silnici do lesa taky
a ještě mu zbudou lováky na neco krutopřísnýho do města
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2013 12:29:25 Offline |
Honzik8719 psal:K.a.s.y.m. psal:Honzik8719 psal:
tos jel zas na něčem co mělo zdechlej podvozek,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0234.jpgvis jak jsem ti to psal..az budes kulta za mesic prodavat tak na me mysli
kamaráde to Tě asi zklamu...nedočkáš se
povime si za nejakej cas.
Honzik8719 psal:děda psal:SLUGI psal:
... dyť dnes se zas ptáš na TLto nebyla otazka ze chci koupit páč se v pěkným stavu nevyskytujou nějak moc často jen mě to zajimá jako moto
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0234.jpg
nekde tu psal že pero má velký dost ne? :D
ABik psal:děda psal:SLUGI psal:... dyť dnes se zas ptáš na TL
kurva ja chci neco hravého ne cestovního :(Tys poznal kvalitu podvozku při pár kilometrů trvající zkušební jízdě a na rovině??? Navíc na motorce, na které se ti podařilo jet poprvé v životě?
Óóó mocný náš pane, přijď mne to také naučit Chci být jako ty a umět to. S takovýma znalostma a schopnostma musíš dát brno za 2:10 na jakémkoli stroji...samozřejmě hovoříme o zahřívacím kole včetně nájezdu z boxové uličky. Přestaň se zahazovat na silnici a utíkej minimálně do Cardionu, ať okamžitě vyhodí Abáju a angažují tebe.
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:libac22 psal:VikecB12 psal:
Ten druhej je zválený esko. ten první by asi šel. Vobá sou naprodej dost dlouho,prodejce bude rát,kdyš mu tam někdo položí padesát. Za toho druhýho je to i tak moc.... Minulej víkend sme dotáhli kamošovi z chalupy bejvalou Eremiho B12S 01,za rovnejch padesát,s kufrem,laďákem,padákama,najetejch 68000km a drobnejma provozníma voděrkama. Myslím že je to adekvátní cena za motorku,kerá má něco zasebou,ale zároveň dobrá volba pro někoho,kdo má vomezenej rozpočet.ko jo ta druhá je zválená z vobou stran to vypadá ale chhtěl jsem dát "dědkovi" příklad že když už tak bych vzal novější typ , zas takovejcenovej rozdíl to není ... osobně bych si připlatil ale když není tak není
No vidíš a zrovna já sem vlastnil bandity fšechny modely dvanáctek a jestli pujdu zpět,tak asi do nejstaršího Ten nádhernej vínovej co je za 60 na motoinzerci mě nějak nedá spat,nevím jestli bych se na něho neměl projistotu zajet podívat o víkendu
jj je pěknej , vo tom žádná !!! ty máš málo motorek , potřebuješ další ?
z tebe by si měl vzít příklad "dědek"
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
yebat psal:Honzik8719 psal:děda psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0234.jpgnekde tu psal že pero má velký dost ne? :D
velký ne... vytahaný
Strýcfajtr !!!
Stiegl psal:Sem tu nějakou dobu nebyl a koukám, že tohle vlákno chytá pořádný grády Dědo hlavne pak postni co jsi nakonec poridil
zítra to napostuju :D neboj sa :D uz se tesim na dlasich 100 komentaru kde se to bude resit :D
Banditatom (Člen) 13.06.2013 19:38:35 Offline |
ABik psal:děda psal:SLUGI psal:
kurva ja chci neco hravého ne cestovního :(Tys poznal kvalitu podvozku při pár kilometrů trvající zkušební jízdě a na rovině??? Navíc na motorce, na které se ti podařilo jet poprvé v životě?
