Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Prostějov obhlídnutí motyky

spidys (Člen)
23.05.2013 17:16:53

Prostějov obhlídnutí motyky

Zdar plantážníci,
kámoš se zamiloval do Yamahy FZ8 a vyhlíd si tuhle:
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/2 … n-top.html

Domlouvá, že bysme tam v neděli 26.5. jeli, vomrkli to a případně vodvezli.

Neni někdo z týhle lokality, kdo by to tam do tý doby vomrk, jestli má smysl tam vůbec jezdit a investovat čas a PHM?
Nebo případně někdo kdo má zkušenost s MK MOTO?

Chtěl by bike, kterej nebude potřebovat nijaký další větší investice, když už do toho dává takový prachy a bílá FZ8 je jeho favoritka.

Už sem se mu snažil vnutit nejakou pěknou Bandasku, ale tohle je srdcovka.

THC (teda THX) :good:

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ton@l (Člen)
23.05.2013 18:59:11

Re: Prostějov obhlídnutí motyky

čau, zkušenost s MK moto dobrá, jeden kámoš tam kupoval Transalpa a dobrý. Já tam před rokem vybíral sousedovi FZ6 a taky super. Zítra může jet kolem, tak se můžu mrknout jestli tam nebude něco fatálního.idontknow

Vzdy muze byt hur :-)
Koldan (Člen)
23.05.2013 20:20:47

domluvte si Kellyho. Sice temu nerozumí, ale nadělá tam spoustu keců a prodejce aby sa vás zbavil vám vnutí slevugood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 (Administrator)
23.05.2013 22:47:25

Koldan psal:

domluvte si Kellyho. Sice temu nerozumí, ale nadělá tam spoustu keců a prodejce aby sa vás zbavil vám vnutí slevugood

jj, taky sem to přes něj řešil a to tak, že sem skočil do dodávky a jel tam, jináč bych měl dneska hovno a ne limitku, Kelly se na mě vysral, jenom blbě kecal ...

čili dědkův standard :)))

ale di, Ty brepto ...
PALOUS (Člen)
23.05.2013 23:33:32

Mám od nich yamaha versity už asi 5 let a taky spokojenost

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
23.05.2013 23:41:13

huskymu: tys ten drek koupil dobrovolně? smile1bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 (Administrator)
24.05.2013 19:35:52

osiris psal:

huskymu: tys ten drek koupil dobrovolně? smile1bigsmile

ne, byl sem po těžkym votřesu mozku, čili mi to myslelo eště míň, než normálně, viděli prosťáčka z dálky, velmi rychle pochopili, že lepší kupec není :)

ale di, Ty brepto ...
spidys (Člen)
26.05.2013 20:44:21

No to byl zase č*rák sickfucksurprised

Kámoš nakonec, že jo, že tam pojedem, celý se to domluvilo, eště sem zlanařil Lachtana aby nás bylo víc, Kojak pučil vozejk a tradá na vejlet do Prostějova.
Týpek eště včera volal, jestli nemůžeme přijet dřív a začal kámoše školit, že s tim vozejkem může jet i rychlejc než co mu ukazuje tachometr kilo, že ty tachometry stejně proměřujou, že může jet i stodvacet.
Kámoš mi volá, jestli můžem vyjet dřív, abysme tam byli vo půlhodiny dřív, že týpek pospíchá, tak mu řikám, ať de do prdele, že chce prodat motorku, tak ať se zařídí von, že my sme ty co vezou bankovky. No dobrý...
Kámoš to teda pořešil, že sme s vozejkem celou dobu letěli stopade a byli tam ne v jednu ale v půl jedný.

