Nejsi přihlášen
Re: Jásací místnost..
Hale kurdi, uvazuju o navratu k B12. Idealne kult, ale zvladnul bych i toho novejsiho vzduchace. Kdybyste o necem vedeli, dejte vedet. Chci jen proverenej kousek v dobrym stavu. Do bazaru to psat nebudu, snad se nikdo neposere, kdyz to dam sem
pánové, hoďte mi plís voko na tenhle kousek:
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ … andit.html
Já se v těch novejch verzích nevyznám, tak vim kulový, co tam chybí nebo je navíc...
Maník za to chce 77 litrů.....
Kuba B12 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _31621.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _31671.jpg
radost veliká taky trochu změna I když pořád je to jen SUZUKI s Yoshimurou...
To vypadá, jak ve Skutči na benzině
Ať slouží
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Kuba B12 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _31621.jpg
radost veliká taky trochu změna I když pořád je to jen SUZUKI s Yoshimurou...
Gratulace.
Jak jezdí Katana?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kuba B12 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _31621.jpg
radost veliká taky trochu změna I když pořád je to jen SUZUKI s Yoshimurou...Gratulace.
Jak jezdí Katana?
Podvozek super perfektni ale srovnavam s banditem a gsx. Motor do 5 tis na pohodu a pak se zacnou dit veci. Na bezny cestovani by tam klidne mohl bejt 1157 SACS
Ale celkove je to perfektni a sem spokojenej, perfektne se na tom sedi.
honda je honda
Kuba B12 psal:Podvozek super perfektni ale srovnavam s banditem a gsx. Motor do 5 tis na pohodu a pak se zacnou dit veci. Na bezny cestovani by tam klidne mohl bejt 1157 SACS
Ale celkove je to perfektni a sem spokojenej, perfektne se na tom sedi.
Ale koukam, ze jen 12l nadrz.
Ondráš psal:Kuba B12 psal:Podvozek super perfektni ale srovnavam s banditem a gsx. Motor do 5 tis na pohodu a pak se zacnou dit veci. Na bezny cestovani by tam klidne mohl bejt 1157 SACS
Ale celkove je to perfektni a sem spokojenej, perfektne se na tom sedi.Ale koukam, ze jen 12l nadrz.
...mild-hybrid
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tak něco:)) já s tim asi nemám větší problém. Rád zastavím a víc než 100km v kuse nedám vlastně nikdy. Ujel jsem teď 180km a ještě tam 3,5 musely zůstat protože sem bral 8,5
osiris psal:Ondráš psal:Kuba B12 psal:Podvozek super perfektni ale srovnavam s banditem a gsx. Motor do 5 tis na pohodu a pak se zacnou dit veci. Na bezny cestovani by tam klidne mohl bejt 1157 SACS
Ale celkove je to perfektni a sem spokojenej, perfektne se na tom sedi.Ale koukam, ze jen 12l nadrz.
...mild-hybrid
honda je honda
Progear 650 (Člen) 23.09.2021 12:04:31 Offline |
Banditatom (Člen) 24.09.2021 06:13:52 Offline |
Tobe pujcili detske barvicky kdyz si byl zhulenej?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 12.10.2021 17:56:36 Offline |
osiris psal:...to máš od kulhoše? najmanovu?
Ano Osi
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 12.10.2021 18:01:44 Offline |
Progear 650 (Člen) 12.10.2021 18:02:14 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Tobe pujcili detske barvicky kdyz si byl zhulenej?
Nejdriv mu nekdo pujcil LSD a pak barvicky.
Ani jedno nevratil.
To tak bejva
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 12.10.2021 18:02:41 Offline |
VikecB12 psal:Co to je? To je nějakej samodomo rám s kyvkou?
Ne. Kawa ER6 2014
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.10.2021 21:55:49 Offline |
Petr J. psal:Progear 650 psal:VikecB12 psal:Co to je? To je nějakej samodomo rám s kyvkou?
Ne. Kawa ER6 2014
To je to moto na ježdění pro holky, že?
Hodnoti skutrista…
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.10.2021 21:56:50 Offline |
Marián psal:Von i ten barak vypada dost divoce
Jinak koukam, ego stale vitezi nad rozumem a je potreba zavodit, ze te to jeste nepreslo
Kamo, vis jak, ja potrebuju mit nejakej cil…
A bedna v Horicich je dobrej cil
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 16.10.2021 13:03:18 Offline |
Petr J. psal:Progear 650 psal:Petr J. psal:
To je to moto na ježdění pro holky, že?Hodnoti skutrista…
....jo ono to má ještě menší motor než můj moped? Takže takový minibajk...pro holky...
Si ocas…
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Petr J. psal:Progear 650 psal:
Hodnoti skutrista…....jo ono to má ještě menší motor než můj moped? Takže takový minibajk...pro holky...
Si ocas…
... říká ten, co jezdí na moto pro holky? ... ten můj moped jezdí alespoň na Ohlinsech na rozdíl od toho Tvého přibližovadla do depa
Progear 650 psal:Kamo, vis jak, ja potrebuju mit nejakej cil…
https://www.hranol.com/eshop.php?id=90
Se ti na to složíme a do Hořic ti to taky určitě někdo doveze.
Progear 650 psal:Marián psal:Von i ten barak vypada dost divoce
Jinak koukam, ego stale vitezi nad rozumem a je potreba zavodit, ze te to jeste nepresloKamo, vis jak, ja potrebuju mit nejakej cil…
Kamo, to sis dal kurva velkej cil se svym rozpoctem
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 05.11.2021 08:59:17 Offline |
Marián psal:Progear 650 psal:Marián psal:Von i ten barak vypada dost divoce
Jinak koukam, ego stale vitezi nad rozumem a je potreba zavodit, ze te to jeste nepresloKamo, vis jak, ja potrebuju mit nejakej cil…
A bedna v Horicich je dobrej cilKamo, to sis dal kurva velkej cil se svym rozpoctem
Jo to mas pravdu v pondeli si jedu pro motorku k Najmanovi, tak jsem zvedav co na me vybafne za sumu
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 12.11.2021 10:05:09 Offline |
GSXR jedine s doporučením lékaře su vysmátej jak blecha
Banditatom (Člen) 12.11.2021 10:06:07 Offline |
Banditatom psal:
S'to kupil od Ondřeje?
A k čemu ti to bude? Dyt i na gsx si byl jen o málo rychlejší než borci na Jawach
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Banditatom psal:S'to kupil od Ondřeje?
A k čemu ti to bude? Dyt i na gsx si byl jen o málo rychlejší než borci na Jawach
Má to za stejným účelem jako já to litrové SV. Já mu úplně rozumím.
andre.marek (Člen) 16.11.2021 21:15:28 Offline |
Já ho taky chápu
Je to prostě zábava...
Ondráš psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:S'to kupil od Ondřeje?
A k čemu ti to bude? Dyt i na gsx si byl jen o málo rychlejší než borci na JawachMá to za stejným účelem jako já to litrové SV. Já mu úplně rozumím.
...navíc ty Jawy jsou dnes proklatě rychlé....
Banditatom (Člen) 17.11.2021 07:20:49 Offline |
andre.marek psal:Já ho taky chápu
Je to prostě zábava...
Jo je neskutecne
To jelen: voni dnes ty jawy uz nejezdi oni preci litaj
Banditatom (Člen) 18.11.2021 07:04:10 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:andre.marek psal:Já ho taky chápu
Je to prostě zábava...Jo je neskutecne
To jelen: voni dnes ty jawy uz nejezdi oni preci litaj...střely z Indie s plochou dráhou letu....
Nová výzbroj naší neohrožené armády
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:
Jo je neskutecne
To jelen: voni dnes ty jawy uz nejezdi oni preci litaj...střely z Indie s plochou dráhou letu....
Nová výzbroj naší neohrožené armády
..také má neohrožené velení....
Banditatom (Člen) 20.11.2021 21:47:28 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:S'to kupil od Ondřeje?
