Nejsi přihlášen
Re: Na čem crossíte?
...o důvod méně mít enduro (moto)....
"Rumunům zřejmě došla trpělivost a řekli si, že již nechtějí sloužit jako největší enduro areál pro celou západní Evropu. Od 1. září je v platnosti zákon, který v lesích zdůrazňuje jejich rekreační funkci pro turistické účely. Pěšky nebo na kole ano, na motorce už ne......"
Více na: https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no … 44545.html
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2020 08:19:17 Offline |
Petr J. psal:...o důvod méně mít enduro (moto)....
"Rumunům zřejmě došla trpělivost a řekli si, že již nechtějí sloužit jako největší enduro areál pro celou západní Evropu. Od 1. září je v platnosti zákon, který v lesích zdůrazňuje jejich rekreační funkci pro turistické účely. Pěšky nebo na kole ano, na motorce už ne......"
Více na: https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no … 44545.html
Ze nezakazou i kola..kterej blb by jel do hor na kole😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:...o důvod méně mít enduro (moto)....
Více na: https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no … 44545.htmlZe nezakazou i kola..kterej blb by jel do hor na kole😁😁
...no mě si škrtni, já bych nejel ani podél Labe, natož někde do kopce
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Máte to pěkný
Já byl jenom s mlaďochem v piskovně,učil se se čtyřkolou a dobrý Spojku sotva zmáčkne,ale rozjezd se naučil,kopnout tam dvojáka taky zvládne a nejvíc se mu líbí votáčení hrabačkou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Máte to pěkný
Já byl jenom s mlaďochem v piskovně,učil se se čtyřkolou a dobrý Spojku sotva zmáčkne,ale rozjezd se naučil,kopnout tam dvojáka taky zvládne a nejvíc se mu líbí votáčení hrabačkou
rozjezdy pro hvězdy
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
VikecB12 psal:Vypadá to,že má ještě ocelovou podsedlovku,tak bych to vodhadoval tak do nějakýho 98roku,možná dvoutisícovka,pak už byl myslím fšude hliník.
Ale v základu je ta motorka pořád stejná dodnes
no právě...od 96 do 2001 byla ta motorka cca stejná... změny byly tuším od 2002..a pak zas jen změna prsíček a plastů...
jako yamka ty dvoutakty stale dělá, ale nevyvíjí
__________________________________________________________________________________
K.a.s.y.m. (Člen) 20.10.2020 06:48:12 Offline |
tomasNJ psal:VikecB12 psal:Vypadá to,že má ještě ocelovou podsedlovku,tak bych to vodhadoval tak do nějakýho 98roku,možná dvoutisícovka,pak už byl myslím fšude hliník.
Ale v základu je ta motorka pořád stejná dodnesno právě...od 96 do 2001 byla ta motorka cca stejná... změny byly tuším od 2002..a pak zas jen změna prsíček a plastů...
Bud ze alespon vyrabi..za chvili to budes mit na baterky a bude po prdeli s 2T
tomasNJ psal:VikecB12 psal:Vypadá to,že má ještě ocelovou podsedlovku,tak bych to vodhadoval tak do nějakýho 98roku,možná dvoutisícovka,pak už byl myslím fšude hliník.
Ale v základu je ta motorka pořád stejná dodnesno právě...od 96 do 2001 byla ta motorka cca stejná... změny byly tuším od 2002..a pak zas jen změna prsíček a plastů...
Soused měl letos na offroudmaraton YZ250 2019 a když sme to postavili vedle mé WR 04,tak je většina podvozkovejch dílů stejná,nebo jen mírmě přepracovaná,ale myslím,že by to šlo vzájemně prohodit a fungovalo by to. Ale jelo mu to neskutečně a nakonec ta motorka skončila na MČR kde pořád drží krok s oranžádama,takže to asi tenkrát dost předběhlo dobu. A navíc se to nesere
Nejaky videa z Rumuska , Betky 300RR
https://www.youtube.com/channel/UCgmoay … D_p4YnsK6A
Bandit 1200 offroad
https://youtu.be/32UnyuP7Yw0?t=95
Billy psal:Bandit 1200 offroad
Zřejmě nějakej slusnej oddíl
dobře mu dává
honda je honda
Progear 650 (Člen) 03.12.2020 21:19:06 Offline |
Ten vyjezd ty pico, to je curak
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...Ája mě sice zabije, ale příští rok bych chtěl sehnat starýho Kulta, voholit ho vod fšeho zbytečnýho, vobalit ho klecí, vobout na kopačky a mít popojíždědlo na polňačky...ňák mi ta kroska chybí
https://www.youtube.com/watch?v=A9XtfytL_F0 ...a proč né???
