Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 02.08.2013 10:38:13 Offline |
Re: ...mrmlal vikec, narozky :-)
No taky fšecko nejlepčí dietářovi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Honzik8719 (Člen) 02.08.2013 14:17:31 Offline |
všecko nejlepčí
...relativní kochač...
Vsechno nej, hlavne dietu dodrzovat
Přátelé,kamarádi,teďka sem dorazil z alp,dali sme si 4dení tůru s Orlovskejma bandiťákama a tak nějak sme to tam prokalili,tak su dneska totální mrtvola a to valím za hodinu na Párple do Slavkova Děkuju Vám moc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 04.08.2013 20:00:09 Offline |
vše nej pičulíne ať ti průspiska ještě něco popíše
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kneehammer (Člen) 05.08.2013 10:33:12 Offline |
dodatečně vše nej ,taky sem teprve dorazil z Alp... kde ste všude litali? nakonec sem ani nepsal, měli sme teho každé den plny kecky (gasause, millstater see, nockalm, malta, gross, zell, orli hnizdo, salzburk, attersee, vranov )
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:dodatečně vše nej ,taky sem teprve dorazil z Alp... kde ste všude litali? nakonec sem ani nepsal, měli sme teho každé den plny kecky (gasause, millstater see, nockalm, malta, gross, zell, orli hnizdo, salzburk, attersee, vranov )
Zdar,vzali sme to z krátka,jen přesun mimo dálnice přes wildalpen do kempu ve Fuši pod GG,večer vožíračka v restauránu,rušení nočního klidu v kempu,dopoledne projížďka po Glockneru,kluci tam byli poprvé,takže se couralo a fotilo,odpoledne parádní koupačka v Zellersee,pak nákup škopků v místní bile,návrat do kempu,další návštěva restauránu a další vožíračka s rušením nočního klidu v kempu a ráno odjezd opět mimo dálnice na Vranov do kempu pod Bítovem,kde sme se prozměnu vožrali a do čtvrt na pět do rána měli jeden konflikt za druhým s místníma vostrejma hochama s nápisama security na hadrech,keří chodili a vopruzovali fšechny lidi,kteří po 22 00hod neleželi ve spacákách Nebyli sme jediní,kdo se chtěl bavit...(tam mě víckrát nikdo neuvidí) Se divím,že sme se nikde nepotkali Nikde ani nekáplo,vedro jak v prdeli celou dobu...
DrIVER psal:Vše nej, a ty Párple ...znovu a lépe
Dik,fčera už to klaplo na párplech na 100% Zato předefčírem to byl masakr,popadaný stromy,vody fšude pokokot,ale stihli sme se nacpat do stánku s pivem,takže suchej,narozdíl vod dalších 10 000lidí na place,keří to vobsrali A zajimavej byl pohled na parkoviště,který bylo na posečeným polu,kam sejká při každým dešťíku veškerá voda z okolí. Auta po prahy v blatě,něco se podařilo traktorama vytahat,něco tam stálo ještě včera večer,fšechny káry zajebaný až po střechu,lidi taky Já stál samozřejmě na benzínce,takže pohodička Koncert dobrej
kneehammer (Člen) 06.08.2013 09:18:38 Offline |
VikecB12 psal:kneehammer psal:dodatečně vše nej ,taky sem teprve dorazil z Alp... kde ste všude litali? nakonec sem ani nepsal, měli sme teho každé den plny kecky (gasause, millstater see, nockalm, malta, gross, zell, orli hnizdo, salzburk, attersee, vranov )
Zdar,vzali sme to z krátka,jen přesun mimo dálnice přes wildalpen do kempu ve Fuši pod GG,večer vožíračka v restauránu,rušení nočního klidu v kempu,dopoledne projížďka po Glockneru,kluci tam byli poprvé,takže se couralo a fotilo,odpoledne parádní koupačka v Zellersee,pak nákup škopků v místní bile,návrat do kempu,další návštěva restauránu a další vožíračka s rušením nočního klidu v kempu a ráno odjezd opět mimo dálnice na Vranov do kempu pod Bítovem,kde sme se prozměnu vožrali a do čtvrt na pět do rána měli jeden konflikt za druhým s místníma vostrejma hochama s nápisama security na hadrech,keří chodili a vopruzovali fšechny lidi,kteří po 22 00hod neleželi ve spacákách Nebyli sme jediní,kdo se chtěl bavit...(tam mě víckrát nikdo neuvidí) Se divím,že sme se nikde nepotkali Nikde ani nekáplo,vedro jak v prdeli celou dobu...
