Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2014 09:53:00 Offline |
Re: Někdo z IT pičo?
XJelen psal:Někdo znalej Windows Live Mail na sedmičkách spolu s IMAP účtem?
Ja ani nevim co je to IMAP ...tak jen aby jsi semnou nepocital
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 05.02.2014 09:58:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Někdo znalej Windows Live Mail na sedmičkách spolu s IMAP účtem?
su rás, že nejsem jedinej kdo na to vejral jak puk
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2014 10:07:09 Offline |
co ti nejde ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2014 10:23:24 Offline |
typ serveru příchozí pošty : IMAP
příchozí server: imap.live.com
požaduje zabezpečené připojení SSL : zaškrtnout
odchozí server : smtp.live.com
port: 465
požaduje zabezpečení : zaškrtnout
vyžaduje ověřování : zaškrtnout
pokud zvolíš u smtp požaduje zabezpečení SSl - port se nezmění - musíš ho zadat ručně ,což je někde na začátku - zaškrtnout : Ručně konfigurovat nastavení
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2014 10:24:56 Offline |
hlemejzd999 psal:typ serveru příchozí pošty : IMAP
pokud zvolíš u smtp požaduje zabezpečení SSl - port se nezmění - musíš ho zadat ručně ,což je někde na začátku - zaškrtnout : Ručně konfigurovat nastavení
...SSL samozřejmě
hlemejzd999 psal:typ serveru příchozí pošty : IMAP
pokud zvolíš u smtp požaduje zabezpečení SSL - port se nezmění - musíš ho zadat ručně ,což je někde na začátku - zaškrtnout : Ručně konfigurovat nastavení
Tady vobrázky...
http://www.otazky-a-odpovedi.cz/Jak-nas … Mail-IMAP/
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2014 13:45:11 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Někdo znalej Windows Live Mail na sedmičkách spolu s IMAP účtem?
su rás, že nejsem jedinej kdo na to vejral jak puk
Ale asi to bude neco zajimavyho kdyz to ma bejt na sedmickach..jen doufam ze to neni vyrazka to by ji bylo potom opravdu hodne
Ondrle, šnek - kucí nastavení IMAP účtů jsem zvládl bez problémů, peru se s tím, že potřebuju mít na více počítačích odeslanou poštu, takže ji mám na IMAPu a pravidla o ukládání kopií zpráv do složek (cca tři roky zpátky díky Ondrášovi). Na XP a Outlookách běhá k mé spokojenosti. Nicméně nový laptop se sedmičkami nemá Outlook Expres a kupovat samotnej Outlook nechci bo mi poslední OpenOffice funguje stejně i zadarmo, tak jsem dostal informaci, že pro sedmičky je Windows Live Mail. Všechno jsem instaloval, nastavil, všechno pěkný, ale pašák jsem se nemoh prohlásit, protože nevim jak mám nastavit pravidla pro IMAP účty, když Bill Gates udělal možnost pravidel jenom pro POP3 Takže když to spustím, požere to poštu a nedělá to kopie do těch IMAP složek a ostatní nemají kompletní počtu
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2014 10:54:45 Offline |
XJelen psal:Ondrle, šnek - kucí nastavení IMAP účtů jsem zvládl bez problémů, peru se s tím, že potřebuju mít na více počítačích odeslanou poštu, takže ji mám na IMAPu a pravidla o ukládání kopií zpráv do složek (cca tři roky zpátky díky Ondrášovi). Na XP a Outlookách běhá k mé spokojenosti. Nicméně nový laptop se sedmičkami nemá Outlook Expres a kupovat samotnej Outlook nechci bo mi poslední OpenOffice funguje stejně i zadarmo, tak jsem dostal informaci, že pro sedmičky je Windows Live Mail. Všechno jsem instaloval, nastavil, všechno pěkný, ale pašák jsem se nemoh prohlásit, protože nevim jak mám nastavit pravidla pro IMAP účty, když Bill Gates udělal možnost pravidel jenom pro POP3 Takže když to spustím, požere to poštu a nedělá to kopie do těch IMAP složek a ostatní nemají kompletní počtu
No a vis kde mas chybu? Nemas vsude sedmicky.my se s podobnejma a jinejma vejmyslama u sedmicek potykame ve firme taky.a jediny schudny a bezproblemovy reseni bude nejspis v nakupu sedmicek do vsech zucastnenych PC.maj to holt takhle blbe osetreny..a nedej satan aby jsi si koupil osmicky..to budes v prdeli uplne
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2014 11:20:31 Offline |
šnek - bystrej, to jsem čet taky, potřebubju řešení co pužíváš pod sedmičkama pro IMAP jinýho?
Kásym - ty vole, já ty sedmičky koupil jenom do jednoho stroje abych měl testovací systém, když dorazej lidi, že jim nejde infernet a nám všecky XP jedou bez problémů teď jsem byl u kolegy pomoct s knihou jízd a o těch osmičkách se budu odkopávat ze spaní to je hroznej bordel
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2014 13:09:14 Offline |
XJelen psal:šnek - bystrej, to jsem čet taky, potřebubju řešení co pužíváš pod sedmičkama pro IMAP jinýho?
já používám osmičky a hotmail a IMAP nepotřebuju
Sem pořídil před vánocama tatovi noťas s vosmičkama a doslova sem se zděsil
Vubec nevím jak to má vlastně fungovat,vovládání hrozný,celkově je to tak na kladivo číslo šest. Nevím co si počnu,až mě zkolabuje můj vobstarožní ejsr se sedmičkama,ty sou proti tomu balada. Asi skončím s tímhle virtuálním světem A když bude nějakej banditsraz,tak mě pošlete telegram,nebo holuba,nebo rozděláte aspoň signální oheň
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 06.02.2014 17:16:49 Offline |
osiris psal:...do osmiček jde nainstalovat klasická nabídka start s lištama
Jj presne tak jeste existuje nejaky programek az budu na compijutru tak ho pohledam co dokaze jako na voko ci tak me to hen ten yt popsal jinak bychbyl jak vikec a pocitac bych rozmlatil
pavel dolínek (Člen) 06.02.2014 18:40:35 Offline |
zavolej,té po tlf navedu jak s tim zacházet
"una storia italiana"
Filous psal:...aš mě umře muj sedumnáctiletej notes vot Símencu s XP95, tag pro mňe virtuální svjet umře taky
se ti ani nedivím,já koupil před vánocema novýho noťase s vosmičkama a jsem z toho na prášky a to vo Pc něco vím, no spíš už nevím
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2014 19:06:41 Offline |
no jo no záchrana bude v Androidu to je i pro mě PC analfabeta poměrně intuitivní systém..sice né tak rychlej,ale na brouzdání na netu a koukání na filmy to je supr
hlemejzd999 psal:XJelen psal:šnek - bystrej, to jsem čet taky, potřebubju řešení co pužíváš pod sedmičkama pro IMAP jinýho?
já používám osmičky a hotmail a IMAP nepotřebuju
kdybych to měl na píčoviny, tak to budu mít na POP3 ale když máš vlastní doménu, tak jsou ti hotmaily a gmaily apod k prdu
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 06.02.2014 21:33:42 Offline |
Filous psal:...aš mě umře muj sedumnáctiletej notes vot Símencu s XP95, tag pro mňe virtuální svjet umře taky
Musej met sikovny kemerydy z dementni vosmicky me to za flasu slivovice udelal tak ze se v tom aj ja dement vyznam
2 XJelen: Chápu teda dobře, že tobě jde o to, abys měl něco v čem bys s touhle poštou mohl pracovat na počítači a nemusel používat webové rozhraní?
Existují i jiní klienti než Windows Live Mail. Co třeba tohle?
http://www.mozilla.org/cs/thunderbird/
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 06:58:28 Offline |
Ondráš psal:2 XJelen: Chápu teda dobře, že tobě jde o to, abys měl něco v čem bys s touhle poštou mohl pracovat na počítači a nemusel používat webové rozhraní?
jo tahlééé , tak to potom muzes misto windows live nainstalovat neco lepsiho , co podporuje IMAP - treba ten Thunderbird , nebo Opera mail http://www.opera.com/cs/computer/mail - kdo pouziva Operu jako prohlizec , tak bude nadsenej , nebo eM klient ... toho si na diskuzích chválej http://cz.emclient.com/
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2014 07:06:51 Offline |
ale pro firmu ten eM klient neni ve verzi free .je omezenej na dva uživatelské učty a a je očesanej
Outlok ničim nenahradíš
Ondráš psal:2 XJelen: Chápu teda dobře, že tobě jde o to, abys měl něco v čem bys s touhle poštou mohl pracovat na počítači a nemusel používat webové rozhraní?
přesně ták, potřebuju něco místo outlooku, dokud byl outlook express přímo ve woknech, bylo to v pohodě, ale od sedmiček to tam není a prej místo toho si mám nainstalovat windows essential s tímhle windows live mail.
U toho thunderbirdu je to alespoň podobný tomu outlooku? Uživatelský účty jsou v pohodě, bylo by to na mým NB, takže je tam jenom jeden uživatel, ale spravuje dva účty IMAP a tři POP, ostatní stanice maj XP a office.
šnek - outlook ničím nenahradíš - no to pomalu zjišťuju
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:U toho thunderbirdu je to alespoň podobný tomu outlooku? Uživatelský účty jsou v pohodě, bylo by to na mým NB, takže je tam jenom jeden uživatel, ale spravuje dva účty IMAP a tři POP, ostatní stanice maj XP a office.
V pohodě to zvládne všechno co zvládnul Outlook.
Ondráš psal:XJelen psal:U toho thunderbirdu je to alespoň podobný tomu outlooku? Uživatelský účty jsou v pohodě, bylo by to na mým NB, takže je tam jenom jeden uživatel, ale spravuje dva účty IMAP a tři POP, ostatní stanice maj XP a office.
nene zvládne to líp ! :)
ale stejně sem se vrátil k oulooku :) kterej najdeš Jelene v těch esenciálech - je to "malej" oulook ne ten officáckej ...
ale di, Ty brepto ...
Banditatom psal:Filous psal:...aš mě umře muj sedumnáctiletej notes vot Símencu s XP95, tag pro mňe virtuální svjet umře taky
Musej met sikovny kemerydy z dementni vosmicky me to za flasu slivovice udelal tak ze se v tom aj ja dement vyznam
...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky ...na kradení filmů a manuálů, mejl na seznamu a Bandit stránky mi to stačí, jinam stejně nelezu, tagže jag říká Kožak...mrdat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...aš mě umře muj sedumnáctiletej notes vot Símencu s XP95, tag pro mňe virtuální svjet umře taky
...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky ...na kradení filmů a manuálů, mejl na seznamu a Bandit stránky mi to stačí, jinam stejně nelezu, tagže jag říká Kožak...mrdat
máš recht :)...já nedávno prokop telebednu...už mně mrdalo to kostičkování...zlatej analoga to je začátek ...máme teda eště jednu ale tu si ty čůzy bráněj tělem pc pojede do rozpadnutí ...nestojim vo novoty
MRDAT!!!
Kožak psal:Filous psal:Banditatom psal:
Musej met sikovny kemerydy z dementni vosmicky me to za flasu slivovice udelal tak ze se v tom aj ja dement vyznam...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky ...na kradení filmů a manuálů, mejl na seznamu a Bandit stránky mi to stačí, jinam stejně nelezu, tagže jag říká Kožak...mrdat
máš recht :)...já nedávno prokop telebednu...už mně mrdalo to kostičkování...zlatej analoga to je začátek ...máme teda eště jednu ale tu si ty čůzy bráněj tělem pc pojede do rozpadnutí ...nestojim vo novoty
...a to vypadáš jako klidnej človjek
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:
...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky ...na kradení filmů a manuálů, mejl na seznamu a Bandit stránky mi to stačí, jinam stejně nelezu, tagže jag říká Kožak...mrdatmáš recht :)...já nedávno prokop telebednu...už mně mrdalo to kostičkování...zlatej analoga to je začátek ...máme teda eště jednu ale tu si ty čůzy bráněj tělem pc pojede do rozpadnutí ...nestojim vo novoty
...a to vypadáš jako klidnej človjek
však se nevstekám... udělal sem to s ledovim klidem
MRDAT!!!
huskyb12 psal:Ondráš psal:XJelen psal:U toho thunderbirdu je to alespoň podobný tomu outlooku? Uživatelský účty jsou v pohodě, bylo by to na mým NB, takže je tam jenom jeden uživatel, ale spravuje dva účty IMAP a tři POP, ostatní stanice maj XP a office.
nene zvládne to líp ! :)
ale stejně sem se vrátil k oulooku :) kterej najdeš Jelene v těch esenciálech - je to "malej" oulook ne ten officáckej ...
no právě ten "malej outlook" z esecijálů jsem zkoušel a ten právě neumí moc s IMAP účtama
jdu zkusit ten tandrbérd
Strýcfajtr !!!
Takže výsledek stejnej prostě tuhle specialitu bez officovýho outlooku asi neojebu.
IMAP účty umí, ale pravidla tam nejdou nastavit detailně, tak aby po odeslání zapsal zprávu do složky na severu i v počítači. Navíc není schopen načíst již stávající složky účtu a vytvoří na serveru nějaký debilní další.
Nedá se asi nic dělat, jdu koupit office
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 08.02.2014 14:34:55 Offline |
XJelen psal:Takže výsledek stejnej prostě tuhle specialitu bez officovýho outlooku asi neojebu.
