Nejsi přihlášen
Re: Homepage
...nejni gdo by co sesmolil...co tam chceš taky psát??? ...f poctatě to tady jede tag ňák besprizorně krom moderace diskuze (Osi) a Bandit krámu (Husky) ...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce, Inkviz se realizuje jinde a jinej organizátor čehokolif krom poloprivátních chlastacích akcí nejni...za pár let to tady umře uplně, páč Kellyho vodvezou do penzijonu pro přestárlý alzhajmristy a pag do krematórija, Husky bude grilovat, lejt a tloustnout, mě jebne, votpářu klubový nášifky, na záda si dám něco jako "Last pure Bandit", vostatní Bandasky prodaj a bude........
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...nejni gdo by co sesmolil...co tam chceš taky psát??? ...f poctatě to tady jede tag ňák besprizorně krom moderace diskuze (Osi) a Bandit krámu (Husky) ...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce, Inkviz se realizuje jinde a jinej organizátor čehokolif krom poloprivátních chlastacích akcí nejni...za pár let to tady umře uplně, páč Kellyho vodvezou do penzijonu pro přestárlý alzhajmristy a pag do krematórija, Husky bude grilovat, lejt a tloustnout, mě jebne, votpářu klubový nášifky, na záda si dám něco jako "Last pure Bandit", vostatní Bandasky prodaj a bude........
jestli to taky nebude tim že většina si namrdala fakany včetně mně a motorka se holt vodsunula na druhou kolej, co si budem povidat tak rok vod roku je to čim dál tim víc pomrdaný, peněz míň starostí víc ale i přesto jsem rád za těch pár akcí ať už privátních nebo ne kde se můžu ze starejma i novejma ksichtama zlejt a sjet
to jebu
Filous psal:...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce...
Já nad masovkou přemejšlel... A když si do toho píchnul, tak:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 14#p409314
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
bobule psal:Filous psal:...nejni gdo by co sesmolil...co tam chceš taky psát??? ...f poctatě to tady jede tag ňák besprizorně krom moderace diskuze (Osi) a Bandit krámu (Husky) ...zlatý doby Suzuki Bandit Owners Clubu sou f píči...nigdo nechce masofky, nigdo nechce akce, Inkviz se realizuje jinde a jinej organizátor čehokolif krom poloprivátních chlastacích akcí nejni...za pár let to tady umře uplně, páč Kellyho vodvezou do penzijonu pro přestárlý alzhajmristy a pag do krematórija, Husky bude grilovat, lejt a tloustnout, mě jebne, votpářu klubový nášifky, na záda si dám něco jako "Last pure Bandit", vostatní Bandasky prodaj a bude........
jestli to taky nebude tim že většina si namrdala fakany včetně mně a motorka se holt vodsunula na druhou kolej, co si budem povidat tak rok vod roku je to čim dál tim víc pomrdaný, peněz míň starostí víc ale i přesto jsem rád za těch pár akcí ať už privátních nebo ne kde se můžu ze starejma i novejma ksichtama zlejt a sjet
Já jsem rád za každou bandití akci,prachy a nebo sehnat hlídání prcka není až takovej problém.Bohužel mi práce nedovolí mít volno kdy se mi zachce.
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2014 14:15:33 Offline |
Filous: srofna k tem srazum kiler dela kazdej rok peknej sraz ale je tam rok od roku min lidi. Kdyz nekdo naplanuje a zorganizuje sraz na kerej mu prijede polovina lidi tak to taky nejni zadna hitparada a spoustu lidi to vodradi. Privatni akce neresim. navrhy na titulni stranku uz tu taky byli! Jo a souhlas za par let to tu padne!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
A co tam dát, tu houskovu pohádku i s komiksem
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=10492
Lepší někdy, než nikdy.
Co je Filousi? Máš lednovou depku? ...docela mě mrzíš, žes nejmenoval všechny s B
....jinak k tomu tématu bych Ti spíš řek něco soukromě, takový můj vysledovaný názor
....a ještě by myslím docela pomohlo, kdyby se navrátilo, ža akcičky jsou putovní
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2014 17:07:28 Offline |
Mour psal:Co je Filousi? Máš lednovou depku?
