Nejsi přihlášen
Rovnani brejli
Tak jelikoz jsem akcni , tak uz jsem dneska koupil jiny vidle , tak ted jak dal ? Nikda jsem to nedelal , takze co mam sundat horni i spodni brejle , a nekam to vodvest , nebo to nejak zvladnu sam v dilne ? Na vidlich jsem si sam zatim menil jenom gufera a prachovky
Banditatom (Člen) 14.07.2013 10:53:46 Offline |
Re: Rovnani brejli
obě trubky spodní horní brejle vodnes někomu kdo s tím zabívá rovnat to doma v kulničc j prasárna
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Potřebuješ mít složenej celek předek - teleskopy, brejle, osu kola, pak to položíš na rovnou desku a vidíš každej milimetr(ten roli nehraje)..
Než s tím začneš, tak krk a osu sjet mikrometrem a rovnat jako první!
God Save The Queen!
huskyb12 psal:Vidim to jenom já nebo ste kokoti všichni ?
Teda kromě Lachtana :)
Hoď to ze skály Ty vole a kup dvanácku ...
Zachraňovat starou šestku je fakt nesmysl. Rozprodat,to co by stálo tohle dat do cajku přidat a jit pro dvanáctku. A city ke své mašině si nechat na jindy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:huskyb12 psal:Vidim to jenom já nebo ste kokoti všichni ?
Hoď to ze skály Ty vole a kup dvanácku ...Zachraňovat starou šestku je fakt nesmysl. Rozprodat,to co by stálo tohle dat do cajku přidat a jit pro dvanáctku. A city ke své mašině si nechat na jindy
...nóóó ...myslíš si, že Ti lidi urvou ruce za díly ze staré šestky? ...mýlíš se, podle mě . .......Já si myslím, že je lepší opravit
Mour psal:VikecB12 psal:huskyb12 psal:Vidim to jenom já nebo ste kokoti všichni ?
Hoď to ze skály Ty vole a kup dvanácku ...Zachraňovat starou šestku je fakt nesmysl. Rozprodat,to co by stálo tohle dat do cajku přidat a jit pro dvanáctku. A city ke své mašině si nechat na jindy
...nóóó ...myslíš si, že Ti lidi urvou ruce za díly ze staré šestky? ...mýlíš se, podle mě . .......Já si myslím, že je lepší opravit
taky si myslím, že to zrovna zlatý důl nebude...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Tak vona ta stará šestka kdyš je celá,tak taky není za balík peněz. Vždyť se prodávají za tři pětky,tak ta zbořená má hodnotu jakou? 15 Takže kolik by z toho měl člověk chtít vydolovat Pro fšechny lidi vokolo,sou to jenom starý vrány,málokdo vidí jejich přednosti... Ale kolik do toho Deny vrazí aby to bylo trochu podobný původnímu stavu? Deset a bude to stát na kolech,ale furt to bude nekompletní zválenina,za 15 to bude trochu i vypadat a za 20 to bude pěkná mašina. Má to ale smysl Fakt je ten,že se to dá dávat dohromady postupně a na to aby ještě letos pojezdil nepotřebuje balík lovů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tak , zlata slova , dneska vezu vidle , brejle , osu a kolo do firmy , kde se tim zabejvaj .Pristi tyden objednam , vod Kozaka predni svetlo , spojkovou packu , kryty budiku , nejaka dobra duse odsud z fora mi pry posle pristrojovku , a nejakej starej otackomer , za flasku Zbytek je povarenej , a v srpnu , doufam uz vyrazim
Stránky: 1