Nejsi přihlášen
Re: V prachu 2013
Kelly, vogo, neblbni. Já dal včera stopee na skutru v centru asi před 300 turistama a málej jsem si káknul jak můžou ty korejský mrdky tak brzdit?
proč mi proběhla před očima fotka Osiho?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
No Peti co ....napsala jsi to sama...i mistr tesař se utne....a DATLÍK holt na parkovišti špatně odhadnul úmysl svého kolegy při parkování....Takže kolega neočekávaně začal couvat a nekoukl se do zrcátka. A Datlík to už neubrzdil a dali si pusinku....
Palec je OK a pomalu se rozhýbává....skůtr se posvařuje....
Uzavřelo se to blokovou pokutou o kterou se šábli s kolegou napůl, protože v tom mají své zavinění oba dva....
To je u nás asik osud a blbá tradice, že jakmile někdo má nový papíry na motorku, tak Datlík bourá.
V roce 2006 jsem teda za havárku asik mohla já....
A teď Barča.....
Banditatom (Člen) 10.07.2013 17:50:43 Offline |
Póla psal:No Peti co ....napsala jsi to sama...i mistr tesař se utne....a DATLÍK holt na parkovišti špatně odhadnul úmysl svého kolegy při parkování....Takže kolega neočekávaně začal couvat a nekoukl se do zrcátka. A Datlík to už neubrzdil a dali si pusinku....
Palec je OK a pomalu se rozhýbává....skůtr se posvařuje....
Uzavřelo se to blokovou pokutou o kterou se šábli s kolegou napůl, protože v tom mají své zavinění oba dva....
To je u nás asik osud a blbá tradice, že jakmile někdo má nový papíry na motorku, tak Datlík bourá.
V roce 2006 jsem teda za havárku asik mohla já....
A teď Barča.....
Tak hlavne ze se ma ten ptak na keho vymluvit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak si me tam muzete taky pripsat , vcera vecir jsem se byl projet , neprimerena rychost ,tahla leva zatacka , "oprava vozovky emulzi a kamenivem " klouzlo mi to , prikop ,a prima na betonovej mostek Motorka na hadry , ja uplne ok , zaplat panbuch za kozeny hadry , prilba na sracky
nicola.foxx (Člen) 11.07.2013 10:48:12 Offline |
deny1234 psal:Tak si me tam muzete taky pripsat , vcera vecir jsem se byl projet , neprimerena rychost ,tahla leva zatacka , "oprava vozovky emulzi a kamenivem " klouzlo mi to , prikop ,a prima na betonovej mostek Motorka na hadry , ja uplne ok , zaplat panbuch za kozeny hadry , prilba na sracky
Wogo buď rád, žes na betonovej mostek nešel ty!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:deny1234 psal:Tak si me tam muzete taky pripsat , vcera vecir jsem se byl projet , neprimerena rychost ,tahla leva zatacka , "oprava vozovky emulzi a kamenivem " klouzlo mi to , prikop ,a prima na betonovej mostek Motorka na hadry , ja uplne ok , zaplat panbuch za kozeny hadry , prilba na sracky
Wogo buď rád, žes na betonovej mostek nešel ty!
to už tady bylo... ale ten nám už nic nenapsal
Strýcfajtr !!!
deny1234 psal:Tak si me tam muzete taky pripsat , vcera vecir jsem se byl projet , neprimerena rychost ,tahla leva zatacka , "oprava vozovky emulzi a kamenivem " klouzlo mi to , prikop ,a prima na betonovej mostek Motorka na hadry , ja uplne ok , zaplat panbuch za kozeny hadry , prilba na sracky
...no ty vole , eště že tak
Kdy už se tady naučej opravovat silnice tak, aby po nich bylo rovnou uklizeno
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
hlemejzd999 (Člen) 11.07.2013 12:15:59 Offline |
kurva deny ...eště , žes dopad , jak si dopad
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
No ty vole, hlavně že seš v cajku.