Ty jsi vul jak krava
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
libac22 psal:VikecB12 psal:libac22 psal:
ko jo ta druhá je zválená z vobou stran to vypadá ale chhtěl jsem dát "dědkovi" příklad že když už tak bych vzal novější typ , zas takovejcenovej rozdíl to není ... osobně bych si připlatil ale když není tak neníNo vidíš a zrovna já sem vlastnil bandity fšechny modely dvanáctek a jestli pujdu zpět,tak asi do nejstaršího Ten nádhernej vínovej co je za 60 na motoinzerci mě nějak nedá spat,nevím jestli bych se na něho neměl projistotu zajet podívat o víkendu
jj je pěknej , vo tom žádná !!! ty máš málo motorek , potřebuješ další ?
z tebe by si měl vzít příklad "dědek"
No jo no Ne,musím chvilku počkat,pak pořídím kulta v enku,nechám ho komplet v origo stavu,žádný cingrlátka a komediantský doplňky,jenom dostane jošimuru RS3,dozadu ohlinsa a dopředu péra a tím to končí Už se těším
takže už sem nakoíupil.Jel sem až na druhej konec republiky a vyplatilo se
Caiva raptor moje nová láska.Dal sem na ni 350km z toho 210 v tahu a zbytek uz jen projízdky po morave.
Abych predem rekl defakto me nezajima nazor nikoho z fora na tuhle motorku.JO bandit je skvelej cestak a ano rikam cestak protoze s raptorem se to srovnavat neda.Kdyz uz jen tak brzdy-bremba,pancerky uz v zakladu,ram od MVaugusta,motor 2v on nej výrobce aspon pro me --tohle vsechno me primelo se na nej zamerit a vyzkouset.Po sednutí sem si byl jistej ze to je ono co sem chtel.Lehkou uzasne ovladatelnou motorku zábavnou.A ano kolinko jsem si dal.Podvozek je tak skvelej ze se to poklada samo.
Bandit byl pro me srdcovka,prodal sem ho v brne a mam slibene ze ho muzu obcas videt.Byla to suprova motorka ktera me uvedla do sveta motorek ale chtel sem neco vic a to je pro me motor 2V.Vsem dekuji za pomoc pri mejch dotazech,blbejch kecech u kterých sem se občas i nasmal Jen me mrzi ze sem zrovna nemel volno a moto abych dojel na sraz zapičovat i když já už nésu bandit pičo .Ale raptor má kule
A teď stebe vypadne,že je to 650ka a já se poseru smíchem A znova říkám a stojím si za tym,bandit není žádnej cesťák,ale první sériovej strýtfajtr,proto taky dostal to méno. Platí pro dvanáctku,nejvíc pro prvního,kulta. Kdo na tom jezdí jak sráč a stěžuje si,tak je prostě sráč a kloudně nepojede na ničem Raptor v litru bude dobrej,stejně jako milion vostatních dnešních motorek
co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2013 10:19:35 Offline |
děda psal:co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
nabehnul sis sam svym pristupem tak se nediv.dost lidi uz tu na banditu nejezdi ale to co jsi tu predved ty byla dobra klauniada tak se nediv reakcim.
K.a.s.y.m. psal:děda psal:co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
nabehnul sis sam svym pristupem tak se nediv.dost lidi uz tu na banditu nejezdi ale to co jsi tu predved ty byla dobra klauniada tak se nediv reakcim.
přesně tak , líp bych to nenapsal ! měl takovejch motork co by koupil , lidi se mu snažili něco najít , poradit a nakonec koupí ludru 650
K.a.s.y.m. psal:děda psal:co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
klauniada a cím?
děda psal:K.a.s.y.m. psal:děda psal:co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
klauniada a cím?
...a teda co máš? 650 nebo litr?
Raptor je taky můj oblíbenec. motorka se mně líbí dost a pokud budu něco kupovat,tak 2V k B6 (za tašku hrušek ji pouštět nebudu). A Raptora bych měl rozhodně na prvním,nebo druhým místě.
Takže dedku já gratuluju ke koupi parádní motorky
Ať slouží a uzivej si ji ve zdraví
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Raptor je taky můj oblíbenec. motorka se mně líbí dost a pokud budu něco kupovat,tak 2V k B6 (za tašku hrušek ji pouštět nebudu). A Raptora bych měl rozhodně na prvním,nebo druhým místě.
na prvním je co? MT-01??