IMAP účty umí, ale pravidla tam nejdou nastavit detailně, tak aby po odeslání zapsal zprávu do složky na severu i v počítači. Navíc není schopen načíst již stávající složky účtu a vytvoří na serveru nějaký debilní další.
debes te neměl pre fermu , tak tě řeknu - stahně se je cracklý, ale takhle je te na piču
Filous psal:...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky
Bojím se, že to bude trochu trabl dostat na nový stroj 95ky. Ne že by to na tom neběhalo, ale bude problém sehnat ovladače... Sorry, že Ti kazím radost.
Takže možná ti na tom 95ky poběží, ale nepřipojíš se s nima na net.
Ondráš psal:Filous psal:...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky
Bojím se, že to bude trochu trabl dostat na nový stroj 95ky. Ne že by to na tom neběhalo, ale bude problém sehnat ovladače... Sorry, že Ti kazím radost.
jak ne, veme šroupky, noťas přišroubuje k síti a je na netu, ni ? :)
ale di, Ty brepto ...
Melde gehorsam, že jsem tu mrdku rozchodil! teda s telefonickou dopomocí jednoho Sheldona Coopera
Takže kdyby někdo řešil hromadnou soulož tří a více poštovních klientů na jednej IMAP emailovej adrese, tak něco už vo tom vim. Jo a nakonec na těch sedmičkách běhá ten esenčl a zvládá to i bez pravidel. Sice Outlook je Autlůk, ale chodí to a počta nikam nemizí, takže bin glücklich wie ein Hönigkuchenpferd
Konec hlášení v cizím jazyce!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Takže výsledek stejnej prostě tuhle specialitu bez officovýho outlooku asi neojebu.
Jelene , IMAP se nastavuje na serveru, kde máš poštu.
čury psal:XJelen psal:Takže výsledek stejnej prostě tuhle specialitu bez officovýho outlooku asi neojebu.
Nedá se asi nic dělat, jdu koupit officeJelene , IMAP se nastavuje na serveru, kde máš poštu.
vtipálku, čets to celý?
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:Filous psal:...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky
...to mi ani neřikej ...zvládnu eště 97čky ...ty taky nepudou???
huskyb12 psal:Ondráš psal:Filous psal:...kluk to má taky takle překopaný, to by nebyl trabl, já na to mrdam, přinejhorším koupim čistej notes a mladej mi tam zas nasype ty pjetadevadesátky
Takže možná ti na tom 95ky poběží, ale nepřipojíš se s nima na net.jak ne, veme šroupky, noťas přišroubuje k síti a je na netu, ni ? :)
...a to by šlo, bro ...mam pjekný, nerezový, bych je vyleštil.................
Filous psal:...to mi ani neřikej ...zvládnu eště 97čky ...ty taky nepudou???
Ani 97 ani 98. Myslím, že budeš muset přejít minimálně na XP, kterým sice v dubnu skončí podpora, ale ještě chvíli snad na novejch NB poběží.
Máme tady další dotaz z naší listárny
Co na hromadnou úpravu velikosti obrázků? Nic složitýho, řekněme, že je potřeba víc fotek najednou oříznout a změnšit do velikosti 800x600 nic víc, nic míň. Jakože zadám hromadu fotek a řeknu všechny fotky 800x600 teď! A ono se to provede
Prostě ať u těch 180 fotek nemusim sedět celej víkend cifix
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Máme tady další dotaz z naší listárny
Co na hromadnou úpravu velikosti obrázků? Nic složitýho, řekněme, že je potřeba víc fotek najednou oříznout a změnšit do velikosti 800x600 nic víc, nic míň. Jakože zadám hromadu fotek a řeknu všechny fotky 800x600 teď! A ono se to provede
Prostě ať u těch 180 fotek nemusim sedět celej víkend cifix
Třeba IrfanView - http://www.bleepingcomputer.com/flash/i … ersion.php
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 07.03.2014 16:51:37 Offline |
já používám na vkládání do mailu a na net vůbec Shrink Pic automaticky to upravuje na velikost jakou si nastavim..a když to pak za mailu překopíruju zpět do PC už to má tu menší velikost.
Loser psal:vytisknout a nuzkama vostrihat. Zabava na vecery pro celou rodinu, voe
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
jestli máš sedmičky a pamatuješ XP tak to nainstaluj a bude to fungovat, jak to znáš, klikneš pravým a fertig :)
http://imageresizer.codeplex.com/releases/view/30247
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:jestli máš sedmičky a pamatuješ XP tak to nainstaluj a bude to fungovat, jak to znáš, klikneš pravým a fertig :)
http://imageresizer.codeplex.com/releases/view/30247
Marťas, dobrý, ale bohužel dodržuje poměr stran, takže z některejch neudělá 800x600, ale třeba 800x543.
ten irfanwiew se jeví dobře
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1