Nejsi přihlášen
Re: V prachu 2014
Ondráš psal:Hale Jelene... Že už si z toho spadnul víckrát než Váňa z koně.
Hale s panem Váňou jsem se už potkal a co jsme si tak povídali, mám co dohánět
...jako někde jsem slyšel, že kdo nepadá, jezdí pod své možnosti ale tentokrát to nebyl žádnej klouzek
Strýcfajtr !!!
Petr J. psal:XJelen psal:.....že kdo nepadá, jezdí pod své možnosti...
...A KDO NEPADÁ, NEZRYCHLÍ...
Jen si potom nesmí uvědomovat, jak to někdy bolí....
tak evidentne ti, co mu tam zablokovali tu cesty, jeste nepadli
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen psal:Ondráš psal:Hale Jelene... Že už si z toho spadnul víckrát než Váňa z koně.
...jako někde jsem slyšel, že kdo nepadá, jezdí pod své možnosti ale tentokrát to nebyl žádnej klouzek
otázka je, estli sa ti ten tfůj anděl strážný nesnaží něco naznačit. Jakože motorky ne e a že se máš dat třeba na něco při zemi, střelbu v leže, plazení apod.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:XJelen psal:Ondráš psal:Hale Jelene... Že už si z toho spadnul víckrát než Váňa z koně.
...jako někde jsem slyšel, že kdo nepadá, jezdí pod své možnosti ale tentokrát to nebyl žádnej klouzekotázka je, estli sa ti ten tfůj anděl strážný nesnaží něco naznačit. Jakože motorky ne e a že se máš dat třeba na něco při zemi, střelbu v leže, plazení apod.
zahradkareni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Petr J. psal:Loser psal:zahradkareni
..by jste mu dali do ruky takové nebezpečné zbraně, jako je krumpáč, motyka, rýč, sekera, pila?
...ještě by si něco udělal....
tož pak už enem šůstání. Ale žádná divočina, prostě na lenoška, na zádech
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 17.05.2014 17:54:41 Offline |
Loser psal:Koldan psal:XJelen psal:
...jako někde jsem slyšel, že kdo nepadá, jezdí pod své možnosti ale tentokrát to nebyl žádnej klouzekotázka je, estli sa ti ten tfůj anděl strážný nesnaží něco naznačit. Jakože motorky ne e a že se máš dat třeba na něco při zemi, střelbu v leže, plazení apod.
zahradkareni
neblbni! víš jak je to děsně nebezpečnej sport
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Loser psal:Koldan psal:
otázka je, estli sa ti ten tfůj anděl strážný nesnaží něco naznačit. Jakože motorky ne e a že se máš dat třeba na něco při zemi, střelbu v leže, plazení apod.zahradkareni
neblbni! víš jak je to děsně nebezpečnej sport
...a těch starostí jak zničit krtka! :)
MRDAT!!!
Kožak psal:...a těch starostí jak zničit krtka!
....krtek je prevít....
https://www.youtube.com/watch?v=VGxSyZg6AVM
Koldan psal:Petr J. psal:Loser psal:zahradkareni
..by jste mu dali do ruky takové nebezpečné zbraně, jako je krumpáč, motyka, rýč, sekera, pila?
...ještě by si něco udělal....:-Dtož pak už enem šůstání. Ale žádná divočina, prostě na lenoška, na zádech:smokin:
vopatrně v mým věku, co na to moje pumpa? eště by se mi mohlo přitížit! :surprised:
ještě mě napadlo rybaření, ale nevím, nedělá mi dobře rybina :-D
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2014 20:04:59 Offline |
XJelen psal:Koldan psal:Petr J. psal:
...ještě by si něco udělal....tož pak už enem šůstání. Ale žádná divočina, prostě na lenoška, na zádech
vopatrně v mým věku, co na to moje pumpa? eště by se mi mohlo přitížit!
ještě mě napadlo rybaření, ale nevím, nedělá mi dobře rybina
No s tim šukánim na tom asi nebudeš nijak blbě když máš kolika letýho ,že už prcka??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nevim jestli se to teda počítá ale zastavil sem v mírném svahu a zjistil že mám krátký nohy, no a už sem tu potvoru neudržel. Minimálně odřená spojková páčka a rozlámanej blinkr takže vlastně žádný škody, ale ego je v prdeli ( muselo tam bej hromada lidí )
Smrt je ze všeho to poslední.
...tag si mě tam Osi napiš taky ...fčéra Most...první runda...výjezd z retardéru...moc plynu...studený gumy...hasan...polet...dobitá pravá strana ...a ano, bylo to f prvnim kole, tagže sem dojel do druhý zatáčky ...vyhrál sem titul "píča dne"
...apropó, jag si na tom v lakovně, budu potřebovat poladit nádrž...opjet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tag si mě tam Osi napiš taky ...fčéra Most...první runda...výjezd z retardéru...moc plynu...studený gumy...hasan...polet...dobitá pravá strana ...a ano, bylo to f prvnim kole, tagže sem dojel do druhý zatáčky ...vyhrál sem titul "píča dne"
Ty voléé,ta nádrž už bude jako ve filmu Zrozen k jízdě,nebo jak se to menovalo,tam měl taky sedum ručních nátěrů
Škoda šperku
Hlavně že seš cajk,motorka se poladí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
vendous psal:nevim jestli se to teda počítá ale zastavil sem v mírném svahu a zjistil že mám krátký nohy, no a už sem tu potvoru neudržel. Minimálně odřená spojková páčka a rozlámanej blinkr takže vlastně žádný škody, ale ego je v prdeli ( muselo tam bej hromada lidí )
A to zřejmně ještě netušíš co tě čeká v Žirovnici
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen) 03.06.2014 20:28:49 Offline |
4Fun.cz psal:vendous psal:nevim jestli se to teda počítá ale zastavil sem v mírném svahu a zjistil že mám krátký nohy, no a už sem tu potvoru neudržel. Minimálně odřená spojková páčka a rozlámanej blinkr takže vlastně žádný škody, ale ego je v prdeli ( muselo tam bej hromada lidí )
A to zřejmně ještě netušíš co tě čeká v Žirovnici
Bude delat holku
Filous: moto polecis ted lec ego a modriny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...tag si mě tam Osi napiš taky ...fčéra Most...první runda...výjezd z retardéru...moc plynu...studený gumy...hasan...polet...dobitá pravá strana ...a ano, bylo to f prvnim kole, tagže sem dojel do druhý zatáčky ...vyhrál sem titul "píča dne"
nebudeš nasranej, když ti řeknu, že mě to rozesmálo? Ale neboj, viděli jsme kdysi v brně frajera, který jebnul s 1098 asi 10 metrů od stanu, když jel večer na technickou. Taky moc plynu
Jinak teda hlavně, že jsi celý a bylo to v malé rychlosti, takže téměř bez škod
vendous psal:nevim jestli se to teda počítá ale zastavil sem v mírném svahu a zjistil že mám krátký nohy, no a už sem tu potvoru neudržel. Minimálně odřená spojková páčka a rozlámanej blinkr takže vlastně žádný škody, ale ego je v prdeli ( muselo tam bej hromada lidí )
...ve stoje, to asi néé? buď rád, že s takovým prdem nemusíš do seznamu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...pane jo....pěkný titul jsi vyhrál...neříká se, první kolo zlehka?
Hlavně žes celý...ratbike bude zase "nikdy nepadlý, ani ze stojánku, v terénu nejetý"
filousovi: nojo, taháme čerta za vocas, neštěstí nechodí po horách sere to, ale buď rád že nejseš polámanej
...s lejtou se vozvi, nějak to vymyslíme, pomalu dobíhá hektická doba před začátkem sezóny a pozvolna už se to zase plní těma, co už stačili letos lízt po zemi (zdaleka nejseš první)
1. Petr J.
2. Kuřan
3. Fresh Man
4. jaryn
5. Honza
6. WenzelB6
7. XJelen
8. Filous
9. ?
Petr J. psal:Filous psal:...tag si mě tam Osi napiš taky ...fčéra Most...první runda...výjezd z retardéru...moc plynu...studený gumy...hasan...polet...dobitá pravá strana ...a ano, bylo to f prvnim kole, tagže sem dojel do druhý zatáčky ...vyhrál sem titul "píča dne"
...apropó, jag si na tom v lakovně, budu potřebovat poladit nádrž...opjet...pane jo....pěkný titul jsi vyhrál...neříká se, první kolo zlehka?
Hlavně žes celý...ratbike bude zase "nikdy nepadlý, ani ze stojánku, v terénu nejetý"
...první kolo, studený gumy, tuším že rok 2009
K.a.s.y.m. (Člen) 03.06.2014 22:17:21 Offline |
to nasere,ale myslim,že v tomhle vede Osiris když si tenkrát v Sosnový stihnul lehnout hned v první zatáčce co vyjel z boxů
bajk opravíš a ego se dá přepít
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...tag si mě tam Osi napiš taky ...fčéra Most...první runda...výjezd z retardéru...moc plynu...studený gumy...hasan...polet...dobitá pravá strana ...a ano, bylo to f prvnim kole, tagže sem dojel do druhý zatáčky ...vyhrál sem titul "píča dne"
...apropó, jag si na tom v lakovně, budu potřebovat poladit nádrž...opjetto nasere,ale myslim,že v tomhle vede Osiris když si tenkrát v Sosnový stihnul lehnout hned v první zatáčce co vyjel z boxů
bajk opravíš a ego se dá přepít
...nené, objel jsem přece "celý" kolo a v nájezdu do druhýho
Hlavně že si celej, kámoše z týhle zatáčky vodvážela loni sanitka se zlomenou klíční kostí
Ale tebe sere víc ego a poškrábaná leštěnka viď
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Filous, ja vyjel v sobotu poprve a na kruhaci velkem u nas sem to asi taky trosku prehnal s naklonem, a uz sem myslel ze lezim, podjelo me predni kolo, ale za chvilku se zase chytlo nastesti , nastesti sem sebou nepleskl, muj letosni prvni vyjezd ven na motorce a uz sem byl trosku dosranej .
To Filous: to doufam opravis, posli foto
sice sem s tim v sobotu nemrdnul ale při vracečce z Dubej bylo hned několikrát hódně namálezle mně totiž naháněl rajdr na GS ...nemohl sem ale dopustit předjetí..jel sem pomalu na Markéze ale neujel
Filous: čéka sere pošramocenej bajk jen ,když se mu nic nestane ..a tohle brzo přejde :)
MRDAT!!!
pláču s tebou bratře
ale obávám se, že titul píča dne ti nepatří, bo to vyvapexování dvojky nebylo tvoje počítám, takže bohužel až druhá píča dne
asi odjels brzo viď? já dorazil až kolem půl třetí, bych tě povzbudil osobně. Poopravíme, poleštíme a bude to cajk. Kdyby něco z ebay, dej vědít, hlídám to teď každej den
Strýcfajtr !!!
Vocasove
tak si me tam Osi taky pripis...
mimochodem,opet mam bandita,plnotucny S-ko
vcerejsi provetrani na okruhu pro me skoncilo po dveste metrech
v pulce druhy zatacky
pica jsem..ulitlo mi to na predek.. placak vlevo,a protoze jsem
jeste nemel ani padaky,nasledovalo lesteni vika a trilitrovka voleje
pres celou trat...ego v pici,stary telo utrpelo mrdu do ramene,nastesti
kosti v cajku..
Vomluvu posilam vostatnim jezdcum,pac ten vapex valny casti pole
pocechral ego taky
...a bude hůř!
karlos100 psal:Vocasove
tak si me tam Osi taky pripis...
mimochodem,opet mam bandita,plnotucny S-ko
vcerejsi provetrani na okruhu pro me skoncilo po dveste metrech
v pulce druhy zatacky
pica jsem..ulitlo mi to na predek.. placak vlevo,a protoze jsem
jeste nemel ani padaky,nasledovalo lesteni vika a trilitrovka voleje
pres celou trat...ego v pici,stary telo utrpelo mrdu do ramene,nastesti
kosti v cajku..
Vomluvu posilam vostatnim jezdcum,pac ten vapex valny casti pole
pocechral ego taky
...no tag teda gratuluju brother in arms
for all:
...na ego seru, ale chtěl sem si udělat heskej den, kerej sem si skurvil...jo a bajk uš je krom lejty zas jag nepadenej
...a sem rát, že mý starý kosti vydrželi...jen sem jag dyš mě vyndali ze ždímačky
karlos100 psal:Filous psal:...no tag teda gratuluju brother in arms
diky bratre
i Tobe gratulace zes to bez ujmy prestal
jsme tam predvedli dobrou cirkusarnu
Zřejmě dobrej oddíl, že by STS Bandit Brod
Servus chlapci, ako si tu žijete? - Štefan
hlemejzd999 (Člen) 05.06.2014 11:22:06 Offline |
stojí vám to za to ?
jsou snad lepsi zpusoby , jak menit volej , nez ho vylejt krs viko
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
Karlos+Kuba - středa se pro to můžete stavit
...chyba pánové, velká chyba, je na to hodně málo času a tak jsem myslel, že ji necháte poslat přímo ke mně
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýho
osiris psal:XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
Karlos+Kuba - středa se pro to můžete stavit...chyba pánové, velká chyba, je na to hodně málo času a tak jsem myslel, že ji necháte poslat přímo ke mně
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýho
to jo kamaráde, ale cena poštovného do čech a k nám do německa zásadně komplikuje situaci
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
Karlos+Kuba - středa se pro to můžete stavit...chyba pánové, velká chyba, je na to hodně málo času a tak jsem myslel, že ji necháte poslat přímo ke mně
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýhoto jo kamaráde, ale cena poštovného do čech a k nám do německa zásadně komplikuje situaci
...myslím, že v tomhle případě by si radši zkomplikoval situaci nějakou stovkou, než tím, že to nebude mít hotový
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:
...chyba pánové, velká chyba, je na to hodně málo času a tak jsem myslel, že ji necháte poslat přímo ke mně
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýhoto jo kamaráde, ale cena poštovného do čech a k nám do německa zásadně komplikuje situaci
...myslím, že v tomhle případě by si radši zkomplikoval situaci nějakou stovkou, než tím, že to nebude mít hotový
těch stovek je pět a den navíc asi sneseš ne?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
Karlos+Kuba - středa se pro to můžete stavit
...pán ze středočech děkuje direktórovi ze Sudet
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
to jo kamaráde, ale cena poštovného do čech a k nám do německa zásadně komplikuje situaci...myslím, že v tomhle případě by si radši zkomplikoval situaci nějakou stovkou, než tím, že to nebude mít hotový
těch stovek je pět a den navíc asi sneseš ne?
...tyvole a co to je i kdyby pět stovek? když tě tlačí čas ...navíc mínus platba po čechách ...a jen den navíc to není ...já ten "tří, čtyřden" navíc snesu, hlavně aby ho pak snes filous
osiris psal:XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
...přiznam se, že mě to ani nenapadlo...ale bude to vo den, tag snat...budu rát, dyš to stihneš, bo se mi nechce na bikerskou slávu kchárem, ale dyš to nepude, tag s tym nic neudělám ...tagže zatim dík aspoň za snahu, to se taky cení
Filous psal:osiris psal:XJelen psal:Filous - lejta je naše, počítám do outerka je u mě, pak jí naložím holuboj na záda a pošlu feťákoj do Dvorečka
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýho...přiznam se, že mě to ani nenapadlo...ale bude to vo den, tag snat...budu rát, dyš to stihneš, bo se mi nechce na bikerskou slávu kchárem, ale dyš to nepude, tag s tym nic neudělám ...tagže zatim dík aspoň za snahu, to se taky cení
...vona je někdě bikerská sláááávááá? ...a kdéééé?....sem taky pozvanej???
Mour psal:Filous psal:osiris psal:
...měls v dispozicích jednoduše vyplnit jinou doručovací adresu ...a jde to, ani nepiš že ne , sám to tak dělám když kupuju pro někoho jinýho...přiznam se, že mě to ani nenapadlo...ale bude to vo den, tag snat...budu rát, dyš to stihneš, bo se mi nechce na bikerskou slávu kchárem, ale dyš to nepude, tag s tym nic neudělám ...tagže zatim dík aspoň za snahu, to se taky cení
...vona je někdě bikerská sláááávááá? ...a kdéééé?....sem taky pozvanej???
...parťáku, tag to nevim ...chtěl sem se aspoň na skok stavit v Žirovnici, ale sem out ...nádrž je prasklá a tym pádem jedu do piče
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...přiznam se, že mě to ani nenapadlo...ale bude to vo den, tag snat...budu rát, dyš to stihneš, bo se mi nechce na bikerskou slávu kchárem, ale dyš to nepude, tag s tym nic neudělám ...tagže zatim dík aspoň za snahu, to se taky cení...vona je někdě bikerská sláááávááá? ...a kdéééé?....sem taky pozvanej???
...parťáku, tag to nevim ...chtěl sem se aspoň na skok stavit v Žirovnici, ale sem out ...nádrž je prasklá a tym pádem jedu do piče
...Žirovnice mě mrzí jak jsem říkal je to fajn fleck ....nádrž a all mě taky mrzí ...ostatní...nu štó, co se dá dělat
huskyb12 psal:cesta domů 2
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9__d7k3791.jpg
...jag k sobje laděj, có??? ...týpek jag z MC a čopr
Filous psal:huskyb12 psal:cesta domů 2
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9__d7k3791.jpg...jag k sobje laděj, có??? ...týpek jag z MC a čopr:-D
:good:skoro sem si říkal, jaký sis nechal narost řidítka:-D
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.06.2014 07:19:39 Offline |
Filous psal:Mour psal:Filous psal:
...přiznam se, že mě to ani nenapadlo...ale bude to vo den, tag snat...budu rát, dyš to stihneš, bo se mi nechce na bikerskou slávu kchárem, ale dyš to nepude, tag s tym nic neudělám ...tagže zatim dík aspoň za snahu, to se taky cení...vona je někdě bikerská sláááávááá? ...a kdéééé?....sem taky pozvanej???
voe co resis? Vem bajk jednomu z mladech a nebo jsi chtel vzdycky čopra tak sedni na Van vana a vyraz vo hodinu driv
...na písku v zatáčce, ale serpentiny, takže v malý rychlosti a v podstatě nikomu a ničemu nic
1. Petr J.
2. Kuřan
3. Fresh Man
4. jaryn
5. Honza
6. WenzelB6
7. XJelen
8. Filous
9. karlos100
10. Navy
11. ?
...blbý je, že nebylo nic vidět, já to zjistil až když mi něco roztancovalo motorku, a viděl jsem ho až když jsem v něm pak pěšky chodil, světlej bordel na vybledlý silnici (pozor asi v centimetrový vrstvě přes třetinu celý silnice) a mezi flekama světla a stínu v lese; než jsem stačil jakkoliv varovat, tak už jsem za sebou jen slyšel chrrrrrrrr o asfalt ...co naděláš, tohle měl prostě smůlu, v blbej čas na špatným místě
kneehammer (Člen) 09.06.2014 09:26:44 Offline |
osiris psal:...blbý je, že nebylo nic vidět, já to zjistil až když mi něco roztancovalo motorku, a viděl jsem ho až když jsem v něm pak pěšky chodil, světlej bordel na vybledlý silnici (pozor asi v centimetrový vrstvě přes třetinu celý silnice) a mezi flekama světla a stínu v lese; než jsem stačil jakkoliv varovat, tak už jsem za sebou jen slyšel chrrrrrrrr o asfalt ...co naděláš, tohle měl prostě smůlu, v blbej čas na špatným místě
A byla to nějaká hlavní nebo mezi kotárama? Já po včerejší zkušenosti při návratu z Žirovnice, kdy mi přesně takhle z ničeho nic ustřelilo na štěrku přední kolo, už na žádnou mezivesnickou neoznačenou hájvej, kde to neznám nevjedu Naštěstí se to chytlo, ale potenciálně úplně zbytečnej pád
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:.... Já po včerejší zkušenosti při návratu z Žirovnice, kdy mi přesně takhle z ničeho nic ustřelilo na štěrku přední kolo, už na žádnou mezivesnickou neoznačenou hájvej, kde to neznám nevjedu ...
...jsi prd endurista, to za chvíli nebudeš mít kde jezdit...
Pican psal:No tak když i Filip tak jsem musel taky včera u Linzu jsem prohral na brzdy s citroenackym abs a podal si ho ze zadu, takze klasika kolo, vidle svetla co vam budu povídat vzdyt to znate
ou! jinak v pohodě? Kolo na Tuňono je podpultový zboží
Strýcfajtr !!!
kneehammer psal:osiris psal:...blbý je, že nebylo nic vidět, já to zjistil až když mi něco roztancovalo motorku, a viděl jsem ho až když jsem v něm pak pěšky chodil, světlej bordel na vybledlý silnici (pozor asi v centimetrový vrstvě přes třetinu celý silnice) a mezi flekama světla a stínu v lese; než jsem stačil jakkoliv varovat, tak už jsem za sebou jen slyšel chrrrrrrrr o asfalt ...co naděláš, tohle měl prostě smůlu, v blbej čas na špatným místě
A byla to nějaká hlavní nebo mezi kotárama? Já po včerejší zkušenosti při návratu z Žirovnice, kdy mi přesně takhle z ničeho nic ustřelilo na štěrku přední kolo, už na žádnou mezivesnickou neoznačenou hájvej, kde to neznám nevjedu Naštěstí se to chytlo, ale potenciálně úplně zbytečnej pád
...mezi kotárama
Pican psal:No tak když i Filip tak jsem musel taky včera u Linzu jsem prohral na brzdy s citroenackym abs a podal si ho ze zadu, takze klasika kolo, vidle svetla co vam budu povídat vzdyt to znate
...hlavní je zdraví
1. Petr J.
2. Kuřan
3. Fresh Man
4. jaryn
5. Honza
6. WenzelB6
7. XJelen
8. Filous
9. karlos100
10. Navy
11. Pican
12. ?
Pican psal:jinak jako vždycky potluceny rameno trochu zebra ale nastesti to nestoji ani za rec
...to mě kurva musíš furt dohánět ...no hlavně že si richtig ...pojistíno máš, né??? ...esi né, tag dost vykrvácíš
osiris psal:XJelen psal:osiris psal:
...myslím, že v tomhle případě by si radši zkomplikoval situaci nějakou stovkou, než tím, že to nebude mít hotovýtěch stovek je pět a den navíc asi sneseš ne?
...tyvole a co to je i kdyby pět stovek? když tě tlačí čas ...navíc mínus platba po čechách ...a jen den navíc to není ...já ten "tří, čtyřden" navíc snesu, hlavně aby ho pak snes filous
...nádrž samozřejmě nikde, máš nějaký info?
osiris psal:osiris psal:XJelen psal:
těch stovek je pět a den navíc asi sneseš ne?...tyvole a co to je i kdyby pět stovek? když tě tlačí čas ...navíc mínus platba po čechách ...a jen den navíc to není ...já ten "tří, čtyřden" navíc snesu, hlavně aby ho pak snes filous
...nádrž samozřejmě nikde, máš nějaký info?
...začínam bejt smutnej
Filous psal:osiris psal:osiris psal:
...tyvole a co to je i kdyby pět stovek? když tě tlačí čas ...navíc mínus platba po čechách ...a jen den navíc to není ...já ten "tří, čtyřden" navíc snesu, hlavně aby ho pak snes filous...nádrž samozřejmě nikde, máš nějaký info?
...začínam bejt smutnej
soudruzi v NDR maji v pici...taky cekame..
...a bude hůř!
Filous psal:osiris psal:osiris psal:
...tyvole a co to je i kdyby pět stovek? když tě tlačí čas ...navíc mínus platba po čechách ...a jen den navíc to není ...já ten "tří, čtyřden" navíc snesu, hlavně aby ho pak snes filous...nádrž samozřejmě nikde, máš nějaký info?
...začínam bejt smutnej
dnes ráno telefonát, že je to poslaný, trochu jim to tam vypláchlo a polámalo počasí. Nekecal, dneska ráno byl Bautzen ve zprávách jak pumpujou vodu odevšad. Prostě jak se to může posrat, tak se to posere
Kuba podobně, Karlos zatím beze zpráv.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2014 20:09:34 Offline |
Filous psal:... ...du vymejšlet, jag to provizorně zalepit
Tekutej kov by to měl vydržet,ne?
...ještě nevěšme hlavy, naděje umírá poslední
...jako samotná práce by z časovýho hlediska problém zas tak drastickej nebyl, to já to popošoupnu v pořadí, ale problém je mezioperační vytvrzování (vyzrávání) tmelenejch míst a okolí, když se to přisoušením v boxu urychlí moc, tak je to pak za měsíc v prdeli
osiris psal:...ještě nevěšme hlavy, naděje umírá poslední
...jako samotná práce by z časovýho hlediska problém zas tak drastickej nebyl, to já to popošoupnu v pořadí, ale problém je mezioperační vytvrzování (vyzrávání) tmelenejch míst a okolí, když se to přisoušením v boxu urychlí moc, tak je to pak za měsíc v prdeli
všelikého kvaltování ... :)
nikam se nežeň, aspoň jednou přijede s ratem a ne leštěnkou :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:osiris psal:...ještě nevěšme hlavy, naděje umírá poslední
...jako samotná práce by z časovýho hlediska problém zas tak drastickej nebyl, to já to popošoupnu v pořadí, ale problém je mezioperační vytvrzování (vyzrávání) tmelenejch míst a okolí, když se to přisoušením v boxu urychlí moc, tak je to pak za měsíc v prdelivšelikého kvaltování ... :)
nikam se nežeň, aspoň jednou přijede s ratem a ne leštěnkou :)
...dík bro
osiris psal:...ještě nevěšme hlavy, naděje umírá poslední
...jag sme se bavili, nežeň to do ekstrému