Nejsi přihlášen
Mikiny 2013 objednávky
Takže letošní mikina bude vypadat takhle ( je možný, že eště dozná drobnejch změn)
Je v gramáži kolem 300 g/m2, černá s potiskem, se zipem a kapucou (stejný jako vždycky), cena je 900 Kč, pokud bude někdo chtít poštu, tak plus 100 Kč.
Objednávat můžete do 24.11.2013.
Vyberete velikost ( normální evropský číslování M - XXL ) a předem zašlete na účet č. 670100-2207914597 kód banky 6210 příslušnej vobnos. Jako var. symbol napíšete číslo mobilu a jako zprávu pro příjemce přezdívku.
Zároveň mi na husky@suzukibandit.cz zašlete email s vybranou velikostí, případně počtem mikin a zasílací adresu, za předpokladu, že budete chtít mikinu poslat poštou. Pude to jako doporučený psaní.
Upozorňuju, že necham udělat maximálně jednu velikost vod XL a L navíc, páč je pravděpodobný, že tiskař něco zmrší - to znamená, že kdo do toho termínu nevobjedná a nezaplatí, bude mít prd a ne tudle mikinu.
Příklad pro méně chápavé: pan Trubka touží po mikině vel. L a bude to chtít poslat počtou. Pošle na ten účet 1000 Kč, var. symbol 606628942 ( páč je to jeho mobil ), zpráva pro příjemce bude "Trubka" a do mejlu mi napíše, že nutně potřebuje mikinu 2013 ve velikosti L a adresu na kterou to chce poslat.
ale di, Ty brepto ...
Pavel S.R.O. (Člen) 04.11.2013 22:05:26 Offline |
Re: Mikiny 2013 objednávky
Opravdu hezká mikina
Suzuki - Way of Life!
vendous psal:Hele a bude mi to XXL vůbec? Například na bundě mám XXXXL
A musim ti taky posílat prachy když si k tobě pak přijedu? Já jen že kdyby mi nebyla tak bych jí nechal pro někoho dalšího
bude, bez urážky, ale nebudou prachy předem, nebude mikina ...
tydle věci si nemůžu dovolit dělat do regálu ...
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 04.11.2013 23:45:38 Offline |
super ...tu chci
jen ještě musim pořešit nejak tu velikost , vubec nevim , kolik to asi tak je to XL , nebo XXL
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
vendous psal:Hele a bude mi to XXL vůbec? Například na bundě mám XXXXL
A musim ti taky posílat prachy když si k tobě pak přijedu? Já jen že kdyby mi nebyla tak bych jí nechal pro někoho dalšího
Kup si 2x XXL a nech si z toho sešít XXXXL - zbylé 2 rukávy mně pak můžeš poslat - budu s nima leštit mašinu
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2013 07:54:00 Offline |
pane houska mikiny jsou stejny jako ty s ti Krutoprusnym bajkerem ? jestli jo tak na me XL bo pak mam kratky rukavy.Kdo me zna tak vi ze mi do metraku chybi hodne(85kg) a vysokej taky nejak extra nejsem (185) tak jen tak pro predstavu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2013 08:00:09 Offline |
hele jeste dotaz vi ze se pro kazdou velikost delaj i ruzny delky tak pokud se daji sehnat delsi varianty tak mi staci "L" ale pokud je to nerealni nebo narocny ber jen jako blbou pripominku a vemu si zase XL
K.a.s.y.m. psal:pane houska mikiny jsou stejny jako ty s ti Krutoprusnym bajkerem ? jestli jo tak na me XL bo pak mam kratky rukavy.Kdo me zna tak vi ze mi do metraku chybi hodne(85kg) a vysokej taky nejak extra nejsem (185) tak jen tak pro predstavu
U předchozích mikin mají krátké rukávy ve velikosti L i postavy parametrů 175/80
No moment moment,doteďka sem vždycky bral XXXL a sou mě akorát,takže s dvěma XX mužu jít napodobovat Harapesa a po tom zrovna netoužím Takže jak? Budu jich brat povícero pro celou Orlovskou družinu a sme tam trochu dobře živení...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:pane houska mikiny jsou stejny jako ty s ti Krutoprusnym bajkerem ? jestli jo tak na me XL bo pak mam kratky rukavy.Kdo me zna tak vi ze mi do metraku chybi hodne(85kg) a vysokej taky nejak extra nejsem (185) tak jen tak pro predstavu
já mám při 185cm taky kratší rukávy... a to mám XL
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 05.11.2013 16:53:40 Offline |
Žabička psal:A co model pro samičky??? nebude?? Je totiž pěkně nabušená
no tak budeš nabušená samička
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Žabička psal:Banditatom psal:Žabička psal:A co model pro samičky??? nebude?? Je totiž pěkně nabušená
no tak budeš nabušená samička
Nevim nevim Museji přeci vyniknout křivky ne Tak že by mohl býti i dámský střih
...možnost je... nechat si to vykérovat rovnou mezi lopatky ;)
MRDAT!!!
Kožak psal:Žabička psal:Banditatom psal:
no tak budeš nabušená samičkaNevim nevim Museji přeci vyniknout křivky ne Tak že by mohl býti i dámský střih
už jsi změnil job?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 05.11.2013 18:34:42 Offline |
Kožak psal:Žabička psal:Banditatom psal:
no tak budeš nabušená samičkaNevim nevim Museji přeci vyniknout křivky ne Tak že by mohl býti i dámský střih
...lopatkou
...hele bro, pjekně ste to s umělcem dokončili, tag sem si to přectavoval...vohledně vobjednáfky...budu chtít dvje, jednu L a druhou nevim esi M nebo L, teda esi to bude ta samá jako je hustokrutá, bo mi sou u Lka akorát rukávy, ale jináč ji mam potprdel a čumí mi z bomberu jag sukně a to mě sere...prachy ti přivezu keš, bo se mi nechce na přepášku a tam vyplňovat papír, aby ti to tam ta bába přesunula z mojí hromátky na tu tvoji
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2013 19:04:27 Offline |
jen takova orientacni - kdo si uz bral mikinu driv a meri 175 a vazi 90-100 - jakou velikost ste si brali ? a je vam ?
Banditatom (Člen) 05.11.2013 19:08:07 Offline |
hlemejzd999 psal:jen takova orientacni - kdo si uz bral mikinu driv a meri 175 a vazi 90-100 - jakou velikost ste si brali ? a je vam ?
hele jsem na tom stejně i přes pupíček bral jsem klasickou xl... v L jsem byl jak housenka v kuklej
Kasym: cituji "Je v gramáži kolem 300 g/m2, černá, se zipem a kapucou (stejný jako vždycky)"
Vikec: dycinky si bral XXL, 3XL máš trika :) Proto sem psal Zdenákoj, že mu bude ...
Žabička: Dělaj dámskou variantu, před pár lety sme je dělali a všechny slečny, který si je vobjednaly, byly nasraný, protože gramáž je poloviční voproti pánský variantě - je to jenom kus hadru v kterym je zima, s mikinovym střihem - dámský nebudou ...
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2013 19:15:24 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:jen takova orientacni - kdo si uz bral mikinu driv a meri 175 a vazi 90-100 - jakou velikost ste si brali ? a je vam ?
hele jsem na tom stejně i přes pupíček bral jsem klasickou xl... v L jsem byl jak housenka v kuklej
dik potreboval jsem srovnani podobne namakaneho cloveka - dam na tebe
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2013 19:18:30 Offline |
huskyb12 psal:hlemejzd999 psal:jen takova orientacni - kdo si uz bral mikinu driv a meri 175 a vazi 90-100 - jakou velikost ste si brali ? a je vam ?