Petr J. psal:Filous psal:.....ňák mi ta kroska chybí
... asi málo zahradničíš ...
Jinak je to pičovina ... počkej, až to jednou zvedneš a zas se nenarovnáš ...
...právježe uš mi z toho vokopávání rajčat hrabe
Filous psal:...Ája mě sice zabije, ale příští rok bych chtěl sehnat starýho Kulta, voholit ho vod fšeho zbytečnýho, vobalit ho klecí, vobout na kopačky a mít popojíždědlo na polňačky...ňák mi ta kroska chybí
Tě něgdo jebnul po lebeni? to si radši kup nějaké staré XL XT DR XR
Banditatom (Člen) 05.12.2020 18:06:40 Offline |
Filous psal:...Ája mě sice zabije, ale příští rok bych chtěl sehnat starýho Kulta, voholit ho vod fšeho zbytečnýho, vobalit ho klecí, vobout na kopačky a mít popojíždědlo na polňačky...ňák mi ta kroska chybí
Neuderil ses pri sazeni cesneku lopatou po makovici? jinak jak pise ten co nema vkus
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2020 09:11:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...temu nerozumite ani jeden
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … google.jpg
Jo ses uchyl😁😁
...tak neco
Zdar. Mate nekdo zkusenost se suzuki RMX 450? https://www.motoinzerce.cz/motorky/suzu … x-450.html Ze bych to vyzkousel Co? Nekdo neco?
honda je honda
Tak asi to bude stejnej postup jako u WR/YZ... Takže trochu uškrcený aby to vo něco víc vydrželo,startér a těžší rotor na altíku,trochu jinej airbox a tak podobně. Ale jestli to jde přihlásit,to netuším. Ale mělo by to jít,pokud to mělo papíry venku. Nevím jaká je dostupnost dílů,moc tady toho jezdit nebude a ofiko si myslím že se to tady ani neprodávalo.
Vysral bych se na to a vzal bych Jamahu,nebo KTM
Honzik8719 (Člen) 26.12.2020 12:51:57 Offline |
VikecB12 psal:Honda,zahradě to nejlepší
Tak to je stará známá pravda, že Honda auta jako dobrý, motorky lepší ale sekačky jsou nejvíc
Umřel Hubert Auriol,dotáhl GS dvakrát na Dakaru na zlato
Tady něco na dlouhý zimní večery
https://www.youtube.com/watch?v=bhes1y9nU2g
VikecB12 psal:Umřel Hubert Auriol,dotáhl GS dvakrát na Dakaru na zlato
Tady něco na dlouhý zimní večery
https://www.youtube.com/watch?v=bhes1y9nU2g
gdyby něgdo věděl o někom, gdo by toužil po pěkné 450, tak mé CRF je k mání...
najeto 144hodin, zachovalá pěkná, sada nových plastů k tomu, rok 2007, USA verze, chtěl bych 55tkč,
já jsem na tom najel díky bouračce jen asi 17hodin
andre.marek (Člen) 16.01.2021 17:09:25 Offline |
tomasNJ psal:gdyby něgdo věděl o někom, gdo by toužil po pěkné 450, tak mé CRF je k mání...
najeto 144hodin, zachovalá pěkná, sada nových plastů k tomu, rok 2007, USA verze, chtěl bych 55tkč,
já jsem na tom najel díky bouračce jen asi 17hodin
Nikdy mě to nelákalo... Že by??
andre.marek psal:tomasNJ psal:gdyby něgdo věděl o někom, gdo by toužil po pěkné 450, tak mé CRF je k mání...
já jsem na tom najel díky bouračce jen asi 17hodinNikdy mě to nelákalo... Že by??
