Nejsi přihlášen
Kariera fotomodelky..
Rozjíždim jí to už teď, tak hlasujte přátelé..
http://nejmiminko.extra.cz/miminka/melissa-roman-banas
Díkec
PURE NAKED BIKE!
Re: Kariera fotomodelky..
Jo a takhle to dopadá
http://www.youtube.com/watch?v=m8WsgiYbnfQ
Film doporučuji
God Save The Queen!
Stavros Niarchos (Člen) 07.01.2014 12:23:08 Offline |
Také přidávám
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
Banditatom (Člen) 07.01.2014 14:07:04 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 07.01.2014 14:40:24 Offline |
+1
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Fresh Man psal:Poslal sem to nějaký "buchtě" s růžovou celenkou, je to správně?
Jo je to správně ..a acha na výrazivo..
Jinak všem velice díky
Nicméně koukám, že tam můžeš posílat neomezeně hlasů za poplatek smskama,takže není divu, že je na prvnim fleku nějaký cikáně..dávek je dost i na kredit..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Fresh Man psal:Poslal sem to nějaký "buchtě" s růžovou celenkou, je to správně?
Jo je to správně ..a acha na výrazivo..
Jinak všem velice díky
Nicméně koukám, že tam můžeš posílat neomezeně hlasů za poplatek smskama,takže není divu, že je na prvnim fleku nějaký cikáně..dávek je dost i na kredit..
bejvaly doby, kdy si byl zanícenej gynekolog amatér, pankáč a tvdej biker ...
vod tý doby co seš na mateřský sem sereš hovna a navrch fotky fracírka (v ňákym pochybnym hlasování), vo kterýho si ani nestál ...
je zajímavý, jak se měněj priority ...
nic ve zlým bro, stárneš, vítej do klubu :)))
ale di, Ty brepto ...
Samo, že je celá tahle pičovina jen vejdělek organizáttorů..např. 1. mimino minulýho měsíce nasbíralo 9500 hlasů a vyhrálo 6000,-..takže s kurva snahou to odklikali 1000 hlasů a zbytek poslali přes paypal nebo sms 1 hlas - 1Kč..a to se vyplatí ..a to tam těch smradů je xy..
Priority se neměněj..kdyby to šlo, leju furt..ale zdravičko už moc neslouží, chlast mi asi fakt nedělá dobře pak..a když už se pracovní úraz stal, tak se o něj hold musim postarat jak nejlíp umim..no ne?
Jsem zodpovědný otec se sklony k alkoholismu a karetním hrám, jezdíce na hlasitém motocyklu a smrdíce cigaretami..to je snad dosatečnej punk..
Jo..a pravidelně pozdě platim soc/zdr., tel a jiný kokotiny..
PURE NAKED BIKE!
huskyb12 psal:bejvaly doby, kdy si byl zanícenej gynekolog amatér, pankáč a tvdej biker ...
vod tý doby co seš na mateřský sem sereš hovna a navrch fotky fracírka (v ňákym pochybnym hlasování), vo kterýho si ani nestál ...
Odpověď v Kellyho stylu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 15.01.2014 11:47:46 Offline |
VikecB12 psal:Su zvědavej,jestli nám ju tady budeš takhle servírovat za patnáct let
Za 15 let ti to bude uplne jedno...pac uz ti nebude pevne stat ale je pevne vyset
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1