Koupil jsem si tu motorku pro radost ne pro honeni neciho ega
Banditatom (Člen) 23.01.2022 21:52:41 Offline |
Tak prdel uz je u Osiho Díky včera došlo nové světlo rám elektroinstalace šrouby a elektrofičury v týdnu to snad přehážu a do jara to bude krasavice
Banditatom (Člen) 17.06.2022 22:18:53 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2022 14:13:06 Offline |
nemam teda zadnou Katanu, ani GSX, ale chtel sem nejakej skutr na jezdeni do prace a nakonec mi z toho vyšlo tohle no
...ale radost z ni mam velkou ... Bandit šel bohužel do piče, abych měl všechny lówe na tuhle yebku ... ( tohle snad neni ani už ta yebka ne ? )
ale jak řikám, mam z ní radost , tak ji sem dám
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Seš první živej tvor,kerýho se můžu zeptat... Má člověk ráno takovej ten supr pocit,že ani dospat nemůže,když si ten den jede pro novou mašinu i v případě tohoto? Chápu že se s tym ta čína chce posunout někam dál,ale to sme slyšeli už u fšelijakejch hyosungu a podobnejch sviní a kde dneska sou? Ale ty to aspoň přiznali cenou,že je to mrdka Tady je cena podobná s Tenerou 700, Guzzi V85TT atd a to mě teda hlava nebere
Mě stačila doma čínská čtyřkolka,kdy je majitel nadšenější při prodeji,než při pořízení. Tím bych tuhle kapitolu uzavřel
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2022 18:29:16 Offline |
VikecB12 psal:Seš první živej tvor,kerýho se můžu zeptat... Má člověk ráno takovej ten supr pocit,že ani dospat nemůže,když si ten den jede pro novou mašinu i v případě tohoto? Chápu že se s tym ta čína chce posunout někam dál,ale to sme slyšeli už u fšelijakejch hyosungu a podobnejch sviní a kde dneska sou? Ale ty to aspoň přiznali cenou,že je to mrdka Tady je cena podobná s Tenerou 700, Guzzi V85TT atd a to mě teda hlava nebere
Mě stačila doma čínská čtyřkolka,kdy je majitel nadšenější při prodeji,než při pořízení. Tím bych tuhle kapitolu uzavřel
hele cena je sice podobná , ale tenere je pro mě malá a jako cestovní už vůbec, to je spíš tak víc do terénu ...to by mě bolela prdel už za Pelhřimovem a V85TT jsem moc chtěl ...moc ...jenže když jsem se na ni svez , tak pak už ne. Je to hezký,ale malý a to je tak všechno. na kafe po městě asi dobrý . Tohle se mi líbilo hned od prvních kilometrů, co jsem si ji půjčil a výkonem na to ty ostatní malý nemaj . Motor by se měl srát tak normálně, jako je u KTM zvykem , elektronika Bosch , tlumiče Kayaba, brzdy španělský, kola taky ...prostě jsou tam evropský cajky a cokoli se bude srát, jakože by nemělo, páč z recenzí ze světa, kde jezdí už rok jsou docela kladný ohlasy , tak bude řešit servis jakodycky, ale myslim, že tohle je první vlašťovka, která za něco stojí oproti těm starejm čínám, který známe. Ale jak se říká: „nezkusíš, nevíš“ , hlavně z toho nesmí bejt člověk předposranej už dopředu
No tak aspoň bude nějaká recenze z první ruky
Su zvědavej jak si to bude držet cenu Když sem koupil v roce 2013 GS,tak sem za něho dal 130tisíc s tym,že tomu klouzala spojka. Dneska se pořád prodává za 130-150 tisíc a je celkem jedno kolik má najeto. Pro mě jako boj s inflací celkem dobrý
Ať dělá radost a hlavně kolama dolů
hlemejzd999 (Člen) 15.09.2022 23:54:11 Offline |
VikecB12 psal:No tak aspoň bude nějaká recenze z první ruky
Su zvědavej jak si to bude držet cenu Když sem koupil v roce 2013 GS,tak sem za něho dal 130tisíc s tym,že tomu klouzala spojka. Dneska se pořád prodává za 130-150 tisíc a je celkem jedno kolik má najeto. Pro mě jako boj s inflací celkem dobrý
