Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 12.05.2013 14:42:24 Offline |
Re: chráničová košile na naháče?
Libor nx psal:Koupil jsem to samý vod dainese,mám to na ty největší vedra,když jedu kochačku.Podle mýho je lepší mít něco takovýho na sobě
než jezdit jenom v triku a kraťasích.
cos za to dal celkem by mě to taky zajímalo teda estliva se do teho dá nacpat pupíček
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Libor nx psal:Koupil jsem to samý vod dainese,mám to na ty největší vedra,když jedu kochačku.Podle mýho je lepší mít něco takovýho na sobě
než jezdit jenom v triku a kraťasích.
cos za to dal celkem by mě to taky zajímalo
teda estliva se do teho dá nacpat pupíček
no měl jsem štěstí,normální cena je asi něco přes 3litry,ale já jsem to sehnal funglofku na aukru za litr
![]() |
Banditatom (Člen) 12.05.2013 14:56:59 Offline |
Libor nx psal:jo jinak tam bylo tohle varování
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 40581_.jpg
můžu za to že mi moja furt pere hadry na 90C
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Libor nx psal:jo jinak tam bylo tohle varování
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 40581_.jpgmůžu za to že mi moja furt pere hadry na 90C
ji máš vysvětlit,že se vyvařujou plíny pro prcka a né hadry na sebe
Já jí mám několik let a je to super! Bud to nosim jenom tak, nebo přes to ještě motokrosovej dres. V léta je to hrozně příjemný. Jenom bacha na déšť. Jednou mě chytila průtrž mračen a pak jsem byl samá modřina
...mam tu pičovinu taky a jel sem f tom asi dvakrát...i dyš je vedro, tag je f tom při jízdě chladno a pot chráničema se potíš stejně jag f bundě...za mě na silnici k hovnu...skovávam to na ňáký enďůro
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...mam tu pičovinu taky a jel sem f tom asi dvakrát...i dyš je vedro, tag je f tom při jízdě chladno a pot chráničema se potíš stejně jag f bundě...za mě na silnici k hovnu...skovávam to na ňáký enďůro
nevím jestli jsi to měl přímo na těle,ale mám pod tím moiru a vpohodě
Ňákej kluk s tím šmelí na motorkářích a poslal mě to za 1300 kč funglovku .
Jezdím v tom na Africe a nosím pod to bavlněný triko a dolů kevlaráky jen vo nohy se bojim tak jezdim fut v krosovejch botách a komplet super krásně to větrá a je to určitě lepší než bejt holátko
.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Filous psal:...potvrzujete moji teoriji
...na enďůro dobrý, f kilošedesáti a vejš si připadam jag nahatej, je mi zima a při pádu k ničemu...
na druhů stranu bych f tem moh bejt frajer, Batman hadra
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:...potvrzujete moji teoriji
...na enďůro dobrý, f kilošedesáti a vejš si připadam jag nahatej, je mi zima a při pádu k ničemu...
vím ze to tak nevypadalo, ale jezdím 95% po silnici
to bahno dole bude asi z Ukrajiny 2011
řikám si hurikán
Mladej po Praze v léťě má toto, moira pod to a dres na to, aby nevypadal jako robocop
http://www.zamo.cz/katalog/moto-zbozi-0 … 22183.html
Lepší někdy, než nikdy.
Fresh Man psal:f cechach sem jezdil celej rok jedine v kuzi.. nic jinyho nefunguje
no bodejť, s patníkama nějaký pláťáky nepomůžou a enduro de f kůži taky pěkně
Sem vloni vyřezal z kombošky nějakou nepromokavou membránu, bo už stejně na některejch místech nefungovala, co byla pod perforovanejma částma a lufuje to náramě ...má to jeden drobnej nedostatek...chčije do toho okamžitě, ale chuj s tim
v lete s tim jezdim taky a parada. Jak pise filous,po padu ve vetsi rychlosti to ale nebude k nicemu,sitka ty chranice na miste neudrzi...
Lihy psal:Fresh Man psal:f cechach sem jezdil celej rok jedine v kuzi.. nic jinyho nefunguje
no bodejť, s patníkama nějaký pláťáky nepomůžou a enduro de f kůži taky pěkně
Sem vloni vyřezal z kombošky nějakou nepromokavou membránu, bo už stejně na některejch místech nefungovala, co byla pod perforovanejma částma a lufuje to náramě...má to jeden drobnej nedostatek...chčije do toho okamžitě, ale chuj s tim
proc by se nedalo enduro jezdit f kuži ? stejně 90 % casu jezdiš po silnici ...
Bandit pičo
Stránky: 1