XL
diky , az prijdu z prace , tak to vobjednam
mr.BSE psal:Kožak psal:Žabička psal:
Nevim nevim Museji přeci vyniknout křivky ne Tak že by mohl býti i dámský střih...možnost je... nechat si to vykérovat rovnou mezi lopatky ;)
už jsi změnil job?
jo ...už sem tak na vše nasranej ,že jak píše Tom ...lopatou
MRDAT!!!
Ještě si mi nepsal
Ale já se zeptám jako vždy....
Beru mikinu to je jasny...
Ale doufám, jako vždy , že ta největší velikost je pro "normální" lidi.
Ne dětské velikosti jako vždy
A ted se jdu podivat na ten návod s trubkou abych náhodou o tu mikču nepřišel....
PS: Vždy sem se do toho vešel, aby zde nevznikla histerie...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
yoby psal:kojaksro psal:..........
Štěpáne, jaký velikosti jsou pro nás normálně narostlý lidi, když i trpajzlíci objednávaj XL?
....sedí mi velmi dobře konfekčně XXL, ale myslím, že na objem (cez pupek) budu mít víc než ty.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Filous psal:...hele bro, pjekně ste to s umělcem dokončili, tag sem si to přectavoval...vohledně vobjednáfky...budu chtít dvje, jednu L a druhou nevim esi M nebo L, teda esi to bude ta samá jako je hustokrutá, bo mi sou u Lka akorát rukávy, ale jináč ji mam potprdel a čumí mi z bomberu jag sukně a to mě sere...prachy ti přivezu keš, bo se mi nechce na přepášku a tam vyplňovat papír, aby ti to tam ta bába přesunula z mojí hromátky na tu tvoji
tak to bys mi tam teda jednu M moch pridat, tim padem bys mel tri a ja bych patricny vobnost presunul z moji hromadky na tvoji bo ja za babou na prepazku nemusim (pripadne bych moch Martinovy presunout vobnos za vsechny tri a pak by sme se srovnali) ... co my na to?
SO 545 psal:Moze platit pan Trubka zo Slovace paypalom ?
Ak ano daj vediet ciastku v Eckach.
Vdaka.
Nemáš žádnej problém, česká pošta chce za balík na slovač dvě kila
http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/Clea … 7#produkty
takže pošli ekvivalent 1100 Kč na paypal a fertig :)
jo a éčka prej fakt škoděj zdraví :)
ale di, Ty brepto ...
Tom jr. psal:Filous psal:...hele bro, pjekně ste to s umělcem dokončili, tag sem si to přectavoval...vohledně vobjednáfky...budu chtít dvje, jednu L a druhou nevim esi M nebo L, teda esi to bude ta samá jako je hustokrutá, bo mi sou u Lka akorát rukávy, ale jináč ji mam potprdel a čumí mi z bomberu jag sukně a to mě sere...prachy ti přivezu keš, bo se mi nechce na přepášku a tam vyplňovat papír, aby ti to tam ta bába přesunula z mojí hromátky na tu tvoji
tak to bys mi tam teda jednu M moch pridat, tim padem bys mel tri a ja bych patricny vobnost presunul z moji hromadky na tvoji bo ja za babou na prepazku nemusim (pripadne bych moch Martinovy presunout vobnos za vsechny tri a pak by sme se srovnali) ... co my na to?
...sme domluvený
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pavel S.R.O. (Člen) 06.11.2013 22:55:34 Offline |
Měřím 185 cm a vážím 95 kg. Ramenatá a svalnatá postava + dlouhé ruce. Bude stačit velikost XL?
Suzuki - Way of Life!
Pavel S.R.O. psal:Měřím 185 cm a vážím 95 kg. Ramenatá a svalnatá postava + dlouhé ruce. Bude stačit velikost XL?
186cm, 105kg mám dvě mikiny a obě jsou vo malinkatě větší, takže tentokrát zkusím XL, myslím, že bude akorát
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Pavel S.R.O. psal:Měřím 185 cm a vážím 95 kg. Ramenatá a svalnatá postava + dlouhé ruce. Bude stačit velikost XL?
186cm, 105kg mám dvě mikiny a obě jsou vo malinkatě větší, takže tentokrát zkusím XL, myslím, že bude akorát
mam podobne miry a predchozi mikina XL ma kratke rukavy
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Inženýrek psal:Pavel S.R.O. psal:Měřím 185 cm a vážím 95 kg. Ramenatá a svalnatá postava + dlouhé ruce. Bude stačit velikost XL?
mam podobne miry a predchozi mikina XL ma kratke rukavy
ajajaj
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
CaFry psal:věcná . bylo by možné doobědnat mikinu aji třeba až po novem roce. Diky
ne, necham udělat tak dva kousky navíc, budou v krámě, ale za jiný peníze, euro de nahoru a taky se Ti může stát, že je někdo koupí před Tebou ...
ale di, Ty brepto ...
hlemejzd999 (Člen) 12.11.2013 22:18:07 Offline |
huskyb12 psal:Libor nx psal:Nebylo by špatné i triko na léto s tím samým potiskem
budou ...
Ondráš psal:osiris psal:tachec psal:A co trenky s potiskem - ty nebudou?
...ty si každej "potiskne" sám
Když já umím jen dopředu mapičku a dozadu škrtátko.
trošku na tom zamakej, todle je jenom první levl :)
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 13.11.2013 17:11:12 Offline |
Ondráš psal:osiris psal:tachec psal:A co trenky s potiskem - ty nebudou?
...ty si každej "potiskne" sám
Když já umím jen dopředu mapičku a dozadu škrtátko.
když je po 14 dnech otočíš tak budeš mět dvě škrtátka s mapičkó
huskyb12 psal:CaFry psal:věcná . bylo by možné doobědnat mikinu aji třeba až po novem roce. Diky
ne, necham udělat tak dva kousky navíc, budou v krámě, ale za jiný peníze, euro de nahoru a taky se Ti může stát, že je někdo koupí před Tebou ...
oukej
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2013 18:19:01 Offline |
Holub odletěl
kojaksro psal:yoby psal:kojaksro psal:..........
Štěpáne, jaký velikosti jsou pro nás normálně narostlý lidi, když i trpajzlíci objednávaj XL?
....sedí mi velmi dobře konfekčně XXL, ale myslím, že na objem (cez pupek) budu mít víc než ty.
A co přes ten můj pupek ? Já se to pořád bojim vobjednat že mi to bude malí a Zuzana by s toho vypadla
Triko sem vzal L a nosí ho právě Zuzka
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:kojaksro psal:yoby psal:
Štěpáne, jaký velikosti jsou pro nás normálně narostlý lidi, když i trpajzlíci objednávaj XL?....sedí mi velmi dobře konfekčně XXL, ale myslím, že na objem (cez pupek) budu mít víc než ty.
A co přes ten můj pupek ? Já se to pořád bojim vobjednat že mi to bude malí a Zuzana by s toho vypadla
Triko sem vzal L a nosí ho právě Zuzka
seš velkej chlap né ...tak se porát neboj
MRDAT!!!
lori psal:Zdar chlapi,takovej nápad,to co je na zádech by byla aji fajnová nášivka, samože v té velikosti na bundu na záda,třeba by nás z toho na pumpě žádný MC nevyslíkal, mě by se to teda hodně líbilo
to nezaplatíš ...
ale di, Ty brepto ...
drakstr psal:Ještě technická nejsem znalej věci je to vyšitý nebo potisk ????
jj, tisk, v týdle velikosti by šití stálo miliJardu a bylo by to tvrdý jak prkno ...
můžem se bavit vo nášivce tak do 9 cm jako sou ty poslední ...
http://www.banditkram.cz/banditkram/img … 006577.jpg
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:drakstr psal:Ještě technická nejsem znalej věci je to vyšitý nebo potisk ????
jj, tisk, v týdle velikosti by šití stálo miliJardu a bylo by to tvrdý jak prkno ...
hmm...nemám rád tvrdý prkno
MRDAT!!!
huskyb12 psal:drakstr psal:Ještě technická nejsem znalej věci je to vyšitý nebo potisk ????
