Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 31.07.2013 20:01:05 Offline |
Re: Job
ja uz taky dlouho nepracoval
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:...volant nic???
čéče ani to moc nepomohlo jó...semtam se něco naskytne jenže dneska potřebujou vola kerej bude za firmu dejchat vot nevidim do nevidim za 15náct hr. Holt dobrý místa sou obsazený a to co je třeba na netu ,to je brak kde se lidi střídaj pro mizerný podmínky a nebo jak sem zjistil dost z toho sou jen vymyšlený stále se opakující pozice příživnickejch agentur
MRDAT!!!
Já našel náhodou na netu
Ale byla to náhoda jak cyp, bo jsem narazil na víc než slušnou Fy která nabírá jen proto, že u nás rozjíždí novou pobočku - provoz, a hlavně výběrovku nedělal žádnej debilní personalista ale osobně gen. ředitel a ajťák, takže se bavilo pouze o konkrétních věcech a žádná máčka okolo, navíc se nehraje na věk a roky je nezajímaly ani když to prasklo....
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Seš blázen
Já šel na konkurz po 4 letech nudy a k padesátinám ho vyhrál(160 zájemců ve tvým voboru), akorát dumám jestli si zvyknu a nemám couvnout
...ser na to, to dá rozum ...nestíhal bys fitko, solárko, kolo, střílet, psa a ferneta
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 01.08.2013 11:22:11 Offline |
osiris psal:Kelly01 psal:Seš blázen
Já šel na konkurz po 4 letech nudy a k padesátinám ho vyhrál(160 zájemců ve tvým voboru), akorát dumám jestli si zvyknu a nemám couvnout...ser na to, to dá rozum ...nestíhal bys fitko, solárko, kolo, střílet, psa a ferneta
Ještě leštit auto
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 01.08.2013 15:51:03 Offline |
u nás scháněj hrobníka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:Jo, a volant to musí být sebevražda, už jenom to, že kvůli pár km ročně(tak 50) když potřebuju něco převýzt ve mně vzbuzuje odpor, nehledě na to že nechápu proč kvůli tomu musím mít kartu řidiče
tag sa pochval dědku čím teda budeš, ať víme s čím sa na tebe obracat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 01.08.2013 18:38:50 Offline |
Koldan psal:Kelly01 psal:Jo, a volant to musí být sebevražda, už jenom to, že kvůli pár km ročně(tak 50) když potřebuju něco převýzt ve mně vzbuzuje odpor, nehledě na to že nechápu proč kvůli tomu musím mít kartu řidiče
No co bude prepivatelej dedek jedna
Koldan psal:Kelly01 psal:Jo, a volant to musí být sebevražda, už jenom to, že kvůli pár km ročně(tak 50) když potřebuju něco převýzt ve mně vzbuzuje odpor, nehledě na to že nechápu proč kvůli tomu musím mít kartu řidiče
Slusna firma, generalni reditel dela 160 pohovoru na jednu pozici
řikám si hurikán
Ředitel si udělá výběr z přihlášených buď sám nebo mu ho někdo připraví a pak si pozve 10 vybraných, co na tom klovavci nechápou
Že vod určitých pozic preferuje osobní výběr
To mi připadá vodpovědný
Ale asi je u nás na moravě s prací jiná situace než v bohatém kraji pražských vlezdoprdelků
God Save The Queen!
Já a ředitel
To už ne
Do pátku jsem to splácel
Velmi nízký THP, ale i to je pro mne úspěch bo je to vše oficiálně a přes pásku
O podnikání už nechci slyšet
Ovšem šedé ekonomice se samozřejmě dál vyhýbat nebudu
Seru na vás, jdu odnést vzorky stolice bo už to mám každý rok zdarma
God Save The Queen!
Vole
Pevná pracovní doba a nic spojeného s prodejem založeném na přemlouvání a třepání se na provizi, to byly základní podmínky při výběru zaměstnání
Prostě vobyčejný ničím zajímavý zaměstnání bo nejsem ambiciózní a chci pouze sociální jistoty
God Save The Queen!