Týpek vytáh motorku, předesílám, že sme jeli na FZ8 2010, 9tis. km, TOP Stav. Podle fotek nevypadala špatně. Lachtan hned v úvodu čumí jak vejr na zadní ráfek, kterej je na jednom místě placatej, co to jako je. Frajer na to kouká, mele něco vo tom, že vo tom neví a že to ničemu nevadí, že to je jenom kosmetika, že na pneu to nemá vliv a že to neni problém srovnat. Uff, řikáme si, tak co najdem dál...
Voblejzáme to ze všech stran, pak koukáme na nádrži v úrovni kolen důlek, kterej neni nijak moc zřetelnej spíš to vypadalo, jako že to je i takhle schválně, jenže na druhý straně důlek větší a hrana mírně "zlomená".
Řikáme, to upadlo? Nééé, to neupadlo, to je jistý. Hmm, dobrá teda, koukáme dál. Zaujme mě sedadlo pro řidiče, který je v rozích mírně potrhaný. Řikám, to mi neřikejte, to muselo upadnout. Nééé, to může bejt vod čehokoli. To moh třeba poškrábat pes, kterýho majitel třeba měl.
Už si děláme vo motorce a hlavně vo prodejci takovej nějakej vobrázek a já v sobě dusim smích, jak nás tahá za nohavici.
Kámoš, natěšenej na motorku furt ale zvažuje, že i přes to všechno koupí. Ok, koukáme dál.
A co ta zatřená podsedlovka, která byla asi na dvou místech malinko ďoblá. To prej nic neznamená. No dobře, zvedám zadní sedlo a koukám na podsedlovku zevnitř.
A proč sou tady ustřihaný ty dráty vod světel a blinkrů a zamotaný klasickou elektrikářskou izolačkou? Prej si tam třeba původní majitel nechal montovat alarm. Řikám, vono to má alarm? To nemá, ale třeba tam byl. Opět přemáhám úsměv.

Lachtan řiká, bylo to někdy sundavaný? Nééé, to určitě néé. Chvíli Lachtan kouká dovnitř tý podsedlovky a pak řiká a proč sou tu naházený ty plastový čudlíky co držej plasty kolem podsedlovky? Ticho.

No nic, dostali sme výklad vo tom, jak má týpek těžkej život, že na motorce už nemá tolik, jako dřív, že každej by chtěl super stav, tak se ho ptám, proč teda psal do inzerce TOP stav, když je takhle zmordovaná. Prej to nepsal von, že nějakej jeho kolega, že s tim nemá nic společnýho.

Kamarád by motorku chtěl a je smířenej s investicema, dohodli se na spíš symbolický slevě 3tis. Takže bike by stál 132tis.!

To už nemluvim vo tom, že v inzerátu uváděl:
Moto v perfektním stavu, po prvním majiteli, nikdy nehavarováno!!Jako nová!!Zadní pneu 50– 60%. Přední pneu, řetězovka a brzdové desky vše 85– 90%. ABSOLUTNĚ BEZ JAKÉKOLIV POČÁTEČNÍ INVESTICE!!Český TP, SERVISKA, 3 originál klíče.
Přitom zadní pneu k.o., přední žádná sláva a vo těch počátečních investicích bych už vůbec nemluvil.

Řikám Lachtanovi, hele tak to ještě projeď a uvidíme. Oba to kámošovi nijak neschvalujem, ale jeho rozhodnutí je jeho rozhodnutí.

Lachtan ochotně sedá a odjíždí.

Tak tam tak stojíme, posloucháme zase nějaký cancy pana nejchytřejšího a Lachtan nejede. Asi po 5min. se Lachtan objeví a jede krokem. Řikám si, asi něco zkouší. Lachtan přijíždí a volá na týpka: "Svítí na mě mazání! Je tam volej?!"
Týpek kouká a začíná zase s přednáškou, že tyhle motorky sou na to hrozně citlivý a že tam chybí tak 2 - 4dcl voleje. Lachtan vznáší otázku, jestli teda to tak žere volej nebo kdy se dělá výměna voleje že tam chybí skoro půl litru voleje a týpek, že po 10tis. (měla najeto 9tis.). Řikám, to neni možný, tam musela bejt dělaná výměna eště dřív. Naštěstí byla pod sedlem serviska a tak koukáme. První volej asi v 1.500km a druhej v 5.400km takže na tenhle volej, jestli to tak bylo, tak najeto 3.500km. Týpek trochu znejistěl a řiká:"Tak neni problém, já vám ten volej doleju"

To už já i Lachtan kroutíme vočima a křivíme držky.

Týpek zmizel a v momentě se vrací s petkou něčeho černýho a chystá se to nalejt do motorky.

Řikám:"Heleďte, to ani nebude třeba, my si myslíme, že vám poděkujem"
Kámoš bere bankovky zpátky, sedáme do auta a se slovy že to byl zase č*rák (což padlo eště asi stokrát po cestě do Prahy) mizíme.

Takže MK Moto možná má z minulosti reference dobrý, ale teď už bych si u něj nekoupil ani motorovou kosu.

