Nejsi přihlášen
Re: úvodní stránka
Je fakt,že té fotogalerie je škoda,přitom po věčině akcí dávají lidi odkaz třeba na rajče,kde fotky sou,takže není to tím,že by se nefotilo
No a na tu hlavní stánku by stačilo mrsknout jednou za rok pozvánku třeba na Denyho banditsraz,s pár fotkama z minulejch ročníků,nebo krátkej reportík jak to tam probíhalo,ale kdo by to psal žeo,kdyš sou fšici nalití a hovno si pamatujou
Nebo třeba vod nějakýho ochotníka malej cestopisek z dovolené a podobně.
Ale kdo by to dělal
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...svízel je trošku v tom, že když chceš něco napsat do redakčního systému (aby se to zobrazilo právě na tý hlavní stránce apod.), musíš to psát v php, což není tak přívětivý psaní jako obyčený psaní sem do diskuze
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...svízel je trošku v tom, že když chceš něco napsat do redakčního systému (aby se to zobrazilo právě na tý hlavní stránce apod.), musíš to psát v php, což není tak přívětivý psaní jako obyčený psaní sem do diskuze
Asi spíš v HTML než v php.
I ve Wordu jde uložit jako HTML a pak jen CTRL+C a CTRL+V.
A je vůbec co tam dát?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...není, všechno každej ví z diskuze
...ale k tomu html, nikdy se mi to nepodařilo vložit tak (i s pokusem o převod ve wordu), aby se to tam zkopírovalo se znakama, pokud jsem je sám originál ručně nepsal
Banditatom (Člen) 10.10.2013 16:50:00 Offline |
VikecB12 psal:By sme to mohli s Filousem sfouknout
se přidám
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris psal:...ale k tomu html, nikdy se mi to nepodařilo vložit tak (i s pokusem o převod ve wordu), aby se to tam zkopírovalo se znakama, pokud jsem je sám originál ručně nepsal
To kódování bejvá někdy problém.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:...svízel je trošku v tom, že když chceš něco napsat do redakčního systému (aby se to zobrazilo právě na tý hlavní stránce apod.), musíš to psát v php, což není tak přívětivý psaní jako obyčený psaní sem do diskuze
heleď, já se teď trochu nudim doma, tak bych se to třeba malinko naučila a pokud je co na tu hlavní stránku dát, tak bych to mohla spáchat...dyby byl zájem...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:osiris psal:...svízel je trošku v tom, že když chceš něco napsat do redakčního systému (aby se to zobrazilo právě na tý hlavní stránce apod.), musíš to psát v php, což není tak přívětivý psaní jako obyčený psaní sem do diskuze
heleď, já se teď trochu nudim doma, tak bych se to třeba malinko naučila a pokud je co na tu hlavní stránku dát, tak bych to mohla spáchat...dyby byl zájem...
...tak nějakej článek napiš a pak se dohodnem dál
osiris psal:Lenka psal:osiris psal:...svízel je trošku v tom, že když chceš něco napsat do redakčního systému (aby se to zobrazilo právě na tý hlavní stránce apod.), musíš to psát v php, což není tak přívětivý psaní jako obyčený psaní sem do diskuze
hele...mezi náma...já teď můžu psát tak maximálně o kojení...což teda pro někerý místní individua by možná bylo vzrušující, není to však moc k tématu
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:osiris psal:Lenka psal:heleď, já se teď trochu nudim doma, tak bych se to třeba malinko naučila a pokud je co na tu hlavní stránku dát, tak bych to mohla spáchat...dyby byl zájem...
hele...mezi náma...já teď můžu psát tak maximálně o kojení...což teda pro někerý místní individua by možná bylo vzrušující, není to však moc k tématu
...tak bude dámská rubrika no ...mimochodem, možná by ten článek byl čtenější než ten o mašinách
Banditatom (Člen) 18.10.2013 19:43:06 Offline |
Ondráš psal:osiris psal:...tak bude dámská rubrika no ...mimochodem, možná by ten článek byl čtenější než ten o mašinách
Vzhledem k počtu těhulí tady nebudeš podle mě daleko od pravdy.
Vzhledem k poctu uchylaku a gynokologu samouku tady to bude velmi zhave tema
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1