Nejsi přihlášen
Bydlení v Praze
Dneska jsem zjistil, že se mi stěhuje spolubydlící a ptala se mě pani domácí jestli bych o někom nevěděl.
Takže:
Byt 2+1. 3. parto bez výtahu. Společná kuchyně (sporák, trouba, lednička) a koupelna (vana, pračka). Jeden pokoj je větší (ten bude volnej) jeden je menší (ale má balkon a malej kumbál - tam jsem teď já, ale po dohodě to můžeme přehodit). Nekuřácký byt, zvířata nevím (rybičky nebo terárium by asi bylo v pohodě). Pes nevím, kočka by asi taky prošla.
Lokalita je Bořislavka (Praha 6). Cca 3 minuty chůze na zastávku tramvaje Bořislavka a pak 3 zastávky na metro Dejvická. Parkování u baráku. Motorku mám přes léto pod přístřeškem ve vnitrobloku.
Zavedeno UPC (využívám jen internet, ale určitě by šla i televize).
Cena je 7 000,- včetně poplatků + poměrná část z paušálu za UPC.
Smlouva je na dobu určitou (1 rok) s kaucí jeden nájem s tím, že když se skončí dřív než za rok, tak kauce propadá.
Kdyby měl někdo zájem, tak můžeme udělat prohlídku nebo můžu poslat nějaké fotky.
Nástup možný od 9.12.2013.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 10:06:47 Offline |
Re: Bydlení v Praze
ja rovnou pisu ze zajem nemam.dat 7000+ jeden pokoj se spolecnou socialkou my prijde krapet mimo na to ze je to na predmesti ale holt Prazaci jsou nenazrany
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ja rovnou pisu ze zajem nemam.dat 7000+ jeden pokoj se spolecnou socialkou my prijde krapet mimo na to ze je to na predmesti
ale holt Prazaci jsou nenazrany
Taky budeš za chvíli předměstí, tak si moc nevyskakuj.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 10:50:29 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:ja rovnou pisu ze zajem nemam.dat 7000+ jeden pokoj se spolecnou socialkou my prijde krapet mimo na to ze je to na predmesti
ale holt Prazaci jsou nenazrany
Taky budeš za chvíli předměstí, tak si moc nevyskakuj.
to mozna budu ale rozhodne nebudu najemnik za nesmyslnej najem
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2013 11:33:12 Offline |
pražáci jsou divní... čovek chce kolu a ...
Přijde Hanák v Praze do hospody a ptá se vrchního:
„Máte kolo?“
„Ne, kolo nemám.“
„Tak fanto.“
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 12:36:15 Offline |
Mour psal:...ale to je za celý byt, ne?
ne ne to je za pokoj
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 12:42:04 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:...ale to je za celý byt, ne?
ne ne to je za pokoj
...no tý jo, to mám tady na hypotéku za domek
ja taky proto se temhle lidem smeju.
Jen takova uvaha..kdyby Ondras takovyhle byt koupil a vzal si tam jednoho najemnika bydli tam zadarmo max za energie ale hypoteku mu plati najemnik .
no nic jdu hrabat kanalizaci do baraku at mi to nezapadne snehem
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 12:56:53 Offline |
Mour psal:Žirafa psal:mno a tak my si tady žijem a pak všichni pindaj jak jsou v Praze velký platy, ale jaký máme náklady na bydlení atd už nikdo nevidí
...náklady na bydlení máme stejný, jen my si platíme svoje
Mour psal:...náklady na bydlení máme stejný, jen my si platíme svoje
mno já mám taky hypošku - na byt na Kladně a stojí mě to lehce pod 10tis měsíčně i s energiema...
Ani si moc nechci představit kolik by byla hypo na barák i v okrajovce Prahy
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Ty vole to je hnus ty vase naklady
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2013 13:22:47 Offline |
Žirafa psal:Mour psal:...náklady na bydlení máme stejný, jen my si platíme svoje
mno já mám taky hypošku - na byt na Kladně a stojí mě to lehce pod 10tis měsíčně i s energiema...