Filous (Člen)
26.05.2013 20:51:52

...no tyvole, to je mazecsicksicksick

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
26.05.2013 21:31:20

dobrá story goodbigsmile
sicksick
to je na palici s nekterejma idontknow

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Ton@l (Člen)
26.05.2013 21:32:15

NO TY pussy tak to sorry za referencesmile2

Vzdy muze byt hur :-)
Lachtan (Člen)
26.05.2013 22:38:40

napsaný jak pohádka...
ale bez toho hezkýho konce. Říkat mu něco vo tom že TOP stav je asi něco jinýho nemělo vůbec smysl. A že jedem přes 1/2 světa a mohl říct do telefonu "má to ďolík v nádrži" taky ne. Měl nás v tu chvíli za vocasy z Prahé s obnosem peněz kerý von chtěl. Vysvětlivky  jako že sedlo snědl pes, kolo je od obrubníku, páč je to bláto nám jenom ukázali že vocasové nejsme asi mi... Jak psal Kuba vejš, po projíždce se svítící aladinovou lampou nám donesl jakejsi černej obsah že to tam naleje a to nás přesvědčil... Předcházelo tomu ještě to že nechytla. "Neni tam benzín, to je taky v prdeli, měsíčně mě stojí 3 tisíce jak tady dolejváme motorky. Byly doby kdy jsem se vozil na motorkách zadarmo" No stát se může fšecko. Na druhou stranu, prošel si tim každej, kdo scháněl svojí vysněnou motorku, tak proč zrovna nějakej Spidysův kámoš by měl mít kliku, nenarazit na blba a koupit hned tu první.....

Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
nety (Člen)
26.05.2013 23:04:45

jednim slovem masakr... bad

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen)
27.05.2013 06:25:10

to je čurák.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 (Člen)
27.05.2013 07:44:29

A to byla Moravasmile1

Teď si představte co čeká Moraváka když si jede pro něco takovýho do Práglubigsmile

God Save The Queen!
PFremer (Člen)
27.05.2013 07:55:42

Pánové, vás jsem si měl vzít, když jsem kupoval Bus :-D.

Přesně, jak řikáte já zamilovanej do motorky, nevidim, neslyšim a kluk, kterýho jsem měl sebou asi taky ne...

Proč je ta dírka v těch kalíškách? Od kamínku, co odlítl od kamionu.
Proč je k tomu jen jeden klíč? Mě už to s jednim takle dávali v suze.
Kde to má masku, když je tam to lešení? Já jí sundal, že jí umeju, nechal jsem jí v garáži ( veřejný ) a oni mě jí ukradli.

No a potom když jsem asi po měsíci sundal tu koženou šprcku na nádrzi, objevil jsem dva důlky a klukům na Baranďáku se rozpadla přední slepovaná přístrojovka...

Takže jsem za čuráka já:-D, a autobus mě stál už ranec prachů, ale mám ho moc rád a až budou penízky, dám ho do barev special edition:evil::evil::evil:

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
spidys (Člen)
27.05.2013 08:00:04

Neřikám, že je to problém Moravy, člověk narazí na debila tam nebo jinde, spíš mě sere, že čurák ví, že jedeme 260km tam a 260km zpátky a tahá nás za rypák na jakou voňafku že to jedem.
Když sme se vraceli do Práglu, tak kámoš nasranej, že motorku nemá, tak sme čuměli eště do founů a našli jeden bike kousek vod Benešova.
Volám frajerovi, ptám se ho co mi k motorce řekne a z něho začal padat elaborát, vůbec se netajil s tim, že s motorkou si ustalal, co na ní bylo v hajzlu, co vopravoval. Kua k takovýmu typovi pojedu stokrát jistějc než k čurákovi, kerej to přitáh vod makarónů v kdovíjakym stavu, tady to třeba jen tak pošolichal a když se ho zeptáš na stav, tak ti řekne, že je to topovka a ať se přijedeme podívat.

Nakonec sme do Benešova nejeli, protože kámoš začal řešit barvu beer
Takže vopravdovej stav neporovnám s tim co řikal, ale píšu to tu jenom pro srovnání v jednání.