Jo s prací je to v prdeli. Bez praxe te nikde nechtej. Ja po 7 letech u firmy letos v breznu take menil. Sef se zacal chovat jak blb. sahnul hodne na prachy. vymyslel kraviny a furt lidi jen za neco jebal. Mesicni hodinovej prumer 250 hodin a furt mu to bylo malo atd...
Tak sem se domluvil s firmou pro kterou jsem delal a sel k nim. Sice jsou to stavomontaze . 10dni v praci 4 dny doma, ale pevny plat bez ohledu na hodiny. placeny prescasy ,vyplata vcas a komplet na ucte. vse na pasce. prispevek na dovcu. 13.plat. duchodovy sporeni, vse co potrebuju vyfasuju a ten klid v te praci. staram se jen o svoje a tim mam naprostej klidek. hodin prumerne 180/mesic - za cely rok. k tomu od 15.12 do 12.1. za plny plat doma. V mem oboru strojnik rypadlonakladacu u nas moc dobré prace neni tak sem musel jit na ty stavomontaze. Zatim po 5 mesicich spokojen a jen doufam ze to min 20 let vydrzi. Delame pro RWE tak snad
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kelly01 psal:Vole
Pevná pracovní doba a nic spojeného s prodejem založeném na přemlouvání a třepání se na provizi, to byly základní podmínky při výběru zaměstnání
Prostě vobyčejný ničím zajímavý zaměstnání bo nejsem ambiciózní a chci pouze sociální jistoty
Takze neco ve statni sprave? Za to bych se taky stydel
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly01 psal:Vole
džigolo? co na to nafukovačky, nebudů žárlit?
Koldan psal:Kelly01 psal:Vole
Prostě vobyčejný ničím zajímavý zaměstnání bo nejsem ambiciózní a chci pouze sociální jistotydžigolo? co na to nafukovačky, nebudů žárlit?
jak tak chodim po tech pohovorech ...řikám si : kde sou normálně myslící lidi ? všade samá bukvice v košilce ,svetřikem do véčka ,šálkou kolem krku a velkym zadkem ...to bych ještě překousl ale když vybalí otázky jako že měl ste někdy nějaký problém s nadřízeným ?berete drogy ? a jak vycházíte se svou rodinou ? místo dotazů týkajících se onoho místa..... to už mně blýzkaj oči a nabíhaj žíly ...mno asi na mě poznaj to že sem nasranej a že bych je za tu šálku nejradši pověsil na ten větrák co se točí pod stropem ,tak už se radši ani neozvou ... no jak má Inkviz v podpisu ...doba je temná
MRDAT!!!
Kožak psal:jak tak chodim po tech pohovorech ...řikám si : kde sou normálně myslící lidi ? všade samá bukvice v košilce ,svetřikem do véčka ,šálkou kolem krku a velkym zadkem ...to bych ještě překousl ale když vybalí otázky jako že měl ste někdy nějaký problém s nadřízeným ?berete drogy ? a jak vycházíte se svou rodinou ? místo dotazů týkajících se onoho místa..... to už mně blýzkaj oči a nabíhaj žíly ...mno asi na mě poznaj to že sem nasranej a že bych je za tu šálku nejradši pověsil na ten větrák co se točí pod stropem ,tak už se radši ani neozvou ... no jak má Inkviz v podpisu ...doba je temná
Má zkušenost praví, že personální agentury sou na , těm je lepčí se rovnou vyhejbat..co může kurva vědět ňákej dvacetiletej floutek s humanitním vzděláním a eště snad se skořápkou na prdeli vo mý desetiletý technický praxi? Hovno, ztráta času..
..mnohem lepčí sou inzeráty, který zadává přímo zaměstnavatel a na pohovoru se nenechat vodbejt nějakym HR managerem jak píše Kelly - nejlepčí je mluvit přímo s potencionálnim budoucim šéfem.
