Nejsi přihlášen
Re: Elektrocentrála ?
huskyb12 psal:ne, tady je to v klídu, ale Kadel v Klecánkách je bez proudu, teda elektrickýho, vodního má dostatek :( a má dva mrazáky ...
Kolik je v Klecánkách vody ? Da se říct že jsem jako místní nějakej rok jsem bydlel v Klecanech .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
huskyb12 psal:
..tag přesně tedle usek vod jezu kterej nejni vidět až k tý skále co je dole sme (my SDH Dolínek) fčera evakuovaly a na člunu sbíraly co se ešte dá a teda hoši vopravdickej masakr
..a mával sem na tvoji pani gdyž sem vokolo vás drtil trambuse jag nás hnaly z Klecánek na další evakuaci do Hořína
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:huskyb12 psal:..tag přesně tedle usek vod jezu kterej nejni vidět až k tý skále co je dole sme (my SDH Dolínek) fčera evakuovaly a na člunu sbíraly co se ešte dá a teda hoši vopravdickej masakr
..a mával sem na tvoji pani gdyž sem vokolo vás drtil trambuse jag nás hnaly z Klecánek na další evakuaci do Hořína
heh, sem na vas koukal z balkona s cigarem v hube (teda, videl jsem vas prijizdet a pak zase vodjizdet )
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
huskyb12 psal:
Tak to je masakr tolik vody jsem tam nikdy neviděl ,ale řek bych že na ty starý budově u jezu je jak jsou značky jak byla vysoko hladina tak kdy si byla voda ještě vejš .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Stránky: 1