Ani si moc nechci představit kolik by byla hypo na barák i v okrajovce Prahy
no ale to uz si platis svoje a v podstate to je zhodnocena investice.ale platit nekomu takovy najem je jak hazet penize do kanalu.
K.a.s.y.m. psal:no ale to uz si platis svoje a v podstate to je zhodnocena investice.ale platit nekomu takovy najem je jak hazet penize do kanalu.
mno já ve výsledku platím nájem jinde a v bytě bydlí někdo jinej, takže jo, za 30let až se mi hypotéka zaplatí tak asi budu vlastníkem bytu
Jinak ty peníze házíme do kanálu taky
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:...ale to je za celý byt, ne?
ne ne to je za pokoj
...no tý jo, to mám tady na hypotéku za domek
asi tak...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2013 15:21:15 Offline |
kojaksro psal:....ty woe, vy ste vidláci
![]() |
Banditatom (Člen) 02.12.2013 16:55:52 Offline |
ty voe já mám za 7500kč 120m2 s terasou a zahradou
njn v praze je blaze
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Progear 650 (Člen) 02.12.2013 18:42:25 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:Je tam eště jeden zádrhel, za rohem bydlí Nítěnka a ten má permanentní žížeň :)
...takže druhá sedmička v
![]()
pšššt... to mělo bejt překvapení....
PS: dnes jdeme zase...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:
Kurva du shánět byt v čurákově,do něho dva pitomce a nemusím chodit do práce
Soráč,ale fakt ste divní
nezdá se ti, žes právě Ondráše zařadil mezi pitomce?
taky bydlim na vsi, ale holt je třeba pochopit, že v Praze jsou jak jiný platy, tak taky náklady
pokud někdo bydlí v prdelákově zapůldarma a má tam job třeba za šest pětek čistá tlapka, tak samozřejmě gratulace
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:taky bydlim na vsi, ale holt je třeba pochopit, že v Praze jsou jak jiný platy, tak taky náklady
pokud někdo bydlí v prdelákově zapůldarma a má tam job třeba za šest pětek čistá tlapka, tak samozřejmě gratulace
Jo to by se mi taky líbilo...
Jinak rodičák je bohužel všude ve stejný vejšce takže s čím se na moravě žije slušně tak tady je to celkem krize... Mě to právě teď začíná, tak bude veselo
Pokud se budeme bavit pouze o hypotéce tak to vychází takhle:
Trocha hypotečního počtu:
Jsem socka chci 100 % hypo páč jsem nic nenašetřil a dám max 7 měsíčně , splatky na 30 let kolik mi banka dá?
Odpověd je cca 1,5 mio. (je jedno jestli byt OV nebo barák)
Pokud v tomto případě odečtu poplatky a půjde o samotnou hypotéku třeba 5 litrů x 2 tedy nájemníci tak banka půjčí při splátce 10 měsíčně na 30 let cca 2,2 mio a za to už se i v Praglu koupit dá....
Nejsem pojišťovák ale hypoték dělám docela dost, pokud někdo bude chtít tak klidně rád poradím , bonitu, banku, refinanc sazbu a tak...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Nabídka platí od Aše až tam na dálný východ....
Podle toho co píšeš , pokud to dobře chápu , máš barák a chceš prachy??
pokud je otmu tak tak to je tzv. Americká hypotéka a tam je to samo jiná liga.
(je to v podstatě neúčelovej úvěr , kde ručíš svoji nemovitostí , půjčí ti max 75%
hodnoty tvého domu a peníze si utrať jak chceš. Ale v tomhle případě je sazba úroková tak 2 násobná než u klasických hypoték....
Já tu řeším pokud chce někdo bydlet a mít jednou vlastní a nemá floka....
pak platí cca to co jsem napsal....
