Nejsi přihlášen
hladovépedro (Člen) 24.05.2013 15:20:40 Offline |
okruh vysoké mýto 27.5 anebo 28.5 (2013?)
díky všem za účast 21.5
DALŠÍ TERMÍN JE PONDĚLÍ 27.5. 16-18H !!!!!!!
autodrom nám vyšel vstříc v tom, že v případě , když v pondělí bude nepříznivé počasí, tak nám termín operativně přesune na úterý, v krajním případě středu
peníze: 200kč když se nás sejde 15 a víc,.... anebo 3000kč:účastí (když méně než 15)
max počet účasti je 17 lidí!!!
2 SKUPINY POMALÁ X RYCHLÁ ,
VHODNÉ I PRO TY , KTEŘÍ NESTÍHAJÍ NA VOLNÝCH
HLAŠTE SE
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=14
Editoval osiris (25.05.2013 18:26:54)
hladovépedro (Člen) 24.05.2013 18:21:49 Offline |
Re: okruh vysoké mýto 27.5 anebo 28.5 (2013?)
PALOUS psal:Okruh? :O
kolego , nevím co na to napsat, nehraju si na Valeho, a nepovažuju to za Brno, nebo mne víc bavící Most, mám to jen blízko domova, a vždy když seženu takhle pár lidí, tak si zajezdím lépe než na volných(v mýtě) a v podstatě za přibližně stejné prachy- 200-300kč...
samozřejmě se můžem všichni smát....Jakej je to na hovno "okruh" až se budem za břicha popadat, ale já se tam docela vyblbnu.....
když jsem kdysi párkrát dělal sosnovou, tak jsem to sem dal taky...a občas kluci ze severu přijeli....
Ale jinak budu rád když si něco zamluvíš ty-za pár kaček, a já Ti tam rád přijedu si zajezdit
http://www.youtube.com/watch?v=teFfjeRBz5U necouf ani jednou.
hlemejzd999 (Člen) 25.05.2013 21:09:58 Offline |
Michal Dk psal:http://www.youtube.com/watch?v=teFfjeRBz5U necouf ani jednou.
takhle to vypadá i v tom Mejtě ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
PALOUS psal:SLUGI psal:... do Mýta jezdím kouknout na mistráky motárdů nebo skůtrů
... já bych si tam moc nepojezdil páč bych v některejch zatáčkách musel i couvat abych ju projelJak říkáš
... asi stárnu
... tohle mě prostě nebaví
... od toho sem si Busu nekupoval
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Je mi jasný že někteří než aby napsaly co si ve skutečnosti myslí tak radši neodpoví nebo to hodí do autu, já takovej nejsem a proto na plnou hubu píšu že mejto na motokáry super na moto na hovno
Jebat motorky :-)
Honzik8719 (Člen) 26.05.2013 00:43:56 Offline |
až pořídim motarda tak klidně pojedu
p.s. : a je to v plánu
...relativní kochač...
PALOUS psal:Je mi jasný že někteří než aby napsaly co si ve skutečnosti myslí tak radši neodpoví nebo to hodí do autu, já takovej nejsem a proto na plnou hubu píšu že mejto na motokáry super na moto na hovno
...klidně to na plnou hubu napíšu, když na tý motorce dokážeš i zatáčet, tak je sosnová i mejto naprosto super ...každýmu podle gusta
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 26.05.2013 16:31:19 Offline |
richie psal:Honzik8719 psal:až pořídim motarda tak klidně pojedu
p.s. : a je to v plánupo čem pokukuješ?
hele ještě pořádně nevim jen tak si projíždim inzeráty po volnejch chvílích... se v tom vyznám,ale je tam pár fakt hezkejch kousků a slintám u jednoho Husaberga
nějaký doporučení?
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:richie psal:Honzik8719 psal:až pořídim motarda tak klidně pojedu
p.s. : a je to v plánupo čem pokukuješ?
hele ještě pořádně nevim jen tak si projíždim inzeráty po volnejch chvílích... se v tom vyznám,ale je tam pár fakt hezkejch kousků a slintám u jednoho Husaberga
nějaký doporučení?
já se v tom taky piču vyznám ale taky pokukuju a počítám co by šlo..... já když už tak enduro s náhradníma kolama....
