![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2013 19:28:40 Offline |
Re: Den dětí
gratulace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 02.06.2013 19:46:07 Offline |
gratulejšn
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:A té mamince co obětovala kariéru kvůli paterčatům nepopřejete
...myslels kariéru kurvy nebo čeho??? ...no já myslim, že začla celkem slušnou kariéru vysávačky státu a socijálního systému ...tech pjet harantů je bude "živit" po zbytek života
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kelly01 psal:A té mamince co obětovala kariéru kvůli paterčatům nepopřejete
...myslels kariéru kurvy nebo čeho??? ...no já myslim, že začla celkem slušnou kariéru vysávačky státu a socijálního systému
...tech pjet harantů je bude "živit" po zbytek života
Šest, jedno už má, cigoš přestane dělat bo se musí starat vo 6 černejch mrdek a hlídat dvě vošetřovatelky aby jim nekradly
, navíc hlídat prachy vod sociálky a města co jim bude platit nájem
God Save The Queen!
Hele taky cikány vůbec nemám rád, ale zrovna tihle se mi zdáli jako ti "slušnější" (rozuměj kultivovanější, pracující a adaptovaní) cikáni. A že se jim narodila paterčata normální cestou a ne "zkumavkou" považuju za docela krutý už tak samo o sobě. Zase bych do nich fakt takhle nešil. Vůbec si nedokážu představit že by se mi někdy něco takovýho doma přihodilo .
Jinak gratulace všemu nově narozenýmu
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
Willy psal:Hele taky cikány vůbec nemám rád, ale zrovna tihle se mi zdáli jako ti "slušnější" (rozuměj kultivovanější, pracující a adaptovaní) cikáni. A že se jim narodila paterčata normální cestou a ne "zkumavkou" považuju za docela krutý už tak samo o sobě. Zase bych do nich fakt takhle nešil. Vůbec si nedokážu představit že by se mi někdy něco takovýho doma přihodilo
.
taky si myslím,že paterčata jsou za trest a to i těma příspěvkama
Willy psal:Hele taky cikány vůbec nemám rád, ale zrovna tihle se mi zdáli jako ti "slušnější" (rozuměj kultivovanější, pracující a adaptovaní) cikáni. A že se jim narodila paterčata normální cestou a ne "zkumavkou" považuju za docela krutý už tak samo o sobě. Zase bych do nich fakt takhle nešil. Vůbec si nedokážu představit že by se mi někdy něco takovýho doma přihodilo
.
Michal Dk psal:osiris psal:michalovi: co, představil sis taky jak by si je samou láskou nastěhoval domů?
Přesně
Uplně jsem je viděl jak jsou převychovaný.
...radovat se z narození pěti cikáňat je bláhovost
asi holt nemaj klucí osobní zkušenosti s tou svinskou bandou...
...a bude hůř!
Stránky: 1