Jo, styl oprav silnic je tu fakt na blití, v Pardubickym kraji je to ale fakt extrém
Největší experti jsou v Luži a Hlinsku, ty by zasloužili "metál".
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Já se dostal na net až teď, ale myslím, že číslo 8 je moje ještě před Datlíkem, cestou na Killery jsem při brždění na předtím neviditelném štěrku vyzkoušel tvrdost svých kostí a pevnost den starých chráničů v hadrech, padák už je vyměněnej, jen barvičky na půl stehně ještě hrajou...
Jsem prostě trouba a tak už to asi zůstane...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2013 13:27:11 Offline |
no Denny mel jsi z prdele kliku..byl usek aspon oznacenej?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jennys psal:Já se dostal na net až teď, ale myslím, že číslo 8 je moje ještě před Datlíkem, cestou na Killery jsem při brždění na předtím neviditelném štěrku vyzkoušel tvrdost svých kostí a pevnost den starých chráničů v hadrech, padák už je vyměněnej, jen barvičky na půl stehně ještě hrajou...
Jsem prostě trouba a tak už to asi zůstane...
ty vole, ty uz na to slovensko nejezdi
Deny: kez by to tak dopadlo i v tom prvnim pripade
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
deny1234 psal:K.a.s.y.m. psal:no Denny mel jsi z prdele kliku..byl usek aspon oznacenej?
No byl , ale az pred tou zatackou , ja vul se lek a zacal na tom brzdit Fotky dodam zitra , dneska mam asi votres mozku
Hlavně, že žiješ chlape!!!!
Všechno ostatní vem čert...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
deny pokud nemáš zlomenou ani jednu kost ...jen vobroušený hadry a škopek ..teda drhnul si to asi pjěqně ..měl by ses rychle naučit nějakej ten japonskej vobřad s tim čajem a uctěnim bohů +třeba podříznout kozla .tohle je takzvaně ZPRDELEKLIKA
a jestlis to dělal abys nemusel příští rok dělat sraz tak mě neser
...nikdo nevojebe Ježíše...
No nic snad zlomenyho nemam , jenom rameno , co jsem mel zlomeny uz z bouracky predtim ,a nechtel jsem drat , tak vypada nejak divne Taky me boli krcni pater , a vubec vsechno , ale uz vcera rano , jsem sel hrdinne k zubari , a bez umrtveni Tedkom , ale budu muset schanet jiny vidle , budiky, svetlo , komplet predek , tak nevim , jestli letos jeste vyjedu .
Po takovém skluzu měním plexi a jezdím dál, obě moje přilby maj za sebou několik krešů a ještě několik snesou, nehledě na to že jsou přes 15 let staré
Přiba svoje splní vždy a když to bude o pevnou tak je jedno jestli je stará nebo nová, kinetickou energii ajnštajna v láku ten novější molitan a polystyren neoblbne
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 12.07.2013 16:45:06 Offline |
To Denny: zaplať satan, že jsi se tomu mostu vyhnul!!!
To Jennys: vogu mi jsme ti vysvětlili co ten pád zapříčinilo
Banditatom (Člen) 12.07.2013 20:51:48 Offline |
Ses celej bud rad 1-2-3-10 vyplat jezdis
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2013 20:58:54 Offline |
ve finále to neni tak strašný...to jsem měl žabáka v horšim stavu když jsem ho koupil.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2013 22:48:51 Offline |
XJelen psal:hele tím krkem myslí Moravec spodní brejli i se špindlí... ne aby sis nechával odříznout celej předek rámu
vysvětli nekrušnohorcum pojem špindle
hlemejzd999 (Člen) 13.07.2013 05:37:25 Offline |
osiris psal:1. xjelen
2. hlemejzd999
3. humlak
4. barney
5. nicola.foxx
6. Honzik8719
7. zvíře
8. jennys
9. datel
10. deny1234
11. osiris
12. ?
a helemese ? ...osi si dela sbirku kurioznich fotek ? co jé ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
deny1234 psal:Hele , ted jsem volal na inzerat , nekdo ma v Pardubicich vidle na bandasku kus za 1950 , zejtra se tam jedu podivat , mam k tomu brat i spodni a horni brejle , jak se ted pozna ze jsou v ?
jestli to neni viditelný tak to asi nepoznášměl sem to dokurvený mnohem míň a spodní musel měnit..krom milionu dalších pičovin..mno podruhý už bych se do opravy nepouštěl páč píču tomu bylo za 40cet hadrů...já bych rozprodal a pořídil velkou jo taky sem rád žes celej ;)
MRDAT!!!
