Nejsi přihlášen
Chladič
Dneska jsem se jel projet a po pár kilometrech jsem zjistil, že mám celou levou botu a nohavici od oleje. Po návratu domů, jsem zjistil,že mám kousek chladiče vedle levý hadičky uraženej a z toho to chčije. Můj dotaz:dá se to spravit?Nebo novej? Ale předpokládám,že novej
Firefighter with the medical education and B12N:-)
Re: Chladič
dá se to spravit kousek od nás se tím borec zabejvá,kousek myslím v Malých svatoňovicích,je celkem dobrej zavaří dá se říct cokoli,zatím se mu všechno co dělal pro mě nebo mí známí povedlo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:mates psal:přesně tak ... pokáď to blbě zavaří rupne to znovu ... a věz že se to stáva často
však píšu že je celkem dobrej,vařil jen pro mě dva chladiče na alfu a pohoda
Kdo to v Malejch dělá. Mě trošku sákne, tak abych věděl na koho je mám případně obrátit. Díky.
Better safe than sorry!
maňas psal:mates psal:přesně tak ... pokáď to blbě zavaří rupne to znovu ... a věz že se to stáva často
však píšu že je celkem dobrej,vařil jen pro mě dva chladiče na alfu a pohoda
...vodní se vaří líp neš volejovej...hádej proč?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Paja 77 : dělá to Franta Nývlt,bydlí v bejvalý škole
Filous : je mi to vcelku jedno,nevím jakej je rozdíl pokud teda nemyslíš tu mastnotu,ale vaří pro kluka každou chvilku olejáky a gut
maňas psal:Paja 77 : dělá to Franta Nývlt,bydlí v bejvalý škole
Filous : je mi to vcelku jedno,nevím jakej je rozdíl pokud teda nemyslíš tu mastnotu,ale vaří pro kluka každou chvilku olejáky a gut
Jo, Franta Nývlt - znám. Díky.
Better safe than sorry!
Filous psal:Maňána:
...jó myslel sem mastnotu, ale dyš řikáš že umí, tag umí, nehádam se
logicky se to musí odmastit,alespoň trochu,protože olej se sváří špatně to ví každej normální řemeslník
Já se chci zeptat na trošku něco jiného.
Mezi chladičem a hadičkou je v tý přírubě je těsnící o-kroužek. Potřeboval bych vědět jaky má rozměry. Teče mi tam oil, sice jen tak sákne, ale motor je špinavej. Už jsem to jednou měnil, ale nějakym co jsem doma našel a ten asi nebyl ten pravej...
Moto mam moc daleko (70km) , nevíte někdo tam rozměr?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Já se chci zeptat na trošku něco jiného.
Mezi chladičem a hadičkou je v tý přírubě je těsnící o-kroužek. Potřeboval bych vědět jaky má rozměry. Teče mi tam oil, sice jen tak sákne, ale motor je špinavej. Už jsem to jednou měnil, ale nějakym co jsem doma našel a ten asi nebyl ten pravej...
Moto mam moc daleko (70km) , nevíte někdo tam rozměr?
Až tam budu dneska vracet chladič, kterej mi snad úspěšně zavaří, tak se ti mrknu,ale myslim, že je to 10mm.
Firefighter with the medical education and B12N:-)
Stránky: 1