Kámoš si takhle moh ušetřit dvojku za vejlet s vozejkem na Moravu.

hlemejzd999 (Člen)
27.05.2013 08:11:13

Kelly01 psal:

A to byla Moravasmile1

Teď si představte co čeká Moraváka když si jede pro něco takovýho do Práglubigsmile

do Praglu  ? ...jedině na letiste ...odtud lítá všecko pryč ...to je jedinna možná cesta bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
K.a.s.y.m. (Člen)
27.05.2013 08:49:15

spidys psal:

Neřikám, že je to problém Moravy, člověk narazí na debila tam nebo jinde, spíš mě sere, že čurák ví, že jedeme 260km tam a 260km zpátky a tahá nás za rypák na jakou voňafku že to jedem.
Když sme se vraceli do Práglu, tak kámoš nasranej, že motorku nemá, tak sme čuměli eště do founů a našli jeden bike kousek vod Benešova.
Volám frajerovi, ptám se ho co mi k motorce řekne a z něho začal padat elaborát, vůbec se netajil s tim, že s motorkou si ustalal, co na ní bylo v hajzlu, co vopravoval. Kua k takovýmu typovi pojedu stokrát jistějc než k čurákovi, kerej to přitáh vod makarónů v kdovíjakym stavu, tady to třeba jen tak pošolichal a když se ho zeptáš na stav, tak ti řekne, že je to topovka a ať se přijedeme podívat.

Nakonec sme do Benešova nejeli, protože kámoš začal řešit barvu beer
Takže vopravdovej stav neporovnám s tim co řikal, ale píšu to tu jenom pro srovnání v jednání.

Kámoš si takhle moh ušetřit dvojku za vejlet s vozejkem na Moravu.

jeho uvzovani spocivalo v necem jinym..kdyz uz sem tu dalku jedou tak ji vemou.

Honzik8719 (Člen)
27.05.2013 10:08:45

...s Lachtanem jsme si taky užili když jsme sháněli bajk pro mě...původně to měl být Speed 1050 v inzerátu top stav, bez investic, nepadená , celkem pěkně natuněná klínem a krytem zadní sedačky, připravená na sezonu a bůh ví co ještě všechno....táhli sme se dodávkej až do Znojma přijedem tam a už na první pohled na mě nedělá bajk tak dobrej dojem jak z fotek...nechali sme si to vytlačit před krám a čumíme...řetez totálně v píči,gumy na odpis, nepadenej bajk měl odřený pravý závažíčko, levý zrcátko a na pravý straně lehce víko, na nádrži u nápisů Triumph tak debilně nalepený šachovnice,že to skoro zakrejvalo ten nápis, jedu po nálepce nehtem a na levý straně skovávala rejpanec jak kráva...to že v barvě na blatníku byla nějaká příměs čistě stříbrný, nádrž byla na pár místech steklá toho si zase všímá Lachtan, přičemž se pan prodejce začíná chovat jak arogantní debil,mele pohádku vo tom a vo tamtom a kdesi cosi, jízdně to taky nebyla žádná sláva a tak sme si cestou dom s prázdnou dodávkou nadávali jaký sou ty lidi dneska kurvy...14 dní na to už bylo rozhodnuto, že bude vínovej kult a tak jedem  za Plzeň k soukromníkovi na eskovýho kulta za 35 tis, za ty prachy sem nepočítal z žádnou slávou, ale to co sme viděli...fotky mě poslal rok starý ještě než lehnul a vomrdal nesmyslný mega silonový padáky, motorka byla ráda že běží aspoň na tři a pán to vůbec nepoznal!!!pak vidim na kyvce nálepku dynojet a kn tak se ho ptám je to v tý motorce namontovaný a jeho tichá odpověď: Nooooo, další říkám  Lachtanovi hele zadní kolo sedí na zemi to bude nakopnutý tak říkám máte to nakoponutý kostma? a on zase Noooo a pak si všímám nádobky a usuzuju že je tam centrál z Gixera tak se ho ptám jo tak to neni nakopnutý to tam máte centrál z Gixera a pan vidloň zase Noooo, to už sem si kurva drbal hlavu na co sem to zase naletělidontknow ... pak přichází ona pověstná chvíle, kdy Lachtan odklopí sedlo a v podsedláku místo lekárny nějakej plesnivej šrot a rybí šupiny, následuje otázka vy jste to měl na ježdění na ryby? Noooo,na rybách sem s tim nikdy nebyl...to už se oba tlemíme a do toho přišel asi jeho otec a povídá tý jeho malý přitroublý dcerce: Tak táta ti to nakonec prodá viď? a Lachtan pohotově a hlasitě říká: No to asi určitě neprodábigsmile nakonec sem koupil "aliena" za 45tis. od kluka přímo z Plzně, k jednání jak po telefonu, tak na místě nemám absolutně výhrady. S bajkem sem spokojenej a tak nějak vim, že to co mi řekl že tomu je tak tomu je a to že sem do toho nasypal to co sem nasypal byla jen moje potřeba úpravy k podobě podle mýho gusta...