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2013 21:08:22 Offline |
Kožak psal:jak tak chodim po tech pohovorech ...řikám si : kde sou normálně myslící lidi ? všade samá bukvice v košilce ,svetřikem do véčka ,šálkou kolem krku a velkym zadkem ...to bych ještě překousl ale když vybalí otázky jako že měl ste někdy nějaký problém s nadřízeným ?berete drogy ? a jak vycházíte se svou rodinou ? místo dotazů týkajících se onoho místa..... to už mně blýzkaj oči a nabíhaj žíly ...mno asi na mě poznaj to že sem nasranej a že bych je za tu šálku nejradši pověsil na ten větrák co se točí pod stropem ,tak už se radši ani neozvou ... no jak má Inkviz v podpisu ...doba je temná
koukám,že zkušenosti jsou u všech vesměs stejný..nejlepší je fakt mluvit přímo se šefem.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:jak tak chodim po tech pohovorech ...řikám si : kde sou normálně myslící lidi ? všade samá bukvice v košilce ,svetřikem do véčka ,šálkou kolem krku a velkym zadkem ...to bych ještě překousl ale když vybalí otázky jako že měl ste někdy nějaký problém s nadřízeným ?berete drogy ? a jak vycházíte se svou rodinou ? místo dotazů týkajících se onoho místa..... to už mně blýzkaj oči a nabíhaj žíly ...mno asi na mě poznaj to že sem nasranej a že bych je za tu šálku nejradši pověsil na ten větrák co se točí pod stropem ,tak už se radši ani neozvou ... no jak má Inkviz v podpisu ...doba je temná
koukám,že zkušenosti jsou u všech vesměs stejný..nejlepší je fakt mluvit přímo se šefem.
....a proto už kroutím sedmej rok ...velmi slušný přístup z obou stran
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2013 21:38:52 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:jak tak chodim po tech pohovorech ...řikám si : kde sou normálně myslící lidi ? všade samá bukvice v košilce ,svetřikem do véčka ,šálkou kolem krku a velkym zadkem ...to bych ještě překousl ale když vybalí otázky jako že měl ste někdy nějaký problém s nadřízeným ?berete drogy ? a jak vycházíte se svou rodinou ? místo dotazů týkajících se onoho místa..... to už mně blýzkaj oči a nabíhaj žíly ...mno asi na mě poznaj to že sem nasranej a že bych je za tu šálku nejradši pověsil na ten větrák co se točí pod stropem ,tak už se radši ani neozvou ... no jak má Inkviz v podpisu ...doba je temná
....a proto už kroutím sedmej rok ...velmi slušný přístup z obou stran
můžeš mít sebelepšího šéfa jako člověka a bude to debil v obchodu a je to na nevim jak kdo z vás ,ale já chodim do práce pro peníze a ne pro dobrej pocit sebe a šéfa tim chci říct ,že i práce která člověka baví a je tam dobrej kolektiv je na když nevíš jestli dostaneš vejplatu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
koukám,že zkušenosti jsou u všech vesměs stejný..nejlepší je fakt mluvit přímo se šefem.....a proto už kroutím sedmej rok ...velmi slušný přístup z obou stran
můžeš mít sebelepšího šéfa jako člověka a bude to debil v obchodu a je to na nevim jak kdo z vás ,ale já chodim do práce pro peníze a ne pro dobrej pocit sebe a šéfa tim chci říct ,že i práce která člověka baví a je tam dobrej kolektiv je na když nevíš jestli dostaneš vejplatu
....šéfovi to v obchodu jde, peníze jsou slušný, práce mě baví, vejplata vždy v termínu, s kolektivem chodíme sem tam do restaurace, slaví se narozky,baby kuří .... no prostě na prd ...staré víno,plesnivý sýr, suchý salám, auto bez střechy
Mour psal:....šéfovi to v obchodu jde, peníze jsou slušný, práce mě baví, vejplata vždy v termínu, s kolektivem chodíme sem tam do restaurace, slaví se narozky,baby kuří .... no prostě na prd ...staré víno,plesnivý sýr, suchý salám, auto bez střechy
podle toho co píšeš musíme bejt kolegové...
