Nejsi přihlášen
Re: kosti na B12
ahoj filousi, ano začal. Za jednu službičku pro jednoho kluka jsem dostal tlumič z GSXR 06, tak jsem ho tam dal. Nakoplo mi to kapku zadek, ale jinak dobrý. Jel jsem s bráchou a zadek nestíhal (brácha má cca 90 kg), tak jsem to zkusil vyměnit za ten z gsxr, tak uvidíme.
Shaky psal:ahoj filousi, ano začal. Za jednu službičku pro jednoho kluka jsem dostal tlumič z GSXR 06, tak jsem ho tam dal. Nakoplo mi to kapku zadek, ale jinak dobrý. Jel jsem s bráchou a zadek nestíhal (brácha má cca 90 kg), tak jsem to zkusil vyměnit za ten z gsxr, tak uvidíme.
...dyš za sebe na starou šestku posadíš zdravýho chlapa, tag se to bude houpat dycky, ale uvidíš...spíš se bojim, že teď bude zadek tvrdej a nebude stíhat předek...no uvidíš sám...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tom jr. psal:...jedno tema o kostech tak to nakousnu tady ... neprebejvaj nekomu v garazi (klidne i jinde) kosti z B6 ... mame na tej mej rozhozenej zadek, tak ze by se tam rovnou placli Besestkovy a trochu se to nakoplo
DÍK
..myslim, ze mam. Podivam se odpoledne.
Filous psal:Shaky psal:ahoj filousi, ano začal. Za jednu službičku pro jednoho kluka jsem dostal tlumič z GSXR 06, tak jsem ho tam dal. Nakoplo mi to kapku zadek, ale jinak dobrý. Jel jsem s bráchou a zadek nestíhal (brácha má cca 90 kg), tak jsem to zkusil vyměnit za ten z gsxr, tak uvidíme.
...dyš za sebe na starou šestku posadíš zdravýho chlapa, tag se to bude houpat dycky, ale uvidíš...spíš se bojim, že teď bude zadek tvrdej a nebude stíhat předek...no uvidíš sám...
zdravej chlap má rozhodně nad metrák, 90 kg je takový nedomrlče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
andre.marek (Člen) 07.12.2013 21:55:54 Offline |
Mour psal:Tom jr. psal:...jedno tema o kostech tak to nakousnu tady ... neprebejvaj nekomu v garazi (klidne i jinde) kosti z B6 ... mame na tej mej rozhozenej zadek, tak ze by se tam rovnou placli Besestkovy a trochu se to nakoplo
DÍK..myslim, ze mam. Podivam se odpoledne.
Čekal jsem, že se ozveš... Náhradní díly s.r.o.
Mour psal:Tom jr. psal:...jedno tema o kostech tak to nakousnu tady ... neprebejvaj nekomu v garazi (klidne i jinde) kosti z B6 ... mame na tej mej rozhozenej zadek, tak ze by se tam rovnou placli Besestkovy a trochu se to nakoplo
nevzpomel sis na me vid?
Tom jr. psal:Mour psal:Tom jr. psal:...jedno tema o kostech tak to nakousnu tady ... neprebejvaj nekomu v garazi (klidne i jinde) kosti z B6 ... mame na tej mej rozhozenej zadek, tak ze by se tam rovnou placli Besestkovy a trochu se to nakoplo
nevzpomel sis na me vid?
....samo že vzpoměl ....jinak mám jedny kosti rozteč šroubů 176 a druhé jsou 180, které jsou na 6-ku nevím
Mour psal:Tom jr. psal:Mour psal:
..myslim, ze mam. Podivam se odpoledne.nevzpomel sis na me vid?
....samo že vzpoměl ....jinak mám jedny kosti rozteč šroubů 176 a druhé jsou 180, které jsou na 6-ku nevím
pockej pockej ... a jak to meris? origo kosti B12 by meli mit ( od stredu jedne diry do stredu druhe diry) 174mm ... a ja bych potreboval idelne 170mm (od stredu do stredu)
Mám 4 kostíci :
Díry vše 12 mm,
1) 176 origo B6 95/99 - vhodné pro zvýšení B12
2) 180 origo B12 96/00 - ty si nechám
3) 159/192 - jsou z obyč.oceli, nutno natřít.
4) 169/202 - jsou z obyč.oceli, nutno natřít.
rozteč děr/venkovní rozměr, vše v mm. Měřeno obyč.metrem bez brýlí.
Mour psal:Mám 4 kostíci :
Díry vše 12 mm,
1) 176 origo B6 95/99 - vhodné pro zvýšení B12
2) 180 origo B12 96/00 - ty si nechám
3) 159/192 - jsou z obyč.oceli, nutno natřít.
4) 169/202 - jsou z obyč.oceli, nutno natřít.
rozteč středu !! děr/venkovní rozměr u těch vyrobených ocelových, vše v mm. Měřeno obyč.metrem bez brýlí.
Oprava: výše
Mour psal:Tom jr. psal:OK, beru č.1 ... budes mit nak cestu kolem posty? ... prasule by sme vyresili presunem z moji virtualni hromadky na tvoji virtualni hromadku? (pro me asik nejjednodussi varianta)
...OK, pošlu doufám do středy
DÍKY! ... posli mi prosimte do mailu ( stinka.t@gmail.com ) č. účtu a co za ne
Tom jr. psal:Mour psal:Tom jr. psal:OK, beru č.1 ... budes mit nak cestu kolem posty? ... prasule by sme vyresili presunem z moji virtualni hromadky na tvoji virtualni hromadku? (pro me asik nejjednodussi varianta)
...OK, pošlu doufám do středy
DÍKY! ... posli mi prosimte do mailu ( stinka.t@gmail.com ) č. účtu a co za ne
...zítra Ti napíšu z pracovního emailu
Stránky: 1