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
dědku není to on?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/cagiv … -1000.html
Šílenej: Ještě budu chvíli obchodovat a ty na motorky mít čas nebudeš
ABik psal:dědku není to on?
aha...dobře.....jasně šéfe....nemám s tím problém...
richie psal:na prvním je co? MT-01??
ta je na 4tým na prvním je asi 999 (ale spíš tak platonicky...na to nemám koule )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2013 12:46:29 Offline |
děda psal:K.a.s.y.m. psal:děda psal:co čekat jinačího než snůšku sraček a blbejch keců........zdar
klauniada a cím?
cim?ze celou dobi nevis co chces a pak koupis prvni resp. druhy na co narazis.pritom kdyz mas prachy v ruce moh jsi objet aspon pet sest typu motorek a na kazdy se kousek svezt aby jsi mel porovnani.
jedinej klad co se ti poved je ten V2 motor kterej je na pomalejch okreskach preci jen tahavejsi jak styr valec.
Takže klasika,další co přišel,viděl,zvítězil a nám zustanou jen oči pro pláč,že nás dotyčnej opouští,kór někdo s tak obřím pérem,to nás rmoutí dvojnásob
Dětku,nedělej zagorku a pochlub se tím litrem
VikecB12 psal:Takže klasika,další co přišel,viděl,zvítězil a nám zustanou jen oči pro pláč,že nás dotyčnej opouští,kór někdo s tak obřím pérem,to nás rmoutí dvojnásob
ty seš vůl
tachec psal:VikecB12 psal:Takže klasika,další co přišel,viděl,zvítězil a nám zustanou jen oči pro pláč,že nás dotyčnej opouští,kór někdo s tak obřím pérem,to nás rmoutí dvojnásob
No sem se málem posral woe
Smrt je ze všeho to poslední.
Honzik8719 (Člen) 14.06.2013 21:28:57 Offline |
děda psal:takže už sem nakoíupil.Jel sem až na druhej konec republiky a vyplatilo se
Caiva raptor moje nová láska.Dal sem na ni 350km z toho 210 v tahu a zbytek uz jen projízdky po morave.
Abych predem rekl defakto me nezajima nazor nikoho z fora na tuhle motorku.JO bandit je skvelej cestak a ano rikam cestak protoze s raptorem se to srovnavat neda.Kdyz uz jen tak brzdy-bremba,pancerky uz v zakladu,ram od MVaugusta,motor 2v on nej výrobce aspon pro me --tohle vsechno me primelo se na nej zamerit a vyzkouset.Po sednutí sem si byl jistej ze to je ono co sem chtel.Lehkou uzasne ovladatelnou motorku zábavnou.A ano kolinko jsem si dal.Podvozek je tak skvelej ze se to poklada samo.
Bandit byl pro me srdcovka,prodal sem ho v brne a mam slibene ze ho muzu obcas videt.Byla to suprova motorka ktera me uvedla do sveta motorek ale chtel sem neco vic a to je pro me motor 2V.Vsem dekuji za pomoc pri mejch dotazech,blbejch kecech u kterých sem se občas i nasmal Jen me mrzi ze sem zrovna nemel volno a moto abych dojel na sraz zapičovat i když já už nésu bandit pičo .Ale raptor má kule
kluku ty si fakt jantar, (nechci se vytahovat!!!) ale přijeď na slapy a uvidíš jak funguje moje milovaná babička z 97 bez bremba a pancířek a neboj počkám na tebe na konci zatáček s v tlamě
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:děda psal:takže už sem nakoíupil.Jel sem až na druhej konec republiky a vyplatilo se
Bandit byl pro me srdcovka,prodal sem ho v brne a mam slibene ze ho muzu obcas videt.Byla to suprova motorka ktera me uvedla do sveta motorek ale chtel sem neco vic a to je pro me motor 2V.Vsem dekuji za pomoc pri mejch dotazech,blbejch kecech u kterých sem se občas i nasmal Jen me mrzi ze sem zrovna nemel volno a moto abych dojel na sraz zapičovat i když já už nésu bandit pičo .Ale raptor má kulekluku ty si fakt jantar, (nechci se vytahovat!!!) ale přijeď na slapy a uvidíš jak funguje moje milovaná babička z 97 bez bremba a pancířek a neboj počkám na tebe na konci zatáček s v tlamě
