Nejsi přihlášen
Andorra, byl tam někdo??
Chtěl jsem se jen zeptat, zda jste někdo podnikli vejlet na motce do Andorry (přes rakousko, itálii, francii, španělsko, Švýcarsko) a pokud ano, zda máte nějaké fajne tipy na body po cestě tam..
(rakouské průsmyky už nee, a Passo delo Stelvio už také ne ).
Příští rok tam chceme cestovat, tak ať mám co přes zimu plánovat
Díky...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2013 09:13:55 Offline |
Re: Andorra, byl tam někdo??
kratas psal:
Myslíš to moje sedlo??
sedlo pěkný a ty kufry ..jak seš s nima spokojenej ? ..ja chci přesně tyhle taky kupovat , páč maj otvírací ty víčka nahoře samostatně , tak doufam , že to bude praktický ... móc pěkný...jo a v Andoře sem nebyl
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Ty kufry jsou ok, ale mají výhody i nevýhody.
Výhody:
- docela bytelný a odolný (na každou dovču vždy odost přetížené a furt jsou v pohodě),
- horní víka na číselný kód (dá se v klidu změnit) a dá se tam hezky dodávat věci (v klidu protáneš nejen plastovku s vodou),
- do jednoho kufru se v klidu vlezou dvě přilby,
- do obou kufrů v klidu zabalíš motohadry a může se jít někam na pěší tůru ,
Nevýhody:
- když chceš něco vyndat ze spodku kufru, tak je vhodné je sundat z motky, protože jak otevřeš kufr (velký víko) a máš je na motce, tak se ti vše vysype - ty gumové popruhy ve vnitř vůbec nic neudrží,
-cena je fakt humus ,
-velká víka nedrží v otevřené poloze, když je máš na zemi a chceš se do kufrů sbalit (nutno vždy nějak podepřít ), protože furt padají a to fakt nasere....
Jinak sedlo je na zakázku od DDTuning. Naprosto luxusní práce a po cca 5 letech žádná známka opotřebení nebo tak...prostě geniálně udělané .
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2013 17:34:26 Offline |
kratas psal:Ty kufry jsou ok, ale mají výhody i nevýhody.
Výhody:
- docela bytelný a odolný (na každou dovču vždy odost přetížené a furt jsou v pohodě),
- horní víka na číselný kód (dá se v klidu změnit) a dá se tam hezky dodávat věci (v klidu protáneš nejen plastovku s vodou),
- do jednoho kufru se v klidu vlezou dvě přilby,
- do obou kufrů v klidu zabalíš motohadry a může se jít někam na pěší tůru ,
Nevýhody:
- když chceš něco vyndat ze spodku kufru, tak je vhodné je sundat z motky, protože jak otevřeš kufr (velký víko) a máš je na motce, tak se ti vše vysype - ty gumové popruhy ve vnitř vůbec nic neudrží,
-cena je fakt humus ,
-velká víka nedrží v otevřené poloze, když je máš na zemi a chceš se do kufrů sbalit (nutno vždy nějak podepřít ), protože furt padají a to fakt nasere....
Jinak sedlo je na zakázku od DDTuning. Naprosto luxusní práce a po cca 5 letech žádná známka opotřebení nebo tak...prostě geniálně udělané .
tak ty vyhody a nevyhody jsou stejne jak u jinejch kufru (musis urvat ty bocni distancni spagaty uvnitr , co brani uplnemu otevreni a nebudou se zavirat pri baleni ), jen tydle maj navic ty vicka pro rychly pristup , coz je super ...no a za 6200 kc cerne , co jsou na netu , se mi zas nezdaj nejdrazsi, tak do nich pujdu , jsem rad , ze je nekdo ma a muze rict co a jak , me slo hlavne o ten vrchni deklik , bojim se , jestli to neni nejak chatrny a nekdo tam skrz to male vicko treba nevleze, kdyby to nejak silou odehnul
jinak mas peknej stroj - s tema kuframa je to uplne bomba
tady jsou ještě levnější: http://www.motocyklovedily.cz/produkt/2 … nokey.html
GSX 1400 K7
hlemejzd999 (Člen) 31.10.2013 18:04:21 Offline |
pepa psal:tady jsou ještě levnější: http://www.motocyklovedily.cz/produkt/2 … nokey.html
jo todle jsem hledal , mam ten odkaz ulozenej , jen sem ho nemoh najit , tak jsem dal ty drazsi
Díky za pochvalu Bandita. No trošku jsem jej vyšperkoval . Víc už na to nasypat ani snad nejde .
Co se týká těch "kapek" na kufrech, no zatím žádný problém a to jsem tam pár věcí fakt narval . Jestli chceš můžu poslat pár fotek co a jak vypadá a taky, jak se to otevírá, vzhled pantů,....a tak.. .
Jelikož už kufry procestovaly kde co a to i v dost hustých lijácích, tak jen chvála - ve vnitř sucho, pohoda, ale pro sichr dávám věci ještě do tašek ala igelit , a co rok objedu těšnění v kufrech silikonovým sprejem.
No ale cena už je někde jinde, když jsem je kupoval v roce 2008, tak mě stály (po slevě u Suzuki) 10500,-, což byla pěkná řacha!!
Jinak fajne vychytávka je do středového kufru ta molitanová výstelka. Blbě se shání (už ji skoro nedělají), ale má to výhodu v tom, že tam věci nebouchají a tak...
Já jsem přes Andorru jel v 2008 návratem z Portugalska.. Spali jsme hned nad hřištěm fotbalovýho nároďáku - tehdá jsme je neustále drtili, tak jsem se pousmával :), každopádně kemp dobrej a útulnej, jinak byli jsme tam začátkem září - počasí nic moc, pořád pršelo - jinde ne jen v Andořře :) a k věci. Jeli jsme měrem ze Španělska od Tarragony po C-14, to byla moc hezká cesta, široká jako prase - no limits, nějaká jezera či přehrady s typickou azurovou modrou, cestou tuším bylo i nějaké automobilové muzeum no a dál v Andoře - katastrofa..Prolezli jsme jí křížem krážem, je to jen mega nákupní centrum, historie je tam pomálu a když už jsem se chtěl najíst. Jdu do restaurace, kde u vchodu vidím živé humry, tak z jídelníčku dám si něco co se psalo blabla ala humre a přinesli mi vepřový kůže na rozinkách ,bavím se jen o hlavním městě..bohužel na víc nebyl čas, projet si vesničky by nebylo asi marné.. cestou odtamtad jsme měli trefit vysokohorskej přejezd - moc nevím no, možná jsme ho trefili možná ne - motorka jela napůl - to znám z Alp, ale bylo tam teplo - chvíli jsem byl ztracen co jsme trefili byla mega fronta na celnici s Francií.. Vezl jsem si dotamtud flašky absintu (byly kurva drahý) - vícero, tak jsem měl vítr, ale bez problémů..Jinak ve Francii směrem k moři Carcassonne, ale bacha - kemp pod ním hrůza - ustlali jsme si na nějakým pavoučím hnízdě, ráno se probudím po absintu a myslel jsem, že mám haldy..Ve stanu 3 pavouci velikosti 8cm a pod celtou další 7 kousků.. no nevěřil jsem...
Jo a Stelvio, tam už bych taky nejel - masovka, že jsem s tim v prostředku kopce šlehnul :) (odsral to jen vejfuck - je tak utažený a takovej provoz, že je to hnus) docela se mi líbil tou cestou http://cs.wikipedia.org/wiki/Timmelsjoch - ale to byla dovča na měsíc - takže pro tebe možná zajížďka
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1