Otázka ovšem zní na kolik se kdo finančně cítí
Já měl při vyjednávání jediné kritérium a to neklesnout pod státem udávanej průměr, takže žádné mladé ambice stylu "Nenastoupím pod 40, bez auta a dalších benefitů které jsem vám napsal tady na lístek..."
God Save The Queen!
A do třetice, součástí pohovoru jsem měl praktickou část: vypracování úlohy v Excelu, což mne jako čerstvého maturanta nemohlo zaskočit
Tímto díky Ondrášovi který do mne dokázal dostat zákady matematiky pro 6 ročník a díky tomu jsem Excelem proplul jak po másle
A už na to dnes opravdu seru, jdu sehnat nějakou kvalitní plínu do plavek, bo dnes máme s klukama ze školy(těmi co ještě žijou) od města do oběda brouzdaliště na bazénu zdarma
God Save The Queen!
Malej návod na zaměstnání https://www.youtube.com/watch?v=57VNipV3x4E
Kelly01 psal:Otázka ovšem zní na kolik se kdo finančně cítí
Já měl při vyjednávání jediné kritérium a to neklesnout pod státem udávanej průměr, takže žádné mladé ambice stylu "Nenastoupím pod 40, bez auta a dalších benefitů které jsem vám napsal tady na lístek..."
obor, obor nás zajímá trůbo
Banditatom (Člen) 03.08.2013 13:19:25 Offline |
SLUGI psal:Banditatom psal:u nás scháněj hrobníka
... za kolik?
hele devět za vykopání hrobu když je dobrá sezona je to fajn busines
Banditatom (Člen) 03.08.2013 13:30:25 Offline |
vendous psal:Hele vy woli dělá tady někdo taky rukama jako já?
heke víš jakej je mazec naklepat do šutru nějakýho olfonzína der von šutrblajs
když to tady tak čtu,tak jsem zase spokojenější s tím,co mám. Měsíční norma 156 hodin,všechny přesčasy,svátky a povinný školení připlácený jako za bolševika. Stravenky, příspěvky na penzijko i životko 1800 měsíčně. Holt dráha a její odbory maj cosi do sebe.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:když to tady tak čtu,tak jsem zase spokojenější s tím,co mám. Měsíční norma 156 hodin,všechny přesčasy,svátky a povinný školení připlácený jako za bolševika. Stravenky, příspěvky na penzijko i životko 1800 měsíčně. Holt dráha a její odbory maj cosi do sebe.
Na tvym místě bych se tim nechlubil, bo ten tvůj komfort ti platíme z velký části my, úpící pod bičem kapitalistovým..nebo je snad dráha v plusu a obejde se bez dotací z veřejných peněz?
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
tomsth psal:jaryn psal:když to tady tak čtu,tak jsem zase spokojenější s tím,co mám. Měsíční norma 156 hodin,všechny přesčasy,svátky a povinný školení připlácený jako za bolševika. Stravenky, příspěvky na penzijko i životko 1800 měsíčně. Holt dráha a její odbory maj cosi do sebe.
Na tvym místě bych se tim nechlubil, bo ten tvůj komfort ti platíme z velký části my, úpící pod bičem kapitalistovým..nebo je snad dráha v plusu a obejde se bez dotací z veřejných peněz?
nemyslel jsem to jako vychloubání. Je to moje 17. zaměstnání (už 10 let). Taky jsem zažil sračky s rádobypodnikatelama. Beru to tak jak to je. Kdybych to nedělal já,tak to bude dělat někdo jinej... Krom toho,ani tady není jistota,prej se naše bouda bude rušit do 5ti let
Banditatom (Člen) 04.08.2013 20:18:06 Offline |
a hrobníka nechce dělat nikdo co?
