Nejsi přihlášen
Přechod z 6 na 12
Čau všichni, na podzim jsem prodal Bandita 6 a teď koukám po něčem novým. Jako jeden z favoritů je smaozřejmě Bandit 1200 :) Chci se Vás tímto zeptat (těch co přešli z na 12) jak velkej to je rozdíl oproti tý šestce co se týče motoru. Vím, že je hlavně otázka krouťáku, nicméně rozdíl 57 a 72 kW se mi nezdá tak velký. Jak to tedy je v reálu?
Díky za odpovědi
Re: Přechod z 6 na 12
rozdíl je to velkej....
když budeš chtít, sedneš si z toho na prdel....
když nebudeš chtít, tak nesedneš
zkus, nebudeš nemile překvapen....
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2013 18:47:29 Offline |
dvakrát tolik krouťáku dvakrát tolik srandy..reakce motoru v podstatě od volnoběhu je jak u B6 někdo kolem 7 tis...budeš chrochtat blahem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Sucre psal:Tak to jste mě potěšili já se bál aby to pak nejelo jak FZ6 či podobné stroje, ale tyto obavy budou asi mimo.
ovšem podle mé zkušenosti je FZ6 oproti B6 dravec.....
s dvanáctkou se ale rovnat nedá......
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2013 19:42:27 Offline |
měl jsem šestku , ted mam dvanactku ..
jede to jak bejk , šestku jsem musel držet ve votáčkách , pri predjizdeni podřadit a nekdy i vo dva kvalty , abych to stihnul do mezery , na dvanactce si jedeš , pak vemeš za plyn a předjedeš na daleko kratšim kousku , zase se zaradis a jedes v klidku - prostě ten kroutak je znat dost
mam neco ke 100 kg a myslim , ze ta motorka o tom nevi
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Zdenda psal:Ze 65 na 14tku a jo,jede to trochen víc ale že bych se posral, to asi ne. Vyhoda, ze staci radit 5 a 6.
no jó Zdendo, jenže ta sranda končí u té 12 pak už je to spíš jen takové autobusácké šolíchání
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Zdenda psal:Ze 65 na 14tku a jo,jede to trochen víc ale že bych se posral, to asi ne. Vyhoda, ze staci radit 5 a 6.
no jó Zdendo, jenže ta sranda končí u té 12 pak už je to spíš jen takové autobusácké šolíchání
Strýcfajtr !!!
Zdenda psal:Ze 65 na 14tku a jo,jede to trochen víc ale že bych se posral, to asi ne. Vyhoda, ze staci radit 5 a 6.
taky bych ten rozdil zas az tak neprecenoval...
urcite se z toho neposeres, ze by to byla zas az takova bomba
...sam mezi jebkarema...
VikecB12 psal:Žádná šestka nejde srovnat s žádnou litrovou a věčí mašinou. Šestka je proti tomu vždycky naprosto bezzubá,hlavně mě na 6kách sere ten krátkej převod,furt řadíš a rychlost nikde
Ale I se 6kou se pojezdi hodne litroveka to razeni mi prave bavi
Bandit pičo
Fresh Man psal:VikecB12 psal:Žádná šestka nejde srovnat s žádnou litrovou a věčí mašinou. Šestka je proti tomu vždycky naprosto bezzubá,hlavně mě na 6kách sere ten krátkej převod,furt řadíš a rychlost nikde
Ale to já neříkám že né,ale ten zátah dvanáctky je prostě kouzelnej a to ti žádná šestka nedá. A to nepočítám ty vzlety na trojku někde na horizontech ve stopadesáti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2013 18:13:52 Offline |
Fresh Man psal:VikecB12 psal:Žádná šestka nejde srovnat s žádnou litrovou a věčí mašinou. Šestka je proti tomu vždycky naprosto bezzubá,hlavně mě na 6kách sere ten krátkej převod,furt řadíš a rychlost nikde
Jo jo když člověk trasu zná a má šestku v ruce tak namachrovaný frajírky který maj dva centáky strachu na gumě člověk pojede..jen na ty B12 je to tak nějak jednodušší
Taky jsem povodil v Brně SuperDuka od KTM,ale to bylo fakt jen o řidiči
taky jsem o změně z B6 na B12 přemýšlel a svezl se na B12. Ale nakonec jsem se rozhodl že zkusím něco jinýho, tak jsem vzal Z1000 a zatím spokojenost
Jen občas mě serou ty hrozný vibrace v 6-7tis.
motto "Vem za heft a val"
za me z B6 na B1250 skok velikej hlavne ve dvou + plna polni je to pro oba vice v klidu bez cukani.... plynuly tah jak krava od spoda, bez kopance v 9tis. jako na B6.... jedete to na cokoliv, hovno to zere a kdyz tomu das napit, tak je tam kopec srandy. pro me vyssi objem byla jasna volba, spis jsem resil jestli B1250 nebo B12...... ale to je jiny pribeh ;-)
kazdopadne ta zmena nas brutalne nakopla do zvyseni spolecneho " zajmu o motorky " a hlavne jsme prestali jezdit k mori, ale Xkrat za rok do Alp B-)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bus je už dost klidnej,díky tomu že jede uplně vocpodu to nepřipadá tak silný jak to veskutečnosti je. Ale bandit mě připadá divočejší a točivější nebo co. Popravdě mě ty motorky moc srovnávat nejdou,je to prostě jiný. Ale na to,jakej je to macek,tak na mě působí dost lehce. Ale jel sem na tom chvílu,dom sem ju zatím nedotáhl na skoušku Ale....
hlemejzd999 (Člen) 21.04.2013 17:35:58 Offline |
Mour psal:4Fun.cz psal:Moure cítím příležitost...Těch co přecházejí na plnotučnou začíná být hodně .Jen chlapci bacha na Žirovnici...přestupáři to mají těžké...že jo plazivej?
...všichni sme museli
če
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
Měl jsem 12 teď mám 14 a na 14 tce jsem index vytlemenosti ještě zvýšil , prostě mi 14ka víc sedne jo a mezi 6 a 12 jsou jasný body pro 12
John psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
Měl jsem 12 teď mám 14 a na 14 tce jsem index vytlemenosti ještě zvýšil , prostě mi 14ka víc sedne jo a mezi 6 a 12 jsou jasný body pro 12
Tak jasný, že 12 bude lepší než 6 já se ptal, ptž jsem viděl video ze sprintu B12 vs. Hornet 6 a ten Bandit měl celkem minimální převahu, tak mi to bylo divný
Sucre psal:John psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
Tak jasný, že 12 bude lepší než 6 já se ptal, ptž jsem viděl video ze sprintu B12 vs. Hornet 6 a ten Bandit měl celkem minimální převahu, tak mi to bylo divný
Tak třeba čas z 0-100km/h se moc neliší,ale výrazně se liší dynamika jízdy a hlavně ta pružnost motoru je někde jinde
Honzik8719 (Člen) 21.04.2013 19:30:51 Online |
Jaster psal:taky jsem o změně z B6 na B12 přemýšlel a svezl se na B12. Ale nakonec jsem se rozhodl že zkusím něco jinýho, tak jsem vzal Z1000 a zatím spokojenost
Jen občas mě serou ty hrozný vibrace v 6-7tis.
tak dneska sem projel babičku jen na sídliště a zpátky bez světla a značky a musim říct že faktor vytlemenosti má jednoznačně kurva větší než celej Zed krásně to valí skoro z volnoběhu což Zed umí až někde vot 6-7tis
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 21.04.2013 19:57:44 Offline |
VikecB12 psal:Takže zed je litrová motorka kerá se chová jako šestka No nekupto
co bys čekal od žabácké mrdky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sucre psal:John psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
Na sprint se vyser, zkus to brát od 140 a výše tam se teprve projevý ten "správnej zátah"
John psal:Hovno hooligan, prostě je to 14 ka, a tím to končí:) , dva laufy a nižší spotřeba za stejnej výtlem, to za to stojí né?
KdYž na to sedám, tak nikdyvá nevim,jak moc tahající náladu budu mít..takže mam spotřebu 5 - 18litrů..
5 se dá plahočit v mokru někam do prdele na sraz k Budějicům a 18 na okruhu..
PURE NAKED BIKE!
Honzik8719 (Člen) 21.04.2013 22:31:06 Online |
Meloun psal:John psal:Hovno hooligan, prostě je to 14 ka, a tím to končí:) , dva laufy a nižší spotřeba za stejnej výtlem, to za to stojí né?
KdYž na to sedám, tak nikdyvá nevim,jak moc tahající náladu budu mít..takže mam spotřebu 5 - 18litrů..
5 se dá plahočit v mokru někam do prdele na sraz k Budějicům a 18 na okruhu..
Hele nevím jestli jsem ten správnej "tahač", ale přez 8 jsem se nedostal ani při tahání od nevidím do nevidím
Honzik8719 psal:Filous psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
...tááág, štrnácka je dobrá, ale Bandit je hooligan
přesně tak! už jen lampu a držák spz
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0050.jpg
čoveče, asi se ti větrem votočily zrcátka
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
i když Fajťas včera statečně potahal statečný muž na čopru
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
i když Fajťas včera statečně potahal statečný muž na čopru
přesně, to koleno tam bylo furt
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2013 06:45:45 Offline |
4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
no bylo by zajimavy videt na tom sedet nekoho normalne velkyho a ne nekoho kdo ma na chudach 150cm.
K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
no bylo by zajimavy videt na tom sedet nekoho normalne velkyho a ne nekoho kdo ma na chudach 150cm.
no tý vole ten bude vsteklej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
...uplně f pohodě, jen to tag zvláštně jemně vibruje, tagže dyš s toho slezeš, máš pocit, že tě hodili do kopřif
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
...jag to řiká Mour??? ...uš vim...blbečku s ústavu!!! ...v dějinách byli fšichni velký muži malýho vzrůstu
...ty volééé, jag to teť vysvjetlim Džeremymu, Mejovi a Hemondovi??? ...takovou dobu to tutláme a ty to takle provaříš
Banditatom (Člen) 23.04.2013 19:25:00 Offline |
Tys pribrals?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...ty volééé, jag to teť vysvjetlim Džeremymu, Mejovi a Hemondovi??? ...takovou dobu to tutláme a ty to takle provaříš
ty už si poradíš, vypadalo to dobře, ale pro mě to byla velikost od mattela 1:2
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2013 19:37:58 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
...jag to řiká Mour??? ...uš vim...blbečku s ústavu!!! ...v dějinách byli fšichni velký muži malýho vzrůstu
Honzik8719 psal:Filous psal:Koldan psal:Koval co sem chodíval kdysi řekl, že bus je paráda, jede atd, ale že index vytlemenosti má věčí dvanáctka
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0050.jpg
Bordová
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:Jen si říkám zda si Stig nevymlátil na té triodině kolenama zuby .Filousi jak dlouho se na tom dá takhle posedět?Mi to příde dost v křeči, ale jinak je to pěkné pokukání
Kurva to si musim zapamatovat!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Honzik8719 (Člen) 27.04.2013 17:35:15 Online |
naked psal:Honzik8719 psal:Filous psal:...tááág, štrnácka je dobrá, ale Bandit je hooligan
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0050.jpgBordová
Nejels náhodou v pátek lehce před 11 mezi tunelama jak je usekový měření směrem do Dejvic...jel sem z Dejvic a v protisměru jel někdo na vinovym kultu...
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:naked psal:Honzik8719 psal:přesně tak! už jen lampu a držák spz
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0050.jpgBordová
Nejels náhodou v pátek lehce před 11 mezi tunelama jak je usekový měření směrem do Dejvic...jel sem z Dejvic a v protisměru jel někdo na vinovym kultu...
ee , kult chrapal v garazi a ja se v te dobe mrdal z M.Krumlova do Brna na sluz. fabce
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1