nechci se ho zastávat, ale to, že mu někdo ujede na kultovi, neznamená, že Raptor nejede dobře, nebrzdí dobře a tak, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 14.06.2013 22:52:58 Offline |
mr.BSE psal:Honzik8719 psal:děda psal:takže už sem nakoíupil.Jel sem až na druhej konec republiky a vyplatilo se
Bandit byl pro me srdcovka,prodal sem ho v brne a mam slibene ze ho muzu obcas videt.Byla to suprova motorka ktera me uvedla do sveta motorek ale chtel sem neco vic a to je pro me motor 2V.Vsem dekuji za pomoc pri mejch dotazech,blbejch kecech u kterých sem se občas i nasmal Jen me mrzi ze sem zrovna nemel volno a moto abych dojel na sraz zapičovat i když já už nésu bandit pičo .Ale raptor má kulekluku ty si fakt jantar, (nechci se vytahovat!!!) ale přijeď na slapy a uvidíš jak funguje moje milovaná babička z 97 bez bremba a pancířek a neboj počkám na tebe na konci zatáček s v tlamě
nechci se ho zastávat, ale to, že mu někdo ujede na kultovi, neznamená, že Raptor nejede dobře, nebrzdí dobře a tak, ne?
to samo netvrdim, jen podotýkám, že to podle něj nefunkční ve správnejch rukách taky umí fungovat
...relativní kochač...
Stiegl psal:Pyčo tak do Raptora bych zrovna asi nikdy nešel... Zajimava volba
splnoval vse co sem od motorky ocekaval uz na papíře a po svezení to bylo jasný
ABik psal:dědku není to on?
nene ja mam modryho :)
Honzik8719 psal:děda psal:takže už sem nakoíupil.Jel sem až na druhej konec republiky a vyplatilo se
vis co to je fakt dobrej napad a velice rad ti ukazu zada:) ja bandita mel a vim jak bandit jede o tom mi nemusis nic povidat :D ty delas jak kdybych nevedel o cem mluvim.Nestiha me v zatackach ani hornet kterej me ujizdel kdyz sem mel bandasku takze si klidne machruj jak chces :)
Honzik8719 psal:mr.BSE psal:Honzik8719 psal:
kluku ty si fakt jantar, (nechci se vytahovat!!!) ale přijeď na slapy a uvidíš jak funguje moje milovaná babička z 97 bez bremba a pancířek a neboj počkám na tebe na konci zatáček s v tlaměnechci se ho zastávat, ale to, že mu někdo ujede na kultovi, neznamená, že Raptor nejede dobře, nebrzdí dobře a tak, ne?
to samo netvrdim, jen podotýkám, že to podle něj nefunkční ve správnejch rukách taky umí fungovat
ja nerekl ze je nefunkcni ale bandit pokud ja vim a bylo mi to receno nekolikrat je cestovnejsi motorka takze od ni nemuzu ocekavat nic o moc vic.A proste sem nebyl spokojenej s chovanim motorky v zatackach pri vetsim naklonu
mr.BSE psal:Raptor je taky můj oblíbenec. motorka se mně líbí dost a pokud budu něco kupovat,tak 2V k B6 (za tašku hrušek ji pouštět nebudu). A Raptora bych měl rozhodně na prvním,nebo druhým místě.
dekuju moc asi jeden z mala lidi co neni zaslepenej
Takže rozumím tomu mlčení vo objemu dobře a máš teda zasraný SVčko 650?
Hele Dětku,seš na banditech,sme jedna velká rodina,kerou spojuje jedna mašina,vstupenka je 600ccm,pak logicky lidi přechází na 1200ccm a až se aji toho lidi nabaží,tak se to začíná dělit na ty co zdrhnou k lepším mašinám a na bandita začnou pičovat a v podstatě semka přestanou chodit a druhá skupina nedá na bandita dál dopustit,jezdí na něčem jiným,ale v koutku duše sedí stále na banditu a dál jezdí na banditakce. A pomalinku se stejně vrací k tomu "papírove" horšímu banditovi z daleko papírově lepších a draších motorek,takže to uplná sračka nebude. Navíc fšichni víme,jak umí bandit lítat na vokruhu Tys semka jenom nakoukl,nepoznals lidi,bandita prodals a dál tě to tady tím pádem zajímat a bavit nebude,takže vo čem tady ještě kafráme. Užij si tu dětskou motorku,pro potřeby lítání po městě bude dobrá Já sem ve tvejch letech od Bandita taky zdrhl,ale netrvalo to ani jednu sezonu a byl sem nazpět s funglovkou Teď sem zase zdrhl,a nebude to dlouho trvat a budu nazpět s .....
děda psal:ABik psal:dědku není to on?