Když mám zraněnáho psa taky ho nerozprodám ťamanům na díly a něco pro něj udělám, ne
Pokud teda nepřišel o 3 nohy a není mu 14
A k tomu předku: jestli je při koupi ok tak to poznáš že je smontovanej(brýle v nich trubky a v nich šroub z osy), pak to stačí položit na jakoukoliv desku a máš jasno
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2013 12:26:29 Offline |
Kožak psal:deny1234 psal:Hele , ted jsem volal na inzerat , nekdo ma v Pardubicich vidle na bandasku kus za 1950 , zejtra se tam jedu podivat , mam k tomu brat i spodni a horni brejle , jak se ted pozna ze jsou v ?
jestli to neni viditelný tak to asi nepoznášměl sem to dokurvený mnohem míň a spodní musel měnit..krom milionu dalších pičovin..mno podruhý už bych se do opravy nepouštěl páč píču tomu bylo za 40cet hadrů...já bych rozprodal a pořídil velkou jo taky sem rád žes celej ;)
No asi takhle..pokud nemá v prdeli spodky vidlí daj se koupit jen trubky a to i nový za rozumnej prajs..problém jsou brejle který by jsi musel nechat tak jako tak srovnat.
a než začne nakupovat tak bych rozebral na prvočinitele to co je rozebrany a zvážil cenu jesti to stojí za to opravovat z pohledu finanční stránky..zvlášť pokud nemáš možnost si nechat dost věcí levně opravit nebo udělat sám a nebo hodně dobře koupit jiný nový nebo bazarový věci.
a ještě tu pohádku od Osirise
hlemejzd999 psal:...osi si dela sbirku kurioznich fotek ? co jé ?
...tos vystih, opět kuriozita
Borák psal:pohádku jak osiris přišel k číslu 11 sem tu nějak nenašel ?
sem s tim
...byl bych rád kdybych se tomu moh v tý chvíli tlemit, ale to fakt i přes silnou vůli nešlo
bolek009 psal:Taky jsem zvědavej, jak padaj matadoři.
...tak to ti řeknu, jak pytel brambor
karlos100 psal:..že by zas provozoval stantrajdynk??
...spíš crashbikes (na body jsem asi vyhrál, on jel na odtahovce, já dolů z kopce bez motoru)
...pozdní odpoledne, déšť, nepromoky, kouřový plexi, pozdě zaregistrovaná zatáčka v tunelu (podotýkám, jeli jsme pomalu, jinak bych byl asi na kaši), brzdy, smyk zadku, narovnání, opět brzdy, trike v zatáčce
...trefil jsem ho padákem na zadní kolo, urval mu ho (prasklo zavěšení, vytáhla se poloosa, vychcal olej) a svalil se na bok (po zemi už jsem neklouzal, jen upad, takže nikde nic odřenýho na mně ani na motorce) - problém byl ovšem proražený levý víko motoru
...cesta ze stelvia na italskou stranu do bormia (bez signálu, volat nešlo nic, to byl problém, sice sanita naštěstí potřeba nebyla, nikomu nic nebylo, ale nemoh jsem nic řešit, pojišťovnu, rady před přijezdem policajtů atd.)
