Nejsi přihlášen
Kompatibilita dílů
Ahoj,
pořád řeším jestli moto opravovat,nebo prodat celé a koupit něco jiného.
Chtěl jsem se zeptat jestli:
-pasují tlumiče (trubky i pouzdra) z 600 na 1200
-lze zapojit ovladac blinkrů z 650/1250 na 1200 (musím ho koupit nový,protože je rozbity a při té příležitosti bych tam chtěl varovné blinkry)
díky za info
Re: Kompatibilita dílů
Sirdman psal:Mour psal:...u starého modelu 96 -00 nejdou...trubky 6 a 12 maj jiný průměr a i kolo má jinou šířku.
PS ...kolo i tlumiče na starou 12-tku 96-00 mám.A bude to pasovat na 12tku 2002 a případně co bys za to chtěl?
....jestli to bude pasovat nevím, snad poradí kompetentní osůbky a ceny spíš po emailu nebo tel. zítra
Sirdman psal:Mour psal:...u starého modelu 96 -00 nejdou...trubky 6 a 12 maj jiný průměr a i kolo má jinou šířku.
PS ...kolo i tlumiče na starou 12-tku 96-00 mám.A bude to pasovat na 12tku 2002 a případně co bys za to chtěl?
...pasovat to bude jedině jako celej komplet, ale pag budeš mít na první pohlet zbastleninu kulta s popem ...sorry Moure, že ti kurvim kšeft, ale z takový vopravy se mi chce zvracet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Sirdman psal:Mour psal:...u starého modelu 96 -00 nejdou...trubky 6 a 12 maj jiný průměr a i kolo má jinou šířku.
...pasovat to bude jedině jako celej komplet, ale pag budeš mít na první pohlet zbastleninu kulta s popem ...sorry Moure, že ti kurvim kšeft, ale z takový vopravy se mi chce zvracet
...hele parťáku OK, já taky z těhle oprav nejsu nadšenej, nevěděl jsem jestli to pasuje, nic se neděje, je to kovový a chleba to nežere
Stránky: 1