Nejsi přihlášen
Dotaz na lakýrníky
Zdar
Po odchodu bývalé mi zůstaly na autě šrámy, které vytvořila o kontejner u tesca. Poraďte jak co nejšetrněji odstranit vzniklou škodu. Auto bych rád prodal, nechci do něj investovat ale potřebuju to co nejvíc zakrýt a zredukovat. Jak teda na to?
![]() |
Banditatom (Člen) 08.05.2013 19:21:54 Offline |
Re: Dotaz na lakýrníky
Az budes met crstu tak se stav neco bych ti pujcil a muzes to zkusit pche ty nadelas s takym skrabaneckem
loni popelnice pravy bok svetlo pate dvere letos sloupek( omluva a betonaz) levy blatnik svetlo naraznik
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To je na rozleštění si myslím. Vzal bych to hrubou 3M pastou abych vodstranil tu cizí barvu zatřenou do té puvodní a pak to přelejsknul jemnou a kdyš tam něco málo zustane,tak si toho nikdo ani nefšimne.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:To je na rozleštění si myslím. Vzal bych to hrubou 3M pastou abych vodstranil tu cizí barvu zatřenou do té puvodní a pak to přelejsknul jemnou a kdyš tam něco málo zustane,tak si toho nikdo ani nefšimne.
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
A k tomu se poutá druhá otázka. Přes zimu stálo auto pod smrkem a jsou bohužel kapky od smůly. Čím je vyčistit? Strejdoš kdysi použil nějaké ředidlo a když na auto zasvítilo slunko tak bylo posypané matnými flíčky... čím to teda sundat šetrně...
...jedna z mála věcí která na to fakt funguje http://www.komplex3m.cz/eshop/autokosme … _1153.html koupit bys to měl i na benzinkách
...ale jinak ti zdejší "odborníci" poraděj samozřejmě tempo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jedna z mála věcí která na to fakt funguje http://www.komplex3m.cz/eshop/autokosme … _1153.html koupit bys to měl i na benzinkách
...ale jinak ti zdejší "odborníci" poraděj samozřejmě tempo
osi... já nejsem odborník...to si tady Ty
ale já bych to přeletěl tempem a neřešil bych to... a taky bych nezaložil topic na to co de "vyřešit" tempem...
stejně je to "podřené" a aby to bylo stopercentne, tak by to muselo do zástřiku...
stejně to chce jen zredukovat na prodej, tak to bohatě postačí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Dado psal:bráchova žena to pořešila houbičkou na nádobí, tou stranou co je drátěnka, vytvořila tím trvalí matný efekt
takhle mi bejvalá umyla celej předek auta od much... :D sice to bylo na starý R19ce, ale byla to leštěnka... teda, pak už ne...
Stránky: 1