Nejsi přihlášen
Re: Jásací místnost..
Loser psal:dnes mam duvod k oslave, tak jsem si k tomu predobjednal tematicky darek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0268.jpg
...tak hlavně opatrně a ať už drží
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Honzik8719 (Člen) 30.01.2019 18:58:35 Offline |
huskyb12 psal:Dáme MMA ? :)))
Na rozehrati staci mlejn
...relativní kochač...
Progear 650 (Člen) 31.01.2019 08:05:47 Offline |
Loser psal:dnes mam duvod k oslave, tak jsem si k tomu predobjednal tematicky darek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0268.jpg
Super, Vemola ma pristi tejden kurz ve Slanym, to mas kousek
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Je to komaxit... Sice se ten hajzl dostane fšude, ale pak není problém hrát si 2 hodiny se šmirglem a vyladit to k obrazu svému...
Vyváženo, ložiska i gufera od včera na místě a během dneška se chci dostat na kotouče a rozetu. V pondělí mám volno, tak se bude dávat na motorku. Z první fotky jde vidět, jak bylo to zadní kolo dojebané od kamínků, na to se nedalo dívat
Bandit pičo!
Protože chtěl malej pomáhat a tak nějak nic jiného po ruce nebylo... Ale zadní guma má před sebou cca 2000km a půjde do kopru. Takže nový Mišáček by měl být nejpozději v dubnu. A jestli si všimneš, tak už nenápadně bridgestonka ztrácí lesk a napiš půjde sám od sebe do prdele
Bandit pičo!
Libor46 psal:Protože chtěl malej pomáhat a tak nějak nic jiného po ruce nebylo... Ale zadní guma má před sebou cca 2000km a půjde do kopru. Takže nový Mišáček by měl být nejpozději v dubnu. A jestli si všimneš, tak už nenápadně bridgestonka ztrácí lesk a napiš půjde sám od sebe do prdele
Neměls ji tam vubec obouvat a nechat ji pro strýca příhodu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Libor46 psal:Protože chtěl malej pomáhat a tak nějak nic jiného po ruce nebylo... Ale zadní guma má před sebou cca 2000km a půjde do kopru. Takže nový Mišáček by měl být nejpozději v dubnu. A jestli si všimneš, tak už nenápadně bridgestonka ztrácí lesk a napiš půjde sám od sebe do prdele
Neměls ji tam vubec obouvat a nechat ji pro strýca příhodu
ty vole už i pankáči jsou hipsteři
Banditatom (Člen) 13.04.2019 14:10:22 Offline |
Pekne mam od stepana take zadek yss a pecka....predek wilbers pruziny a jinna motorka ale to sedlo je peckovni
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 13.04.2019 14:46:15 Offline |
huskyb12 psal:Neměls na švéda voe ? :)))
Nechapu proc sweda???? Funguji spickovne a jsou zs lidsky prajs....
Filous psal:...Filous mel Vanoce na jare
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 190810.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 191547.jpg
...a este pridou Wilbersy do predku...Kojakoj great thanks
šťastné a veselé
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous psal:huskyb12 psal:Neměls na švéda voe ? :)))
...nemel ...a nebo sem spis lakota???
...investice do podvozku je jedna z mála, co má smysl...
...já zrovna řeším, že bych vyměnil plně stavitelného švéda za elektronického dynamického holanďana...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2019 13:03:53 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:huskyb12 psal:Neměls na švéda voe ? :)))
...nemel ...a nebo sem spis lakota???
...investice do podvozku je jedna z mála, co má smysl...
...já zrovna řeším, že bych vyměnil plně stavitelného švéda za elektronického dynamického holanďana...
Pi
Pokud mas motorku ne jezdeni a ne honeni ega tak je to jedina rozumna👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
Ty vole ale to už bys ho šoural po zemi ne?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
...neblbni, v jeho věku
Honzik8719 (Člen) 14.04.2019 23:42:51 Offline |
kojaksro psal:XJelen psal:Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
...neblbni, v jeho věku
Jen si teda nejsem jistej jestli sved jeste dela neco na bandita...Stepo?
...relativní kochač...
Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
Už máš ten centrál namontovanej? Nebyl s tím nějakej trabl? Až tomu dáš požehnání, tak si ho půjdu u Štěpána taky objednat
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Honzik8719 psal:kojaksro psal:XJelen psal:
Ty vole ale to už bys ho šoural po zemi ne?...neblbni, v jeho věku
Jen si teda nejsem jistej jestli sved jeste dela neco na bandita...Stepo?
Product no. Status Category Brand Model Product Family Product Type Model Years
SU 049 Discontinued Motorcycle Suzuki GSF 1200 Bandit STX46 Street Shock absorber 2001-2005
SU 322 Discontinued Motorcycle Suzuki GSF 1200 Bandit STX46 Street Shock absorber 2001-2005
SU 737 Discontinued Motorcycle Suzuki GSF 1200 Bandit STX46 Street Shock absorber 1997-2000
SU 044 Discontinued Motorcycle Suzuki GSF 1200 Bandit STX46 Street Shock absorber 1996-2000
SU 601 Discontinued Motorcycle Suzuki GSF 1200 Bandit STX46 Street Shock absorber 1996-2000
tachec psal:Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
Už máš ten centrál namontovanej? Nebyl s tím nějakej trabl? Až tomu dáš požehnání, tak si ho půjdu u Štěpána taky objednat
...eště ne, ale má ho namotovanej spousta lidí, trabl s tim nejni a funguje to, má ho i Kojak na svý.
Banditatom (Člen) 15.04.2019 15:48:53 Offline |
faitík psal:Banditatom psal:Pekne mam od stepana take zadek yss a pecka....predek wilbers pruziny a jinna motorka ale to sedlo je peckovni
Já už taky
A taky máš dva?
joo.....divne ze?
Filous psal:tachec psal:Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
...eště ne, ale má ho namotovanej spousta lidí, trabl s tim nejni a funguje to, má ho i Kojak na svý.
Neznám nikoho, kdo by ho měl na K6, tak proto se na to ptám. YSS ho v katalogu přímo pro K6 nenabízí, takže Štěpán
vybral takový, který by tam měl rozměrově pasovat a proto by mě zajímalo, jestli tam sednul dobře a nebyl s tím nějaký zádrhel
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Filous psal:tachec psal:
Už máš ten centrál namontovanej? Nebyl s tím nějakej trabl? Až tomu dáš požehnání, tak si ho půjdu u Štěpána taky objednat...eště ne, ale má ho namotovanej spousta lidí, trabl s tim nejni a funguje to, má ho i Kojak na svý.
Neznám nikoho, kdo by ho měl na K6, tak proto se na to ptám. YSS ho v katalogu přímo pro K6 nenabízí, takže Štěpán
vybral takový, který by tam měl rozměrově pasovat a proto by mě zajímalo, jestli tam sednul dobře a nebyl s tím nějaký zádrhel
....zádrhel byl, protože nám poslali jiný tlumič s jinou vidličkou uchycení, takže se bude čekat na nový
...jsou věci, který neovlivníš
...vyndal jsem svůj tlumič z K6 a porovnával jsem ho fyzicky s tlumičem z K3 a rozměrově jsou naprosto identické, rozdíl je jen technickém řešení spodního útlumu, což nemá vliv na funkci a vzhledem k tomu, že geometrie přepákování a váha motorky je stejná, tak nevidím problém...to že mi do škatule zabalili něco jinýho je věc jiná, holt jsem smolař
Filous psal:...já mám dojem, že spousta výrobců dílů a doplňků ignoruje model K6, přestože jsou identické s předchozí generací
tež sem kupil Yss..a dokonce dva heč
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:Filous psal:...já mám dojem, že spousta výrobců dílů a doplňků ignoruje model K6, přestože jsou identické s předchozí generací
...proboha a na co???
Filous psal:tomasNJ psal:Filous psal:...já mám dojem, že spousta výrobců dílů a doplňků ignoruje model K6, přestože jsou identické s předchozí generací
...proboha a na co???
na tvínšoka
malda psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … eliska.jpg
Dnes v 12.05 vnučka Eliška !!
Velká gratulace a hlavně zdravíčko
Život je boj-mašina je nej!!!
malda psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … eliska.jpg
Dnes v 12.05 vnučka Eliška !!
Tak dědo: Na 🍷zdar!!!👍😁
Banditatom (Člen) 05.05.2019 11:49:46 Offline |
Gratulace
Banditatom (Člen) 07.05.2019 16:24:25 Offline |
Petr J. psal:...tak to je v prdeli.....začíná se tu jásat nad vnoučaty, místo nad novými modely motorek
.....nic mlcim
Mour psal:Hele Peťo, Ty sis ale před léty s tím začal ...jak ses chlubil, že vnučka jezdí na krosce a bylo to i s fotkami
...ale to bylo přeci hlavně o té krosce, né o té vnučce.......to až (už?) za dva roky to bude moci být hlavně o té vnučce...