...posléze jsem zjistil proražený víko motoru = nepojízdnou mašinu, tak jeli kluci do bormia shánět někoho se svářečkou, lepidlo, tekutej kov... cokoliv
...carabinieri , nějaká finanční policie nebo co , italskej mechanik (postarší praktik)
...svářet to nešlo, tak to zalepil (rychleschnoucí)
...litr oleje a práce 110,- + 40,- pokuta (spoluvina 50% na 50%)
...pak jsem s tím v alpách odjezdil ještě další 3 dny a drží to furt
...na to jak to mohlo dopadnout, je to při tý smůle ještě z prdele klika
...na závěr chci poděkovat dadovi, pupikovi, michalovi dk a mýmu mladýmu za všemožnou pomoc
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
4. července jsem jel Resia Reschen am See - Stelvio - Bormio - Stelvio - Zernes.
Jsem rád, že jsem žádnýho stojícího tříkolku v tunelu nepotkal.
Pěkně pralo slunce a od sněhu se to odráželo.
Než si oči v tunelu trochu zvykly, byl jsem už venku..
Nahoře na pasu přišli nějací klucí - Češi, jestli nemám provaz. Že jednomu odešlo něco na brzdách, snad.
Nevím, jak to chtěli dotlačit dolu. Snad se jim to taky povedlo.
GSF1250SA K7
osiris psal:...pozdní odpoledne, déšť, nepromoky, kouřový plexi, pozdě zaregistrovaná zatáčka v tunelu (podotýkám, jeli jsme pomalu, jinak bych byl asi na kaši), brzdy, smyk zadku, narovnání, opět brzdy, trike v zatáčce..............
Né von nemůže normálně u nás trefit třeba auto...von si pán jede do itálije sestřelit trajk
Hlavně že si cajk voe A to jako teda nebude žádnej novej lak nebo co?
no,Vaše božstvo,taky si umíš vybrat plac a soupeře
hlavně že jsi cajk ty i vostatní vomrd a trocha prachů je holt
cena za zkušenosti.. super,že jste to zmákli vopravit
A můžeš si láknout na nádrž škrtlou tříkolu,to jen tak někdo
nemá
...a bude hůř!
...né, on nestál, on jel z druhý strany
...pokoušel jsem se přeložit protokol, mohlo by to být asi takhle:
"Řidič vozidla nejel co nejblíže k pravému okraji vozovky i když po křivce mohlo projíždět jiné vozidlo, čímž došlo k nehodě."
...no a on tam má napsaný asi to samý
...prostě jsem byl dlouhej, až k půlící čáře a zpoza rohu jela ta tříkola, stačilo tak 10 cenťáků a vyšlo by to, asi
osiris psal:...né, on nestál, on jel z druhý strany
...pokoušel jsem se přeložit protokol, mohlo by to být asi takhle:
"Řidič vozidla nejel co nejblíže k pravému okraji vozovky i když po křivce mohlo projíždět jiné vozidlo, čímž došlo k nehodě."
...no a on tam má napsaný asi to samý
...prostě jsem byl dlouhej, až k půlící čáře a zpoza rohu jela ta tříkola, stačilo tak 10 cenťáků a vyšlo by to, asi
taky stačila naproti bloncka v SUV a byls nálepka..
srát na to
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 14.07.2013 11:57:06 Offline |
taky sebou nemůžeš praštit normálně co?
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2013 19:51:44 Offline |
Osi ty máš na kuriozní držkopády fakt štěstí hlavně ,že jsi cajk.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2013 21:18:01 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Osi ty máš na kuriozní držkopády fakt štěstí hlavně ,že jsi cajk.
...jj, jak jsem starej tak jsem blbej ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … trike3.jpg
pěkně jsi ho za to kolo chytil..jak guma tak ráfek KO
XJelen psal:notypičo náčelníku! ale vybral sis statnýho soupeře ten z tebe měl asi radost viď
Padak je nesmrtelnej ale dolni sroub jsi mnenil
XJelen psal:notypičo náčelníku! ale vybral sis statnýho soupeře ten z tebe měl asi radost viď
...von myslím taky neměl úplně čistý svědomí
Billy psal:Padak je nesmrtelnej ale dolni sroub jsi mnenil
...nic měněnýho nebylo , žádnej šroub, všechno zůstalo původní
Banditatom (Člen) 15.07.2013 19:28:55 Offline |
To barvičkářskej: hele draku to jsou rd moťácké padáky? co ti udělalo tu ďuzno do tehe víka?