a pokud chceš motárda tak si myslím, že hledej něco vostřejšího.... jinak se na tom budeš na silnici nudit třeba SM510R
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
osiris psal:PALOUS psal:Je mi jasný že někteří než aby napsaly co si ve skutečnosti myslí tak radši neodpoví nebo to hodí do autu, já takovej nejsem a proto na plnou hubu píšu že mejto na motokáry super na moto na hovno
...klidně to na plnou hubu napíšu, když na tý motorce dokážeš i zatáčet, tak je sosnová i mejto naprosto super ...každýmu podle gusta
...taky si myslim...v Mejtě sem nigdá nebyl, ale f Sosně sme si myslim párkrát pjekně zablbli:good ...je to uplně něco jinýho neš na velkym dromu, nedá se to srovnávat, ale na techniku, pilování zatáček a tělocvik f sedle si myslim že dobrý, páč si pamatuju, že sem byl po každý rundě spocenej jag stará kurva a večír mě bolel celej Filous
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
1x v Sosnové a 1x v Mýtě na Daytoně a myslím, že po 2h ježdění každej bude rád, že vůbec dojede domů, jak se vyřádí... za mě pecka možnost, kde se dá naučit hodně a za ty prachy?
hladovépedro: pro mě špatný termín, snad budou další
Jen s autobusem na to zatim nemám, sosna je strašně pogumovaná a brutálně to klouže, když to namokne, nechci si to rozbít.
Malý okruhy maj něco do sebe
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
marek2.4 psal:Blbý počasí dej příště vědět a zajel bych si zajezdit.Zatím to znám jen z poza plotu když jezdím okolo Všechno se musí zkusit jednou.Bude to určitě poklidnější po ježdění než v Brně.
Hele, nenech se zmást, nedá se to srovnávat.
v sosně je to:
Cílovka, 1,2,3, brzda za 2, levá * plnej, za 3 když stihneš, brzda, za 2, pravá * brzda, (1) pravá* 2, brzda, levá * plnej, levá * plnej 3,4,brzda 3,2, levá* plnej,3,4, hodně brzdy,3,2, levá/pravá *cílovka, repete
Mě to tam bavilo
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:osiris psal:PALOUS psal:Je mi jasný že někteří než aby napsaly co si ve skutečnosti myslí tak radši neodpoví nebo to hodí do autu, já takovej nejsem a proto na plnou hubu píšu že mejto na motokáry super na moto na hovno
...taky si myslim...v Mejtě sem nigdá nebyl, ale f Sosně sme si myslim párkrát pjekně zablbli:good ...je to uplně něco jinýho neš na velkym dromu, nedá se to srovnávat, ale na techniku, pilování zatáček a tělocvik f sedle si myslim že dobrý, páč si pamatuju, že sem byl po každý rundě spocenej jag stará kurva a večír mě bolel celej Filous
Moudre hovoris
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
hladovépedro (Člen) 27.05.2013 10:32:42 Offline |
pánové a dámo, jelikož dnes je samozřejmě počasí úplný nesmysl, takže mi to přesunul na zítřek.....taktéž 16-18h
a celá situace je asi taková, nás tam jezdí už leta parta lidí, kteří vědí co od sebe mají čekat, většinou jezdíme podle takového "kodexu"a není to taková brutalita(jak na volných).....,např:jako když ti to nějaký umělec nasype za každou cenu na vnitřek zatáčky, a pak neví v apexu co s tím(a nemá na to jet vnitřní stopu dál)a vytlačí toho slabšího ven.
A dal jsem to sem pro to, že tento rok, jsem převzal naše organizování já.... a jelikož jsme jezdili minulý týden, a běžně jezdíme 1x za 3neděle......tak na půlku lidí je tento termín moc na rychlo
Cena je normálka 3000 : účastí.... a mne a mojí přítelce to třeba zas až tolik nevadí , když nás je jen třeba 5....(o to víc si zajezdíš), ale většina lidí chce rozumnější cenu.takže z tohoto důvodu jsem to sem dal-
kdo bude zítra chtít jet , tak ať dá vědět na vlákno na motorkářích.
PFremer psal:Do sosnový jsem s Béčkem jezdil furt, je to kousek. Za 300 jsem se pěkně vyblbnul a pak jsem si nepotřeboval něco dokazovat v provozu. ( Rakousko neberu )
Jen s autobusem na to zatim nemám, sosna je strašně pogumovaná a brutálně to klouže, když to namokne, nechci si to rozbít.
Malý okruhy maj něco do sebe
jj mokrou sosnovou uz okusil padak, riditka a vyfuk... Normalni silnice v desty je proti tomu super lepivka Bylo mi receno, bacha ono to trochu klouze, tak rikam jojo jasne a za tri kola... muzu si ji tady nekde nechat, zitra jsi ji odtahnu
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Stránky: 1