Nejsi přihlášen
cvakanie motora feat. A dosť !
Nazdar chalani mam problem ktory mi uz lezie dost na nervy. A to je cvakanie v motore sick . Popisem co som vsetko menil na B6: rozvodova retaz, nastavenie ventilov, brusenie ventilov, nastavenie karburatorov (momentalne nastaveny na polohu 1), nove tesnenie pod hlavou, nove O kruzky na vyfukovom potruby (jeden kruzok uplne nedolieha-mensi obvod oproti originalu, ze vraj sa uz len take vyrabaju) medzeru som vyplnil cementovou pastou. Mechanik mi povedal ze to cvakanie moze vychadzat z tej medzery na O kruzku (mechanicke cvakanie motora). Pricinu cvakania sme hladali aj s fonendoskopom. Zaver hladania O kruzok. ALE ked to je O kruzok a je utesneny s cementovou pastou ako to ze to cvakanie je coraz hlucnejsie. Chod motora je plynuly ide ako novy good. Takze bud mi nejaky majster mechanik poradi co to je alebo si dam ladeny vyfuk a nebudem pocut nic. Bandit PIČO! dik
Re: cvakanie motora feat. A dosť !
osiris psal:...no vidíš jakej jsi vymyslel název (až na to "feat. a dost!" - na začátku výraz z diskotéky a pak zbytečnej dovětek )
Sis dovolil pana inženýra z Košic poopravit a to se nedělá je škoda že už nepříde,mohla být prča
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Re: cvakanie motora feat. A dosť !
"nove O kruzky na vyfukovom potruby"
to jako těsnění mezi svodama a motorem? jo, to klidně může bejt ono... když jsem blbě dotáhnul svody, tak to byly sakra divný zvuky...
A nevim jak na slovensku, ale u nás se potrubí píše s měkym I, podle vzoru stavení pičo! (ale ani v tom vašem potrubie neni tvrdý Y)
Stránky: 1