Nejsi přihlášen
rámy nebo hříbky
mám zase jeden dotázek,co je podle koho lepší padací rám z trubek(myslím takový jako maj v rm motu),nebo hříbky a kolik by jich mělo být 2 nebo 4
rady jako nejlepší je nepadat očekávám,ale na každýho to jednou čeká,
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Re: rámy nebo hříbky
...to je snad uz od pohledu viditelny
...pokud ti nejde o to co se ti libi vic, tak ram
...kolik? 4 obsahnou preci vetsi chraneny prostor
...u spodnich pozor na velikost moznosti naklonu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no ten rám od nich co sem jmenoval vypadá docela inteligentně,alespoň z mého pohledu. Přesto když sebou říznu tak ty hříbky se budou brousit a něco zamezej,ale ten rám se asi připlácne na motor a zlikviduje deklíky né
...nekoukal jsem jakej ram myslis, ale ja myslim, ze jsou vsechny na jedno brdo a urcite se ti nezplacnou natolik, aby ti neco na motoru prasklo
...bejvaj jen probrouseny trubky toho ramu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:Trubkovej padak kdyz je uchycenej aspon na 3 místech a je udelanej kvalitne,tak se nikam nepřiplácne a masina se po nem sklouzne stejne jako po hříbkách. Líbí se me trubkový od Givi
neměl bys nějaký odkaz nebo obrázek,všechno co sem našel je buď mizerně nafocený a nebo vůbec ne
Měla jsem Fehlingy a při jízdě ve dvou jsme škrtali v zatáčkách, nehledě na okruh,kde se s tím člověk asi moc nesveze. A krom toho to prasklo v úchytu kolem šroubu. Upevněný byly na třech místech..Naopak hříbky se při "mém ochutnání asfaltu" sice ubrousily, ohly-no prostě na vyhození, ale motor ani "nˇ"
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
cao kluci a holky budu si nechavat delat padaci ram od taty mam vihlidnutej ten co ho tvori jen jedna trubka uchyceni pod motorem na sroubu co drzi motor a pak na hore pod svodem.ale mam par dotazecku.musim davat na ten spodni uchyt jinej sroub?a hlavne jak daleko muze bejt trubka od kritu motoru aniz by omezila naklon?pokud to je mozny bodla by mi fotka nejakyho padaciho ramu z predu diky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
dneska to půjdu namontovat tak to i vyfotím
Sonyk: šrouby se musej vyměnit dostal jsem k tomu celou montážní sadu - teda pokud se za ní dá považovat pár šroubů a vymezovacích podložek,jinak bacha je tam 1,25 stoupání myslím
tatka je automechanik a doma si dela cokoliv od kastle po elektriku takze vi uz sme na srouby koukali.sikly by se delky a dik za stoupani.puvodne sem myslel ze se pouzijou primo z ramu ale ted kokam ze budu muset shanet a co ten sroub u motoru?co drzi motor?ten zustava nebo jinej
jj supleru mame neboj ale myslel sem ze bych je sehnal nez to vymontuju. pac tatka bydli daleko a zatim ma v dilne auto na stolici takze bych ty srouby zatim splasil.ale diky
jirka silver (Člen) 17.04.2007 08:20:00 Offline |
Sonyk přijeď se podívat na Březové Hory to není tak daleko.
Měl jsem fehlingy teď hříbky domágos + na palici kluzáky.
Brnkni na telefon.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Sonyk přijeď se podívat na Březové Hory to není tak daleko.
Měl jsem fehlingy teď hříbky domágos + na palici kluzáky.
Brnkni na telefon.
jj uz sem ti odepsal mail
Stránky: 1