Nejsi přihlášen
Re: Jaké oblečení na B6???
Meloun psal:Suzuki v Liberci...
Jislmoto v Jablonci...
M-moto v Jablonci...
Je tady toho dost,do těhle jsem jen zavítal a hadry tam mají!
Vsera sem se stavoval v Jislmoto in Gablonz a je to zavřený
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Nazdarek,...
Nechci zakladat novou diskuzi, ale prosim o radu.
Chci si kupovat masinu a zamiloval sem si Banditku...merim ale 193cm a tak resim jestli se na ni poskladam. Sice uz sem na ni sedel, ale nejsem si furt nejak jistej...
Diky Pelda
for pelda
tak hele chlape, měřím něco jako Ty a docela se mi na tom jezdí dobře! Nemam problémalespoň já teda. Koukni jak jsem na tom poskládanej http://www.volny.cz/honzissm/Bandit.htm
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
pelda psal:tak to je v poho...ale co jizda v rychlosti? Nefouka na tebe? kolik tak zvladnes??
jo a mimochodem, moje holka ma 186..a taky se bude chtit projet ...i tak si myslite, ze to banditka zvladne?
Spíš než na vejšce,záleží asi na váze...
Seděl za mnou na B6 140tikilovej hroch a povim ti-chudák banďourek dostával
Nicméně to ale jelo,ikdyž nebyl pomalu ani vidět
PURE NAKED BIKE!
jo a kdyz jste probirali ty hadry,....dneska sem si neco zkousel a nevim co delat, nic mi nepadlo a kdybych si to nechal usit tak to bude az v cervnu a to uz je sezona v plnym proudu a tak si lamu hlavu v cem budu jezdit...
nemate vyzkousenou nejakou znacku co by mi padla? Jsem vysokej, hubenej a mam dlouhy ruce....absolutne nekonfekcni
pelda psal:tak to je v poho...ale co jizda v rychlosti? Nefouka na tebe? kolik tak zvladnes??
jo a mimochodem, moje holka ma 186..a taky se bude chtit projet ...i tak si myslite, ze to banditka zvladne?
Heh... To má ta moje taky
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1