Nejsi přihlášen
Klíček v prd...
Klucí, vnoučata mi někam dala klíček od sedla, mám torxy na odmontování zámku, ale nemají v sobě dírky, tady v tématech je naznačeno - háček a přizvednout sedlo, prosím někoho kdo se nudí, aby mi poslal do mailu (tady to dát, tak je to návod) nákres háčku s rozměrem a foto prostoru pod sedlem kam ho zapíchnout, jestli z boku nebo zezadu (myslím ten háček), model B12 rv 96, klíček už je jiný než ve spínačce.
PS: už skoro nejezdím a potřebuji nabít baterku
jsem pomalejší - ale ne vždy
K.a.s.y.m. (Člen) 12.01.2014 15:51:46 Offline |
Re: Klíček v prd...
VikecB12 psal:Někdy se ten kolík v torxu dá šroubováčkem ulomit a pak tam de normální torx....
nebo kdyz to nejde sroubovakem tak malej sekacek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Někdy se ten kolík v torxu dá šroubováčkem ulomit a pak tam de normální torx....
nebo kdyz to nejde sroubovakem tak malej sekacek
prasárna! já za to dostal od Filouse zjebáno
no jistě.. dneska se dají koupit všechny vyfikundace...včetně blbého torxu s dírkou
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 13.01.2014 18:41:58 Offline |
jiri50 psal:Nechci být zjebán od Filouse, zítra kouknu do Lídlu v Kadani.
Nikdo se nevyjádří k tomu drátku pod sedlo? Pohodlněji by se to otvíralo.
hele GSX vyháčkovat umím již několikrát jsem si klíčky zabouchl
Starý bečko taky umím ale trošku jinudma
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nikdy sem to nedělal,ale asi bych si k tomu klekl,trošku přizvedl/napružil sedadlo,posvítil si tam čelovkou a pak se chopil drátu a začal vyháčkovávat. Bovden k zámku vede myslím z levé strany,takže bych tam začal zleva šťárat háčkem. Nebo bych zkusil zatáhnout za bovden někde u zámku,jestli se nedá jako povytáhnout ze zámku a tím vlastně taháš aji lanko...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Klucí, ráno jsem navštívil Lídl a torxy jsou za 269,-Kč, jsou tam dvě velikosti krabiček (klíčů), ale stojí stejně, nechal jsem to u pokladny zkontrolovat, pasuje tam torx jménem 30.
Díky za rady, je vidět, že jste dom.kut. a B máte v malíku.
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1