Nejsi přihlášen
A dosť !
Nazdar chalani mam problem ktory mi uz lezie dost na nervy. A to je cvakanie v motore . Popisem co som vsetko menil na B6: rozvodova retaz, nastavenie ventilov, brusenie ventilov, nastavenie karburatorov (momentalne nastaveny na polohu 1), nove tesnenie pod hlavou, nove O kruzky na vyfukovom potruby (jeden kruzok uplne nedolieha-mensi obvod oproti originalu, ze vraj sa uz len take vyrabaju) medzeru som vyplnil cementovou pastou. Mechanik mi povedal ze to cvakanie moze vychadzat z tej medzery na O kruzku (mechanicke cvakanie motora). Pricinu cvakania sme hladali aj s fonendoskopom. Zaver hladania O kruzok. ALE ked to je O kruzok a je utesneny s cementovou pastou ako to ze to cvakanie je coraz hlucnejsie. Chod motora je plynuly ide ako novy . Takze bud mi nejaky majster mechanik poradi co to je alebo si dam ladeny vyfuk a nebudem pocut nic. Bandit PIČO! dik
Re: A dosť !
osiris psal:...protože to má pro technickou poradnu idiotskej (rozuměj: nepoužitelnej) název, tak to přesouvám do diskuze
a keby som dal do nazvu cvakanie motoru nikto by sa ani na to nepozrel pretoze kazdy mi radi ze mam zle nastavene ventily tak bud mi tu pomozete alebo si to tvoje idiotske "čili" si nevzdelane nazory nechaj pre seba. Inac som vystudovany stojar TUKE a motory mam v malicku ale na moju B6 sa uz traja dobry mechanici pozreli a nikto nevie prist na tu pojebanu chybu preto sa obraciam na Vas majitelov Banditov. Chcem len nejaku podobnu skusenost a riesenie. Niekedy mam sto chuti motor rozpolit, ale to radsej si kupim nieco insie ale to nechcem. Tak PAN moderator a teraz ukaz aky si scitany ked si "moderator" (mas u mna 100 )
fllou psal:osiris psal:...protože to má pro technickou poradnu idiotskej (rozuměj: nepoužitelnej) název, tak to přesouvám do diskuze
a keby som dal do nazvu cvakanie motoru nikto by sa ani na to nepozrel pretoze kazdy mi radi ze mam zle nastavene ventily tak bud mi tu pomozete alebo si to tvoje idiotske "čili" si nevzdelane nazory nechaj pre seba. Inac som vystudovany stojar TUKE a motory mam v malicku ale na moju B6 sa uz traja dobry mechanici pozreli a nikto nevie prist na tu pojebanu chybu preto sa obraciam na Vas majitelov Banditov. Chcem len nejaku podobnu skusenost a riesenie. Niekedy mam sto chuti motor rozpolit, ale to radsej si kupim nieco insie ale to nechcem. Tak PAN moderator a teraz ukaz aky si scitany ked si "moderator" (mas u mna 100 )
...počkej, a co že to po mně chceš?
...nedělej nám tady v tom pane inženýre prosím hnojník; když další uživatel bude chtít v technický poradně něco najít, tak tvoje "a dost!" mu řekne úplný hovno, tak proto to tady takhle máme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
počuj Pája, kokot slovenský, Osi má pravdu, protože nikdo by asi opravdu nevěděl čeho máš dost, může to bejt tim že je září a ty sedíš v lavici vedle nějaký opice...
ale pochopil sem cvakání motoru, takže karburátory na č.1 znamená co?
bohatost?
určitě máš synchronizaci?
určitě máš nový svíčky a vzducháč?
rozvody na značkách?
dělá to na volnoběh, za jízdy?
jestli všechno tohle je cajk tak už oak jedině nějakej šotek...
popiš to víc, cvakání z Okroužku je hrozně těžký si vybavit
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Počkej až přijde MrBSE,tomu jednou při vyjížďce prdlo to těsnění výfuku a motor zněl,jako by byl třeba vohlej jeden ventil,nebo vyjebaná vačka,nebo ložisko na klice,prostě klepal. Tak sem ti poradil,dobrej skutek sem udělal a teď tě,frajírku zasranej mužu s klidem poslat dopiče pá
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 02.09.2013 20:39:18 Offline |
a než chyba nebude to vlastnost?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Počkej až přijde MrBSE,tomu jednou při vyjížďce prdlo to těsnění výfuku a motor zněl,jako by byl třeba vohlej jeden ventil,nebo vyjebaná vačka,nebo ložisko na klice,prostě klepal. Tak sem ti poradil,dobrej skutek sem udělal a teď tě,frajírku zasranej mužu s klidem poslat dopiče pá
psal že tam má cement, leda že by hrubá prosejvačka
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:VikecB12 psal:Počkej až přijde MrBSE,tomu jednou při vyjížďce prdlo to těsnění výfuku a motor zněl,jako by byl třeba vohlej jeden ventil,nebo vyjebaná vačka,nebo ložisko na klice,prostě klepal. Tak sem ti poradil,dobrej skutek sem udělal a teď tě,frajírku zasranej mužu s klidem poslat dopiče pá
psal že tam má cement, leda že by hrubá prosejvačka
To je fakt. Měl použít rači nemrznoucí lepidlo na obklady a dlažbu,to by byla sichrofka,na motory jak dělaný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 02.09.2013 21:10:20 Offline |
když to tak čtu tak si říkám, že to bude dobrej trouba s TEKU
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tipnul bych to na ten "vyjebaný okroužek" páč mě mechanik před rokem zlomil 2 šrouby, co držej 2. a 3. svod k hlavě a od tý doby se s tim neskutečně seru (nový o kroužky, cementovej tmel a další kraviny) a vždycky když mi začne jeden z těch svodů podfukovat, o-kruh se začne klepat a prostě to cvaká. To tvoje jsem neslyšel ale to bys poznal. Ale nevim no, jestli ti to netěsní, tak by se měl ten kroužek za pár vyjížděk celkem slušně propálit a už bys slyšel že podfukuje vejfuk. Nevim, tohle bys asi poznal. Takže dál už zase mlčím
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Lachtan psal:počuj Pája, kokot slovenský, Osi má pravdu, protože nikdo by asi opravdu nevěděl čeho máš dost, může to bejt tim že je září a ty sedíš v lavici vedle nějaký opice...
bohatost?
rozvody na značkách?
popiš to víc, cvakání z Okroužku je hrozně těžký si vybavit
pán je vyštudovaný strojár TUKE, tak ho tady nemotej svejma amatérskejma názorama a mazej skládat spojky
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 03.09.2013 10:45:17 Offline |
XJelen psal:Lachtan psal:počuj Pája, kokot slovenský, Osi má pravdu, protože nikdo by asi opravdu nevěděl čeho máš dost, může to bejt tim že je září a ty sedíš v lavici vedle nějaký opice...
bohatost?
rozvody na značkách?
popiš to víc, cvakání z Okroužku je hrozně těžký si vybavitpán je vyštudovaný strojár TUKE, tak ho tady nemotej svejma amatérskejma názorama a mazej skládat spojky
No hlavně je nedat vobráceně
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1