Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » co vy na to?

jaryn (Člen)
18.04.2013 10:07:46

co vy na to?

God Gave me Everything I want
Loser (Administrator)
18.04.2013 11:23:08

Re: co vy na to?

takova prdlavka. Ale celkem pekny. Do te pouste se to vylozene zapadne

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Radek-Ban (Člen)
18.04.2013 12:35:44

vypadá dobře..sice prskavka ale retro dobrý ..nenašel jsem žádnou cenu headshake

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Filous (Člen)
18.04.2013 14:48:28

...čína s emerickym názvembigsmile ...ale koukal sem na to na výstavje a spracování mi přišlo vo dost lepčí neš u vostatní čincký proveniencegood...bejt mi šestnáct a chtít začít makat na karijéře Pekelnýho Anděla, tag do toho ducool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ (Člen)
18.04.2013 15:13:23

na lehké pojezdy po městě ten street tracker by šel...smile1

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 (Člen)
18.04.2013 15:50:20

Filous psal:

...čína s emerickym názvembigsmile ...ale koukal sem na to na výstavje a spracování mi přišlo vo dost lepčí neš u vostatní čincký proveniencegood...bejt mi šestnáct a chtít začít makat na karijéře Pekelnýho Anděla, tag do toho ducool

Ale piču,f šestnácti bys chtěl nabroušenou NSR125 nebo aprilku rs a né takovej krám pro dědkybigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
18.04.2013 16:09:20

VikecB12 psal:
Filous psal:

Ale piču,f šestnácti bys chtěl nabroušenou NSR125 nebo aprilku rs a né takovej krám pro dědkybigsmile

...dyš mi bylo 16, tag sem chtěl a mňel endůro, abych moch po polňačkáchcool ...ale dybych chtěl bejt Anděl..............cool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
yebat (Člen)
18.04.2013 17:05:49

v šestnácti jsem si počkal do třiadvaceti a koupil si béčko... :D

honza1977 (Člen)
18.04.2013 17:28:08

Radek-Ban psal:

vypadá dobře..sice prskavka ale retro dobrý ..nenašel jsem žádnou cenu headshake

Já našel 125 - 92000, 250 - 98000 vč dph

VikecB12 (Člen)
18.04.2013 17:29:51

Filous psal:
VikecB12 psal:
Filous psal:

...dyš mi bylo 16, tag sem chtěl a mňel endůro, abych moch po polňačkáchcool ...ale dybych chtěl bejt Anděl..............cool

Jo já takygood Sem měl Apriliu rx80cool Dva vejlety do terénu=dvě převodovky a motor letěl do krabice a putoval tam ČZ125 516,s motoplat zapalováním,vodbrousil se nápis na víčku,šplíchl na černo,vyrazilo číslo jak na pionýra a bylo po prdeli,letělo to jak sviňagood No a ten taky umřel na prevodovkubigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Koldan (Člen)
18.04.2013 19:00:22

Filous psal:
VikecB12 psal:
Filous psal:

v šesnácti bys byl Andílek woe, by ťa určitě měli parťáci z gengu rádi, někeří aj dvakrát za denbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen)
18.04.2013 19:05:36

VikecB12 psal:
Filous psal:

V sestnacti jsem chtel vymrdat sousedkubigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vorel (Člen)
18.04.2013 19:14:46

jak to dopadlo?

řikám si hurikán
hlemejzd999 (Člen)
18.04.2013 19:16:59

vorel psal:

jak to dopadlo?

no jak to tak popsal , tak jen pohonil bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Banditatom (Člen)
18.04.2013 19:33:59

vorel psal:

jak to dopadlo?

Blbe! Nekdo ji stihl nastekat do boudy a s pupkem uz se me do ni moc nechtelobigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
18.04.2013 20:10:30

hlemejzd999 psal:
vorel psal:

jak to dopadlo?

no jak to tak popsal , tak jen pohonil bigsmilebigsmilebigsmile

....takže s ní vlastně spal na 50 % bigsmile

Zdenda (Člen)
18.04.2013 23:33:12

bigsmilebigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS