Nejsi přihlášen
Budíky (prasklý vnitřní kryt?)
Ahoj kluci Mám banditku 600 N r.v. 2003 Mám dotaz sundavala jsem kalíšky,že si je přes zimu nechám pochromovat nebo jinak upravit. Po předešlém majiteli jsou odřené. Jedna strana byla přišroubovaná vrutem Když se mi to podařilo sundat tak na mě koukly posvařovaný a ulámaný ty druhý kalíšky co krejou tištáky. Dá se to někde sehnat nebo co s tím??? Je to hnus a chci mít banditku dokonalou Díky za rady a tipy
Editoval osiris (04.11.2013 15:39:40)
Re: Budíky (prasklý vnitřní kryt?)
vteřiňák bych vyměnil za lepidlo na plasty s "fixou" pro naleptání lepených povrchů.
Já sem s tím lepil před 4 rokama právě ten plast se dvěma dírama, co drží budík a funguje to parádně
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:vteřiňák bych vyměnil za lepidlo na plasty s "fixou" pro naleptání lepených povrchů.
Já sem s tím lepil před 4 rokama právě ten plast se dvěma dírama, co drží budík a funguje to parádně
Samozřejmě,čim kvalitnější lepidlo,tím líp
BORN TO BE WILD!
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2013 14:10:58 Offline |
no a nebo dojet do Suzuki pripadne kouknout na netu na www.partsdepot.cz a objednat to novy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
DanB6 psal:Ahoj Žabko,měl jsem podobný problem,pokud je ten bílý plast jen prasklý,tak to jde slepit vteřiňákem,důležitý je ten kousek se dvěmi dírami,ten drží celý budík.
No je to tam právě celý naprd polepený a jednu stranu nemám kam přišroubovat páč nejaky kousky chyběj Nemám ráda kakhle odfláknutou práci a mazlíkovi to fakt nesluší Spíš bych asi koupila nový ty kryty,ale nevím ani jak se to pořádně jmenuje Blondýna no
DanB6 psal:Tak nejen pro blondýny :) jmenuje se to kryt otáčkoměru nebo tachometru,jde o to jestli to bude držet,když to tam je ulomený?Pak by se musel koupit celý přístroj,a to už je pálka :(
Tenhle ten kryt mám kam našroubovat Spíš ty chromový kalíšky už neni kam
Nevíte jestli bude pasovat z B12 N? Něco už jsem našla
http://www.partsdepot.cz/originalni-dil … 2005/9441/
Jde mi o díl č.2
K.a.s.y.m. (Člen) 04.11.2013 20:50:59 Offline |
Žabička psal:DanB6 psal:Tak nejen pro blondýny :) jmenuje se to kryt otáčkoměru nebo tachometru,jde o to jestli to bude držet,když to tam je ulomený?Pak by se musel koupit celý přístroj,a to už je pálka :(
Nevíte jestli bude pasovat z B12 N? Něco už jsem našla
Budiky se na B6 a na B12 lisi pouze ciselnikama obali jsou stejny.dokonce jsou stejny pro S a N kde se lisi jen chromovyma krytkama
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Žabička psal:DanB6 psal:Tak nejen pro blondýny :) jmenuje se to kryt otáčkoměru nebo tachometru,jde o to jestli to bude držet,když to tam je ulomený?Pak by se musel koupit celý přístroj,a to už je pálka :(
Nevíte jestli bude pasovat z B12 N? Něco už jsem našlaBudiky se na B6 a na B12 lisi pouze ciselnikama obali jsou stejny.dokonce jsou stejny pro S a N kde se lisi jen chromovyma krytkama
Díky
Banditatom (Člen) 05.11.2013 15:32:03 Offline |
možná se ptám blbě... není stejné tělo těch budíků i na gsx 1400? já jen že jedno se mě doma válí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
DanB6 psal:Koukám,že už máš pořešínou staršího Béčka je to trochu jinak,proto ty mé rady Jen se chci ještě zeptat na ty padáky,koukala jsi na to?Díky
O padákách jsem zatím nepřemýšlela Ještě jsem se nevyrochnila tak asi proto
Žabička psal:DanB6 psal:Koukám,že už máš pořešínou staršího Béčka je to trochu jinak,proto ty mé rady Jen se chci ještě zeptat na ty padáky,koukala jsi na to?Díky
Díky za odpověď.Chápu,taky jsem takhle uvažoval ;-) Pak mi to jednou lehce padlo na bok a hned prasklý víko a olej venku Teď co mám tyhle padáky,zdejšíma klukama testované(a teď už i mnou) mám po starostech,ale je to na tobě,já jen že jsem dvoje vyrobil navíc,tak to zkouším,snad to není na obtíž?
BORN TO BE WILD!
DanB6 psal:Žabička psal:DanB6 psal:Koukám,že už máš pořešínou staršího Béčka je to trochu jinak,proto ty mé rady Jen se chci ještě zeptat na ty padáky,koukala jsi na to?Díky
Díky za odpověď.Chápu,taky jsem takhle uvažoval ;-) Pak mi to jednou lehce padlo na bok a hned prasklý víko a olej venku Teď co mám tyhle padáky,zdejšíma klukama testované(a teď už i mnou) mám po starostech,ale je to na tobě,já jen že jsem dvoje vyrobil navíc,tak to zkouším,snad to není na obtíž?
Určo neobtěžuješ Když zbadou korunky tak se ozvu jo Za kolik je máš
Žabička psal:DanB6 psal:To jsem rád Hele je to kompletní sada i s pevnost.šrouby a nabízím je za 1200,-
Tak kdyby něco tak se ozvu Pěkná cena
Jasný,kdyžtak kontakt mám v profilu a komplet inzerát je na motorkari.cz v sekci padáky a projektory.
BORN TO BE WILD!
Stránky: 1