Si ortoped, se opravíš sám
Banditatom (Člen) 16.01.2021 22:10:30 Offline |
andre.marek psal:tomasNJ psal:gdyby něgdo věděl o někom, gdo by toužil po pěkné 450, tak mé CRF je k mání...
já jsem na tom najel díky bouračce jen asi 17hodinNikdy mě to nelákalo... Že by??
Ze bych mel s kym jezdit?
andre.marek (Člen) 16.01.2021 22:24:18 Offline |
tomasNJ psal:Si ortoped, se opravíš sám
Právě že bych se nerad opravoval...
Banditatom (Člen) 16.01.2021 23:07:03 Offline |
Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
tomasNJ psal:andre.marek psal:tomasNJ psal:gdyby něgdo věděl o někom, gdo by toužil po pěkné 450, tak mé CRF je k mání...
Si ortoped, se opravíš sám
...
Banditatom psal:Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
Zhubni a nepotřebuješ tunit ani tlumiče
Banditatom (Člen) 17.01.2021 21:13:15 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
Nechapu co to s tim ma spolecneho? nechavam si jen motorku snizit a nastavit tak o co jde?
tomasNJ psal:Banditatom psal:Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
...tlumiče jsou potřeba tunit vždycky....
Ale to druhé by potřeboval jak sůl taky
Petr J. psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
...tlumiče jsou potřeba tunit vždycky....
To je relativní, já se spokojím s naklikanim
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:Met volny kacky asi bych nevahal ale v pondeli jdou tlumice z wr k pokludovi tak me zustane wr
Nechapu co to s tim ma spolecneho? nechavam si jen motorku snizit a nastavit tak o co jde?
Tak co s nima budeš dělat si nepsal, a sorry že mě napadlo při tvé váze, že si je necháváš nastavit na kila... Se též nemusíš hned nasrat gdyz něco nevíš
Banditatom (Člen) 18.01.2021 15:10:10 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:tomasNJ psal:
Zhubni a nepotřebuješ tunit ani tlumičeNechapu co to s tim ma spolecneho? nechavam si jen motorku snizit a nastavit tak o co jde?
Tak co s nima budeš dělat si nepsal, a sorry že mě napadlo při tvé váze, že si je necháváš nastavit na kila... Se též nemusíš hned nasrat gdyz něco nevíš
...byl jsem trosku precitliveli....chapej karantena je sfin a do toho resim jednu vydechlinu z prahy
Banditatom (Člen) 18.01.2021 15:11:38 Offline |
A jinak jak lanka voe jak lanka
Banditatom psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
Nechapu co to s tim ma spolecneho? nechavam si jen motorku snizit a nastavit tak o co jde?Tak co s nima budeš dělat si nepsal, a sorry že mě napadlo při tvé váze, že si je necháváš nastavit na kila... Se též nemusíš hned nasrat gdyz něco nevíš
...byl jsem trosku precitliveli....chapej karantena je sfin a do toho resim jednu vydechlinu z prahy
Si myslím že těch vydechlin řešíš víc, gdyz tě to živí
Jo a přecitlivělÝ
Banditatom (Člen) 18.01.2021 15:53:50 Offline |
Tak co s nima budeš dělat si nepsal, a sorry že mě napadlo při tvé váze, že si je necháváš nastavit na kila... Se též nemusíš hned nasrat gdyz něco nevíš...byl jsem trosku precitliveli....chapej karantena je sfin a do toho resim jednu vydechlinu z prahy
Jo a přecitlivělÝ
....neser prouza
Tak co s nima budeš dělat si nepsal, a sorry že mě napadlo při tvé váze, že si je necháváš nastavit na kila... Se též nemusíš hned nasrat gdyz něco nevíš...byl jsem trosku precitliveli....chapej karantena je sfin a do toho resim jednu vydechlinu z prahy
Jo a přecitlivělÝ
...má to správně....Fijat s velkým a tvrdým je nesmysl...
Progear 650 (Člen) 18.01.2021 21:16:39 Offline |
Petr J. psal:tomasNJ psal:Banditatom psal:
...byl jsem trosku precitliveli....chapej karantena je sfin a do toho resim jednu vydechlinu z prahySi myslím že těch vydechlin řešíš víc, gdyz tě to živí
Jo a přecitlivělÝ...má to správně....Fijat s velkým a tvrdým je nesmysl...
Přečti si to pořádně, psal o sobě
tomasNJ psal:Petr J. psal:tomasNJ psal:
Jo a přecitlivělÝ...má to správně....Fijat s velkým a tvrdým je nesmysl...
Přečti si to pořádně, psal o sobě
...prostě má to správně....měkké a krátké...
Progear 650 (Člen) 29.01.2021 19:35:08 Offline |
Kuba B12 psal:Tak jsem poridil husqvarnu. FE350. 2016. Je nehezka, chce to peci aby byla aspon na fotku
Pekne pekne, 350
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
30 let dakaru
https://www.youtube.com/watch?v=lwfFMhs … JirkaFalco
Petr J. psal:čočkin psal:Nechtěla naskočit v tý zimě, tak jsem jí pod filtr nastříkal trochu čističe brzd a šla
...padá Ti sláma z bot...
At ti to neprozere filtr a nenasajes bordel do motoru
Co to je Husquarna a nebo Sherco ? obsah ?
Vogo vy ty garaze mate snad jako salonek pro navstevy...
Kde je nejaka bedna s bordelem, skvrny od oleje, plakaty nahych bab na skrinich, nalepky automobilovych a motocyklovych znacek ci minimalne od Mototechny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2021 18:02:42 Offline |
Ondráš psal:Vogo vy ty garaze mate snad jako salonek pro navstevy...
Kde je nejaka bedna s bordelem, skvrny od oleje, plakaty nahych bab na skrinich, nalepky automobilovych a motocyklovych znacek ci minimalne od Mototechny.
hele ne každej..já mám dilnu zarovnanou hračkama dětí na ven momentálně i spoustou jinýho bordelu..vyndat motorku by byla akce na půl hodiny
K.a.s.y.m. (Člen) 08.02.2021 21:39:21 Offline |
No doslova tě lituju jak trpíš
dobry si
...héééj, parťáku, chybí ti tam kvjetina a vyšívaná dečka
Filous psal:...héééj, parťáku, chybí ti tam kvjetina a vyšívaná dečka
......eště budu malovat asi na žluto
Filous psal:...héééj, parťáku, chybí ti tam kvjetina a vyšívaná dečka
a přebejvá pojebanej čopr
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...héééj, parťáku, chybí ti tam kvjetina a vyšívaná dečka
a přebejvá pojebanej čopr
....to je kolo ze záškodníka
Měli bychom ti to přijet konečně zkokaudovat, ale dřív jak v březnu to nevidím
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Měli bychom ti to přijet konečně zkokaudovat, ale dřív jak v březnu to nevidím
...proč v březnu? Já mám otevřeno ....12°
Mour psal:Kukii psal:Měli bychom ti to přijet konečně zkokaudovat, ale dřív jak v březnu to nevidím
...proč v březnu? Já mám otevřeno ....12°
Bo do konce února jsem pořád v robotě nebo ti tam odvezu Rendyho na celý víkend 🤣
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Mour psal:Kukii psal:
Měli bychom ti to přijet konečně zkokaudovat, ale dřív jak v březnu to nevidím...proč v březnu? Já mám otevřeno ....12°
Bo do konce února jsem pořád v robotě nebo ti tam odvezu Rendyho na celý víkend 🤣
...tag to ať parťák napíše závjeť
Banditatom (Člen) 10.02.2021 17:28:06 Offline |
Filous psal:Kukii psal:Mour psal:
...proč v březnu? Já mám otevřeno ....12°Bo do konce února jsem pořád v robotě nebo ti tam odvezu Rendyho na celý víkend 🤣
...tag to ať parťák napíše závjeť
...neblbni o vikendech nedelame
Banditatom psal:Filous psal:Kukii psal:
Bo do konce února jsem pořád v robotě nebo ti tam odvezu Rendyho na celý víkend 🤣...tag to ať parťák napíše závjeť
...neblbni o vikendech nedelame
...ho Ivka hodi do zavjeje pred garazi a ty si ho tam f pondeli vyzvednes, f tomdle pocasi ani nezasmradne