Nejsi přihlášen
plnotucna konecne v garazi
Zdravim
tak sem v sobotu poridil B12, samoze N, rok 96.
rad bych sem hodil i nejaky ty fotky, ktery mam samozrejme v telefonu, bohuzel sem v tomdle smeru sikula takze se mi nedari je dostat do PC (mimochodem Filous je ma v telefonu taky tak se jednomu z nas treba postesti )
...,cumak v origo stavu, ram v puvodni vinovy barve, ocividne bez zadnyho tezkyho padu, zbytek takovej podivne cernej, sroubci na brejlich nalakovany cervenym lakem na nechty coz je nejvic! Wiseco kovany pisty, Big Bore kit 1206ccm ... jede to jak kurva
No už aby bylo jaro!
hlemejzd999 (Člen) 20.11.2013 21:48:37 Offline |
Re: plnotucna konecne v garazi
Peknej kousek, at slouzi . Na to se ti budou mlady fenky lepit . Kurva se mas ja v tvejch letech mel skoro hovno
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2013 07:18:13 Offline |
gratulace.vevim jestli jsou tyhle motorovy upravy to pravy.snad to bude fungovat lip jak to Dyno 3 co jsem mel.ve finale to bylo spis ke vzteku nez k radosti.i kdyz koni to pridalo slusne.ale je to tak na drom
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 21.11.2013 09:25:18 Offline |
Gratulace
...relativní kochač...
nicola.foxx (Člen) 21.11.2013 12:30:03 Offline |
Taky bych uš chtěl enko
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 21.11.2013 12:57:44 Offline |
pěkný!!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tak at slouží mladej....
se mi zdá že sem to tedka nedávno viděl gdesi v inzerci.. podle teda te barevné kombinace
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
to Kasym: clovece je to první dospela masina, na který sem jel, ale jede to pekne v celym spektru otáček, od 1500 to tahne, nikde zadna dira ve vykonu ( poznatek po 150 km) ... na jare se uvidi
to Pankáč: to bude vona
... jinac vsem DÍK
Banditatom (Člen) 21.11.2013 17:55:47 Offline |
Toz at slouzi jmenovce
To filous: jo jaky si to udelas takovy to mas
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:gratulace.vevim jestli jsou tyhle motorovy upravy to pravy.snad to bude fungovat lip jak to Dyno 3 co jsem mel.ve finale to bylo spis ke vzteku nez k radosti.i kdyz koni to pridalo slusne.ale je to tak na drom
...čoveče je to super, fakt lepčí neš vačky, filtr a Dyno, jednou do toho taky pudu, páč si myslim, že aš se spolu sžijou, tag moji K6 spráská jag prašivýho psa ...nijag to nepucká, nekoktá, de vocpoda lineárně, nebude to závislý na vlhkosti a hmotnosti vzduchu, prostě žádnej trabl...a vo kliku a vostatní střeva se nebojim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 22.11.2013 06:30:45 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:gratulace.vevim jestli jsou tyhle motorovy upravy to pravy.snad to bude fungovat lip jak to Dyno 3 co jsem mel.ve finale to bylo spis ke vzteku nez k radosti.i kdyz koni to pridalo slusne.ale je to tak na drom
...čoveče je to super, fakt lepčí neš vačky, filtr a Dyno, jednou do toho taky pudu, páč si myslim, že aš se spolu sžijou, tag moji K6 spráská jag prašivýho psa ...nijag to nepucká, nekoktá, de vocpoda lineárně, nebude to závislý na vlhkosti a hmotnosti vzduchu, prostě žádnej trabl...a vo kliku a vostatní střeva se nebojim
hokt vetsi vobsah a vostatni zustalo.je doladeno s aiboxem jak jsem docet.tak tomu ten linearni prubeh zustal.holt porad plati vobsah nicim nenahradis
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:gratulace.vevim jestli jsou tyhle motorovy upravy to pravy.snad to bude fungovat lip jak to Dyno 3 co jsem mel.ve finale to bylo spis ke vzteku nez k radosti.i kdyz koni to pridalo slusne.ale je to tak na drom
U teho 1216ccm kitu wiseco, sem se dival na ebay co to zhruba stoji 600USD, pisty, krozky, tesneni pod palicu. a s vlozkama se dela co ? To se kupuje novy nebo se to necha prevrtat ? Co to zhruba stoji ?
http://www.ebay.com/itm/WISECO-FORGED-B … 35cea38eef
mikin psal:Porad pěkne bajk,.
do roku 2007 byla moje,rad na ni vzpominam.Tenkrat jsem chtel novejsi a kdyz ju ted vidim aji toho lituju.
Hlavne at ti slouzi. Jela jak z praku ale az po pretryskovani karbecu.
...myslim že se bude mít dobře, uš dostává plnou péči...tys jí nechal převrtávat??? ...u Oulehly??? ...klidně povidej co a jag, ať víme na co se připravit ...jo a pjekná dunofka f profilu
Billy psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:gratulace.vevim jestli jsou tyhle motorovy upravy to pravy.snad to bude fungovat lip jak to Dyno 3 co jsem mel.ve finale to bylo spis ke vzteku nez k radosti.i kdyz koni to pridalo slusne.ale je to tak na drom
U teho 1216ccm kitu wiseco, sem se dival na ebay co to zhruba stoji 600USD, pisty, krozky, tesneni pod palicu. a s vlozkama se dela co ? To se kupuje novy nebo se to necha prevrtat ? Co to zhruba stoji ?
http://www.ebay.com/itm/WISECO-FORGED-B … 35cea38eef
...vrtá se, dělá to p.Oulehla...gdysy sem se po tom pídil a esi si to pamatuju dobře, tag celý to vyšlo něco kolem patnácti...
Filous psal:Billy psal:Filous psal:
...čoveče je to super, fakt lepčí neš vačky, filtr a Dyno, jednou do toho taky pudu, páč si myslim, že aš se spolu sžijou, tag moji K6 spráská jag prašivýho psa ...nijag to nepucká, nekoktá, de vocpoda lineárně, nebude to závislý na vlhkosti a hmotnosti vzduchu, prostě žádnej trabl...a vo kliku a vostatní střeva se nebojimU teho 1216ccm kitu wiseco, sem se dival na ebay co to zhruba stoji 600USD, pisty, krozky, tesneni pod palicu. a s vlozkama se dela co ? To se kupuje novy nebo se to necha prevrtat ? Co to zhruba stoji ?
http://www.ebay.com/itm/WISECO-FORGED-B … 35cea38eef...vrtá se, dělá to p.Oulehla...gdysy sem se po tom pídil a esi si to pamatuju dobře, tag celý to vyšlo něco kolem patnácti...
To hrozně rát uslyší Mara Orlovskej,jeho B12 01 začala nějak víc než obvykle baštit mazut Nicméně dokud to nebude zasírat svíce nebo jinak blbnout,tak se do toho nepoleze. V létě v alpách sme byly jak zájezd olejářů z texasu,ze štyř motorek byly 2kousky 01 a tak se dolejvalo,dolejvalo,dolejvalo... Jak do dvoutaktů Jedna natočeno 90 000,druhá(ex Eremiho) 80 000km...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kneehammer (Člen) 25.11.2013 16:07:58 Offline |
kurva vikecu vrat tam zpatky volvo, to je hroznej nezvyk
..:: B12 inside ::..
Tak si zvykej,volvo už skoro rok nemám a asi ještě nějakej pátek mít nebudu Ale boxer snad nějakou dobu ještě vydrží. Teda aspoň doufám,protože to vypadá že budu brzo bez práce,v německu ve fabrikách zase nějak "spadl řemen",což je totálně v piči.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak si zvykej,volvo už skoro rok nemám a asi ještě nějakej pátek mít nebudu Ale boxer snad nějakou dobu ještě vydrží. Teda aspoň doufám,protože to vypadá že budu brzo bez práce,v německu ve fabrikách zase nějak "spadl řemen",což je totálně v piči.
Snad to nebude zas tak horky a zas budou makat , taky sem naucenej na ten volvo znak ze pises ty pak cucim v diskuzi a po par prispevkach si rikam ty vole to je Vikec .
PS zejtra kolauduju
Filous psal:mikin psal:Porad pěkne bajk,.
do roku 2007 byla moje,rad na ni vzpominam.Tenkrat jsem chtel novejsi a kdyz ju ted vidim aji toho lituju.
Hlavne at ti slouzi. Jela jak z praku ale az po pretryskovani karbecu....myslim že se bude mít dobře, uš dostává plnou péči...tys jí nechal převrtávat??? ...u Oulehly??? ...klidně povidej co a jag, ať víme na co se připravit ...jo a pjekná dunofka f profilu
Ne ja to koupil od borca z Děčina a uz to bylo prevrtany akorat to chtelo doladit karbece s tim laufem. Pak zacala klouzat spojka v asi 7500ot.TAk sem to chtel poladit a kdyz sem vracel spojkovy kos tak sem ho blbe nasadil a zkurvil olejovy cerpadlo. A dunovka pekna ale moc na ne neni cas.
Mik jr. psal:...no a já jsem zdědil Námahu tak doufám že na tom aspoň ty 2 roky vodjezdim než budu moct pořídit taky plnotučnou
PS: Tome, aby jsi spároval samsunga s kompem musíš stáhnout samsung kies..
...neboj, ji při životě udržíme a pag jí eště střelíš ...Mike´s Nuclear Rat rulezzzz
Mik jr. psal:...no a já jsem zdědil Námahu tak doufám že na tom aspoň ty 2 roky vodjezdim než budu moct pořídit taky plnotučnou
PS: Tome, aby jsi spároval samsunga s kompem musíš stáhnout samsung kies..
... ze me to nenapadlo, skousel sem snim mlatit vo zem a akorat prestal zvonit
Tom jr. psal:Mik jr. psal:...no a já jsem zdědil Námahu tak doufám že na tom aspoň ty 2 roky vodjezdim než budu moct pořídit taky plnotučnou
PS: Tome, aby jsi spároval samsunga s kompem musíš stáhnout samsung kies..... ze me to nenapadlo, skousel sem snim mlatit vo zem a akorat prestal zvonit
bud v klidu mě to taky trvalo než jsem na to přišel
Filous psal:Mik jr. psal:...no a já jsem zdědil Námahu tak doufám že na tom aspoň ty 2 roky vodjezdim než budu moct pořídit taky plnotučnou
PS: Tome, aby jsi spároval samsunga s kompem musíš stáhnout samsung kies.....neboj, ji při životě udržíme a pag jí eště střelíš ...Mike´s Nuclear Rat rulezzzz
Tak hlavně jestli už je v cajku startér, ať s tím nemusíš furt běhat
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Filous psal:Mik jr. psal:...no a já jsem zdědil Námahu tak doufám že na tom aspoň ty 2 roky vodjezdim než budu moct pořídit taky plnotučnou
PS: Tome, aby jsi spároval samsunga s kompem musíš stáhnout samsung kies.....neboj, ji při životě udržíme a pag jí eště střelíš ...Mike´s Nuclear Rat rulezzzz
Tak hlavně jestli už je v cajku startér, ať s tím nemusíš furt běhat
..no ještě ne, ale to se pořeší
Stránky: 1