Nejsi přihlášen
Olej
Zdraví, teprve budu měnit olej amám dotaz. Mám doma 2 litry oleje z loňska - Castrol power1 GPS - zeleno modrá lahev a dokoupil jsem Castrol Power 1 - zlatá lahev. Jen nevím, jestli je možné tyhle oleje "míchat", když ten druhý je jakoby nástupcem toho prvního. Poradí někdo znalý? Díky.
Re: Olej
kojaksro psal:....v pohodě, jen jen tam navíc další specifikace, kterou už olej splňoval dávno předtím.
U Motulu, je to ten samý připad, jsou nové láhve, "olej je je lepší", ale je to to samé
Díky za info, tak na večír leju a ráno vyrážím do chcance
Banditatom (Člen) 13.06.2013 20:40:42 Offline |
kojaksro psal:....v pohodě, jen jen tam navíc další specifikace, kterou už olej splňoval dávno předtím.
U Motulu, je to ten samý připad, jsou nové láhve, "olej je je lepší", ale je to to samé
Mohl bys to nejak prosim rozvest? Ceka me vymena v obou kobylach a prodejce do me husti kde co... Dik
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Vubec se toho neboj. Přesně takhle to tam mám já Teda já tam mám letos od výměny ten zlatej a dolejvám to tim zelenomodrym A uplně v klidu
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
VikecB12 psal:A kdyš tam naliješ jakejkoliv jinej volej,klidně jinej výrobce,jiná specifikace atd. tak vám motorka taky nepoví že ji to nechutná Nebo poví,po 150 000km a to už vám bude uplně šumák Moc to žerete
"to se mi líbí"
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Banditatom (Člen) 14.06.2013 17:20:46 Offline |
VikecB12 psal:A kdyš tam naliješ jakejkoliv jinej volej,klidně jinej výrobce,jiná specifikace atd. tak vám motorka taky nepoví že ji to nechutná Nebo poví,po 150 000km a to už vám bude uplně šumák Moc to žerete
mě je to jako uplně jasný jen mě zajímá v čem je rozdíl krom ceny tedajc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2013 21:53:37 Offline |
maňas psal:rád bych věděl,jestli do bandasky je klasifikace oleje "SG" dostačující - jedná se o denicol 10w-40
jo normálně ... jakejkoli specifikace: API SG, CCMC G-5, JASO MA
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:maňas psal:rád bych věděl,jestli do bandasky je klasifikace oleje "SG" dostačující - jedná se o denicol 10w-40
no spíše jsem to myslel tak,že mi bylo řečeno : čím vyší číslo v abecedě - tím lepší olej :O
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:hlemejzd999 psal:maňas psal:rád bych věděl,jestli do bandasky je klasifikace oleje "SG" dostačující - jedná se o denicol 10w-40
no spíše jsem to myslel tak,že mi bylo řečeno : čím vyší číslo v abecedě - tím lepší olej :O
...nejdřív nazdar vole, tak ty ještě žiješ
...jedná se až o to druhý písmeno a ty nepotřebuješ olej do formule abys hledal olej s co nejvzdálenějším písmenem v posloupnosti abecedy, tobě bude vyhovovat už ten s efkem, natož s géčkem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:maňas psal:hlemejzd999 psal:
jo normálně ... jakejkoli specifikace: API SG, CCMC G-5, JASO MAno spíše jsem to myslel tak,že mi bylo řečeno : čím vyší číslo v abecedě - tím lepší olej :O
...nejdřív nazdar vole, tak ty ještě žiješ
...jedná se až o to druhý písmeno a ty nepotřebuješ olej do formule abys hledal olej s co nejvzdálenějším písmenem v posloupnosti abecedy, tobě bude vyhovovat už ten s efkem, natož s géčkem
Zdarec Osi , to víš žiju,ale nejezdím,tak sem nechodím. Ikdyž s tím ježděním to snad brzy zase dopadne.
Jinak díky za nastínění,takže ho tam v klidu můžu dát :)
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Čaute bando.aby som nanačinal nové vlákno tak to dám sem. Dávam motul 5100 10w40 no chcem vyskúšať shell advance 10w40 ax7 ,má niekto skúsenosti stymto olejom?pyšú oňom že dosť tlmy hluk motora čo bandita dosť potrebujúpreto má zaujal,ak niekto má skúsenosť z shell tak napíšte
Ivan37 psal:Čaute bando.aby som nanačinal nové vlákno tak to dám sem. Dávam motul 5100 10w40 no chcem vyskúšať shell advance 10w40 ax7 ,má niekto skúsenosti stymto olejom?pyšú oňom že dosť tlmy hluk motora čo bandita dosť potrebujúpreto má zaujal,ak niekto má skúsenosť z shell tak napíšte
neexperimentuj, lej tam co tam tedkon lejes. Je to nesmysl ze to utlumi hluk. Motul co tam lejes je pro tento motor spravna volba
...jj, nepoučitelný/á
Barbora07 psal:Zkus to tady, já s tim problém neměla *************************
edit: spam = ban (tvůj celkově druhý příspěvek a v obou případech stejný odkaz)
...tak ho/jí vypneme tentokrát na dýl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Upravil jsem trochu i ten popisek, aby si jako třeba nemyslel/a, že je to tak jednoduchý.
A nebo by se to mohlo příště měnit za AB Moto a Kojak by mohl přihodit nějakou kačku na účet jakože za reklamu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1