Nejsi přihlášen
Po vačkách i tlumič
Před nějakým časem jsem tu prodával vačky a tak se teda zbavím i toho druhýho klumpu co mám, takže:
Kdyby někdo chtěl tlumič z GSX-R, tak ať se mi ozve.
Kdysi jsem ho vzal od Inkvize. Udělal jsem repasi a vytekl mi. Udělal jsem druhej repas a už to nenamontoval, takže ani nevím jak na tom je.
Cena 1500,- to samé za co jsem to vzal (teda myslím).
Dostanu vynadáno, že na tohle je bazar, ale já tam nechodim a ani nevím jak to funguje, takže to dám sem. On se určitě nějakej závodník chytne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 22.05.2013 21:15:05 Offline |
Re: Po vačkách i tlumič
Meloun psal:Takže asi zbytečnost bych řek..bych potřeboval někoho,kdo nechá za dobře ohlinse,hagona apod..třeba kolevá prachům na chlast..alimenty..forbes nebo tak něco..
proč myslíš?
...relativní kochač...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.05.2013 21:56:29 Offline |
Meloun psal:Pač něco takovýho už tam mam..
..neni to vono holt..
copak kočár blbě pruží??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:Kočár pruží líp než ta moje mrcha..ale tak přemejšlim, že když už na tom nejezdim, tak aspoň něco vylepšit..
No a já jdu právě opačnou cestou... Budu se to snažit držet v originálním stavu.
Závodnické období mě jaksi přešlo, takže proč to mít doma. Pošlu to dál, třeba to někomu udělá radost a nebo si to Kelly koupí na sklad.
Sice tam mam progresivy, pancířový hadice a IXILa, ale vejfuk i ty pružiny mám ještě doma a možná je tam zase jednou vrátim. Mám doma i brzdový hadice, ale ty tam asi nevrátim.
Já na tom tlumiči moc nejezdil. Tim jak jsem to dal repasovat do blbý dílny, kde jim to trvalo asi 4 měsíce než mi to udělali. Ale tak je to trochu delší, nakopne to zadek i bez kostí. On se tam úplně nevešel, tak jsme ho s otcem trochu "upravili", takže když si to někde vezme tak stačí jen nasadit a jezdit... Pokud teda bude funkční. Tlumič nechám samozřejmě vyzkoušet. Když bude na prd, tak si ho vezmu zpět. Zase nejsem kurva, abych prodával kamarádum krám. Možná je fakt v čudu a pověsím si ho vedle těch hadic, vejfuku a pružin jako výzdobu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1