Nejsi přihlášen
V prachu 2014
Tak pro letošek začínám já....
Když nepočítám páteční pád ze stráně s Husabergem, tak dnes jsem to položil na mopedu v Podolský na tramvajových kolejí, které tam vystupují na dlažbu skoro o 10cm...na tom mokru jsem sice chvíli driftoval, ale nakonec jsem s tím stejně praštil....škody nula, ego na šrot...
Re: V prachu 2014
...pičo ...hlavně že seš celej
1. Petr J.
2. Kuřan
3. Fresh Man
4. jaryn
5. Honza
6. WenzelB6
7. XJelen
8. Filous
9. karlos100
10. Navy
11. Pican
12. Frodo89
13. Daniel
14. strompler
15. Jarken
16. Dark
17. SO 545
18. Kožak
19. Michal Dk
20. Fresh Man (podruhý)
21. Petr J. (podruhý)
22. Petr J. (potřetí - má hodně motocyklů )
23. ?
- rok 2011 40 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12827
- rok 2012 33 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=14156
- rok 2013 29 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15551
Editoval osiris (06.12.2014 00:06:37)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 08.01.2014 19:33:18 Offline |
VikecB12 psal:Jo,bodovej systém na nás asi funguje. Taky tady tak nějak hromadně stárnem,lidi jezdí čímdál míň km a další asi milion faktorů co nám to kazí
....ja mám spíš pocit, že tu lidi víc šukaj=míň jezděj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jo,bodovej systém na nás asi funguje. Taky tady tak nějak hromadně stárnem,lidi jezdí čímdál míň km a další asi milion faktorů co nám to kazí
a nebo ho manželky nepouštěj? a o sobě opravdu nemluvim
Život je boj-mašina je nej!!!
osiris psal:...pičo ...hlavně že seš celej
1. Petr J.
a vyhlašovat vítěze jednotlivejch ročníků nebudeš ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Banditatom (Člen) 08.01.2014 19:45:57 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Jo,bodovej systém na nás asi funguje. Taky tady tak nějak hromadně stárnem,lidi jezdí čímdál míň km a další asi milion faktorů co nám to kazí
a nebo ho manželky nepouštěj? a o sobě opravdu nemluvim
...chudak Rendy a neser ja muzu na voditku na zahradu
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
....ja mám spíš pocit, že tu lidi víc šukaj=míň jezděja nebo ho manželky nepouštěj? a o sobě opravdu nemluvim
...chudak Rendy a neser ja muzu na voditku na zahradu
Rendy může kamkoliv a kdykoliv vodítko nepotřebuje a nezasírej téma
Banditatom psal:VikecB12 psal:Jo,bodovej systém na nás asi funguje. Taky tady tak nějak hromadně stárnem,lidi jezdí čímdál míň km a další asi milion faktorů co nám to kazí
to píšeš za sebe
ja taky nejezdim pac nebyl cas a taky tedkon ani nemam prachy zadny. sem v pici, cekam na nejakou praci bokem abych si zas prilepsil
Billy psal:ja taky nejezdim pac nebyl cas a taky tedkon ani nemam prachy zadny. sem v pici, cekam na nejakou praci bokem abych si zas prilepsil
No najdes si druhou praci a jelikoz ses prave usadil tak budes vic sukat kdyz uz mas pani kazdej den v posteli a za chvili budes resit deti a dostanes retez k plotne a taky uz te neuvidime
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Billy psal:ja taky nejezdim pac nebyl cas a taky tedkon ani nemam prachy zadny. sem v pici, cekam na nejakou praci bokem abych si zas prilepsil
No najdes si druhou praci a jelikoz ses prave usadil tak budes vic sukat kdyz uz mas pani kazdej den v posteli a za chvili budes resit deti a dostanes retez k plotne a taky uz te neuvidime
To urcite, momentalne chybjej finance pac to porad co mam prihodim do domu tak 200 tacku by me zalepilo natazeni finalni omitkoviny, zamkovky a nejaky vestavny nabytky, hold tady na morave neni co zrat , jedna prace malo placena nestaci
