Nejsi přihlášen
Re: Schánim Nd
mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Schánim Pravou krytku rámu pod nádrží u krku řízení,kryt řetězu a komplet zadní stupačky.
Nepovaluje se to někomu doma?
Jo a je to na B6N 96 rok.
Dík. Milan
...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Mour psal:mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Schánim Pravou krytku rámu pod nádrží u krku řízení,kryt řetězu a komplet zadní stupačky.
Dík. Milan...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Psal jsem Ti mejla.
mila88 psal:Mour psal:mila88 psal:Ahoj bandiťáci. Sekce bazar ňák nefunguje,tak píšu sem.
Dík. Milan...krytku Ti prodám za 300, kryt řetězu mám hliníkový z B12 za 500 (pasuje i na B6 - stejná rozteč šroubů, sám jsem ho na své B6 měnil od jednoho nejmenovaného soudruha ) ....stupačky na B6 nemám
Psal jsem Ti mejla.
...zítra se domluvíme.
Mour psal:tomasNJ psal:no mě ne-e... ale mour rozprodává díly ne? :)
Stará zdraví Nový J
Barney ...ne světlo nemám
žilina zdraví Starou
ale lešení máš? :)
to je otázka za bárnyho
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2013 11:47:17 Offline |
kurva sem to doted delal blbě ..nejdriv sem dycky volal , že sem psal na foru , aby si dotycnej precet , ze jsem mu poslal mejla
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
PALOUS psal:tomasNJ psal:není nic jednoduššího, než zvednout telefon, zavolat a zeptat se...
Ty jsi úplně mimo nejdřív snad musí napsat mejl jako že mu zavolá ne. Takový sou pravidla fóra
jeden bod ti vypadnul...
nejdřív musí napsat do fóra, že mu posílal maila, a tam mu napíše že mu zavolá... pak napíše kellyho SMS a potom to stejně na dobírku nepřevezme...
dnešní doba je uplně v piči co se týče osobního jednání...
to už je lepší poslat korespondenční lístek...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:PALOUS psal:tomasNJ psal:není nic jednoduššího, než zvednout telefon, zavolat a zeptat se...
Ty jsi úplně mimo nejdřív snad musí napsat mejl jako že mu zavolá ne. Takový sou pravidla fóra
jeden bod ti vypadnul...
nejdřív musí napsat do fóra, že mu posílal maila, a tam mu napíše že mu zavolá... pak napíše kellyho SMS a potom to stejně na dobírku nepřevezme...
dnešní doba je uplně v piči co se týče osobního jednání...
to už je lepší poslat korespondenční lístek...
a nebo do
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 28.06.2013 17:25:23 Offline |
osiris psal:Kelly01 psal:A potvrdit SMS
...a hned poté sdělit že je to drahý
...a, že za dobírku nedá 150
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 05.11.2013 15:33:55 Offline |
strejdo mourku jelikož už jsem ti psal sms a nějak mě od tebe nechodí potvrzenky tak píšu ještě sem... máš ještě ten kryt řetězu nebo už ho střelils? víš jak maldej a jeho podzimní orba
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdarec,
je tu určitě spousta lidí (nebo většina? nerad bych dělal z vlákna flame) co přestavovali S na ne-S... pokud někdo předělával starou B6 (do r. 2000) a nespálil zbylý plasty při rituálním obřadu, ujal bych se za rozumný peníz takovýho toho deklu, co je v kapotáži nad světlem.
Z.
GSF 600 S '99
Stránky: 1