Nejsi přihlášen
Re: poprvé stupna :)
Fresh Man psal:hlásim - nešahat, nepomáhat, dojdu si sám
čéče Filous, na blbnutí je asi eště zima có?
...to mi něco připomíná ...a pag mi ségra trapně pomáhala z bot, páč sem se nemoch vohnout ...má se začít voteplovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 10.04.2007 22:09:11 Offline |
čéče dneska stupačka, zejtra ..... albi kdysivá brousil na tomhle cébru i víčka motoru (bylo to teda na vokruhu), čuměl sem na to jako weyr, ale na tomhle werku to prostě de no nic, vodedneška se za tebe každej večer rači preventivně pomodlim kdybys to chtěl zkoušet taky
doba je temná...
Spidermila (Člen) 10.04.2007 22:55:11 Offline |
Fresh Man psal:víka eště mám čas a stejně je zima tag habych ty výka nevzal taky skusim se eště uklidnit a počkat s tréningem na teplo
Co bys chtěl víc, než těch 20°C, co má být o víkendu Jen trénuj
Já to snad o víkendu dostanu na stupnu.
Freši stupna , to se mi ještě na silnici nepovedlo , kolínko jo, ale stupna mi na Bladovi přijde kurevsky vysoko, takže to jsi musel předtím čichat s Pádlem rajčák či co že jsi se to odvážil položit na tom studeném asfaltu tak hluboko.
Já cestám ještě nevěřím, proto jezdím opatrně a to především s maminou za zády , Kelly je mi svědek no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 11.04.2007 08:36:33 Offline |
A: Frešova stupna není problém,vzhledem ke stáří motorky a unavenému pružení může posloužit i místo bočáku..
To se pak machruje
B: Ano,Jarken se ještě musí hodně rozjezdit
(běžně mu stačil i Bandit a dýchavičné BMW)
God Save The Queen!
Stránky: 1