Nejsi přihlášen
Larry Mullen (Nový člen) 01.02.2014 16:26:24 Offline |
Zadní kotouč (limit?)
Zdar,mám dotaz kolik má mít min.tloušťku zadní kotouč před výměnou???
Bandit 600 rok 98
Mám 4,3mm a nevím zda nepatří už do popelnice.
Díky
Editoval osiris (01.02.2014 17:49:01)
Larry Mullen (Nový člen) 01.02.2014 20:08:05 Offline |
Re: Zadní kotouč (limit?)
Díky moc,na předku to vyznačený mám ale na zadním sem to za boha nemohl najít,proto sem se ptal.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2014 09:50:17 Offline |
Larry Mullen psal:Zdar,mám dotaz kolik má mít min.tloušťku zadní kotouč před výměnou???
Bandit 600 rok 98
Díky
je to na něm napsaný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Larry Mullen psal:Zdar,mám dotaz kolik má mít min.tloušťku zadní kotouč před výměnou???
Bandit 600 rok 98
Díkyje to na něm napsaný
třeba má home made kotouč a tam to nigdo nepíše
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 03.02.2014 09:45:56 Offline |
Kelly01 psal:Na zadku mám i po 100000km původní nepoužitý desky a ani kotouč ještě
nemá žádnou hranku
s 53 tisícema sem to měl stejne
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:A já ve 40 000km sjetý druhý desky a kotouč toho měl už dost v těle Takže opotřebení je dosti rozmanitý,dle vkusu každýho soudruha
To jo ale tys ten kotouc jednou nechtene hrabl sjetejma deskama, kdyby ne tak byl jak novej do dnes
Billy psal:VikecB12 psal:A já ve 40 000km sjetý druhý desky a kotouč toho měl už dost v těle Takže opotřebení je dosti rozmanitý,dle vkusu každýho soudruha
To jo ale tys ten kotouc jednou nechtene hrabl sjetejma deskama, kdyby ne tak byl jak novej do dnes
Jo,tenkrát na sosnové sem sjel desky na železo,ale pak už sem s tím cestou dom nebrzdil. Ale párkrát sem mu dal sadu při svižným ježdění,kdy sem ho rozpálil tak,že z toho středu slezla ta černá barva. Su zvyklej zadkem brzdit hodně,třeba při náletech do zatáček,kde už v náklonu povoluju předek,tak na zadku furt visím.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Akorátloni se mě ta adhéze někam vytratila a válel sem se jak nějakej učeň
za to ale muze necestovni pryz na vrtuli
Né,zato mužu já,protože su kokot a lítám s tým do zatáček poboku jak na motárdu,ale tu hmotnost už potom jaksi nevokecám a mašina mě přemluví,že si jako lehnem a uděláme nějakej ten přemet Nicméně následky byly katastrofální,voprava za 27kaček(špunt v padáku) a ego totálně ve sračkách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1