Nejsi přihlášen
Re: TU,NA,PCE,DK,JC, SM atd 31.8.2013 co tento termin?
Ahoj tenhle termín čas nemam jsou Lužany tak jedu tam na víkend , ale pokud by se termín posunul tak můžem něco spáchat :) .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Mě je jedno kdy to v září bude . Budu rád když někam vyrazíme .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
malda psal:13 až 15 je taky možnej termin ! To seuvidí jak bude ! Třeba sedá něco dohromady tak se ozvi !
Když něco pořešíte tak dejte vědět !
13.-15. je nohejbal
ale kupodivu mám tuhle sobotu volno.chci jet přes Vrchlabí na Harach ( tak dát žebra) pak přes Sklářskou Porebu f polsku na Karpač tam kafe (a třeba pstruha ) a přes Pomezky domu
přidá se někdo ?
do pjěti chci bejt doma ,du na pivo ..je mi jedno jestli pojedu f deset nebo f jedenáct vod tud
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:13.-15. je nohejbal
ale kupodivu mám tuhle sobotu volno.chci jet přes Vrchlabí na Harach ( tak dát žebra) pak přes Sklářskou Porebu f polsku na Karpač tam kafe (a třeba pstruha ) a přes Pomezky domu
přidá se někdo ?
do pjěti chci bejt doma ,du na pivo ..je mi jedno jestli pojedu f deset nebo f jedenáct vod tud
je času...ještě to nějak dohodnem, je možno i Harrach ....pravda, sem dlouho nejel Kořenov vzhůru
ještě to budu muset doladit...šmrksa chce pomoc s nějakým stěhováním v SM
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
tak nevím co tu kdo řeší, ale tuto sobotu tj. 31.8.13 bych jel, kam? možná že přes Náchod do PL a pak někudy přes Orl. Záhoří a pak by se vidělo dle chuti a času.
Tak sem pište kdo má chuť a podle toho se dohodneme kdy a kde
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Takže termin13až15 je nohejbal a to je in !!!! A ted v sobotu je to jak Dado nastinil !!!! Je to známej trasař akorát s občerstvením to trochu skřípe ! U poláku by nebylo špatny dát rybu !? Dado se určitě pochlapí a hodí sem nejakou trasu že? Me to je jedno kudy a kam!
na rybu musíš na druhoz stranu, jak píše Borák.
jinak trasu může vymyslet kdokoli, na tom je hovno. Jen nerad plkám vo hovně, tak jsem něco nastínil, aby bylo vo čem. Klidně můžeme i jinam.
Dado psal:
...počítej, že v těch Orlických horách vysokorychlostní turistiku nepojedete ...ale ta cesta i cesta tím Polskem je na kochačku nádherná ...teda kromě toho konce před hr.přechodem a Náchodem
Ted jsem nakouk a je mi taky jedno kam ale jako druhý nejstarší určuji jako traséra Dada a jak to určí tak to bude ! já to u nás znám jen do Vysokýho a zpět !Já se připojím nekde od HK ke DK odkud pojede Přemek jak už psal !
hele ja bych jel takyale zejtra muzu az po o,nedele v poho celej den,jedinej vikent za prazdniny a snad za celej svuj posranej zivot,dejte vedet v kolik votkad...
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
samej potížista, nechce se mi jet přes Náchod, tzn chrudim hk jaroměř náchod, po tý zkur...zacpaný silnici plný debilů, a pojedu přes dobrušku a do polska přes tu olešnici, dál už je to stejný, takže v Dobrušce jak jsem psal, nebo si to spočti sám a dej vědět kde se objevíš, hovk
Do Dobrusky to mám min 85km tj 1.5h v devet teda vyrazím! To ale musím ráno brzo vstávat! Protože mam sundany zadni kolo protože sem pichnul a taky zjisti že zadní desky sou na plech takže sem ještě k večeru letel do Liberce pro nový ! A ty potvoro něco povidáš o potízistech ! Přemka přiložim po cestě ! A ty dolad zastávky občerstvení atd aby se jen nejelo ! Já už sem starší a rychle a dlouho neumím ! Jo a Přemek je vo tejden starší a taky jezdi pomalu ! A už se na vás potvory těším !
slibuju že zastávky budou dost dlouhý i na čůrání morzeovkou, kávičku a obídek někde dáme neboj, ale jedem se jako projet? to jen abys nebyl jako překvapenej, že chceme sedět v sedle a najet nějaký kilometry
Mour psal:A tak to jo
Jinak toto je z odpočivadla v Polsku:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 13_002.jpg
tam sem vcera stal taky
...sam mezi jebkarema...
malda psal:Mariane aže jsi se nepřipojil ? A chrudimáci pochlubte se jaká byla držková !
pac ja sem takovyej nevyzpytatelnej, me obcas takhle jebne v kouli ve 3 odpoledne, ze nekam pojedu a jedu. Ale to planovani volnyho casu mi nejak moc nejde
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1