Billy psal:Žirafa psal:Billy psal:ja taky nejezdim pac nebyl cas a taky tedkon ani nemam prachy zadny. sem v pici, cekam na nejakou praci bokem abych si zas prilepsil
To urcite, momentalne chybjej finance pac to porad co mam prihodim do domu tak 200 tacku by me zalepilo natazeni finalni omitkoviny, zamkovky a nejaky vestavny nabytky, hold tady na morave neni co zrat , jedna prace malo placena nestaci
hele, jsi prece celkem hezkej kluk. V brne na hlavaku jiste nejakej vedlejsak rychle najdes
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Billy psal:Žirafa psal:
No najdes si druhou praci a jelikoz ses prave usadil tak budes vic sukat kdyz uz mas pani kazdej den v posteli a za chvili budes resit deti a dostanes retez k plotne a taky uz te neuvidimeTo urcite, momentalne chybjej finance pac to porad co mam prihodim do domu tak 200 tacku by me zalepilo natazeni finalni omitkoviny, zamkovky a nejaky vestavny nabytky, hold tady na morave neni co zrat , jedna prace malo placena nestaci
hele, jsi prece celkem hezkej kluk. V brne na hlavaku jiste nejakej vedlejsak rychle najdes
ty hnusnýý prase
osiris psal:...pičo ...hlavně že seš celej
1. Petr J.
2. ?
Asi stárnem a bojíme se jezdit kudlej
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Tag fcera večer na kruhaci když sem jel rovně sem přejel dlažební kostky (ty jak dávají ke středu) a zjistil že to fak klouže. Takže 50 m od domu rychlostí slimaka sem to zahodil... Tak mam pokrtenou kombošku, naštěstí neni nic vidět.
A odrenej padák od rutana... jinak nic
Bandit pičo
hlemejzd999 (Člen) 13.04.2014 19:03:34 Offline |
Fresh Man psal:Takže 50 m od domu rychlostí slimaka sem to zahodil...
já to zahazuju těsně pred chlífkem ...kdo by se s tim tahal 50 metru
tak hlavně , že žadný škody na zdraví a majetku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jaryn psal:počítá se i ta pastucha Kymco 125 ? Při cestě domů mi v 70 km/h praskla zadní guma. Po tanečcích napříč oběma pruhy jsem to poslal do měkkýho příkopu. Nic ohlýho, jen umazaný od bláta...
Divný... ŠKARDIKOVI řachla přední dyš sme jeli zkratkou po dálnici a z levyho se mu to mírně vaklalo až do votstavnýho... Cca 160? Až 0 km/h a v pohodě. Prej cim pomalejs tim hůř se to řídilo
Bandit pičo
jaryn psal:počítá se i ta pastucha Kymco 125 ? Při cestě domů mi v 70 km/h praskla zadní guma. Po tanečcích napříč oběma pruhy jsem to poslal do měkkýho příkopu. Nic ohlýho, jen umazaný od bláta...
...tak když se to počítalo petrovi, tak seš přece taky mezi "tvrdejma" chlapama
1. Petr J.
2. Kuřan
3. Fresh Man
4. jaryn
5. ?
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2014 20:54:56 Offline |
Tak si mě tam dopiš..dneska jsem si v Kutný Hoře na pumpě způsobně odložil motorku do stojanu na hadice potom co jsem zapomněl vyklopit stojánek...na motorce akorát nalomená spojková páčka,ale ego zlomený úplně..ta tlupa puberťáku ze mě měla docela
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2014 07:11:44 Offline |
Tak ne no...sypu si popel na hlavu ze jsem se s takvouhle banalitou vubec prasknul
K.a.s.y.m. psal:Tak si mě tam dopiš..dneska jsem si v Kutný Hoře na pumpě způsobně odložil motorku do stojanu na hadice potom co jsem zapomněl vyklopit stojánek...na motorce akorát nalomená spojková páčka,ale ego zlomený úplně..ta tlupa puberťáku ze mě měla docela
tak to jsi byl ty o kom si teď povídá kutná hora?
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen) 28.04.2014 09:33:06 Offline |
Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:Tak si mě tam dopiš..dneska jsem si v Kutný Hoře na pumpě způsobně odložil motorku do stojanu na hadice potom co jsem zapomněl vyklopit stojánek...na motorce akorát nalomená spojková páčka,ale ego zlomený úplně..ta tlupa puberťáku ze mě měla docela
Tak aspon vidis ze nekecam
K.a.s.y.m. psal:Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:Tak si mě tam dopiš..dneska jsem si v Kutný Hoře na pumpě způsobně odložil motorku do stojanu na hadice potom co jsem zapomněl vyklopit stojánek...na motorce akorát nalomená spojková páčka,ale ego zlomený úplně..ta tlupa puberťáku ze mě měla docela
Tak aspon vidis ze nekecam
to musela být podívaná
Loser psal:Kožak psal:..počitá se pád ze žebříku ?
jestli jsi na nem jel ...
jasně woe ...jenže horizontálně...sem zas vod pátka domrdanej a nejvíc mně drtí ,že nemůžu do háku ani na motorku páč mám prdel jak modrou knížku :( ...teda to první mi tak nevadí
MRDAT!!!
Petr J. psal:Kožak psal:..... páč mám prdel jak modrou knížku ...
...a je to opravdu ze žebříku? Nekecáš nám?
mnóóó....vypadá to krapet ...jak kdyby mně zbičoval ňákej afričan 2voumetrovim pérem ,to jó ale přiznávat se nebudu
MRDAT!!!
Kožak psal:Petr J. psal:Kožak psal:..... páč mám prdel jak modrou knížku ...
...a je to opravdu ze žebříku? Nekecáš nám?
mnóóó....vypadá to krapet ...jak kdyby mně zbičoval ňákej afričan 2voumetrovim pérem ,to jó ale přiznávat se nebudu
prdlajs modrou knížku. Jak japonskou vlajku... Takže negr nebo žebřík ?
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Kožak psal:Petr J. psal:
...a je to opravdu ze žebříku? Nekecáš nám?mnóóó....vypadá to krapet ...jak kdyby mně zbičoval ňákej afričan 2voumetrovim pérem ,to jó ale přiznávat se nebudu
prdlajs modrou knížku. Jak japonskou vlajku... Takže negr nebo žebřík ?
ne né...ze mně to nedostanete ,eště by ste se chtěli přidat buzici
MRDAT!!!
Ráno jsem nohou málem odstrčil golfa... Spěchaje na Kymcu do práce, dal jsem se do předjíždění dvou aut najednou. A jak to bývá, ten vpředu hodil levej blinkr a zatočil. Stačil jsem to trochu strhnout, takže jsem to ani nepoložil. Zadní nárazník jsem mu "přeleštil" postupně gumou, spodkem vidlice a kevlarkama. Noha napuchlá, ráfek lehce mimo osu...
. Ale lekl jsem se tak, až nudle z nosu vyhrkla...
zzzmrzlinar (Člen) 07.05.2014 16:13:41 Offline |
jaryn psal:Ráno jsem nohou málem odstrčil golfa... Spěchaje na Kymcu do práce, dal jsem se do předjíždění dvou aut najednou. A jak to bývá, ten vpředu hodil levej blinkr a zatočil. Stačil jsem to trochu strhnout, takže jsem to ani nepoložil. Zadní nárazník jsem mu "přeleštil" postupně gumou, spodkem vidlice a kevlarkama. Noha napuchlá, ráfek lehce mimo osu...
. Ale lekl jsem se tak, až nudle z nosu vyhrkla...
však to taky nemusela bejt prdel, já jsem si to ráno jaxmi to popisoval jsem si to ani neuvědomil, ale mohl ses poválet krásně, aj držkou trochhu zrejt asfalt, nebo se i mrknout na spodek toho druhýho auta.
Tak si mě tam Osi taky dopiš... Levej vracák, dvojka, moc plynu na výjezdu... Škody typické - padák, odbroušenej kus víčka, řadička, zadní stupačka... Dalo se na tom bez problému odjet. Já celej
Já sem dneska byl zase za vola Po dvou letech sem vzal Šárku na vejlet,krásná projížďka přez Znojmo,Slavonice a do Suchdola nad Lužnicí k tamním zatopenejm pískovnám. Nikde ani živáčka,tak šup s Advíkem až k vodě na pláž,chvilka rozjímání a následoval odjezd. Šárká říká ze srandy "mám to tady zajet votočit do toho písku?" Já na to "no jasně,můžeš to tam zajet vyválet" a sedám na tu ludru těžkou,startuju a směle vyrážím otáčet se do toho písku. No a hádejte jak to dopadlo...
Ale nepatřím do téhle sekce,zatím,bylo to spíš jenom komický přectavení
Ale písek sem měl až za trenkama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
teď málem... ale naštěstí jsem to ustál...
vzal jsem zajíce cestou z práce... asi brácha toho, co jsem sejmul minulou sobotu autem... to to odesrala mlhovka a nárazník...
na motorce všechno ok, akorát trenky musim zkontrolovat... moh jsem jet tak kilo, něco málo jsem ubrzdil, ale o moc asi ne, protože než jsem stih zařvat pičo, už jsem ho měl...
Jo to znám, takhle jsem se loni snažil dobrzdit před kokoťátkem, co se rozhodlo spáchat sebevraždu skokem pod motorku. Už to vypadalo že dobrzdím, ale ta bestie si to rozmyslela a skočila přímo pod přední kolo. To na kokoťátku uklouzlo a já se válel.
Poučení pro mě, příště nebrzdím jenom zavřu plyn.
Daniel psal:Jo to znám, takhle jsem se loni snažil dobrzdit před kokoťátkem, co se rozhodlo spáchat sebevraždu skokem pod motorku. Už to vypadalo že dobrzdím, ale ta bestie si to rozmyslela a skočila přímo pod přední kolo. To na kokoťátku uklouzlo a já se válel.
Poučení pro mě, příště nebrzdím jenom zavřužu plyn.
Tak a máš u Boraka průser
Už víme gdo je autor Tatarského kokoťátka
Bandit pičo
Honza psal:Tak si mě tam Osi taky dopiš... Levej vracák, dvojka, moc plynu na výjezdu... Škody typické - padák, odbroušenej kus víčka, řadička, zadní stupačka... Dalo se na tom bez problému odjet. Já celej
Hlavně žes v cajku
Velká škoda takový leštenky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honza psal:Tak si mě tam Osi taky dopiš... Levej vracák, dvojka, moc plynu na výjezdu... Škody typické - padák, odbroušenej kus víčka, řadička, zadní stupačka... Dalo se na tom bez problému odjet. Já celej
hlavně, žes celý
Banditatom (Člen) 09.05.2014 11:39:04 Offline |
Fresh Man psal:Daniel psal:Jo to znám, takhle jsem se loni snažil dobrzdit před kokoťátkem, co se rozhodlo spáchat sebevraždu skokem pod motorku. Už to vypadalo že dobrzdím, ale ta bestie si to rozmyslela a skočila přímo pod přední kolo. To na kokoťátku uklouzlo a já se válel.
Poučení pro mě, příště nebrzdím jenom zavřužu plyn.Tak a máš u Boraka průser
Už víme gdo je autor Tatarského kokoťátka
Nejen u Boraka
tak jsem s tím jebnul, jednou to muselo příjít.
Jarní štěrk na odbočce u Třebíze. Piš si mně tam Osi.
Tachecí hrnek , světlo, voba blinkry, probroušenej kryt-louža voleje-zalepil jsem tejpou,
kluzák na válci to ustál
Nešla natočit, cvakal starter a nenahodil jsem ji ani z kopce do Klobuk.
Návrat v dodáfce
Před týdnem novej volej..no nic přehodim při tom i rozvoďák..byl šestej zub na šponováku.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2014 19:33:20 Offline |
Osi založ další sloupeček na racingový padavky..myslim,že se letos bude hodit
WenzelB6 psal:tak jsem s tím jebnul, jednou to muselo příjít.
Jarní štěrk na odbočce u Třebíze. Piš si mně tam Osi.
Tachecí hrnek , světlo, voba blinkry, probroušenej kryt-louža voleje-zalepil jsem tejpou,
kluzák na válci to ustál
Nešla natočit, cvakal starter a nenahodil jsem ji ani z kopce do Klobuk.
Návrat v dodáfce
Před týdnem novej volej..no nic přehodim při tom i rozvoďák..byl šestej zub na šponováku.
aj-vaj...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2014 21:42:50 Offline |
ABik psal:K.a.s.y.m. psal:Osi založ další sloupeček na racingový padavky..myslim,že se letos bude hodit
Znám jednoho adepta na vítěze v počtu pádů V pátek jsem ho navštívil "u nás" ve špitále A furt čekám, kdo ho práskne.
jo jo to je on..on se práskne sám až bude doma
K.a.s.y.m. psal:Osi založ další sloupeček na racingový padavky..myslim,že se letos bude hodit
...tam bych mohl zařadit své "enduroumění"....za víkend mám na kontě dva trefené stromy, naštěstí malého průměru...povolily můj další let...
Ale i tak, z toho dnešního střetu mne bolí půl člověka......a bude třeba nové plasty
K.a.s.y.m. psal:Osi založ další sloupeček na racingový padavky..myslim,že se letos bude hodit
...to by tam byl napsanej furt jeden a ten samej, sám pod sebou
ABik psal:Znám jednoho adepta na vítěze v počtu pádů V pátek jsem ho navštívil "u nás" ve špitále A furt čekám, kdo ho práskne.
...takže asi opět xjelen
...no máte z toho prdel, tak na tom asi co se týče zdraví není zas tak špatně ...doufám
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2014 06:49:59 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Osi založ další sloupeček na racingový padavky..myslim,že se letos bude hodit
...to by tam byl napsanej furt jeden a ten samej, sám pod sebou
ABik psal:Znám jednoho adepta na vítěze v počtu pádů V pátek jsem ho navštívil "u nás" ve špitále A furt čekám, kdo ho práskne.
...takže asi opět xjelen
...no máte z toho prdel, tak na tom asi co se týče zdraví není zas tak špatně ...doufám
jmeno vynecham at se praskne sam a jemu neni nic zasadniho
Bandit pičo vespolek!
" 42 letý motocyklista, dnes 8.5.2014 havaroval v 90 kmh na Masarykově okruhu, zavadil o jiného jezdce a dostal se do štěrku následně pád...atd. Během transportu při vědomí, oběhově stabilní, převezen na OUP. Dle 3DCT - fraktura IV žebra bilat, fraktura sakra, fraktura příčného výběžku Th10. Neurologiciky komoce mozku. Přijat k observaci stavu"
konec citace lékařské zprávy.
Jinak - při výjezdu z Farinky do kopce mocyglista zjistil, že všichni před ním vyhodili kotvu a on nemá kudy, narovnal a vydal se směrem kačer, kde pravou stranou v tom chumlu zachytil o stojícího (teda mě připadalo, že stojí) účastníka a dál už jen koprdelec v kačeru, kde ho údajně trefil ještě další stroj. Dál už jen fixace, sanita, převoz rychlou do FN Brno, cétéčko, atd. viz citace z LZ.
V pondělí mě Karlos se Zvířem převezli domů, bez klacků neudělám krok, bolí mě teda prdel, jak psal Karlos, jak po návštěvě Modrý ústřice. Mašinu jsem zahlíd jenom když mě nakládali do sanity a nebyl to hezký pohled. Takže zatím to vypadá, že budu chvíli hodnej
Závěrem díky Progymu a Zvířemu a celému Boxu 20 za zajištění pozůstalosti, Abikovi za zajištění základních potřeb (fakt neskutečná pomoc!) a návštěvu pacienta v cizím kraji, Karlosoj a Zvířemu za repatriaci do Sudet. Všem ostatním za psychickou podporu telefonem, zprávami atd.
Konec hlášení!
Vzhledem k současnému stavu to vypadá, že bych toho letos nemusel tolik stihnout
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2014 20:00:16 Offline |
No hurááá..a jsi celej..bajk je jen kus železa a ten se opraví
nicola.foxx (Člen) 15.05.2014 09:31:30 Offline |
chjo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.