...docela mě mrzíš, žes nejmenoval všechny s B
![]()
....jinak k tomu tématu bych Ti spíš řek něco soukromě, takový můj vysledovaný názor
....a ještě by myslím docela pomohlo, kdyby se navrátilo, ža akcičky jsou putovní
Tomiku co ty jeseniky? Loni jsi me s tim tezce nadchnul! Letos me to zena asi nedovoli ale pristi rok snad
Taky se podivejte jak ste zhyčkaní,na akcích je ve dvě v noci mrtvo,fšichni zalezlí na pokojích a na baru to musíme táhnout s Marem,Rendym a Pulmotorem nonstop do rána. Kdyby někdo dělal akci v nějakým kempu,kde by si lidi museli postavit stan,tak tam ani nikdo nejede,každej chce dvoulůžák s hajzlem a tak mužu pokračovat....
Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem a netrvalo dlouho a z okolních pokojů nám bylo naznačováno,že by sme to měli rozpustit,protože se tam přece spí
Tak to pánové soráč,ale bajkerpitku si přectavuju trochu jinak.
Pro mě jednoznačně nej akce je Žirovnice,právě kvuli tomu že je to v kempu. Hotelovky jebu,to mužu spat doma v betli.
Je tomu pár let nazpět,co sem se snažil udělat měnší akcičku na našem bečkovišti(nakonec u Honze na chatě) a dopadlo to tak,že nás tam bylo přez den deset a večer(až odjeli ti s autama) sme si to dali v 6-7lidech,samozřejmě s těma,co chodili na brněnský schůze... Vostatní nezájem. Takže na to peču,děláme tyhle chlastačky u ohňa s těma,který to baví a víc neřeším.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2014 17:33:12 Offline |
Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerech a pak kdo te ukecaval at nejezdis na ryby ze na sk je lip
no a neni nad nocni debaty do pozdnich ranich hodin se sujazuwakim nad cisi lahodneho moku
VikecB12 psal:Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem...
No moc jste to posledně netáhli... Vysrali jste se na mě a nechali mě spát u dolního baru... Když jsem se ve 4 hodiny probudil pokryt ranní rosou, tak byl všude klid, hotel zamčený a já musel do asi půl sedmé spát na trampolíně pro děcka než někdo vylezl a pustil mě dovnitř.
Bejvávalo zvykem se o nemohoucí postarat a ne je nechat napospas osudu... I když věřím, že v tom mohl mít prsty ten výčepní, páč jsem ho celý večer častoval výrazem "Ojebať Čehuňou"...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
o účasti: vikec to nezažil a filous už to asi nepamatuje
...bejvávala jedna, max. dvě větší akce za rok a tak byla i účast, kdežto postupem času začal dělat kdekdo "svoje" akce a nejlíp vytvořit z toho tradici, tak se toho do sezóny postupně nahňácalo poněkud dost a tak tohle může objet jen člověk kterej buď nemá jiný kamarády, jinýho koníčka, nebo žije sám jak kůl v plotě; tím chci říct, že se nesmíme divit, že při takovým rozptylu není na všech akcích maximální účast, ale že se to rozmělní
o chlastání do rána: některý berou sraz i včetně většinou pořádaný vyjížďky, tak dá snad rozum, že podle toho jde leckdo i spát, protože vikecův výkon "do rána" je hodnej posezení v putyce, ale ne dopolednímu sednutí na mašinu, takže lidi s podobným výkonem si tam jedou zakalit s tím, že tam denní světlo prochrápou, nebo "proodbourávaj" promile
...na všechno se dá koukat minimálně ze dvou úhlů pohledu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2014 18:39:56 Offline |
osiris psal:o chlastání do rána: některý berou sraz i včetně většinou pořádaný vyjížďky, tak dá snad rozum, že podle toho jde leckdo i spát, protože vikecův výkon "do rána" je hodnej posezení v putyce, ale ne dopolednímu sednutí na mašinu, takže lidi s podobným výkonem si tam jedou zakalit s tím, že tam denní světlo prochrápou, nebo "proodbourávaj" promile