Ať dělá radost a hlavně kolama dolů
tak to sem v klidu s tou cenou ,protože ta mě ted už nezajímá... ta motorka mi už zůstane - to se ani nekrade, to je jako hyundai
Proč ne, sice nevím co to je, ale vypadá to jako motorka
hlemejzd999 psal:nemam teda zadnou Katanu, ani GSX, ale chtel sem nejakej skutr na jezdeni do prace a nakonec mi z toho vyšlo tohle no
...ale radost z ni mam velkou ... Bandit šel bohužel do piče, abych měl všechny lówe na tuhle yebku ... ( tohle snad neni ani už ta yebka ne ? )
ale jak řikám, mam z ní radost , tak ji sem dám http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1647_n.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2129_n.jpghttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9121_n.jpg
The father of the little princess of the dawn
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2022 17:30:09 Offline |
Filous psal:...vono taky co jinyho si koupit k Hundaji do garaze, ne? ...tak at to slouzi
tak toho už nemam, toho jsem dal dceři a ta uz bydli jinde, tak at se s tim mrda zas nekdo jinej ,
ted mam kiu . ...hele a to mam jeste cinsky hodinky a cinskej telefon a jsem asi jedinej , kterymu to spolu vsechno komunikuje pres motorku ..Samsungy a Ajfony s tim maji dost problem, ale me tam jde i ta navigace z apky z telefonu na displej
Chvíli jsem váhal, jestli je to nějaká Yamaha, nebo Honda, ale po pár sekundách už jsem si byl celkem jistej, že je to Čína.
Já nic takového koupit neplánuji ani od jiného výrobce, ale recenze mě fakt zajímá. Jak to ti žluťáci posunuli.
Já jsem si před 2 rokama koupil notebook... Komponenty z Číny (jako všichni), ale sesazeno v Německu. Musím říct, že komponenty zatím cajk, ale ta Německá preciznost je v mých očích, minimálně v tomto oboru dost pošramocená (a v diskuzích jsem nebyl jediný kdo to tvrdil).
Tak jsem jen zvědav, jestli už Číňani uměj motorky. Němci maj v notebookách bych řekl ještě rezervy.
Zrovna nedávno pěl na CFMoto chválu kamarád, má od nich několikátou čtyřkolku, jezdí na tom u nich na statku....a teď posílal fotky z prezentace moto 2023 a jde to těm soudruhům stále lépe....jinak CFMoto patří částečně KTM, nebo dnes spíš opačně?
Takže v těch menších asijských objemech se není co divit, že jsou dnes pomalu dál, než EU (BMW je dnes v malých také z Asie, H-D také, o KTM byla řeč) ...a bude hůř
hlemejzd999 (Člen) 19.09.2022 12:34:33 Offline |
pro ty, co o tehle číně neslyšely asi takhle, : CF Moto postavila vloni společnou továrnu s CF Moto KTMR2R, delají do toho ty stejný motory KTM LC8C, co puvodní rakušáci, jen je to odrbaný o 3 koně kvůli euro5, takže to neni žádná čínská ukradená kopie, ale totožnej motor , podvozek do toho montují už sestavenej v kompletu od KYB, zlatý kola od Akrontu ,brzdy od J.Juan, kterážto firma patří mimochodem pod Brembo, elektronika je v tom original Bosch, 6 osé ABS Continental, jejich je akorát zadní hliníková litá kyvka a rám.
spousta lidí trpí hroznejma představama, že se to rozpadne po ujetí 500 metrů, protože je to čína, ale ja v tom problem nevidim.
kdybych si koupil třeba gs850F, tak každej uvidí BMW znak , ale že v tom je komplet čínskej motor ( Loncin) to už nikdo neřeší a proto si to němci nechaj hezky zaplatit, protože proč by ne, když to má znak BMW.
Jo a mmch Tenere700 je čistě francouzská- no koupili byste si francouzskou motorku ?
Americkej psal:No to víš že jo, dobře's udělal's. Se to k Tobě hodí, ať už je to cokoliv.