Já se po tom pekle co bývalo přes den ještě v noci vykropit, tak nikam ráno neodjedu Fakt to byl masakr, kolem dunaje na cestě tam ve stinu 40. Jednou nás to zkropilo v Maltě, takže šprcky sme otestovali, ale jinak jak říkáš
Na Grossu a v Zell sme byli pondělí/úterý...
Jo a 75E flastr, já rychlost v národním parku 25E, kamoš rychlost + chybějící DB killer 50E. Ale myslim, že se ještě držel při zemi četník. Prej: "no já sem vás slyšel už od mýtné brány a svišti zalízali do nor"
VikecB12 psal:No já sem tam byl na 1150GS,s laďákem,problém žádnej,ale je fakt,že ten bawor je tichej,tlumí to furt ještě kat,takže pude taky do piče Kluci na B12kách s vložkama,takže klídek
..to bmw nikdy nebude mít zvuk B12, ať vyndáš cokoliv
kneehammer (Člen) 06.08.2013 10:44:37 Offline |
VikecB12 psal:No já sem tam byl na 1150GS,s laďákem,problém žádnej,ale je fakt,že ten bawor je tichej,tlumí to furt ještě kat,takže pude taky do piče Kluci na B12kách s vložkama,takže klídek
Já myslím, že na silnicách to mají na salámu, tam na randál asi serou, ale když si mladej a blbej a hned za mýtnou bránou národního parku tomu nakládáš bez db killeru, tak se není čemu divit, že?
kneehammer psal:VikecB12 psal:No já sem tam byl na 1150GS,s laďákem,problém žádnej,ale je fakt,že ten bawor je tichej,tlumí to furt ještě kat,takže pude taky do piče Kluci na B12kách s vložkama,takže klídek
Já myslím, že na silnicách to mají na salámu, tam na randál asi serou, ale když si mladej a blbej a hned za mýtnou bránou národního parku tomu nakládáš bez db killeru, tak se není čemu divit, že?
...dva roky po sobě nás stavěli kvůli kontrole homologace vejfuku a dbkilleru ...a to všechny motorky který projížděli, jedna za druhou zastavit (bez kontroly veškerejch dokladů) a odjezd
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kneehammer (Člen) 06.08.2013 11:15:52 Offline |
osiris psal:kneehammer psal:VikecB12 psal:No já sem tam byl na 1150GS,s laďákem,problém žádnej,ale je fakt,že ten bawor je tichej,tlumí to furt ještě kat,takže pude taky do piče Kluci na B12kách s vložkama,takže klídek
...dva roky po sobě nás stavěli kvůli kontrole homologace vejfuku a dbkilleru ...a to všechny motorky který projížděli, jedna za druhou zastavit (bez kontroly veškerejch dokladů) a odjezd
tak v tom případě muže byt kamoš rád, že to nedostal ještě párkrát dokola
osiris psal:kneehammer psal:VikecB12 psal:No já sem tam byl na 1150GS,s laďákem,problém žádnej,ale je fakt,že ten bawor je tichej,tlumí to furt ještě kat,takže pude taky do piče Kluci na B12kách s vložkama,takže klídek
Kde se vám to stalo? Já měl zatím štěstí,nikdy sem nejel s origo laufem,ale je fakt,že sem míval i v těch nehomo dbkiller,takže sem nedělal bordel širokodaleko. A v itálii sem ho vytáhl
Mas tam chybu
řikám si hurikán
vorel psal:osiris psal:kneehammer psal:
Já myslím, že na silnicách to mají na salámu, tam na randál asi serou, ale když si mladej a blbej a hned za mýtnou bránou národního parku tomu nakládáš bez db killeru, tak se není čemu divit, že?...dva roky po sobě nás stavěli kvůli kontrole homologace vejfuku a dbkilleru ...a to všechny motorky který projížděli, jedna za druhou zastavit (bez kontroly veškerejch dokladů) a odjezd
Mas tam chybu
...jasně, už ji debil vidím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1