Luk psal:VikecB12 psal:
Soráč,ale fakt ste divnínezdá se ti, žes právě Ondráše zařadil mezi pitomce?
taky bydlim na vsi, ale holt je třeba pochopit, že v Praze jsou jak jiný platy, tak taky náklady
Tym,že sem bez servítek sesumíroval tenhle styl bydlení do jedné věty a hodil na sklo to,co si 99% lidí tady řekne v duchu taky?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Borák psal:no fšak vo tom mluvim ,,nemám ani floka a chci bydlet
a řekni mě kdo ti pučí na 100% nemovitosti ??? ha
teda pokud nevyděláváš půl míče
Bank je hodně, stále existuje 100% hypo (žádný našetřený prachy) a nemám s tím problém, jasný je pokud podnikáš je to horší, ale i tam možnosti jsou. Otázka je kolik ti to hází a co chceš....
Klidně napiš do mailu konrétnějš vo co go a řeknu ti co by se s tím dalo...
PŘ: jsem zame beru 20 kulí čistá ruka , chci barák za 2 míče daj mi to?
PŘ2: podnikám , jedu paušálěm na 104 řádku DP mam 200 táců, chci byt za mega daj mi to?
Tohle byl můj poslední příspěvek tuna, o pronájem nemám zájem , aby se mnou náhodou nepočítali....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.12.2013 23:46:08 Offline |
Zdenák psal:pokud je otmu tak tak to je tzv. Americká hypotéka a tam je to samo jiná liga.
(je to v podstatě neúčelovej úvěr , kde ručíš svoji nemovitostí , půjčí ti max 75%
hodnoty tvého domu a peníze si utrať jak chceš. Ale v tomhle případě je sazba úroková tak 2 násobná než u klasických hypoték....
jo , tak todle mam já
![]() |
Banditatom (Člen) 03.12.2013 12:37:13 Offline |
Kelly01 psal:Jsem socka..
Nic si nepůjčuji..
Nic si půjčit nechci..
Nemám sociální cítění..
Nehodlám tu po sobě někomu nechávat majetky..
Co s tím
tak to přijeď k nám utratit celoživotní uspory něco ti vyberu
Borakouj: o hypotéce mi ani nemluv tři měsíce jsme to řešil rozčilovali se atd atd... nebudu se vyjadřovat do podrobna pač obyvatele jednoho města bych děsně urazil
a s tou 100% no to teda nevím
Banditatom psal:Kelly01 psal:Jsem socka..
Nic si nepůjčuji..
Nic si půjčit nechci..
Nemám sociální cítění..
Co s tímtak to přijeď k nám utratit celoživotní uspory
něco ti vyberu
Borakouj: o hypotéce mi ani nemluvtři měsíce jsme to řešil rozčilovali se atd atd... nebudu se vyjadřovat do podrobna pač obyvatele jednoho města bych děsně urazil
a s tou 100%no to teda nevím
..Vy byste doma chtěli Kellyho celoživotní úspory ...tak to já teda nee
![]() |
Banditatom (Člen) 03.12.2013 12:51:39 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Kelly01 psal:Jsem socka..
Nic si nepůjčuji..
Nic si půjčit nechci..
Nemám sociální cítění..
Co s tímtak to přijeď k nám utratit celoživotní uspory
něco ti vyberu
Borakouj: o hypotéce mi ani nemluvtři měsíce jsme to řešil rozčilovali se atd atd... nebudu se vyjadřovat do podrobna pač obyvatele jednoho města bych děsně urazil
a s tou 100%no to teda nevím
..Vy byste doma chtěli Kellyho celoživotní úspory
...tak to já teda nee
já se bavil rize profesně provedl bych ho v práci
Aspoň máte pro co žít
Furt vidím toho hňupa z reklamy jak tam sedí na vozíku a je šťastnej že nad barákem svítí sluníčko, rodina stojí kolem kriplkáry a je šťastnej že ji zabezpečil
Že mu žena šuká jinde(kdekoliv za vejmolem nebo trochou bahna) bo je mrtvej na spodek a chčí do kelímku, že děcka fetujou a utrácej jeho prachy ho taky netrápí, bo byl chytrej, měl "poradce" a hypotéku si pojistil
Vůl
God Save The Queen!
VikecB12 psal:Luk psal:VikecB12 psal:
Soráč,ale fakt ste divnínezdá se ti, žes právě Ondráše zařadil mezi pitomce?
pokud někdo bydlí v prdelákově zapůldarma a má tam job třeba za šest pětek čistá tlapka, tak samozřejmě gratulaceTym,že sem bez servítek sesumíroval tenhle styl bydlení do jedné věty a hodil na sklo to,co si 99% lidí tady řekne v duchu taky?
jasně, taky mi příjde šílený platit sedmičku za cimru, taky bych to radši cpal do něčeho co jednou bude mý, ale třeba jsou lidi, který k tomu maj nějakej důvod...změna práce, nejsou rozhodnutý jak chtěj v budoucnu bydlet, nechtěj se vázat...co já vim
Jen jsem tam viděl to rovnítko bydlíš v Praze = seš vůl.
Zbytečně kecam a přitom Kojak to nahoře vyjádřil stručně a jasně...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
![]() |
Banditatom (Člen) 03.12.2013 15:43:39 Offline |
Luk psal:VikecB12 psal:Luk psal:
nezdá se ti, žes právě Ondráše zařadil mezi pitomce?
pokud někdo bydlí v prdelákově zapůldarma a má tam job třeba za šest pětek čistá tlapka, tak samozřejmě gratulaceTym,že sem bez servítek sesumíroval tenhle styl bydlení do jedné věty a hodil na sklo to,co si 99% lidí tady řekne v duchu taky?
jasně, taky mi příjde šílený platit sedmičku za cimru, taky bych to radši cpal do něčeho co jednou bude mý, ale třeba jsou lidi, který k tomu maj nějakej důvod...změna práce, nejsou rozhodnutý jak chtěj v budoucnu bydlet, nechtěj se vázat...co já vim
Jen jsem tam viděl to rovnítko bydlíš v Praze = seš vůl.
Zbytečně kecam a přitom Kojak to nahoře vyjádřil stručně a jasně...
To kelly: a stejně skončí pod mostem pač mu stará pláchne se zahradníkem a děcka se upernikujou
VikecB12 psal:
Je ti ale jasný, že když bys prodal svůj barák, tak bys v Praze koupil tak max. jeden pokoj a možná ještě kus chodby.
K.a.s.y.m. psal:Jen takova uvaha..kdyby Ondras takovyhle byt koupil a vzal si tam jednoho najemnika bydli tam zadarmo max za energie ale hypoteku mu plati najemnik
.
A proč si ty k sobě do baráku nevezmeš nájemníka abys mohl bydlet za energie?
Mour psal:
Ondráši .... a to máš za to, že si bezelstně někomu nabídl spolubydlení
Člověk chce někomu pomoct a nakonec je za blbce.
2 Luk: Děkuju že se mě zastal.
A na závěr moudro které používal Kelly ještě před pár rokama: "Nic pro socky!!!"
Nabídka zatím stále platí. Do toho velkýho pokoje by se při troše dobrý vůle vešli i dva (což pak cenově nevychází o moc hůře než kolej). Ti co bydleli někdy na kolejích na Strahově, tak by se tam vešli minimálně 4 a chrochtali co je tam místa.
Já tam kde jsem jsem bydlet nechtěl. Bohužel osud tomu tak chtěl, že jsem se stěhoval celkem narychlo. Změnu mám v plánu. Umřít tam nechci.
No já s tím nájmem teda nevím, ale i Písek je drahej.. nájmy a ceny nemovitostí jsou tu srovnatelný s Prahou, jediný, co je za hubičku je byt v paneláku mezi blackoušema.
Když se najde domek kolem mega, je to totální ruina a investice na rekonstrukci je minimálně 2mil... dostáváme se na 3mega.. což je cca 15 za hypo+ služby.. kdo má hypošku na 7tisíc měsíčně, má obrovský štěstí..
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2013 20:36:13 Offline |
Ondro ma to jednu chybu.ja bych nikdy nesel ani do podnajmu kde bych mel byt s nekym koho neznam na pul.ale ver ze mit byt tak ho s radosti celej pronajmu klidne stejnym zpusobem jako bydlis ty.
K.a.s.y.m. psal:Ondro ma to jednu chybu.ja bych nikdy nesel ani do podnajmu kde bych mel byt s nekym koho neznam na pul.ale ver ze mit byt tak ho s radosti celej pronajmu klidne stejnym zpusobem jako bydlis ty.
Mě zase přijde zbytečný dávat za garsonku 10 tis. jen proto, abych se nemusel dělit (když se tam v podstatě chodím jen vyspat), když to samý můžu mít za 7. Se spolubydlícím se prakticky nepotkáváme. Ženu ani děti nemám. Stačí mi jeden pokoj na práci i spaní. Jsem prostého dělnického původu, žádný buržuj.
Až bude potřeba, tak přikůpim. Navíc jsem OSVČ, banky na mě s hypotékou tudíž celkem serou, rodiče mi do začátku nedali ani auto, ani dům k rekonstrukci a ten kterej po nich jednou zbyde se bude dělit třema... Takže nic jinýho než podnájem mi zatím prostě nezbejvá.
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondro ma to jednu chybu.ja bych nikdy nesel ani do podnajmu kde bych mel byt s nekym koho neznam na pul.ale ver ze mit byt tak ho s radosti celej pronajmu klidne stejnym zpusobem jako bydlis ty.
Mě zase přijde zbytečný dávat za garsonku 10 tis. jen proto, abych se nemusel dělit (když se tam v podstatě chodím jen vyspat), když to samý můžu mít za 7. Se spolubydlícím se prakticky nepotkáváme. Ženu ani děti nemám. Stačí mi jeden pokoj na práci i spaní. Jsem prostého dělnického původu, žádný buržuj.
Až bude potřeba, tak přikůpim. Navíc jsem OSVČ, banky na mě s hypotékou tudíž celkem serou, rodiče mi do začátku nedali ani auto, ani dům k rekonstrukci a ten kterej po nich jednou zbyde se bude dělit třema... Takže nic jinýho než podnájem mi zatím prostě nezbejvá.
už ti jedině zbejvá najít nějakou bohatou nevěstu.Jinak já jsem taky odešel z domu s holou
ani jsem vod nikoho nic nechtěl.Není nad to se postavit na vlastní nohy sám.
![]() |
Banditatom (Člen) 05.12.2013 18:47:59 Offline |
Libor nx psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondro ma to jednu chybu.ja bych nikdy nesel ani do podnajmu kde bych mel byt s nekym koho neznam na pul.ale ver ze mit byt tak ho s radosti celej pronajmu klidne stejnym zpusobem jako bydlis ty.
Až bude potřeba, tak přikůpim. Navíc jsem OSVČ, banky na mě s hypotékou tudíž celkem serou, rodiče mi do začátku nedali ani auto, ani dům k rekonstrukci a ten kterej po nich jednou zbyde se bude dělit třema... Takže nic jinýho než podnájem mi zatím prostě nezbejvá.už ti jedině zbejvá najít nějakou bohatou nevěstu.
Jinak já jsem taky odešel z domu s holou
ani jsem vod nikoho nic nechtěl.Není nad to se postavit na vlastní nohy sám.
ovšem někteří to stavění na vlastní haxny maj podstatně snažší... já mám holou prdel furt
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2013 19:10:29 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondro ma to jednu chybu.ja bych nikdy nesel ani do podnajmu kde bych mel byt s nekym koho neznam na pul.ale ver ze mit byt tak ho s radosti celej pronajmu klidne stejnym zpusobem jako bydlis ty.
Hele jsme na tom s majetkama uplne stejne jen s tim rozdilem ze teda ja uz mam rodinu a bydlime taky v podnajmu coz me sere a protoze jsem kluk z baraku a v nem porad bydli rodice tak jsem se dal taky na staveni.protoze z panelaku uz mi zacina pomalu ale jiste hrabat
Stránky: 1