Šílenej: Ještě budu chvíli obchodovat a ty na motorky mít čas nebudešnene ja mam modryho :)
http://nudista.motorkari.cz takovýho?
tak co si budeme povídat, von Bandit není jediná motorka na kerý se dá jezdit a klidně věřím i tomu, že má horší podvozek i brzdy. Spíš nevěřím tomu, že někdo, kdo jezdí chvilku, ho dostane na limity, že to prostě jen na něm neumí. Každopádně vzhledem k mlčení se bude asi opravdu jednat o 650 a to mi přijde změna o ničem. Jináč vzhledově se mi Raptor nelíbí ani trošku, ale to už je otázka vkusu, takže srát na to, když je s tím spokojenej, tak mu to nehaňme
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Michal Dk psal:děda psal:ABik psal:dědku není to on?
Šílenej: Ještě budu chvíli obchodovat a ty na motorky mít čas nebudešnene ja mam modryho :)
http://nudista.motorkari.cz takovýho?
to bude ona bájná 650 s 55kw
Mě se raptor líbí,ale musel by to byt litr Ale pro Dědka je směrodatný,co si přečetl v tiskovinách a na netu,že to má rám MV a podobně,protože to se do hospodské debaty vždycky hodí. A pak se na to podíváš a uvidíš 2cm poserpásek na kraju gumy Dětku,je pěknej,určitě tisíckrát lepší varianta než zasraný SVčko Takže užívej
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2013 10:40:04 Offline |
mě Bandit stačí , klidně by mohl mít užší gumu , protože ji stejně nevyužiju na krajích
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2013 10:51:38 Offline |
libac22 psal:Michal Dk psal:děda psal:
nene ja mam modryho :)http://nudista.motorkari.cz takovýho?
to bude ona bájná 650 s 55kw
Hele vono ani tak nejde vo výkon kterej na papíře..mě třeba ještě do koupě B12 docela štvalo ,že jsem SV nekoupil bo potom co ho koupil brácha a já na něm nějakou dobu jezdil tak je s tim opravdu o dost větší zábava jak na B6..je to menší lehčí a ten charakter motoru prostě dává tý motorce úplně jiný jízdní vlastnosti a to jsem měl možnost jezdit jak novej model se stříkačkou tak starej karbec...kterej mi přišel o dost zábavnější..tak je možný ,že v tom italskym rámu je to třeba ještě lepší,ale stylem jakym to tu dědek prezentoval....tomu se fakt nedá než smát
K.a.s.y.m. psal:libac22 psal:Michal Dk psal:
http://nudista.motorkari.cz takovýho?to bude ona bájná 650 s 55kw
Hele vono ani tak nejde vo výkon kterej na papíře..mě třeba ještě do koupě B12 docela štvalo ,že jsem SV nekoupil bo potom co ho koupil brácha a já na něm nějakou dobu jezdil tak je s tim opravdu o dost větší zábava jak na B6..je to menší lehčí a ten charakter motoru prostě dává tý motorce úplně jiný jízdní vlastnosti a to jsem měl možnost jezdit jak novej model se stříkačkou tak starej karbec...kterej mi přišel o dost zábavnější..tak je možný ,že v tom italskym rámu je to třeba ještě lepší,ale stylem jakym to tu dědek prezentoval....tomu se fakt nedá než smát
....však jo ať si každej koupí co mu vyhovuje.Ale ty kecy,ty kecy.
Mě se líbil starej karbec,v enku s tím byla celkem sranda,ale pak sem chvilku vlastnil esko ve stříkačce a to byl totální lenoch a vubec sem nepochopil,k čemu se taková motorka vyrábí. Celkově nechápu tuhle kubaturu,kdyš se to stejný dělá v litru,to je zábavná hračka Do piče se šestkama
Borák psal:Ja sem takovej kochač mrdal...
mě bandit stačí
Tak to je nás tady víc . Každopádně pokud bych hledal ( a neřikám že se mi to nelíbí) vostřejší potvoru ve 2V tak bych asi šáhnul na Duka. To je fakt úplně jiný. Asi se Dědek prostě hledal až se našel, no. Každýmu sedne něco jinýho. Až se po těch 15-ti letech co sem pořádně nejezdil trochu rozhejbu tak asi taky přidám něco "strítfajtrovějšího" než je bandit, ale teď jsem z něj nadšenej a vůbec mi nevadí že mám "jenom" 650, stejně si na hrany výkonu šáhnu zatim hodně omezeně.
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
no jasný to vo tom žádná !!! Ale dědek chtěl min litra a pak koupí totok ...
ale zaždopádně at šlouží a dělá hubu vod ucha k uchu
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2013 20:18:29 Offline |
SLUGI psal:... sorry že vám to tady zasírám, jen se chci zeptat
... o motorky se zajímám jen asi 25let, ale furt nevím kdo je ten Augusta co dělá ty rámy
...manžel tý Augustový , co uvádí zprávy na jedničce
SLUGI psal:Meloun psal:http://img.ahaonline.cz/img/18/full/785123_karel-augusta-kamarad-do-deste-padouch.jpg
... jo tááák, tak to musí bejt hustohustej bajk, když rámy dělá tenhle týpek
Jo to je hustej frajer... Ten se s ničím nesere.
http://www.youtube.com/watch?v=TvOALKgFvHQ
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:SLUGI psal:Meloun psal:http://img.ahaonline.cz/img/18/full/785123_karel-augusta-kamarad-do-deste-padouch.jpg
... jo tááák, tak to musí bejt hustohustej bajk, když rámy dělá tenhle týpek
Jo to je hustej frajer... Ten se s ničím nesere.
http://www.youtube.com/watch?v=TvOALKgFvHQ
jj slušný náklony
MRDAT!!!
konkurenční téma
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=20
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
neznáte někoho kdo dělá laděné výfuky na zakázku?
mr.BSE psal:V Ivančicích dělá Robin Pokornej... vyfuky RP
ok diky vychazi me to u nej na 12500 toz este kouknu jinde
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2013 20:54:40 Offline |
děda psal:mr.BSE psal:V Ivančicích dělá Robin Pokornej... vyfuky RP
ok diky vychazi me to u nej na 12500 toz este kouknu jinde
no zadarmo ti je nikdo neudělá ..zvlášť jestli to chceš i se svodama.
Honzik8719 (Člen) 26.06.2013 23:25:25 Offline |
Filous psal:děda psal:neznáte někoho kdo dělá laděné výfuky na zakázku?
...RP, Sharon, Creptus, Tenax, Hood a mrtě jinejch...co specijálního potřebuješ, že sem tag zvjedavej???
spíš bych řekl, že než speciální tak shání levnej...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Filous psal:děda psal:neznáte někoho kdo dělá laděné výfuky na zakázku?
...RP, Sharon, Creptus, Tenax, Hood a mrtě jinejch...co specijálního potřebuješ, že sem tag zvjedavej???
spíš bych řekl, že než speciální tak shání levnej...
...proto sem byl zvjedavej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2013 06:28:32 Offline |
Filous psal:Honzik8719 psal:Filous psal:
...RP, Sharon, Creptus, Tenax, Hood a mrtě jinejch...co specijálního potřebuješ, že sem tag zvjedavej???spíš bych řekl, že než speciální tak shání levnej...
...proto sem byl zvjedavej
tak v tom pripade koukej spis po bazarech
Jde mi jen o zvuk tedkom takze chci neco za par kacek.Na pristi rok tam budu davat homologovane ale to su hodne pres 10tis.
po bazarech koukam ale ja potrebuju vyfuky dva a stejny coz je problem