...na všechno se dá koukat minimálně ze dvou úhlů pohledu
nejhorší je den před srazem se vožrat - do rána , pak druhej den na sraze přikrmit zas do rána , v sobotu dopoledne se jet projet a večer zas dokrmit
v neděli dopoledne domu - měl jsem co dělat , abych těch 30 km dojel
...a všichni vokolo dělaj , že se nic neděje
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:osiris psal:o chlastání do rána: některý berou sraz i včetně většinou pořádaný vyjížďky, tak dá snad rozum, že podle toho jde leckdo i spát, protože vikecův výkon "do rána" je hodnej posezení v putyce, ale ne dopolednímu sednutí na mašinu, takže lidi s podobným výkonem si tam jedou zakalit s tím, že tam denní světlo prochrápou, nebo "proodbourávaj" promile
...na všechno se dá koukat minimálně ze dvou úhlů pohledunejhorší je den před srazem se vožrat - do rána , pak druhej den na sraze přikrmit zas do rána , v sobotu dopoledne se jet projet
a večer zas dokrmit
v neděli dopoledne domu - měl jsem co dělat , abych těch 30 km dojel
...a všichni vokolo dělaj , že se nic neděje
...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2014 18:54:09 Offline |
osiris psal:...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí
tak to sem si nevšim ....ráno museli bejt ještě všichni
Ondráš psal:VikecB12 psal:Když sme loni sedli v nočních hodinách na Killerech ve vestibulu,že jako budeme pokračovat po tom co zavřel bar(jak to bejvalo zvykem v minulosti),tak se fšichni vytratili jak pára nad hrncem...
No moc jste to posledně netáhli...
Vysrali jste se na mě a nechali mě spát u dolního baru... Když jsem se ve 4 hodiny probudil pokryt ranní rosou, tak byl všude klid, hotel zamčený a já musel do asi půl sedmé spát na trampolíně pro děcka než někdo vylezl a pustil mě dovnitř.
Bejvávalo zvykem se o nemohoucí postarat a ne je nechat napospas osudu... I když věřím, že v tom mohl mít prsty ten výčepní, páč jsem ho celý večer častoval výrazem "Ojebať Čehuňou"...
Ty vole,sem ani neviděl,žes tam zustal někde tuhej Sme měli co dělat s panem Houskou,kerýmu tak nějak nefungovali noženky a bydlel až někde "ve věži"
Tak to chce hold označením akce chlastací a bez projížďky! Jezdit můžete celej rok po malejch skupinkách co se známe( jak každej jezdí) hromadny projížďky sou stejně na prt projížďky...
Tak na masofkach chlastat a na mašiny akorát chodit močit-viz Medvidkovo WC :)
Bandit pičo
Freši vole že ťalísknu, nevytahuj staré věci
ináč moja doba eště přinde, teď sů iné prijority,ale Béčko je v garaži, tam sa nerozpustí, snad jen že až na to zasejc sednu, tož tu asik fakt už bude jen ten Filous a Kellyho nafukovačky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 psal:osiris psal:...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí
...jj, vždycky je těch "vožralejch" vocasů požehnaně, ale vydávat to za hrdiství? to je blbost
osiris psal:Kukii psal:můžem sesmolit "jak skloubit rodičovské radosti s motorkou"
...tak to napiš (hlavně nééé moc dlouhý
) a já to tam pověsím
jenže my jsme zatim rodiče čekatelé ale vidim, to na ranné učení vůně benzínu a jenom co se to naučí trochu sedět, tak už to bude objímat nádrž
a o tom, že už v porodnici to bude mít v rukou hefty, už debatovat nebudu
vyčkej do přelomu dubna května až se narodíme a můžu začít psát romány
aneb výchova malého čistokrevného bandiťáka s papírama
Život je boj-mašina je nej!!!
Ondráš psal:Banditatom psal:Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerech
No nejdřív se neleželo, ale mělo to celkově takovou klesající tendenci...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … stcard.jpg
to bylo předloni... z toho si pamatuju akorát, že mi všecko zdřevěnělo a Rendy čekal, až začnu trochu chodit... a na tebe si nějak nepametám, jsem měla za to, že sme odcházeli poslední
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2014 21:39:40 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...no to je fakt nejhorší, protože těch pár vostatních má rozum a nelezou na mašinu vožralí
...jj, vždycky je těch "vožralejch" vocasů požehnaně, ale vydávat to za hrdiství? to je blbost
no zadny hrdinstvi , jen sem tim chtel rict , ze je to prave na picu , protoze ja moc nepiju ...vlastne celej rok vubec , pak nekam prijedu , sesrotuju se a druhej den jsem k nepouziti a je mi blbje jeste tri dny ... letos to uz neudelam
ja ani nikdy nejsem nijak na slupku , ze bych nemoh chodit , nebo tak neco , jak se mi zavre klapka , tak nepiju , ale prave ze celej rok nic a na takovyhle akci ...nejak to hur snasim
( nekdo proste chlastat neumi )
kdyby tam byl Nevo jako predloni , tak jedem aspon na „vyjazd“
hlemejzd999 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:tak to sem si nevšim ....ráno museli bejt ještě všichni
no zadny hrdinstvi , jen sem tim chtel rict , ze je to prave na picu , protoze ja moc nepiju ...vlastne celej rok vubec , pak nekam prijedu , sesrotuju se a druhej den jsem k nepouziti a je mi blbje jeste tri dny ... letos to uz neudelam
ja ani nikdy nejsem nijak na slupku , ze bych nemoh chodit , nebo tak neco , jak se mi zavre klapka , tak nepiju , ale prave ze celej rok nic a na takovyhle akci...nejak to hur snasim
( nekdo proste chlastat neumi )
kdyby tam byl Nevo jako predloni , tak jedem aspon na „vyjazd“
...neber to celý jen na sebe, myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2014 22:16:46 Offline |
osiris psal:myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj)
ježe on celej rok - kdyz zrovna nejezdi - chlastá , tak má trening
hlemejzd999 psal:osiris psal:myslel jsem to všeobecně (viz vikec, kterýho navíc noty živěj)
ježe on celej rok - kdyz zrovna nejezdi - chlastá , tak má trening
Šulíni dvá Věčinou v sobotu nikam nejezdím,nebo teda jo,ale až mě k tomu dá svolení dostatečně kvalitní dejchátko,bez kterýho neudělám krok
Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu
VikecB12 psal:......Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu....
Užít = vylít do němoty? Není to trochu ubohý?
![]() |
Progear 650 (Člen) 03.02.2014 09:49:13 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:......Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu....
S Vikecem sem to do rána dával, vo žádný němotě nemůže bejt reč... ba naopak... to že tam jsi do rána, neznamená, že si na plech a nemáš si co říct...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Petr J. psal:VikecB12 psal:......Né kluci,je to v piči,kolektivně tady stárnem,lidi sou čímdál pohodlnější,čímdál míň toho snesem a tím pádem to de tam kam fšichni vidíme. Ale když už se utrhnu a 2x do roka za vama někam jedu,tak si to chcu užit a né zalest vo pulnoci pod peřinu....
S Vikecem sem to do rána dával, vo žádný němotě nemůže bejt reč... ba naopak... to že tam jsi do rána, neznamená, že si na plech a nemáš si co říct...
Přesně tak,nikdy se nám nestalo,že by sme tupě čučeli u stolu a cintali do vyčmuchlýho píva. Věčinou to nadránem bejvá nejvěčí prdel a pravda napadají nás dost prapodivný myšlenky co ještě podniknout
Nakonec se tady eště bude pomlouvat gdo je tady vozrala...
To pak jen změníme meno na rychlý šípy :)
Jesli je fak prauda že tady negdo někomu naznačoval ať na jakymkolif srazu už nepije nedělá bordel a de spát tag by se nad sebou ten dotyčnej měl zamyslet a přidat se do řáckýho a organizovanyho MC
Bandit pičo
Ondráš psal:No nejdřív se neleželo, ale mělo to celkově takovou klesající tendenci...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … stcard.jpg
Ondrášů, pokud si vzpomínám, tak při týhle noční akci sem tebe a Vikece budil a dostával vás s pár dalšíma vytrvalcema nahoru k baráku za Vikecoj hlášky:"Ondrášů, veď mě nebo něco!"
Ale je fakt, že to už je asi dva roky nazpět. Loni si chtěl spát na čerstvym vzduchu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Ondráš psal:No nejdřív se neleželo, ale mělo to celkově takovou klesající tendenci...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … stcard.jpgOndrášů, pokud si vzpomínám, tak při týhle noční akci sem tebe a Vikece budil a dostával vás s pár dalšíma vytrvalcema nahoru k baráku za Vikecoj hlášky:"Ondrášů, veď mě nebo něco!"
Ale je fakt, že to už je asi dva roky nazpět. Loni si chtěl spát na čerstvym vzduchu
je to dva roky zpatky celkem si to pamatuju jak sem tahal nohu po super napadu si zahrat potme fotbal
Vzdy muze byt hur :-)
VikecB12 psal:Progear 650 psal:Petr J. psal:
Užít = vylít do němoty? Není to trochu ubohý?S Vikecem sem to do rána dával, vo žádný němotě nemůže bejt reč... ba naopak... to že tam jsi do rána, neznamená, že si na plech a nemáš si co říct...
Přesně tak,nikdy se nám nestalo,že by sme tupě čučeli u stolu a cintali do vyčmuchlýho píva. Věčinou to nadránem bejvá nejvěčí prdel a pravda napadají nás dost prapodivný myšlenky co ještě podniknout
si pamatuju jeden dobrý Hip hop kemp, gdesi u jedné řeky...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
Banditatom (Člen) 04.02.2014 13:03:19 Offline |
Kukii psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Vikecej zapominas jaka obsada s tebou lezela pred barem na predlonskych kilerech
No nejdřív se neleželo, ale mělo to celkově takovou klesající tendenci...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … stcard.jpgto bylo předloni... z toho si pamatuju akorát, že mi všecko zdřevěnělo a Rendy čekal, až začnu trochu chodit... a na tebe si nějak nepametám, jsem měla za to, že sme odcházeli poslední
No kdo myslis ze odchazel s tebou s rendym a vikecem
![]() |
Banditatom (Člen) 04.02.2014 13:11:23 Offline |
Kdyz si to tak procitam tak zacinam met pocit ze pristi srazy budou o letnich prazdninach v arealu skautskeho tabora a jako pokrmy budou sojovy gulas s kofolou a bio tofu s pramenitou vodou v devet vecerka v sedum budicek a celodeni debata o negativnim ucinku alkoholu na organismus
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2014 13:58:39 Offline |
Banditatom psal:Kdyz si to tak procitam tak zacinam met pocit ze pristi srazy budou o letnich prazdninach v arealu skautskeho tabora a jako pokrmy budou sojovy gulas s kofolou a bio tofu s pramenitou vodou
v devet vecerka v sedum budicek a celodeni debata o negativnim ucinku alkoholu na organismus
Mas s timto druhem zabavy nejake konkretni zkusenosti? Ze by jsi to jako zorganizoval.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 04.02.2014 14:13:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Kdyz si to tak procitam tak zacinam met pocit ze pristi srazy budou o letnich prazdninach v arealu skautskeho tabora a jako pokrmy budou sojovy gulas s kofolou a bio tofu s pramenitou vodou
v devet vecerka v sedum budicek a celodeni debata o negativnim ucinku alkoholu na organismus
Mas s timto druhem zabavy nejake konkretni zkusenosti? Ze by jsi to jako zorganizoval.
To vis to jednou na hudebnim tabore
Stránky: 1