Nejsi přihlášen
kneehammer (Člen) 17.06.2013 15:54:37 Offline |
Držák na mobil a zásuvka 12V
Banditatom: hoď sem prosím odkaz ten držák, co máš na busu. Našel sem jich dost, ale ty už ho máš testlej...
A má někdo prosim zkušenost s tutým oným? http://www.motoobchod.cz/baterie-a-nabi … itka-cerna
Provedení, instalace, alternativy Chci mít vraženej mobil na řidítkách a aby se dobíjel.
dík
..:: B12 inside ::..
Banditatom (Člen) 17.06.2013 16:57:43 Offline |
Re: Držák na mobil a zásuvka 12V
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2013 20:55:09 Offline |
před pár rokama to měli v Penny za kilčo a funguje to dobře a vodotěsně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 17.06.2013 20:58:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:před pár rokama to měli v Penny za kilčo a funguje to dobře a vodotěsně
jojo vyzkoušeno mnohokrát
kneehammer (Člen) 17.06.2013 21:17:57 Offline |
ok, dík...
no a jak se soudruzi díváte na tu zásuvku na 12V? všude čtu, že to má každej pod sedlem, tam ale nedotáhnu usb káblik od telefonu. Tohle se zdá, že by vyřešilo trabl, co vy na to?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2013 21:22:08 Offline |
kneehammer psal:ok, dík...
no a jak se soudruzi díváte na tu zásuvku na 12V? všude čtu, že to má každej pod sedlem, tam ale nedotáhnu usb káblik od telefonu. Tohle se zdá, že by vyřešilo trabl, co vy na to?
existujou i zásuvky který se montujou na řidítka jsou s krytkou a vodotěsný.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Na banditu sem zásuvku měl pod sedadlem,právě kvuli nabíjení telefonu na dovolené někde v kempu. Hodil sem ho na nabíječku,zacvykl sedadlo a šel v klidu vod motorky doprdele. A napájecí káblík vod tomtoma mě tam došáhl taky A teďka na baworáku mám dvě origo zásuvky,jednu v přední kapotě u přístrojovky,druhou dole přímo na startéru.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kneehammer (Člen) 17.06.2013 23:18:18 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kneehammer psal:ok, dík...
no a jak se soudruzi díváte na tu zásuvku na 12V? všude čtu, že to má každej pod sedlem, tam ale nedotáhnu usb káblik od telefonu. Tohle se zdá, že by vyřešilo trabl, co vy na to?existujou i zásuvky který se montujou na řidítka jsou s krytkou a vodotěsný.
no jasny, to je prave ten muj odkaz nahoře takže jít do teho?
....si přihřeju polívčičku
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/655472/c … cerna.html
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c57732/n … y-usb.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
snowflake600 (Člen) 30.06.2013 07:45:42 Offline |
mám jen 12V pod sedačkou (mobil, iPod)...na navigaciju mrdám, obvykle, když jedeme někam, kde bysme ji mohli potřebovat, tak jedu až za někym, kdo se s tím táhne a tyhle pičoviny musí řešit on :D
Když ji potřebuju sám, řešil sem to telefonem do náprsní kapcy a sluchadlem do jednoho ucha. Pak jen poslouchám, kerej egzit a kam to zahnou a funguje to špicově, navíc na to nemusim jak bukva furt čumět, což v autě dělávám...
Tak my dálkoplazové to řešíme sofistikovaněji:
- navigace je napojena natvrdo přímo na baterii vlastním kabelem
- zásuvka jedna pod sedlem, druhá přímo na palubní desce
- z palubní desky za jízdy dobíjím buď (dobíjené zařízení v tankvaku) nabíječku baterek foťáku, mobily a teď nově powerbanku, ze které přes noc nabiju interkomy, nebo třeba druhý telefon...případě kdyby bylo třeba, dá se strčit do kapsy a interkom mít nabíjený i za jízdy
...tož tak...
Tak jak to má lukin to mám provedeno i já a ten držák co tu dal Tom se u nás v krámě prodává za nějakejch 250 co já vím... Ted jsme ho bral na svoji a funguje perfektně... samo že by se dalo pro zájemce jít třeba na 220
Banditatom (Člen) 30.06.2013 11:36:30 Offline |
Fik-B6S psal:Tak jak to má lukin to mám provedeno i já a ten držák co tu dal Tom se u nás v krámě prodává za nějakejch 250 co já vím... Ted jsme ho bral na svoji a funguje perfektně... samo že by se dalo pro zájemce jít třeba na 220
hele ombré jestli je to ten sám držák tak bych si jeden vzal jakože na sklad
Je pod ním malý kloub tak že se dá nastavit. Když sundáte to pouzdro tak je tam klasický držák navigace...
Velikost nevím přesně z hlavy ale myslím že je to na šířku okolo 12cm telefon 12,2cm mi do ni vejde akorát...
zapalovačovou zásuvku na 12V jsem měl i B6 a musím říct, že je to na . jak píše Petr J. NAVI jedině natvrdo, protože jinak je to píčovina co porád nefunguje a člověka to sere, čum,í do toho a z jízdy má H.vn.o .... když zastavim/spim, tak z ní nabíjim intercom, tel a dalša a je to OK. Ale pro řešení "za jízdy nabíjím cokoliv" to praktický není.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2013 00:33:14 Offline |
Bedřich psal:zapalovačovou zásuvku na 12V jsem měl i B6 a musím říct, že je to na . jak píše Petr J. NAVI jedině natvrdo, protože jinak je to píčovina co porád nefunguje a člověka to sere, čum,í do toho a z jízdy má H.vn.o .... když zastavim/spim, tak z ní nabíjim intercom, tel a dalša a je to OK. Ale pro řešení "za jízdy nabíjím cokoliv" to praktický není.
já mám přidělaný na motyce dvě vobyčejný louisácký zásuvky, jednu pod sedlem, jednu na řídítkách, z tý napájím navigací nonstop a nikdy jsem neměl jedinej problém a to ani když festově prší, dvakrát za rok do ní stříknu trošku kontaktolu nebo jinýho voleje a hotovo
kneehammer (Člen) 08.07.2013 09:08:23 Offline |
nakonec to na řidítka ani dávat nebudu, objednal sem 2metrovej usb kabel, zásuvku pod sedlo, nenatece tam a nebude to jak kokpit raketoplánu
hlemejzd999 (Člen) 08.07.2013 09:13:48 Offline |
kneehammer psal:nakonec to na řidítka ani dávat nebudu, objednal sem 2metrovej usb kabel, zásuvku pod sedlo, nenatece tam a nebude to jak kokpit raketoplánu
ja měl taky prodluzovak USbéčka , ale dokurvilo mi to telefon ...prej ten prodluzovak byl nejak rozdilne zapojenej na kazdym konci jinak
nastesti to vzali tenkrat na reklamaci a od ty doby jsem na nem pouzival jen orig kabel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kneehammer (Člen) 05.08.2013 10:35:29 Offline |
hlemejzd999 psal:kneehammer psal:nakonec to na řidítka ani dávat nebudu, objednal sem 2metrovej usb kabel, zásuvku pod sedlo, nenatece tam a nebude to jak kokpit raketoplánu
ja měl taky prodluzovak USbéčka , ale dokurvilo mi to telefon ...prej ten prodluzovak byl nejak rozdilne zapojenej na kazdym konci jinak
nastesti to vzali tenkrat na reklamaci a od ty doby jsem na nem pouzival jen orig kabel
u mě zatim dobry, dal 2 tis. v Alpách
Stránky: 1