Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 08.04.2007 20:54:50 Offline |
řetězová sada
hoj všici,vim,že už to tu bylo mnohokráte ale stejně
Můžete mi říct,která řetězová sada je podle Vás nejkvalitnější,nebo kterou by ste mi doporučili??
Mam vytahaý přední kolečko na rozetě,tak už to chci vyměnit celý.ještě se chci zeptat,jestli se dá řetěz rozpojovat,protože kámoš má řetěz v metráži a seká ho na délku kterou potřebuje a to se mi moc nezamlpuvá
Vostrý Ondřej (Člen) 08.04.2007 21:05:09 Offline |
Re: řetězová sada
Takhle,já ji ještě nekupoval ani neobjednával.
Takže: 1)objednává se podle typu motorky a podle počtu zubu??
2)kolik má origo bandit 12ka zubů na rozetách??
3)Neznam typy a možnosti řetězových sad
takže bych potřeboval vědět,jestli je mezi jednotlivými sadami nějaký citelný rozdíl,kromě ceny.
4)nerad bych koupil nějaký šméčko
DID 530ZVM nebo Tsubaki Sigma XRG,v tom teď my ekonomicky vyrovnaní jedem
110/15/45
Tsubaki ti mohu poslat i s poštovným kolem 4850 ve zlatý..
pak jdou ceny dolů dle materiálu a barvy řetězu..
Zjisti co pozháníš nejlíp..
Du do hospody
God Save The Queen!
houby slevu, zadarmo plus ještě dárek spokojenému zákazníkovi.......
broukstipak (Člen) 09.04.2007 22:00:18 Offline |
Koupil jsem v Contra řetězovku ČZ na Bandita 1200 a se vším všudy jsem platil 3260,-Kč. Jako dárek jsem dostal Ketten Max. Minulý týden. Všechno po předchozím zkoumání na netu a dotazech po zkušenějších bikerech.
losmiros psal:tu Joza - co by stala čz řetězovka na b6 r.v. 98 (starčí model) myslím 112 článků:??
Yamaha R1
Hlavně dojet
Vostrý Ondřej psal:hoj všici,vim,že už to tu bylo mnohokráte ale stejně
Můžete mi říct,která řetězová sada je podle Vás nejkvalitnější,nebo kterou by ste mi doporučili??
Mam vytahaý přední kolečko na rozetě,tak už to chci vyměnit celý.ještě se chci zeptat,jestli se dá řetěz rozpojovat,protože kámoš má řetěz v metráži a seká ho na délku kterou potřebuje a to se mi moc nezamlpuvá
kupovat retaz na metraz je picovina jak voda v kosi... nikdy by som taku nekupil... taketo co sa predavaju v metrazi totiz nemaju pozadovanu pevnost !!! Tak POZOR !!! najlepsie je kupit cely kit...... tak neblazni s metrazou...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:Vostrý Ondřej psal:hoj všici,vim,že už to tu bylo mnohokráte ale stejně
Mam vytahaý přední kolečko na rozetě,tak už to chci vyměnit celý.ještě se chci zeptat,jestli se dá řetěz rozpojovat,protože kámoš má řetěz v metráži a seká ho na délku kterou potřebuje a to se mi moc nezamlpuvákupovat retaz na metraz je picovina jak voda v kosi... nikdy by som taku nekupil... taketo co sa predavaju v metrazi totiz nemaju pozadovanu pevnost !!! Tak POZOR !!! najlepsie je kupit cely kit...... tak neblazni s metrazou... http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … Retaz1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … Retaz2.jpg
...meleš viny ...a za tym si stójim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vostrý Ondřej (Člen) 10.04.2007 19:04:55 Offline |
ahoj jozo,psal jsem Ti příspěvek do meilu a musim říct,žes mi udělal radost.Tak Vám nejspíš udělám kšeft
Prosim,co by mi stála komplet sada na b12ku od tsubaki s koly jt??
nevim kolik tsubaki dělá možností co se kvality týče na daný typ motocyklu,nejsem z těch tabulek moc chytrej,ale asi bych měl zájem o nějakou vyšší kvalitu.
Předm díky
Vostrý Ondřej (Člen) 10.04.2007 19:09:11 Offline |
zapoměl jsem napsat že mam 01ku(novější model)
Noo..už jsem měl cukaturu jít do ČZ + kettenmax, ale nakonec DID. Nejtování sem si sám ještě nedělal a jinak to mám v ceně. A nikdo Čz nebere ze servisů...každej akorát kecá, jak je čz na h****, čemuž dávno nevěřím, ale. Neměl bych, ale mám ho trochu vytáhnutej a když jedu pomalu, je to jak lochneska..
bla...blabla...!
Stránky: 1