Nejsi přihlášen
Blbej dotaz Hyosung 650 motor protí SV 650
Hoj mam jen takovej dotaz je motor v hyosongu 650 originál motor ze suzuki sv 650 nebo je to jen licence vyráběná v koreji nikde jsem to kloudně nenašel . co jsem koukal na fotky tak tam je hodně rozdílu v odlitkách skříní a válcu .
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
Banditatom (Člen) 25.11.2013 20:03:37 Offline |
Re: Blbej dotaz Hyosung 650 motor protí SV 650
není to ani licence ani motor suzuki ... motor je vyvinut s tíchou podporou suzuki ale toď vše... co jsem szjišťoval tak motory měli problémy s mazáním...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:není to ani licence ani motor suzuki ... motor je vyvinut s tíchou podporou suzuki ale toď vše... co jsem szjišťoval tak motory měli problémy s mazáním...
já si to myslim taky ale dohadujem se na foru a někteří piší že jsou to motory ze suzuki . Asi tak píší "tak jsem to zjistoval a suzuki dodavala motory do roku 2009 od ty doby je hnusung vyrabi sam v nove zbudovane motorarne tod oficialni zprava "
Nikdo neví, co je smrt, a přece se jí všichni bojí, jako by uznávali, že je největším zlem, třeba je pro člověka největším dobrem.“
zzzmrzlinar (Člen) 25.11.2013 23:27:46 Offline |
nevím co Hyjoskunk psal, ale motor je jen "inspirován" Suzuki.
Kdysi jsem se o to docela zajímal, bo jsem chtěl něco pro mladou na votřískání a ta třetinová cena ojetin oproti SV se mi líbila, dal se koupit pár let starej Skun za 35.
Bohužel to samozřejmě bylo opodstatněné, celej internet je plnej nešťastníků co se jim vysral motor.
Jináč samo jak říká Filous
hlemejzd999 (Člen) 26.11.2013 00:00:27 Offline |
tak to jsem mel tenkrát teda štěstí ..sem si ho chtěl koupit misto sestky. ...ještě před ni - jako funglovku - docela sa ně to líbilo .
pak mi to někdo rozmluvil.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Progear 650 (Člen) 26.11.2013 12:13:11 Offline |
celá motorka včetně motoru je veteš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jak to jednou koupis tak se teho nezbavis
Banditatom (Člen) 26.11.2013 21:24:48 Offline |
Filous psal:Mour psal:VikecB12 psal:Jako kdyby esvo jelo
...znám jednoho bombarďáka těsně po vojně co by Tě na SV pojezdil
...že by sme znali stejnýho divočáka???
...ze bych ho uz taky nekde potkal
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2013 06:24:56 Offline |
VikecB12 psal:Jako kdyby esvo jelo
no je s tim rozhodne vic srandy jak s B6
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 27.11.2013 13:56:17 Offline |
drakstr psal:tak že koukám že hyosong bude velice kvalitní stroj podle všeho
přitom na fotkách nevypad upe napytschu, ale holt se v Kóreji stala chyba. Více chyb podle všeho. Ale zase kdybys chtěl motorku za dobrou s tím, že bys n ní nechtěl jezdit, tak by emusela beyt špatná.
zzzmrzlinar psal:drakstr psal:tak že koukám že hyosong bude velice kvalitní stroj podle všeho
přitom na fotkách nevypad upe napytschu, ale holt se v Kóreji stala chyba. Více chyb podle všeho. Ale zase kdybys chtěl motorku za dobrou s tím, že bys n ní nechtěl jezdit, tak by emusela beyt špatná.
jako že by si to někdo koupil a leštil to před garáží aby ukázal sousedum co má jo :DD jako třeba tohle http://www.tipmoto.com/motorky/hyosung/ … -nove.html Ajkorát na tom nesmí jezdit na to to neni
Banditatom (Člen) 27.11.2013 18:34:31 Offline |
Filous psal:...voni ty Hyjéskunky prodávaj prej něgde v Bolce, já se na to snat pojedu podivat
tak si raděj nechej brejle doma
Banditatom psal:Filous psal:...voni ty Hyjéskunky prodávaj prej něgde v Bolce, já se na to snat pojedu podivat
...brejle eště zaplaťsatan nepotřebuju, ale moch bych si třeba vypíchnout jedno voko
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 27.11.2013 18:42:46 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...voni ty Hyjéskunky prodávaj prej něgde v Bolce, já se na to snat pojedu podivat
...brejle eště zaplaťsatan nepotřebuju, ale moch bych si třeba vypíchnout jedno voko
raděj vobě...stejně bys s jedním vypadal asymetričně
drakstr psal:zzzmrzlinar psal:drakstr psal:tak že koukám že hyosong bude velice kvalitní stroj podle všeho
jako že by si to někdo koupil a leštil to před garáží aby ukázal sousedum co má jo :DD jako třeba tohle http://www.tipmoto.com/motorky/hyosung/ … -nove.html Ajkorát na tom nesmí jezdit na to to neni
Tady vidis dukaz ze to od roku 2006 radsi nikdo ani nechce furt je to funglovka vonavka , nechce to nekdo na sklad ? , treba daj aji 20% povinou slevu
hlemejzd999 (Člen) 27.11.2013 19:57:13 Offline |
Billy psal:drakstr psal:zzzmrzlinar psal:
přitom na fotkách nevypad upe napytschu, ale holt se v Kóreji stala chyba. Více chyb podle všeho. Ale zase kdybys chtěl motorku za dobrou s tím, že bys n ní nechtěl jezdit, tak by emusela beyt špatná.jako že by si to někdo koupil a leštil to před garáží aby ukázal sousedum co má jo :DD jako třeba tohle http://www.tipmoto.com/motorky/hyosung/ … -nove.html Ajkorát na tom nesmí jezdit na to to neni
Tady vidis dukaz ze to od roku 2006 radsi nikdo ani nechce furt je to funglovka vonavka , nechce to nekdo na sklad ? , treba daj aji 20% povinou slevu
to je drtikul ...vod roku 2006 to maj na prodejně a nikdo si to nekoupil
Kaspar v Humpolci mel tenkrat novyho za cca 118000kc a byl za chvilku pryc ..
ten kupec si asi nekde ted drbe palici
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Billy psal:drakstr psal:
jako že by si to někdo koupil a leštil to před garáží aby ukázal sousedum co má jo :DD jako třeba tohle http://www.tipmoto.com/motorky/hyosung/ … -nove.html Ajkorát na tom nesmí jezdit na to to neniTady vidis dukaz ze to od roku 2006 radsi nikdo ani nechce furt je to funglovka vonavka , nechce to nekdo na sklad ? , treba daj aji 20% povinou slevu
to je drtikul ...vod roku 2006 to maj na prodejně a nikdo si to nekoupil
Kaspar v Humpolci mel tenkrat novyho za cca 118000kc a byl za chvilku pryc ..
ten kupec si asi nekde ted drbe palici
eště 30 let poleží na prodejně a bude stoho slušnej veterán :D to pak bude slušná voňavka na veterán srazy :D
zzzmrzlinar (Člen) 29.11.2013 14:34:12 Offline |
ty woe slušný, motyka co je vosum let na skladě a nikdo ji nekoupí ani za půlku původní ceny
navíc tadle "vokapotovaná" je teda eště řádsky hnusnější než ta nahatá, kurvadrát hnusná. Holt když je dyzanér šíkmovokej a hulí nějakej divnej matroš
Stránky: 1