Nejsi přihlášen
Na co bacha? Prosim poradte
Ahoj lidi, jsem uz delsi dobu fanda Banditu a ted mam konecne prostredky na koupi. Chci se zeptat, na co si mam davat pozor. Vybral jsem si jednu, rok 2003, najeto 6500km, vykon 59,7kW za 115 000,- Zda se mi to hodne dobra nabidka, ale nejsem v tom jeste zkuseny a tak nechci koupit zajice v pytli. Na co bych mel dat bacha? Dik moc za kazdou radu.
Candyman
Re: Na co bacha? Prosim poradte
Candyman psal:V inzeratu ma, koupeno v CR. Cena se mi zda takove maximum, ale libi se mi tech 6500km najeto. Vsude jidne se prodava kolem 20ti tisic najeto a to uz se mi zda moc.
Ty vole ani 50tis není moc, práve málo!! na kilometry vubec nekoukej. MOtorka která má najeto 50tis muze bejt o hodne lepsí nez vykurvená s 6tisíci...
Candyman psal:V inzeratu ma, koupeno v CR. Cena se mi zda takove maximum, ale libi se mi tech 6500km najeto. Vsude jidne se prodava kolem 20ti tisic najeto a to uz se mi zda moc.
velmi , ale opravdu velmi naivni nazor
jardagsf sedesatjednatisicovy
MOTO KOZZI GRISO
dává se bacha na vše jako u ostatních motorek,každopádně estli kupuješ svoju první,tak si dej bacha,abys ju nekupoval sám ani případně s tatů co jezdil gdysi dávno na třiapůle.Optimum je hodit sem link na ten inzerát,třeba ti k tomu něgdo něco řekne no a pak samo že by bylo nejlepčí tam jet s někým,gdo už bandita má,ví jak má vypadat (estli sů třeba jednotlivé díl origo nebo z jiné plečky) atd. Jo a ty na jeté kilmetry moc jako ukazatel stavu neber,páč jag už bylo napsáno,vo tom to nejni,krom jinýho by se našli i tací,keří ti řeknů že 6500 km na skoro čtyři roky starů mašinu je docela málo,tagže gdo ví na kerů stranu sa točilo s tachometrem.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Diky, konecne nejaka lepsi rada :) Motorka je prodavana tady http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=68225
krasna, teda vypada.mno rikal sem s ze 2000km na rok tak akorat ale ted zjistuju ze me to chytlo a jestli to pujde dal jako ted mam za 5 mesicu 5000km minimalne zalezi na financich a pocasi a to sem jeste nebyl nikde daleko cenu nevim do toho nevidim kolik stoji nova 180 000? heh ale je nadhernej teda
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
no vidis Tak ted zkus jeste nekoho poprosit, zda by se na to nesel s tebou mrknout nebo treba, aby ti to nekdo, kdo to tam ma pobliz nesel prvne omrknout sam.
Ja bych klidne sel, ale pres tyden to nestiham a o vikendu budu v Olmiku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...tipuju, že naprosto origo staf, fčetně gum ...snat bych i vjeřil, že nigdy nepadla a snat bych i vjeřil tem kilometrům...nicméně pokuť je koupená f ČR, bude mít i servisku, byla servisovná f origo servisu, gde vo ní budou vjedět a tudíš bude mít jasnej půvot...jen ta cena je voproti jinejm vyšší, ale dybych si měl vybrat esi za devadesát slátanou zbořeninu nebo za 115 čerstvě po zábjehu takovou voňafku, tag já mam jasno...a skusil bych ho sklepnout vo cenu sady gum, páč tydle vypadaj, že budou f , na ničem jinym nejspíš slevu nevydyndáš...
P.S. ...přetpokládam, že ta pravá strana vypadá stejně voňavje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Diky moc chlape, no ja taky sedim cely den v praci, proto se s typkem domlouvam az na vecer, z Prahy to neni daleko, neni tu nejaky zkuseny motorkar z Prahy, ktery by smnou jel? Byl bych Vam moc moc vdecny, cestu a vydaje kolem platim :)
vypadá v pohodě,má servisku,takže by se to kdyžtak dalo dohledat, kde a jak byla servisovaná, i když dnes sou i tací koumáci co i s tímto uměj čarovat,ale to už jsme něgde jinde.zjisti si v jakém stavu jsou spotřební věci jako gumy,řetaz,desky apod.Jde vo to,že tyto věci pokud budeš donucen je vyměnit po koupi, tě můžou přijít na dalších 10 litrů i víc.Jo a je nás tady tolik,že pochybuju,že by se někdo nenašel přímo z místa,kdo by se ti na to mrkl.
PS: 6500 - to by mohly bejt ještě origo gumy,řetaz téměř jako nový,zadní desky netknuté,na předku málo, měla by být po servise,kerej se dělá v 6000,mrkni na gumu co vodí řetaz na kyvce,prostě ta mašina by měla bejt téměř netknutá
...gumy 5-8000,- vočí...jag píše Koldan, ta motyka musí bejt při tedlech kilometrech jag nová...mrkni na kotouče, musej mít naprosto neznatelný vopotřebení, žádná vydřená hrana a nejspíš by na nich měli bejt eště znatelný stopy po broušení na japoncký magnetce...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stroj pěkný, cena na dnešní poměry nereálná Jeď se na to podívat a chvilku mu pochlebuj, že to je jako hezké a origo stav se cení, ALE že rozumná cena je max kilo. Víc ne Ale jestli chceš jezdit hned, tak ti nezbyde než vytasit love a prásknout s něma o stůl. Podobně zachovalých kousků není mnoho na výběr.
Filous psal:...tipuju, že naprosto origo staf, fčetně gum ...snat bych i vjeřil, že nigdy nepadla a snat bych i vjeřil tem kilometrům...nicméně pokuť je koupená f ČR, bude mít i servisku, byla servisovná f origo servisu, gde vo ní budou vjedět a tudíš bude mít jasnej půvot...jen ta cena je voproti jinejm vyšší, ale dybych si měl vybrat esi za devadesát slátanou zbořeninu nebo za 115 čerstvě po zábjehu takovou voňafku, tag já mam jasno...a skusil bych ho sklepnout vo cenu sady gum, páč tydle vypadaj, že budou f , na ničem jinym nejspíš slevu nevydyndáš...
P.S. ...přetpokládam, že ta pravá strana vypadá stejně voňavje...
á koukám že pan vlasatej byl vo dvě minutky rychlejší
No ja bych tam chtel jet vazne s nekym, kdo tomu rozumi a vi na co se zeptat a na co se divat, potreboval bych takoveho technickeho poradce :) Reknete si co za to chcete a urcite se domluvime, nebo mi napiste na icq - 304 515 939 nebo se ozvete na tel 608 947 173 , moc by mi to pomohlo
klídek,mašin je dost,hledej dál a hlavně z nadrženosti neber to co bys jindy nikdy nevzal.Budeš toho litovat pak při každém pohledu na mašinu,lepší je si počkat a koupit to nad čím se pak budeš v garáži ukájet (nemám na mysli Kellyho nafukovačky)
Kdyby jsi nic nenašel u nás, zkus to tady
http://www.motoscout24.autoscout24.de/P … spx?page=1
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1