![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
kufr givi, kappa - ulomený klíč
řešil to někdo pls ? dokáží to někde nebo běžní zámečníci vyndat ten kus zevnitř ? ta fabka je v tom kufru zalisovaná. Nahradní klíč mám. Každopádně je zajímavý , že i když je klíč na 2 půlky, tak to zamykat a i odemykat jde přiložením
...ale radši bych aby to bylo v oukeju
Re: kufr givi, kappa - ulomený klíč
Ja jsem řešil komplet nový zámky na givi a nebyl problem mrkni se jestli ten ten zámek nejde vytáhnout u givin šli ven kappu mam doma taky ,ale tobych se musel podívat jak to tam je novej zámek stojí asi 250 kč .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Po vejletě do Maďar, kde mě bejvalka zavřela klíče a vůbec všechno do Maxie jsem to řešil.
Zámek jsme vylamovali asi 3 hodiny, zničili asi 5 šroubováků...
Po příjezdu jsem vobjednal novej zámek, výměna je tak na 5 min a ještě ti urtitě v ruce něco zbude.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.05.2013 22:19:09 Offline |
Cipísek psal:Nemám problém se zámkem, ale uvnitř je kus klíče...jde nějak "vydolovat" ?
Samo poslední varianta je asi novej zámek, ale jak ho vydělat, případá mi, že je to tam nějaký zalisovaný
vem kufr ke schopnýmu zámečníkovi..ten zámek rozebere a zprovozní.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Cipísek psal:Nemám problém se zámkem, ale uvnitř je kus klíče...jde nějak "vydolovat" ?
Samo poslední varianta je asi novej zámek, ale jak ho vydělat, případá mi, že je to tam nějaký zalisovanývem kufr ke schopnýmu zámečníkovi..ten zámek rozebere a zprovozní.
......nejjednodušší řešení
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Cipísek psal:Nemám problém se zámkem, ale uvnitř je kus klíče...jde nějak "vydolovat" ?
Samo poslední varianta je asi novej zámek, ale jak ho vydělat, případá mi, že je to tam nějaký zalisovanývem kufr ke schopnýmu zámečníkovi..ten zámek rozebere a zprovozní.
a rovnou udělá novej klíček (do zálohy)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Já odvrtal a koupil nový.Jo a tu vložku vykokoť, ale ten kroužek okolo si nech.Koupíš jen vložku viz http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=8616
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
GSX 1400 K7
GSX 1400 K7
Zítra se zeptám u nás v OV (dům motocyklů), jinak objednám na netu. Holt, když to není položka s vývarem za x tisíc, tak se nikomu nechce to řešit na krámě. Zatím 2 krámy a
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
![]() |
Morris_650S (Nový člen) 16.03.2015 16:08:14 Offline |
To Cipísek: zkoušel jsi to nějakym magnetem? Mě se to takhle jednou povedlo.. natočit šroubovákem do polohy, kdy má jít klíček vytáhnout, otočit díru na klíč směrem dolů a silnym magnetem do té vložky ťukat a třeba se uvolní a magnet ho přitáhne
Stránky: 1