Banditatom (Člen) 15.07.2013 19:52:00 Offline |
osiris psal:...jo, jsou ...konečně se vracím k trubkáčům
proč? nebyli oka?
Banditatom psal:osiris psal:...jo, jsou ...konečně se vracím k trubkáčům
proč? nebyli oka?
...když si díky hříbkům 3x za sebou domrdáš motor, pochopíš, že je to varianta na hovno, ať je od jakýkoliv firmy
...i když jsem měl na šestce zespodu trubkáče možná o cenťák obroušený (nikdy jsem kvůli tomu neupad); na čtrnáctce giviny (možná díky tvrdosti přizvedlýmu podvozku) nebyly ani škrábnutý
Tak si mě zapiš Vpátek jsem se byl poprvé povozit ve Vysokém Mýtě na tom motokárovém okruhu a ve 3.rundě jsem dostal ukázkového hajsajdra Mašina lehla na pravý bok a odnesla to skoro celá pravá strana,řididla Barracuda z ergalu taky přihnutý obě brzdy v ,nádrž bouchnutá,budik otačkoměru jen víka diky datlo padákům vydrželi
BORN TO BE WILD!
hele ty taky už roupama nevíš co
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Osi ty máš na kuriozní držkopády fakt štěstí hlavně ,že jsi cajk.
...jj, jak jsem starej tak jsem blbej ;)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … trike3.jpg
The father of the little princess of the dawn
...čovek tady chvíli nejni a takovejch přírustků ...Denny, ty uť rát, že si rát ...a Osi??? ...jag uš byl psáno, zas kurijozitka ...ale dopadlo to dobře a eštěs pojezdils, to trajkista to votsral víc...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...čovek tady chvíli nejni a takovejch přírustků ...Denny, ty uť rát, že si rát ...a Osi??? ...jag uš byl psáno, zas kurijozitka ...ale dopadlo to dobře a eštěs pojezdils, to trajkista to votsral víc...
...dávej si bacha,blíží se Ti výročí
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:...čovek tady chvíli nejni a takovejch přírustků ...Denny, ty uť rát, že si rát ...a Osi??? ...jag uš byl psáno, zas kurijozitka ...ale dopadlo to dobře a eštěs pojezdils, to trajkista to votsral víc...
...dávej si bacha,blíží se Ti výročí
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 22.07.2013 21:00:01 Offline |
Filous psal:...hajzli
no coco!!! taky mám letos mít periodu
1. xjelen
2. hlemejzd999
3. humlak
4. barney
5. nicola.foxx
6. Honzik8719
7. zvíře
8. jennys
9. datel
10. deny1234
11. osiris
12. DanB6
13. Mek
14. kukii
15. ?
Kukii psal:tak si me tam taky připiš.včera jsem v Žamberku dala pusu s kombajnem.hovno tomu je a ja sem taky v poho
...to jsi mě trošku trumfla s tím kombajnem
...hlavně zdraví
nicola.foxx (Člen) 29.07.2013 10:03:04 Offline |
Kukii psal:Nedobrzdila sem. Bylo to v male rychlosti, takze pohoda. predek krapet splacnuty a na stranu, ale jenom plasty a lesení s tím spojene.padak zafungoval, hovno tomu je
Jo tak to s tím nedobržděním to znám.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kukii psal:Nedobrzdila sem. Bylo to v male rychlosti, takze pohoda. predek krapet splacnuty a na stranu, ale jenom plasty a lesení s tím spojene.padak zafungoval, hovno tomu je
..trochu to nahněvá,ale ještě že tak..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
osiris psal:Kukii psal:tak si me tam taky připiš.včera jsem v Žamberku dala pusu s kombajnem.hovno tomu je a ja sem taky v poho
...to jsi mě trošku trumfla s tím kombajnem
...hlavně zdraví
viděla jsem jedinečnou příležitost, tak jsem s tim prostě fláknout musela
Život je boj-mašina je nej!!!