Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 18.03.2014 13:19:44 Offline |
Re: Banditak trochu v piči ............ (S B Í R K A)
kurva Miro ja jsem se tak nejak od zacatku v duchu stavel na tvou stranu , do pruseru se muze dostat kazdej , a ty prachy byly k dispozici na tvym ucte , vratils je ,pohoda , ale co tady pises dal , to jsou pjekny kraviny
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:kurva Miro ja jsem se tak nejak od zacatku v duchu stavel na tvou stranu , do pruseru se muze dostat kazdej , a ty prachy byly k dispozici na tvym ucte , vratils je ,pohoda , ale co tady pises dal , to jsou pjekny kraviny
Kraviny?
Autobus je taky Suzuki... .
Nechce se mi to zpátky pročítat jesltli tu někdo požadoval zveřejnit seznam, ale osobně si taky myslím, že tohle by se dělat nemělo. A rovněž pokud někdo přispěl a kolik , nebo nepřispěl je každého věc. Rozhodně si myslím, že situace je vyřešena a každý další rozmatlavaní je zbytečný a spíš škodí. Takže Míro ustup z pokračování.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
pro info-začátek toho nešťastnýho vlákna z r.2010:
Mirek D psal:
Prachy na věnec dle svého uvážení na účet 151251413/0600, jako variabil dej číslo telefonu a na mail fokker.md@seznam.cz mi dej echo kolik a z kterýho účtu jsi poslal(a). Myslím že nás bude hodně = pošlete symbolickou částku.
Samo že všecko tady zdokladuju.
Díky všem.
Myslím že kilo od taxikáře byla dostatečně symbolická částka a teď to kritizovat je zcela mimo mísu...
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Kurva,říkal jsem si že to budu mít u prdele,ale nedá mi to.Nepochopím dotyčného Mirka který tu kolem sebe kope,jak kdyby mu někdo ubližoval.To že stopil ty prachy je jasná věc,kydy okolo bouračky a problémů nikoho nezajímají,že z Mbank nejdou posílat peníze další blábol,kydy že 100 je málo je další blud,bych byl zvědavý jak by vracel větší částku,když má problém vrátit cca 14000 kč.Na Rosse i Maldu jsem přispíval po 100,bral jsem to jako nějakou symbolickou pomoc,po téhle frašce co se tady odehrála,asi těžko ještě někdo přijde s nápadem se na něco skládat.Kurva místo aby byl rád že to nějak dopadlo a krom Kellyho do něj nikdo neryl a na plnou hubu mu neřekl jak to tady asi většina vidí,tak ještě bude vyskakovat
Dohnat a předehnat
Bo jsem asertivní a neuražený, v internetu voproti "vobchoďákovi" zběhlej, tak mu nezištně poradím
Dej to na ulozto nebo na úschovnu
Tam je postup který pochopí i "defraudant" amatér, nebo ne
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Bo jsem asertivní a neuražený, v internetu voproti "vobchoďákovi" zběhlej, tak mu nezištně poradím
Dej to na ulozto nebo na úschovnu
Tam je postup který pochopí i "defraudant" amatér, nebo ne
Tak to moc zběhlej nejsi... .
Jak to TADY zveřejnit už tu proběhlo. A zveřejňovat to nebudu. Zvedlo to vlnu nevole, vole...
Soupis nemažu, a taky je bezpečně zazálohován. V případě potřeby je k dispozici. Ovšem nikoli pro skandalizaci...
Autobus je taky Suzuki... .
Jste komedianti všichni..
Furt jen kecy vokolo..bitku!!
A bejt já na Miroslavově místě, tak se asi vomluvim, ale jelikož to dopadlo jak má, tak bych rejpavce vyfakoval svinsky intenzivnějc..
PURE NAKED BIKE!