Jistě, cenduro a eště takový, to si Šnek prostě nemoh vybrat líp
Jenom se mi nepříjemně vtírá taková myšlenka, esli to za bez mála 300K bude dost fajn
ale di, Ty brepto ...
Nekoupil bych to už ze zásady,stejně jako to BMW F850
Kamoš nedávno prodával čtyřkolku TGB nebo CFmoto nebo co to bylo,litrovou,kerou koupil funglovku,najetý to mělo 3000km po polňačkách a po lese a před prodejem to servisoval,aby mu to někdo nevomlátil vo hlavu. Poloose v prdeli,přední diferenciál s takovejma vůlama na ložiskách,že to neutěsnili gufera,vytlučený ramena atd. Nakonec to prodal vo hromadu lacinějš než zamejšlel,protože mu byla hanba za to ty peníze chtít. Když to koupil,drmolil stejný věci co se vedou teď u toho CF. Je to fšecko vyrobený z měkejch materiálů a piču to vydrží. Ta motorka je na silnic,tam to má lehkej život,ale fsadím boty že kdyby tomu někdo dal do těla to,co někeří jezdí s velkejma KTM/GS/Stromama atd,tak to pude srat kurevsky brzo
Progear 650 (Člen) 22.09.2022 11:22:26 Offline |
Americkej psal:Vono za tři kila by byla pěkná hromádka koksu, taky fajn... Nebo ňáká dovopravdická motorka.
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Mour psal:Ted jsem se podival na internet....to CFM fakt stoji skoro 3 kila ...za to by moch bejt litrovy stromek🌲 2021-cka
přihoď čemadány a seš tam
S koksem teda nemám žádný zkušenosti, sem čistej alkáč, ale co s třema kilama bych věděl, žejo Kime
https://bikes.suzuki.cz/motocykly/gsx-s1000-abs-m3
ale di, Ty brepto ...
XJelen psal:Filous psal:...ale nigdy nevyhraju, bo asi zbíram ňáký blbý čísla nebo co??? ..
Hele na tohle bylo výborný kvarteto, třeba s loděma
...fakt mě zajímalo, jak se ti podařilo vydolovat 7 roků starej post
osiris psal:XJelen psal:Filous psal:...ale nigdy nevyhraju, bo asi zbíram ňáký blbý čísla nebo co??? ..
Hele na tohle bylo výborný kvarteto, třeba s loděma
kámo asi Matrix, normálně jako vždy, klepnu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a na konci jásací místnosti jsem objevil tohle
ale je fakt, že poslední dobou se kolem mě dějou divný věci
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
Hele na tohle bylo výborný kvarteto, třeba s loděma...fakt mě zajímalo, jak se ti podařilo vydolovat 7 roků starej post
kámo asi Matrix, normálně jako vždy, klepnu na Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy a na konci jásací místnosti jsem objevil tohle
ale je fakt, že poslední dobou se kolem mě dějou divný věci
...to je na konci, to máš pravdu, ale pouze první stránky ...tak to u výpisu jsi místo na nový, kliknul na jedničku
...jsou horší věci, třeba vybryndat pívo
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:
ale je fakt, že poslední dobou se kolem mě dějou divný věci...to je na konci, to máš pravdu, ale pouze první stránky ...tak to u výpisu jsi místo na nový, kliknul na jedničku
...jsou horší věci, třeba vybryndat pívo
...Parťáku: Horší je ho zapomenout vypít
Mour psal:osiris psal:XJelen psal:
ale je fakt, že poslední dobou se kolem mě dějou divný věci...to je na konci, to máš pravdu, ale pouze první stránky ...tak to u výpisu jsi místo na nový, kliknul na jedničku
...jsou horší věci, třeba vybryndat pívo...Parťáku: Horší je ho zapomenout vypít
co je horší? S Parkinsonem rozlít, nebo s Alzheimerem zapomenout vypít?
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 10.10.2022 12:55:57 Offline |
Progear 650 (Člen) 12.10.2022 10:46:10 Offline |
Dekuji
"44 HONDA CBR 600RR 44"