tachec psal:Filous psal:...tag to bezpochyby souhlas, ale na druhou stranu sem presvjedcenej, ze na to my mrdani naprosto dostacuje YSS...akorat se svedem bych holt mel vo kus vjeciho pindoura...no a to se taky pocita😂
...sme na mlejne ani nemeli cas to probrat...tagze...zadnej trabl, sednul tam f pohode, je teda asi vo 1mm delsi, ale bez problemu jak technicky, tak jizdne, i s kratkejma kostma to de hodit na central...no a rozdil pri jizde znatelnej vod prvnich metru, tagze za me spokojenost
logarex psal:Filous psal:corimec psal:Filous mel Vanoce na jare
Čalounictví Mohelno?...nene, jedem sikovnej calounik ve stredozemi...Motopolster
Tak sem se zastavil u toho šikovnýho čalouníka ve středozemí a sem spokojenej parchant
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 160939.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 161032.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 161058.jpg
... DÓÓÓST DOBRÝ
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nevím kam to máznout, sem to snad pásne - udělali mi velkou radost lahovický boys z AB Moto
Mlaďasový jebce se věnovali s příkladnou péčí a láskou, i když si pan trubka vzpomněl na poslední chvili, tak to stihli (díky ještě jednou) a motorka je jak nová. Uplný moto-Lurdy
Jeden by nevěřil, co se spotřebou udělá novej vzduchfiltr a seřízený ventily
Honzik8719 (Člen) 10.09.2019 13:23:12 Offline |
Rum-cajs psal:nevím kam to máznout, sem to snad pásne - udělali mi velkou radost lahovický boys z AB Moto
Mlaďasový jebce se věnovali s příkladnou péčí a láskou, i když si pan trubka vzpomněl na poslední chvili, tak to stihli (díky ještě jednou) a motorka je jak nová. Uplný moto-Lurdy
Jeden by nevěřil, co se spotřebou udělá novej vzduchfiltr a seřízený ventily
Díky! A díky za Republicu
...relativní kochač...
Po Inazumě 750 jsem vyzkoušel jebky (Triumph Sprint a TDM 900) Stálo to za prd, tak jsem se vrátil ke čtyřem válcům. Na doporučení Zmrzlináře nechal plavat Inazumu 1200 a šel rovnou do nejvyššího levelu. Za rozumnou cenu fajnovej kus od Olomouce. Jsem spokojenej parchant...
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 16.10.2019 17:45:27 Offline |
krasavec gratuluju a na bilé kola se vyser jsem jejich otrokem
Progear 650 (Člen) 20.10.2019 19:40:12 Offline |
..gratulace..ať dělá radost..
..já ty kelímky moc nemusím,někteří zase ano..a asi je to dobře..
..jediný kelímek,který bych snesl,je již dneska stařík,ale 916-ku a v provedení
Senna bych na milost vzal..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6f0ec.jpeg
A je doma! A ted do me
...stylovka...
Progear 650 (Člen) 21.10.2019 19:53:20 Offline |
faitík psal:jaryn: máš to pěkný a bílý kola se mi líbí víc
Progear: to je na vypití basy Plzně v garáži a pak načnout druhou a furt se přitom na ní dívat
Presne
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 26.10.2019 23:36:33 Offline |
Banditatom (Člen) 28.10.2019 17:09:06 Offline |
Petr J. psal:čočkin psal:BanditaTom: mě by se líbil ten tahač
...v našich končinách je to nepoužitelný...
...presne! Je to uzasne svezeni ale....26l/100km lpg je to mamut ktery se nikde nevleze a nema to rado sul! Ale bylo to super
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2019 19:33:48 Offline |
Banditatom psal:Petr J. psal:čočkin psal:BanditaTom: mě by se líbil ten tahač
...v našich končinách je to nepoužitelný...
...presne! Je to uzasne svezeni ale....26l/100km lpg je to mamut ktery se nikde nevleze a nema to rado sul! Ale bylo to super
I v tom LPG jezdis jak na motorce od pumpy k pumpe..mame takhle v praci Cheroka a dojezd 350 km na plyn je traga,ale svezeni je s tim pekny i kdyz jen rovne😁..V8 je proste V8 😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 110321.jpg
Já měl dnes dvoje narozeniny domeček už spu v hale
Jelenoj diky za zprostředkovaní
Ujíždím na karavanu a po tom co tam mám vše i mimo kemp užívám stáří 🤣👍
Jebat motorky :-)
Progear 650 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6f0ec.jpeg
A je doma! A ted do me
Krása
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 28.10.2019 21:36:29 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 110321.jpg
Já měl dnes dvoje narozeniny domeček už spu v hale
Jelenoj diky za zprostředkovaníUjíždím na karavanu a po tom co tam mám vše i mimo kemp užívám stáří 🤣👍
Ten muj ceka prestavba.... Ale mam ho tri dny a uz tri dny v nem spinkam😂