Nejsi přihlášen
Bandit 600: studena knučí
Zdravim bando. Byl jsem se predevčirem podivat na jednu Bandasku od nas z Osek. Vim o ni ze tak rok dva stala v garáži a moc se na ni nenajelo.
Ale k veci... při studeném motoru vydávala zvláštní zvuk. jako by knucelo malé stene. Nevite cim by to mohlo byt? nezdálo se mi to jako normální zvuk.
www.motoinzerce.cz/motorky/suzuki/75292 … andit.html
PS: je to potencionálne pro segru...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Bandit 600: studena knučí
Bandita mám teprve dva měsíce, takže doufám že neřeknu úplnou kravinu. Ber proto moji odpověď s rezervou. Ale nemohla by to dělat třeba volnoběžka startéru - neodpoji startér, ten se točí i za chodu motoru a vydává takovej zvuk. Nebo třeba ložiska v alternátoru?
Lachtan 600 (Člen) 22.10.2013 22:02:03 Offline |
sice to vubec nesouvisi s dotazem, ale ta stejná motorka se řešila tady http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=1 třeba ti to v něčem pomůže ;-)
Lachtan 600 psal:sice to vubec nesouvisi s dotazem, ale ta stejná motorka se řešila tady http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=1 třeba ti to v něčem pomůže ;-)
Lachtane děkuji. ale u tehle motorky jsem si celkem jistej že ty km odpovídají... A dokonce jsem si jistej že ta ženská na ní skoro nejezdila. a i to že na ni jezdila ženská... Jen mi vrtá hlavou ten knučící zvuk...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Zdravim bando. Byl jsem se predevčirem podivat na jednu Bandasku od nas z Osek. Vim o ni ze tak rok dva stala v garáži a moc se na ni nenajelo.
Ale k veci... při studeném motoru vydávala zvláštní zvuk. jako by knucelo malé stene. Nevite cim by to mohlo byt? nezdálo se mi to jako normální zvuk.
PS: je to potencionálne pro segru...
Nedávej sem odkaz na inzerát. Dej sem fotku ségry a pak se bude řešit motorka...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 23.10.2013 10:32:55 Offline |
Ondráš psal:Frodo89 psal:Zdravim bando. Byl jsem se predevčirem podivat na jednu Bandasku od nas z Osek. Vim o ni ze tak rok dva stala v garáži a moc se na ni nenajelo.
PS: je to potencionálne pro segru...Nedávej sem odkaz na inzerát. Dej sem fotku ségry a pak se bude řešit motorka...
seš si jistej?
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 23.10.2013 11:14:35 Offline |
Lachtan psal:jestli je slyšet zvuk malého štěněte, musí tam někde být malé štěně...
jedinej neprijemnej zvuk stenete si pamatuju a to , kdyz jsem cekal na pivo , az ho hospodskej prinese a ono to zasycelo ...musel jsem pak cekat , az narazi ...to bylo neprijemny...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 23.10.2013 11:35:14 Offline |
Nejdriv segru v bikinach pokud mozno bez pak budem resit stene zalezle v prevodovce.
P.s: je segra panna?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 23.10.2013 11:52:18 Offline |
Banditatom psal:Nejdriv segru v bikinach pokud mozno bez pak budem resit stene zalezle v prevodovce.
P.s: je segra panna?
né, ...vorel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 23.10.2013 12:30:26 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Nejdriv segru v bikinach pokud mozno bez pak budem resit stene zalezle v prevodovce.
P.s: je segra panna?né, ...vorel
...vorel ma vaginu?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Nejdriv segru v bikinach pokud mozno bez pak budem resit stene zalezle v prevodovce.
P.s: je segra panna?né, ...vorel
...vorel ma vaginu?
A kurňa
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1