Banditatom (Člen) 04.08.2013 21:09:19 Offline |
Kožak psal:Banditatom psal:a hrobníka nechce dělat nikdo co?
víš co je to kopat do zmrzlé země ?
hele prvních dvacet čísel peklo pak pohodička teda říkali kuci vod kopáču
Lachtan psal:to Kožak:
ty vole, přestaň vymejšlet, pořiď ten strojek a začni kérovat
dyk Rumcajze si vyfik na výbornou a plno soudruhů vocať by se určitě chytlo...
anebo nééé???
ti porát nevim kámodneska něco rozjíždět to je třeba mít do začátku něco pod zadkempáč když se to nepovede tak je čék v eště větších sračkách...
MRDAT!!!
Banditatom psal:a hrobníka nechce dělat nikdo co?
9 korun za vykopání hrobu - to by muselo umírat sakra víc lidí, aby se to vyplatilo
Já taky dělám rukama - mlátím s nima do klávesnice
http://www.youtube.com/watch?v=2knctONTU30
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom psal:Kožak psal:Banditatom psal:a hrobníka nechce dělat nikdo co?
víš co je to kopat do zmrzlé země ?
hele prvních dvacet čísel peklo pak pohodička teda říkali kuci vod kopáču
loni v zime sem kopal rucne do 130 cm a 120 bylo zmrzlejch po tech holomrazech
btw taky makam rukama JCB 160 W
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2013 12:12:40 Offline |
tachec psal:Já taky dělám rukama - mlátím s nima do klávesnice
ja to mam jako koníčka
http://www.youtube.com/watch?v=11qwPBR2Dns
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
tachec psal:Já taky dělám rukama - mlátím s nima do klávesnice
Kdyby to nebylo moje, tak jsem s tím dneska švihnul stejně... Posraná WebSphera.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kožak psal:Lachtan psal:to Kožak:
anebo nééé???ti porát nevim kámodneska něco rozjíždět to je třeba mít do začátku něco pod zadkempáč když se to nepovede tak je čék v eště větších sračkách...
Hele pokud do toho pudeš tak já chci tu smrtku
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Kožak psal:Lachtan psal:to Kožak:
anebo nééé???ti porát nevim kámodneska něco rozjíždět to je třeba mít do začátku něco pod zadkempáč když se to nepovede tak je čék v eště větších sračkách...
Hele pokud do toho pudeš tak já chci tu smrtku
..neboj dočkáš se ...mi všici
MRDAT!!!
Kožak psal:Lachtan psal:no vidiš, první smrtka je na cestě a já sem adept č.2, přeci se nenechám sprznit jako první
okey..pošli Vendouse ..mám tu zbytek tý woodland co je na plotě a nějaký jehly z šitíčka taky smotám
ty vole, je takhle nestraš
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Banditatom (Člen) 07.08.2013 17:10:03 Offline |
Mour psal:Loser psal:ja bych chtel na prdel delfinka
..to si v 18-ti nechala na zadeček vytetovat kámoška ....nyní tam je velryba
...na huhuláka aifelovka by nebyla marná
Banditatom psal:Mour psal:Loser psal:ja bych chtel na prdel delfinka
jako, že by se Kožak specializoval na micro kérky?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Banditatom psal:Mour psal:
..to si v 18-ti nechala na zadeček vytetovat kámoška ....nyní tam je velryba...na huhuláka aifelovka by nebyla marná
jako, že by se Kožak specializoval na micro kérky?
..no ty vole to nééé ...už taky pomálu začínám ču vidět ...takže hlásit se mohou jen děvčata
MRDAT!!!
Banditatom psal:Mour psal:Loser psal:ja bych chtel na prdel delfinka
...to by se ale taky moch z Ajfelovky čaem stát třeba Petřín
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
..to si v 18-ti nechala na zadeček vytetovat kámoška ....nyní tam je velryba...na huhuláka aifelovka by nebyla marná
...to by se ale taky moch z Ajfelovky čaem stát třeba Petřín
šikmá věž v Pise?
Ondráš psal:Baltazar psal:no já bych taky bral nějakou práci, už mě to moje svobodný podnikání tak nějak sere
Nauč se Javu a dám ti práci za 110 kč/h.
to uz se mu spis vyplati jit delat dlazdice nebo pokryvace. Kdes to vyhrab, takovou castku?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1 2