Dík za info už jsem objednal s menším dotazem
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
huskyb12 psal:Kukii psal:vendous psal:Hele tak já teda beru jednu mikču XXL ale jestli mi nebude tak s váma nebudu mluvit
na tebe bych vzala asi o jedno x větší
nedělaj ...
Tak si ji v nejhorším případě nezapne, no - aspoň bude vidět pyžamo
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Tak sem vo tom eště přemejšlel a pohledal v šatníku a všechny moje hadry maj ty X 3 nebo 4 takže XXL mi asi fakt nebude. Koupit mikinu bejt v ní narvanej a nemoct jí zapnout tak to je naprd, takže budu bez
Třeba až někdy zhubnu tak něco koupim
Smrt je ze všeho to poslední.
Tak jdeme do posledního tejdne ...
Hned v pondělí to potom budu objednávat ...
Znovu připomínám, kdo do příští neděle neobjedná a nezaplatí - tzn. buď nejni v tabulce nebo je červenej, dostane prd a ne tuhle mikinu.
Ty, který sou černý, to maj dobrý :)))
tabulka odstraněna na žádost Ježíšků ...
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 18.11.2013 13:46:38 Offline |
holub dnes v mlze, že by se dala krájet, vodletěl...
jo a máš mail :-d píšu ti to jako abys to věděl
Banditatom psal:holub dnes v mlze, že by se dala krájet, vodletěl...
jo a máš mail :-d píšu ti to jako abys to věděl
maila sem si přečet a vodpověděl Ti - jen abys vědět :)
Borku, je to tu :)
ale di, Ty brepto ...
corimec psal:MiKu psal:Čus,
kolik je poštovný za dvě mikiny?
Jen abych věděl, kolik mám poslat.Že by jako za jednu?
jo jo, je to jedno, čím víc se vás domluví, vo to míň povleču na počtu balíků ...
corimec: Sem echt vietnamec, moje pravý méno je Šu-lin, tož robim same fajne mikiny, ni ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:corimec psal:MiKu psal:Čus,
jo jo, je to jedno, čím víc se vás domluví, vo to míň povleču na počtu balíků ...
corimec: Sem echt vietnamec, moje pravý méno je Šu-lin, tož robim same fajne mikiny, ni ? :)
O.K. posílám 19kil
huskyb12 psal:corimec psal:MiKu psal:Čus,
Jsem si málem roztrhnul hubua je pravdou nějaká část mé garderoby je od tebe
hlemejzd999 (Člen) 20.11.2013 19:56:39 Offline |
hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:další a asi poslední mezičas ...
ty kráso ... vobchod za cca 60 klacků jen v mikinách ...
kdybys rozsiril sortiment - to uz by bylo na prodavani ve stanku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 294_o2.jpg
A to ještě nevíš,že žádný hadry nebudou,skásne love,ruší tady registraci,mění telefon a nikdá už ho nikdo neuvidí
Je štěstí,že je to kluk ze fsi,prosťáček,takže tohle neudělá
Jó,kdybyvá byl z Prahe,to by byla jiná,tam sou lidi daleko pracovitější a podnikavci,né jako někde na fsi,takže se tam mají dobře,ale děsně dřou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 21.11.2013 18:23:12 Offline |
huskyb12 psal:SO 545 psal:ked sa zivis poctivo dries minimalne 2x tolko...pi.i a vstavas aspon o 6:00
do piče, dělam něco špatně, dělam dvě věci a vstávám v 6.10
:)
Delas.... Vstavas moc pozde
honza1977 psal:honza1977 psal:Převod peněz zadanej, mejla sem taky poslal, tak snad budu mít taky mikču k vánocům
Dneska jsem posílal prachy znovu, protože se mi vrátily . Tak snad to klapne
22.11. 900,- za mě OK :)
ale di, Ty brepto ...