takže i tahle pohádka vo shánění bajku má šťastnej konecgood

...relativní kochač...
spidys (Člen)
27.05.2013 21:52:44

Ta naše má po dnešku taky šťastnej konec.
Kámoš koupil v Yamaze ve Vrbovce vo 30k sice dražší, ale funglovku s dvouletou zárukou.

čočkin (Člen)
27.05.2013 22:56:02

tak dobrý  happy end good

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
28.05.2013 06:41:39

spidys psal:

Ta naše má po dnešku taky šťastnej konec.
Kámoš koupil v Yamaze ve Vrbovce vo 30k sice dražší, ale funglovku s dvouletou zárukou.

pokud tam yl je takovej rozdil tak asi udelal nejlip jak moh

Fik-B6S (Člen)
28.05.2013 07:16:18

Mám od tamtud úplně stejné zkučenosti. Motorky hezky nafocený a vychválený. ale když tam dojedeš tak jsou to zbořenin a ještě opravené na koleně v zadní dílně.

skoro každá motorka jednou padla na hubu ale důležité je jestli je dobře opravená...good

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
VikecB12 (Člen)
28.05.2013 08:06:20

No a pak někdo prodává motorku nepadenou,je první majitel,je u ní známá historie a lidem se zdá moc za to chtít kilo a čeká na kupce pul roku.....Takže co vlastně lidi chcouidontknow

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 (Člen)
28.05.2013 08:19:57

To co ty když jsi ode mne koupil Passata - funglovku s jasnou historií a bez škrábancecool

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
28.05.2013 08:49:30

VikecB12 psal:

No a pak někdo prodává motorku nepadenou,je první majitel,je u ní známá historie a lidem se zdá moc za to chtít kilo a čeká na kupce pul roku.....Takže co vlastně lidi chcouidontknow

original neposkozenej stav oceni malo kdo zvlast kdyz je to eSko smile1smile1

Brkos (Člen)
28.05.2013 09:26:31

To ste si mohli prijet pro tu moji fz1 bigsmile

spidys (Člen)
28.05.2013 14:19:52

Brkos psal:

To sme chtěli, jenže ty za ní chceš ranec smile1

PALOUS (Člen)
28.05.2013 15:02:02

Kelly01 psal:

A to byla Moravasmile1

goodbigsmilebigsmilebigsmile

PALOUS (Člen)
28.05.2013 15:04:17

Ne fakt,kokot,ale jak píše Lachtánek,prošel si tím snad každej a já při schánění B12 3x a to už sem stříkalsickže Spíduv kámo koupil novou je prostě to nej co moh udělatgoodgood

Brkos (Člen)
28.05.2013 15:36:43

spidys psal:
Brkos psal:

Taky to je TOP stav bigsmilegoodbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
28.05.2013 21:02:26

spidys psal:
Brkos psal:

za vopravenou totálku bigsmile

Brkos (Člen)
28.05.2013 21:41:01

K.a.s.y.m. psal:
spidys psal:
Brkos psal:

za vopravenou totálku bigsmile

Malá go motoru bigsmile

čočkin (Člen)
28.05.2013 21:58:44

PALOUS psal:
Kelly01 psal:

A to byla Moravasmile1

No co, nejdřív se musí naučit česky aby mu tam vůbec rozuměli evilbigsmile

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
4Fun.cz (Člen)
28.05.2013 22:46:13

čočkin psal:
PALOUS psal:
Kelly01 psal:

A to byla Moravasmile1

bigsmilebigsmilebigsmile heleď koukej, chtěl si říct," pražsky" . Né?evil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen)
29.05.2013 18:16:05

4Fun.cz psal:
čočkin psal:
PALOUS psal:

bigsmilebigsmilebigsmile heleď koukej, chtěl si říct," pražsky" . Né?evil

pussybigsmile máš tam hrupku píše se " pražský" pííčobigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer