Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » GSF650SA,K6-zadní blatník-proč furt praská? :-(

kratas (Člen)
05.12.2013 22:53:04

GSF650SA,K6-zadní blatník-proč furt praská? :-(

Ahoj lidi,
mám jen dotaz. Mám B650SA,K6 a už mi odešel během cca 8 tisíc km druhý zadní blatníček (součást s krytem řetězu).
Ten první byl originál Suzuki, materiál ABS - prasklý po cca 5 tisící km, během jednoho roku, dvě místa, tak oprava a za cca tisíc km opět praskliny, ale jinde. Po nervovém šoku zakoupen jiný s lepším materiálem..

Druhý blatník (opět součást s krytem řetězu)- Carbon!!! od RD moto - zase opět prasklina - nalezena včera smile2, najeto trocha km, opět zhruba rok...

Tak proč to furt k...a praská?? Co jsem Onasis?? Stojí to vždy batoh tyček...smile2 Jezdím turistiku, žádné namáhání, nic....fakt nevím... smile2

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
hlemejzd999 (Člen)
05.12.2013 23:26:21

Re: GSF650SA,K6-zadní blatník-proč furt praská? :-(

Nejezdíš s moc Volným řetězem ? ze by ti do toho jako furt třískal , kdyz uz se ti to stalo u druhyho.

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Libor nx (Člen)
06.12.2013 02:42:32

Máš bud špatně uchycený (málo uchytných bodů)nebo to máš mezi nima našponovaný.Jinak namáhaný to je myslím dost,když to musí snášet vibrace vod kyvky.

K.a.s.y.m. (Člen)
06.12.2013 06:19:28

me by spis zajimalo co si predstavujes pod pojmem praskliny.jestli to jsou takovy ti mikrotrhlinky kdy je spis praskla barva a nebo ze se ti urvou uchytny oka.
jinak jestli si myslis ze to neni namahany tak to te asi vyvedu z omylu.je to naodpruzeny hmote motorky ted to pobira veskere razy od silnice nehlede na to ze se kyvka v naklonech docela krouti.zvlast na B6 kde je to jen ohnutej dosti slabej jekl.
jestli chces nejaky reseni asi bych sel cestou uvolneni montaznich der a upevneni pres nejaky pruzny material.mekka gume.neopren nebo neco takovyho aby to melo moznost trochy pohybu a nekopirovalo to presne pohyby kyvky

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kratas (Člen)
06.12.2013 07:02:18

co se týká řetězu, tam jsem v klidu, něco takového se mi nestane smile1.

Praksliny to jsou docela větší, žádné mikro... smile1.

No beru, že tam jsou vibrace, ale snad výrobce na něco takovému musí myslet, nu ny? když to vyrábí a chce za to majlant..... Pan Suzuki by to buď neměl dělat a nebo to dávat za desetinu ceny..

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
kratas (Člen)
06.12.2013 07:04:30

ukázka..

Jinak uložené to je na pryži, strana u řetězu je natvrdo..

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_img_01.jpg

kratas (Člen)
06.12.2013 07:04:57

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_2013-12-04-630.jpg

kratas (Člen)
06.12.2013 07:07:43

a origo Suzuki ..smile2

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_imgp0785.jpg

VikecB12 (Člen)
06.12.2013 09:16:31

Ale ten origo suzuki je nějakej jakože doplněk né? Origo kryt je stejnej jako na staré B6-černej plast-jen kryt řetězu,nebo se pletu?
Vyhozený peníze za tyhle cetkybigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tomasNJ (Člen)
06.12.2013 09:34:03

já na tom karbonu prasklinu nevidimsurprised

na tom origo to vidím...
ale jestli ti tahle prasklinka způobila nervový šok... tak to až to něgde odřeš, tak tě položí rovnou do futrálubigsmile

vikecgood

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
kratas (Člen)
06.12.2013 10:05:18

Ten origo Suzuki blatníček je origo doplněk a je už nalakován v barvě moto - už tak koupeno! smile1

kratas (Člen)
06.12.2013 10:06:41

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/980_980_img_0111.jpg

tu být šířící se prasklina....

jj, to mě rovnou odvezou...smile2....klid, to už mám taky za sebou...smile2

Billy (Člen)
06.12.2013 13:03:53

Ahoj, covece a nemas to napriklad tim ze propruzis zadni tlumic tak ze si proste podsedlovkou zmacknes ten blatnik ? nebo me jeste napada ze by se ti dostal kamen mezi kolo a blatnik. Fakt netusim

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
06.12.2013 14:28:31

kdyby mu tam vlit kamen tak bude mit okousanou horni hranu blatniku.coz evidentne nema

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kratas (Člen)
06.12.2013 21:16:12

..lidi, fakt nevím....no zkouším u RD moto reklamaci...stejně tuším, že mě pošlou do pussy

no pak jedině oprava..

nee, nic, kamen, propružení..nic smile2

hlemejzd999 (Člen)
06.12.2013 21:17:54

kratas psal:

..lidi, fakt nevím....no zkouším u RD moto reklamaci...stejně tuším, že mě pošlou do pussy

no pak jedině oprava..

nee, nic, kamen, propružení..nic smile2

kdyz ti to neprojde , tak uz bych se na dalsi blatnicek assbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
VikecB12 (Člen)
07.12.2013 09:30:17

No právě. Nenapadlo tě teda,že to tam asi nemá byt a z nějakýho duvodu je ten origo kryt řetězu tak malej. Stejně sou tyhle blatníčky k hovnu,akorát dělají opticky motorku vzadu nízkou,protože se zmenšuje mezera mezi kolem a podsedlovkou. Pak to je jak prckolet pro ženskoubigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kratas (Člen)
13.12.2013 13:52:23

..tak mě s reklamací poslali do pussy

......prej ať si to opravím sám...idontknow

Mour (Člen)
13.12.2013 14:14:43

...nedej se good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS