Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Barva rámu? Kde zjistit?

kratas (Člen)
25.11.2013 14:58:00

Barva rámu? Kde zjistit?

Ahoj lidi help,
mám velkou prosbu, jen se omlouvám, zda je někde tu podobný vlákno - snad za to nedostanu ťafku smile1.

Mám na banditovy (GSF650SA, K6) červený rám (viz foto v profilu) a potřebuji zjistit kód barvy, protože potřebuji opravit pár rejpanců. Oslovil jsem i Suzuki dealera, ale obdržel jsem od něj excel tabulku s mnogo barvama a té červené tam je hafl smile2, tož nevím kterou smile2. (asi abych si vybral podle libosti smile1 .

Můžete mi někdo prosím poradit, jak zjistím přesně kód té červené barvy rámu? Případně kde sehnat např. retuš tužku (pokud existuje??).

Dííííky...

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
osiris (Člen)
25.11.2013 19:50:09

Re: Barva rámu? Kde zjistit?

...myslím že to bude yhh, většinou je tzv. tříkroková, tzn. dvě různý barvy stříkaný na sebe, takže v tužce to asi neseženeš (jedině ve dvou), ale nejspíš si to budeš muset nechat namíchat

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kratas (Člen)
25.11.2013 20:22:00

Re: Barva rámu? Kde zjistit?

Tak jsem zkusil výhradního dovozce automobilů a motocyklů značky Suzuki do České republiky a nakonec mám totok .-).

"...kód barvy Vašeho rámu je YHL. Barvu lze objednat u našich autorizovaných prodejců. Barva je v 90 gramovém balení a prodejní cena je 1.109,- Kč včetně DPH."...

No neberte to smile1 smile1bigsmile

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS